TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 15.02.2019
00:55
Afera za dve noči
Romantični
Izvirnik: Two Night Stand
Režija: Max Nichols
Igrajo: Analeigh Tipton, Miles Teller, Jessica Szohr, Scott Mescudi, Berto Colon, Josh Salatin
Ocena IMDb: 6,4/10

Po obžalovanja vredni strastni noči tujca zaradi snežnega meteža ostaneta ujeta v stanovanju. Prisiljena sta, da se spoznata bolj kot sta si želela.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:20
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 15. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Max čisti po pokolu. Zaradi novic iz zunanjega sveta se spremeni Flintov in Silverjev položaj. Eleanor tvega življenje zaradi svoje prihodnosti. Bonny se znajde na razpotju. Dufresne kaznuje Billyja.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
03:15
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 16. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint in Miranda se pripravita na najhujše. Silver končno spregleda. Eleanor razkrije Maxino skrivnost. Vane naredi potezo.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
04:14
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Očka in ostali
Komedija
Izvirnik: Daddy and Them
Režija: Billy Bob Thornton
Igrajo: Billy Bob Thornton, Laura Dern, Diane Ladd, Kelly Preston, Andy Griffith, Sandra Seacat
Ocena IMDb: 5,7/10

Ne ravno uspešen glasbenik Claude in njegova žena Ruby prejmeta novico, da je bil Claudov stric Hazel obtožen umora in zdaj v priporu čaka na sojenje.

Claude in Ruby gresta v mesto v Alabami, kjer sta odraščala, in ne mine dolgo, ko izbruhne prijateljska (in včasih malo manj prijateljska) besedna vojna med različnimi frakcijami v družini, od Claudove matere, očeta do sestre Rose (Kelly Preston).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
11:05
Krokodil Dundee v Los Angelesu
Komedija
Izvirnik: Crocodile Dundee in Los Angeles
Režija: Simon Wincer
Igrajo: Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks, Alec Wilson, Gerry Skilton
Ocena IMDb: 4,8/10

V tretjem in zadnjem delu filma o lovcu na krokodile se Mick Dundee z družino odpravi v Los Angeles.

Mick Dundee je neustrašen lovec na krokodile. Z življenjsko sopotnico Sue in devetletnim sinom živi v mestecu sredi avstralske divjine. Sue je bila včasih novinarka in zdaj ji ponudijo službo v velemestni džungli Los Angelesa. Mick in sinko jo seveda spremljata na drug konec sveta, kjer vse skupaj čaka nora pustolovščina. Mick tako dobi priložnost, da odraščajočemu sinu predstavi še drugačen svet, kot ga je poznal do zdaj, in Kalifornija je kot nalašč za to. Kmalu po prihodu se Mick zaplete v preiskavo umora. Ko vohlja naokoli, ugotovi, da sledi vodijo v filmski studio, kjer se dogajajo sumljive reči ...

Jezik: Angleščina
Leto: 2001
12:55
Prvič
Komedija
Izvirnik: The First Time
Režija: Jon Kasdan
Igrajo: Dylan O'Brien, Britt Robertson, Victoria Justice, Craig Roberts, Joshua Malina, James Frecheville
Ocena IMDb: 6,9/10

Srednješolka romanca, ki spremlja dva najstnika med dogajanjem ob koncu tedna.

Maturant Dave in Aubrey, ki je prišla v razred iz druge šole, se spoznata nekega večera na zabavi. Sprva sproščen klepet preraste v nekaj intimnejšega in zapletenega, na kar nista pripravljena ne en ne drug. To je lahko začetek resne zveze ali pa največje življenjske napake.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
14:40
Pisma Juliji
Romantični
Izvirnik: Letters To Juliet
Režija: Gary Winick
Igrajo: Amanda Seyfried, Marcia DeBonis, Gael García Bernal, Giordano Formenti, Paolo Arvedi, Dario Conti
Ocena IMDb: 6,6/10

Ambiciozna novinarka Sophie se z ljubimcem Victorjem odpravi na romantične počitnice v Italijo.

Medtem ko je Victor zaposlen s svojo kariero, se Sophie med sprehodom nenadoma znajde na slovitem veronskem dvorišču zaljubljene Julije Capuletove (iz "Romea in Julije"). Med pismi o izgubljenih ali neuslišanih ljubeznih, ki jih Juliji pošiljajo ženske z vsega sveta, Sophie najde pol stoletja staro pismo Claire Smith (Vanessa Redgrave). Ta se je bila še kot najstnica zaljubila v nekega mladega Italijana in ga s pomočjo pisma skušala ponovno poiskati.

Na Sophiejino presenečenje pismo navdihne Claire, zdaj že babico, da v iskanju davno izgubljene ljubezni (Franco Nero) pripotuje v Verono. Poizvedovanju po vsej Toskani se pridruži tudi Clairin vnuk Charlie (Christopher Egan). Trojica spozna, da je za soočenje z ljubeznijo potrebna dobršna mera poguma.

Sophie se nove pustolovščine sprva loti predvsem iz koristoljubnih nagibov, saj naj bi ji pretresljiva ljubezenska zgodba pomagala napredovati v novinarski karieri. Ko pa se zaplete v pomoč Claire pri iskanju njene druge priložnosti, svoj lov na zgodbe prepozna kot beg od zgodb lastnega življenja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
16:35
Gosford Park
Drama
Režija: Robert Altman
Igrajo: Maggie Smith, Michael Gambon, Kristin Scott Thomas, Camilla Rutherford, Charles Dance, Geraldine Somerville
Ocena IMDb: 7,3/10

Anglija leta 1932. William McCordle in njegova žena na razkošnem podeželskem domu živita mirno življenje.

