TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 15.06.2019
01:10
Silent Hill: Odkritje
Grozljivka
Izvirnik: Silent Hill: Revelation
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: Adelaide Clemens, Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Sean Bean, Radha Mitchell, Malcolm McDowell
Ocena IMDb: 5/10

Heather Mason (Clemens) in njen oče (Bean) bežita, vedno korak pred nevarnimi silami, ki jih ne razumeta popolnoma.

Heather na svoj 18. rojstni dan obsedejo nočne more, njen oče izgine, dekle pa ugotovi, da ne ve vsega o sebi. Odkritje vodi globlje v demonski svet, ki grozi, da jo bo za vselej priklenil vase.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
02:55
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
08:00
Hiša velikega čarodeja
Animacija
Izvirnik: The House of Magic
Režija: Jeremy Degruson
Igrajo: Cinda Adams, George Babbit, Brianne Brozey, Kathleen Gati, Joey Camen, Grant George
Ocena IMDb: 6,3/10

Muc Blisk se med selitvijo znajde sam na ulici in v iskanju zavetja po naključju zaide v čarobni dvorec upokojenega čarodeja.

Čarodej živi z nenavadnimi stvori, ki mu pomagajo pri čaranju, in vsi hitro sprejmejo novega prišleka. Le zajcu Jožku in miški Mici ni všeč, da nista več v središču pozornosti, in se trudita, da bi muca vrgli iz hiše. Ko stari čarodej pristane v bolnišnici, skuša njegov oholi nečak s prevaro prodati njegov dvorec. Stanovalci dojamejo, da je zadeva resna, in združijo sile, da prevaro preprečijo.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
09:35
Pozabi me!
Komedija
Izvirnik: Get over it
Režija: Tommy O'Haver
Igrajo: Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Sisqó, Shane West, Colin Hanks
Ocena IMDb: 5,8/10

Berka zapusti dolgoletno dekle Allison. S pomočjo prijateljev ji sledi v šolski muzikal. Tam nastane ljubezenski trikotnik v slogu Sna kresne noči.

Berke Landers (Ben Foster) je živel v prepričanju, da je v zadnjih letnikih srednje šole dosegel popolnost. Hodil je namreč s popolnim dekletom Allison (Melissa Sagemiller), v katero je bil zaljubljen že vse od otroštva. Na zunaj je videti, da med njima vlada popolna ljubezen, da sta pojem srednješolskega para. Berku se zdi, da je prvič v njegovem življenju prav vse na pravem mestu ... A kaj, ko se mu to le zdi in bo kmalu ugotovil, da je bila vse le popolna zmota. Že res, da je za Berka njun odnos z Allison podoba popolnosti; da je prepričan, da živi usodno ljubezen, kakršno sta poznala Antonij in Kleopatra, Hepburn in Tracy, Romeo in Julija. A Allison na to gleda precej drugače – pravzaprav komaj čaka, da bi bilo že enkrat vsega konec. In to kmalu tudi uresniči. Tako Allison odleti v naročje vročega lepotca Strikerja (Shane West), Berke pa prične z zlomljenim srcem izgubljeno tavati naokoli. Prijatelji mu poskušajo pomagati, da bi premagal svojo obsedenost z Allison. A prava pomoč pride šele od tam, od koder je nihče ni pričakoval – od male sestre (Kirsten Dunst) Berkovega najboljšega prijatelja, ki bo Berku končno omogočila, da na Allison preprosto pozabi in jo preboli.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
11:15
Mladi upornik
Romantični
Izvirnik: Youth In Revolt
Režija: Miguel Arteta
Igrajo: Michael Cera, Portia Doubleday, Jean Smart, Zach Galifianakis, Erik Knudsen, Adhir Kalyan
Ocena IMDb: 6,5/10

Zgodba o divjih pustolovščinah mladega Nicka Twispa, ki na počitnicah z družino spozna sanjsko dekle.

Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
12:55
Ljubezenski jackpot
Romantični
Izvirnik: The Rebound
Režija: Bart Freundlich
Igrajo: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Andrew Cherry, Kelly Gould, Lynn Whitfield, Kate Jennings Grant
Ocena IMDb: 6,3/10

Ona še vedno obvlada; on se tega šele uči.

Ko čedna, inteligentna 40-letna mati Sandy odkrije, da jo mož vara, se z dvema otrokoma preseli v New York, da bi začela znova. Zahtevna služba jo prisili, da najame varuško za otroka, in odloči se za 25-letnega Arama, ki šele dobro ugotavlja, česa si želi v življenju. Medtem ko se Aram čedalje bolj navezuje na njena otroka, se s Sandy zavesta medsebojne privlačnosti.

Film je sveža, domiselna in seksi komedija o nepričakovani romanci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:45
Spoznala boš visokega, temnega tujca
Romantični
Izvirnik: You Will Meet A Tall Dark Stranger
Režija: Woody Allen
Igrajo: Gemma Jones, Pauline Collins, Anthony Hopkins, Rupert Frazer, Kelly Harrison, Naomi Watts
Ocena IMDb: 6,3/10

Alfie je zapustil Heleno, da bi si povrnil svojo izgubljeno mladost in brezskrbno užival s prostitutko Charmaine.

