TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 14.12.2016
00:30
Noč morskih psov
Grozljivka
Izvirnik: Shark night 3D
Režija: Joe Kennedy
Igrajo: Mike Rutzen, Jurgens Van Wyk, Morne Hardenberg, Hansa Winshaw, Aaron Dexter, Bob Cranston
Ocena IMDb: 3,6/10

Sara (Sara Paxton) pride s prijatelji v družinsko hišico na otoku sredi jezera v Louisiani.

Druščina se na dopustu hitro preobleče v kopalke, da bi preživela vikend na soncu. Ko pa nogometni zvezdnik Malik (Sinqua Walls) iz jezera komaj reši živo glavo, ker mu odtrga roko, je konec zabave, saj ga morajo čim prej spraviti v bolnišnico na drugi konec jezera. Na majhnem gliserju se prijateljem le posveti, da je jezero polno ogromnih ljudožerskih morskih psov. Gliser se na pol poti pokvari, nimajo zdravniške pomoči niti ne morejo poklicati na pomoč. V šoku dojamejo, da gre za namerno sabotažo. Napadi so vse hujši in v grozi se zavedo, da jih želi nekdo pobiti. Sara se s prijatelji bori, da bi pregnali morske pse, poklicali pomoč in preživeli dovolj dolgo, da pridejo na varno kopno.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
02:10
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Preganjani
Kriminalka
Izvirnik: Pursued
Režija: Kristoffer Tabori
Igrajo: Christian Slater, Gil Bellows, Estella Warren, Michael Clarke Duncan, Conchita Campbell, Kevin McNulty
Ocena IMDb: 5,3/10

Vincent Palmer je lovec na glave, ki ga najemajo velike korporacije.

Za dober honorar Vincent vedno dobi človeka, ki ga išče. Prav nikoli ne sprejme zavrnitve in je pripravljen narediti vse, tudi ubijati, da bi opravil svoj posel. Mlad podjetnik Ben Keats bo na lastni koži spoznal Vincentove metode dela in njegov bes. Ko ga Ben zavrne, se Vincent zateče k nasilju in grožnjam, Ben pa se skupaj z družino znajde v nevarnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
11:05
Nogometna vročica
Romantični
Izvirnik: Fever Pitch
Režija: David Evans
Igrajo: Luke Aikman, Bea Guard, Neil Pearson, Ruth Gemmell, Colin Firth, Richard Claxton
Ocena IMDb: 6,7/10

Romantična komedija o moškem, ženski in nogometnem moštvu.

Odkar je bil kratkohlačnik v severnem Londonu, je Paul Ashworth zvest navijač nogometnega moštva Arsenal. Kot otrok je hodil na tekme z očetom, posebej po ločitvi staršev, in odtlej je športna sezona ekipe Arsenal ena njegovih redkih čustvenih opor. Sredi svojih tridesetih je Paul učitelj angleščine v državni šoli in ljubezensko se je zapletel s sodelavko Sarah. Sicer je čedna, brihtna in v vsakem pogledu sijajen ulov, vendar ji ni mar za nogomet. To se boleče izkaže prav v času, ko Arsenalu po 18 letih uspe zmagoviti prodor v ligo prvakov, Paul pa skuša kupiti hišo blizu njihovega stadiona, da bi lažje obiskoval njihove tekme. Sarah zanosi, usoda njunega odnosa pa je na preizkušnji, ko postavi Paula pred odločitev o tem, koga bolj ljubi: njo in njunega otroka ali moštvo Arsenal?

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
13:10
Potniki
Triler
Izvirnik: Passengers
Režija: Rodrigo García
Igrajo: Anne Hathaway, Patrick Wilson, Andre Braugher, Dianne Wiest, David Morse, William B. Davis
Ocena IMDb: 5,8/10

Claire je privlačna mlada psihoterapevtka, ki jo čaka težka naloga – zdravljenje travme petih preživelih v letalski nesreči.