Na začetku tridesetih let, na posesti Gosford park, Sir McCordle pogosto pripravlja različna srečanja predstavnikov višjega sloja. Tako je tudi tokrat na eni strani zbrana visoka družba ekscentričnih in vase zagledanih bogatašev, na drugi pa skromna služinčad, ki živi v svojem svetu. No, vse bo združil en umor. Na prizorišče bo s tem stopil tudi Scotland Yard.

Robert Altman je prvič snemal v Angliji, kjer je zbral izjemno ekipo najprestižnejših britanskih igralcev. Film je bil nominiran za šest oskarjev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
19:05
Mlada Viktorija
Drama
Izvirnik: The Young Victoria
Režija: Jean-Marc Vallée
Igrajo: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson, Jim Broadbent, Thomas Kretschmann
Ocena IMDb: 7,3/10

Piše se leto 1837. Kralj William, Viktorijin stric, leži na smrtni postelji.

Naslednica kralja Williama je po krvni liniji samo mlado, še ne polnoletno dekle, protagonistka nocojšnjega filma. Z vseh strani se nanjo kar naenkrat zgrinjajo ´prijatelji´ in ´zavezniki´. Med njimi prednjači njena spletkarska mati s svojim svetovalcem. Poleg tega se v vrsto postavljajo tudi snubci. Vsak mladec bi rad sedel na tronu poleg kraljice. Viktorijina mati neumorno spletkari in jih kot potencialnega moža pripelje privlačnega bratranca, nemškega princa Alberta. Mladinca sprva nista navdušena nad dogovorjeno poroko, sčasoma pa se le bolje spoznata, se navežeta drug na drugega in skupaj zavladata v najbolj bleščečem obdobju angleške zgodovine. Obdobju, v katerem je Velika Britanija postala imperij in ki se je v zgodovinske čitanke zapisalo kot viktorijanska doba.

Razkošen biografski film, dobitnik Oskarja za kostumografijo leta 2010, obravnava mlada leta slovite britanske kraljice Viktorije, ki je zaznamovala drugo polovico devetnajstega stoletja. Zanimiv in privlačen film, ki ga krasi cvet britanskih igralk in igralcev z Emily Blunt v naslovni vlogi, je produciral eden od velikanov svetovnega filma – Martin Scorsese.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
21:00
Upokojeni, oboroženi, nevarni 2
Akcija
Izvirnik: Red 2
Režija: Dean Parisot
Igrajo: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Byung-hun Lee
Ocena IMDb: 6,6/10

Napeto nadaljevanje akcijsko-komične svetovne uspešnice.

Upokojeni agent za tajne operacije Cie Frank Moses znova združi moči s svojo nenavadno ekipo elitnih nekdanjih operativcev, saj morajo poiskati izginulo jedrsko napravo. Da bi jim uspelo, se morajo braniti pred vojsko neusmiljenih morilcev, nesramnih teroristov in z oblastjo obsedenih vladnih uslužbencev, ki se hočejo vsi polastiti orožja. Naloga pripelje Franka in njegovo ekipo v Pariz, London in Moskvo, kjer jih čakajo številni in dobro oboroženi sovražniki, katerim se zoperstavijo s svojo iznajdljivostjo in preizkušenimi veščinami, zanesejo pa se lahko samo drug na drugega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
23:05
Preprodajalci
Kriminalka
Izvirnik: Traffic
Režija: Steven Soderbergh
Igrajo: Benicio Del Toro, Jacob Vargas, Andrew Chavez, Michael Saucedo, Tomas Milian, Jose Yenque
Ocena IMDb: 7,6/10

Brezkompromisni in konzervativni Wakefield se pripravlja na nadzor nad zveznimi silami za boj proti drogam in jih skuša povezati z mehiškimi.

V Mehiki policist Javier (Benicio Del Toro) s svojim partnerjem prestreže večjo pošiljko mamil, ki potuje proti meji z ZDA, vendar pa se sama znajdeta v ujetništvu mehiške vojske, saj med policijo in vojsko ne obstaja dogovor o sodelovanju, večina ljudi pa je tako ali tako podkupljenih. Kalifornijski preprodajalec pričakuje večjo pošiljko mamil, toda na sledi sta mu vladna agenta (Don Cheadle in Luis Guzman), v San Diegu pa se nahaja tudi rezidenca milijonarja Ayala in njegove žene Helene (Catherine Zeta-Jones), ki se ji sploh ne sanja o moževih pravih poslih. To se nekako zdi najboljši trenutek za imenovanje konzervativnega sodnika Roberta Wakefielda (Michael Douglas) na vodilno mesto operacije za končno zmago v dolgotrajni in dragi vojni oblasti s preprodajalci droge. Wakefield je prepričan, da mu bo s pomočjo mehiških oblasti uspelo uničiti enega največjih narko-kartelov, vendar pa nima dovolj natančnih podatkov s terena. Wakefieldova hči Caroline je najboljša učenka v svojem razredu, ki pa po nedolžni zabavi in zaradi neverjetno lahko dosegljivih vseh vrst droge postane odvisnica. Ujeta v past odvisnosti začne krasti in se prostituirati, kar povsem zlomi njenega očeta, ki seodloči narko-mafiji zadati dokončni udarec. Wakefield ukaže aretirati Ayala in Heleno. Njo zastopa znan odvetnik Metzger (Dennis Quaid), Helena, ki sedaj ve za moževe nezakonite posle, poskuša skriti čim več dokazov in pri tem še zaščititi sebe in sina pred grožnjami s smrtjo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000