Heleno je zapustil razum in svoje življenje je predala čudnim nasvetom šarlatanov. Med drugim vedeževalka napove zapuščeni ženi srečanje z temnim, visokim neznancem, a romantiko iščejo prav vsi ... Nesrečna v svojem zakonu se Sally zaljubi v svojega lepega šefa in lastnika umetniške galerije Grega. Roy, romanopisec, ki nestrpno pričakuje odziv na svoj najnovejši rokopis, pa postane obseden z Dio, skrivnostno žensko, ki jo opazuje skozi okno ...

Komična romanca! Ameriško-španska koprodukcija. Odlika filma je dobra, pravzaprav zvezdniška igralska zasedba in obenem cinična pripoved, s katero film sporoča, kako lahko naše iluzije iz nas naredijo prave bedake …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
16:40
Mud
Drama
Režija: Jeff Nichols
Igrajo: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, Ray McKinnon
Ocena IMDb: 7,4/10

Najstnika najdeta na otoku v Mississippiju begunca, ki mu obljubita, da mu bosta pomagala znova najti njegovo ljubezen ter pobegniti.

Ellis je 14-letnik, odločen, da bo prijatelju Mudu, nevarnemu, vendar karizmatičnemu zločincu, pomagal pobegniti pred zakonom in resnim lovcem na glave.

Zvezde filma Mud so Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepard in Reese Witherspoon.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
19:00
Coco Chanel
Biografija
Izvirnik: Coco avant Chanel
Režija: Anne Fontaine
Igrajo: Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde, Alessandro Nivola, Marie Gillain, Emmanuelle Devos, Régis Royer
Ocena IMDb: 6,7/10

Zgodba o Coco Chanel od revščine in skromnih začetkov do vrha svetovne mode.

Nekaj let po odhodu iz sirotišnice, kjer jo je pustil oče in se ni več vrnil ponjo, je Gabrielle Chanel začela delati v provincialni kavarni. Dela tudi kot šivilja za nastopajoče in pevce. Coco so jo poimenovali zaradi pesmi, ki jo je kar naprej pela s svojo sestro. Zveza z baronom Balsanom jo je vpeljala v francosko družbo in je dobila priložnost razviti svoj talent za oblikovanje vse bolj priljubljenih klobukov. Ko se zaljubi v angleškega poslovneža Arthurja Capela, se ji odprejo nove možnosti, osebno življenje pa se ji zapleta.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
21:00
John Wick
Akcija
Režija: Chad Stahelski
Igrajo: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters, Adrianne Palicki
Ocena IMDb: 7,3/10

Ko upokojenega plačanega morilca kruti ruski mafijec prisili, da se vrne v posel, se neusmiljeno spusti v lov na svoje nasprotnike.

Njegova nepopustljivost je legendarna v svetu podzemlja, mi pa ji bomo priče v filmu John Wick, zgodbi o maščevanju in odrešitvi. Po nenadni smrti svoje ljubljene žene dobi John Wick (Keanu Reeves) od nje zadnje darilo - psičko Daisy s sporočilom, v katerem ga prosi, naj ne pozabi ljubiti. Johnovo žalovanje pa se prekine, ko njegov boss mustang letnik 1969 pritegne pozornost sadističnega kriminalca Iosefa Tarasova (Alfie Allen). Ko mu John noče prodati avta, se Iosef s svojimi pajdaši spravi nanj, mu vlomi v hišo, ukrade avto, pretepe Johna in ubije Daisy. Ne zavedajo se, da so s tem prebudili enega najkrutejših plačancev vseh časov v svetu zločina. Johnovo iskanje ukradenega avtomobila ga pripelje v dele New Yorka, ki jih turisti ne bodo videli - v podzemni svet zločina, ki mu je John nekoč vladal. John kmalu izve, da išče sina krutega ruskega mafijskega šefa bossa Vigga Tarasova (Michael Nyqvist), svojega nekdanjega naročnika, ki razpiše nagrado na njegovo glavo, da bi rešil sina. John mora za svoje preživetje znova postati neusmiljeni ubijalski stroj in se spusti v boj z Viggom in njegovimi vojaki, katerega morda ne bo preživel nihče.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
22:50
Kako živim zdaj
Drama
Izvirnik: How I Live Now
Režija: Kevin Macdonald
Igrajo: Saoirse Ronan, Tom Holland, George MacKay, Harley Bird, Danny McEvoy, Anna Chancellor
Ocena IMDb: 6,5/10

Zgodba tega filma se odvija malce v prihodnosti, glavna junakinja pa je Američanka Daisy (Saoirse Ronan), ki obišče sorodnike na angleškem podeželju.

Daisy se sčasoma zaljubi v okolico ter najde ljubezen in svoj namen, Evropo pa zajame vojna in Daisy se mora boriti za obstanek.

Ta zanimiva drama v režiji priznanega Kevina MacDonalda (Zadnji škotski kralj) je uspešna ekranizacija istoimenskega romana Meg Rosoff, ki je osvojila nekaj prestižnih nominacij, med katerimi izstopajo BAFTA, British Independent Film Awards in London Critics Circle Film Awards.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013