Eden od preživelih v letalski nesreči, Eric, kaže simptome zanikanja dogodka, zato se mu Claire še posebej posveti. Pri tem prestopi črto, ki naj bi ločevala zdravnika in pacienta, poleg tega začnejo ostali pacienti izginjati. Claire je prepričana, da za zaroto stoji letalska družba, ki naj bi prikrivala mehansko napako na letalu. Njeno življenje postaja ena sama velika, napeta zmeda. Kmalu ne ve več, komu sploh lahko verjame. Kaj je resnica in kaj fikcija? Je bila tudi ona potnica na nesrečnem letalu? So ljudje okoli nje živi ali so duhovi? Je ona sploh živa ali gledamo zgodbo iz onostranstva?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
15:05
Novo življenje
Triler
Izvirnik: Hidden Away
Režija: Peter Sullivan
Igrajo: Emmanuelle Vaugier, Ivan Sergei, Sean Patrick Flanery, Allie Gonino, Elisabeth Röhm, Thomas Calabro
Ocena IMDb: 5,3/10

Da bi pobegnila pred svojim nasilnim možem, se Alexandra odloči, da bo hlinila svojo in hčerino smrt ter zaživela novo življenje z novo identiteto.

Osem let po pobegu mati in hči živita srečno in mirno življenje v Palm Springsu, toda kaj, ko njen mož naposled izve, da sta njegova žena in hčerka živi. Z mislijo na maščevanje ju začne zalezovati, s tem pa se njuno življenje spet spremeni v pekel.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:50
Izziv smrti
Drama
Izvirnik: Death defying acts
Režija: Gillian Armstrong
Igrajo: Guy Pearce, Catherine Zeta-Jones, Timothy Spall, Saoirse Ronan, Malcolm Shields, Leni Harper
Ocena IMDb: 5,9/10

Mary McGarvie, prelepa kvazi umetnica, s pomočjo svoje mlade hčerke slepi občinstvo, da je jasnovidna.

V mesto prispe legendarni čarodej Harry Houdini z izzivom za vse skeptike. Lepo vsoto denarja ponudi tistemu, ki pravilno napove poslednje besede njegove matere. Mary sprejme izziv. Houdini se očaran spusti v strastno razmerje z njo, medtem ko se pripravlja na najnevarnejši trik v svojem življenju. Zgodba, ki se je začela kot običajna prevara, se začne spreminjati v zapleteno in nevarno afero.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
18:45
Poročna zmeda
Komedija
Izvirnik: Wedding Daze
Režija: Michael Ian Black
Igrajo: Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston, Ebon Moss-Bachrach , Joe Pantoliano, Heather Goldenhersh
Ocena IMDb: 5,7/10

Ker je Anderson (Jason Biggs) obupal nad ljubeznijo, ga njegov najboljši prijatelj izzove, da za roko zaprosi prvo dekle, ki jo vidi.

Anderson je po koncu zveze z idealnim dekletom obupal nad ljubeznijo. Ko pa ga njegov najboljši prijatelj med zajtrkom v restavraciji izzove, naj gre spet v akcijo, Anderson zasnubi prvo dekle, ki jo vidi – natakarico Katie. Katie pa se po drugi strani želi izogniti brezstrastni prihodnosti s svojim fantom ortodontom in tako snubitev sprejme. Andersonu se bo življenje za vedno spremenilo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
20:30
Plačanci
Akcija
Izvirnik: Mercenary for justice
Režija: Don E. FauntLeRoy
Igrajo: Steven Seagal , Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith, Luke Goss, Michael Kenneth Williams, Adrian Galley
Ocena IMDb: 4,1/10

Plačanec John Seeger je najboljši v svoji panogi - v pretepanju.

Vsak plačanec mora biti vedno pripravljen na žrtve in kar se tiče Seegerja, ni noben posel neizvedljiv. Tudi ko mora pod prisilo sodelovati pri vlomu v južnoafriški zapor. Namen akcije naj bi bila osvoboditev sina grškega trgovca z orožjem, toda ko Seeger ugotovi, da gre za prevaro, je jasno, da bo moral za to nekdo plačati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
22:15
Highland Park
Komedija
Režija: Andrew Meieran
Igrajo: Billy Burke, Danny Glover, Parker Posey, Rockmond Dunbar, Kimberly Elise, John Carroll Lynch
Ocena IMDb: 5,7/10

Učitelj dobi na loteriji in z denarjem obnovi krajevno knjižnico.

Danny Glover in Billy Burke igrata v navdihujoči drami o prizadevnem srednješolskem osebju in učiteljih, ki po mnogih desetletjih zadenejo visok dobitek na loteriji. Opogumljeni z nenadnim bogastvom se brezkompromisno zoperstavijo častihlepnemu mestnemu županu v želji, da bi svojo šolo in vse mesto spremenili na boljše.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013