TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 15.10.2016
00:35
Stavba strahu
Akcija
Izvirnik: Tower block
Režija: James Nunn
Igrajo: Sheridan Smith, Ralph Brown, Russell Tovey, Jack O'Connell, Jill Baker, Julie Graham
Ocena IMDb: 5,9/10

Becky, Kurtis, Neville in ostali stanovalci stavbe Tower Block 31 so priča umora, a si zaradi strahu pred maščevanjem tega ne povejo detektivom.

Preiskava umora zaide v slepo ulico. Leto dni pozneje se nekdo odloči pravico vzeti v lastne roke. Eden za drugim se stanovalci znajdejo v nevarnosti, saj jih ima na muhi skrivnostni ostrostrelec, ki po celotni stavbi nastavlja smrtonosne pasti. Ne vedo, zakaj so se znašli na njegovi muhi, in se skušajo iz nevarne stavbe prebiti v domala junaških poskusih pobega.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
02:14
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Don Kihot - oslovske zadeve
Animacija
Izvirnik: Donkey Xote
Režija: Jose Pozo
Igrajo: José Luis Gil, Andreu Buenafuente, Luis Posada, David Fernández, María Luisa Solá, Félix Benito
Ocena IMDb: 4,7/10

Kaj, če pustolovščine Don Kihota niso takšne, kot so nam vedno pripovedovali?

Čas je, da nam Rusio, najbolj pustolovski, neustrašen in nagajiv osel v Kastilji, pove resnično zgodbo. Rusio niti za hip ne omahuje, ko dobi priložnost, da pobegne od dolgočasnega življenja v Manči in se poda veliki pustolovščini naproti. Don Kihot se odpravlja v Barcelono na dvoboj z vitezom Polne lune. Toda v težkih časih ni enostavno biti junak. Za osla je težko biti konj, za petelina čuvaj, za dona pa ni lahko biti vitez. Ali bosta Rusio in Rosinant prispela na cilj in premagala viteza Polne lune?

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2007
09:40
Kurir
Komedija
Izvirnik: Coursier
Režija: Hervé Renoh
Igrajo: Michaël Youn, Géraldine Nakache, Jimmy Jean-Louis, Didier Flamand, Catalina Denis, Natalia Dontcheva
Ocena IMDb: 5,9/10

Sam je dostavljavec pošiljk na motociklu. Da bi rešil odnos z Nadio, mora na poroko.

Od etnično pestrega mesta do oblikovalske prestolnice, od Montmartra do Elizejskih poljan in od umazanih pločnikov do prestižnih umetniških galerij - pazite se! Dostavljavec pošiljk Sam ima poslanstvo. Na svojem motociklu krši vsa prometna pravila, da bi upravičil sloves hitre storitve svojega delodajalca. A kolikor že se trudi, nikoli ni deležen pohvale, ne prekosi svojih izkušenih sodelavcev in ne uspe pobegniti očetu policistu, ki ga kaznuje za vsak prekršek. Vse, kar ima, je dekle Nadia, in še ta ga bo zapustila, če ga ne bo na poroko njene sestre. Težava je le, da mora Sam dostaviti pomembno pošiljko in njegov dan se iz slabega sprevrže v še slabšega.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
11:30
Sesuti Harry
Komedija
Izvirnik: Deconstructing Harry
Režija: Woody Allen
Igrajo: Judy Davis, Julia Louis-Dreyfus, Stephanie Roth Haberle, Dan Frazer, Joel Leffert, Lynn Cohen
Ocena IMDb: 7,4/10

Pisatelj Harry Block se v življenju ne znajde najbolje.

Harry je odličen pisatelj, ki mu namerava njegova bivša univerza podeliti nagrado. Vendar bo težko našel koga, ki ga bo pripravljen spremljati na slovesno podelitev. Punca Fay ga je pravkar pustila in se bo poročila z njegovim prijateljem Larryjem. Njegov najboljši prijatelj Richard se boji, da ga bo infarkt. Bivša žena Joan mu ne dovoli, da s seboj vzame njunega sina, njegova bivša svakinja Lucy pa bi ga najraje kar ubila. Harry se zato odloči, da bo najel prostitutko Cookie, ugrabil svojega sina in Richarda prisilil, da se z njim odpravi na podelitev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
13:20
Samo preko njenega trupla
Romantični
Izvirnik: Over Her Dead Body
Režija: Jeff Lowell
Igrajo: Eva Longoria, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Stephen Root
Ocena IMDb: 5,2/10

Romantična komedija o duhu, ki želi na vsak način preprečiti romanco.

Henry je veterinar v Los Angelesu in na dan poroke njegova zaročenka umre v prometni nesreči. Nato ga njegova sestra pošlje k mediju, prek katerega skuša stopiti v stik s Kate, pomiriti stara čustva in zaživeti bolj polno. Na seansi se nič ne zgodi, zato da sestra jasnovidki Ashley Katin dnevnik, da bi Henryja prepričala, da je v stiku s Kate. Ko se Henry in Ashley zaljubita, se res pojavi Katin duh, da bi preprečil obetajočo se ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
15:05
Slutnja
Triler
Izvirnik: Premonition
Režija: Mennan Yapo
Igrajo: Sandra Bullock, Julian McMahon, Shyann McClure, Courtney Taylor Burness, Nia Long, Marc Macaulay
Ocena IMDb: 5,9/10

Običajno življenje gospodinje Linde pretrga tragična smrt moža, a še večji šok sledi naslednje jutro, ko se znova zbudi ob njem.

Ker nihče ničesar ne ve o usodni nesreči, Linda domneva, da so bile to le sanje. Že naslednji dan se spet znajde v času moževega pogreba. Zaradi njenega neobičajnega obnašanja so vsi prepričani, da je doživela živčni zlom, toda Linda se odloči skrivnosti priti do dna in spraviti potek dogodkov v časovno logično sosledje. A njeni poskusi imajo kmalu usodne posledice.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Italijanščina
Leto: 2007
16:55
Moja obilna grška poroka
Komedija
Izvirnik: My Big Fat Greek Wedding
Režija: Joel Zwick
Igrajo: Nia Vardalos, Michael Constantine, Christina Eleusiniotis, Kaylee Vieira, John Kalangis, Lainie Kazan
Ocena IMDb: 6,6/10

Toula Portokalos je pri tridesetih letih še vedno samska. Dela v grški restavraciji svojih staršev. Njeni dnevi so enolični in dolgočasni.

Toula mirno prenaša nerganje cele družine in zavrača očeta, ki jo hoče poslati v Grčijo po ženina. Toula hoče več od življenja, vendar ji manjka poguma. Ko začne obupavati, se v družinski restavraciji zagleda v čednega neznanca. Tokrat je pripravljena na spremembe, zato se kljub očetovemu nasprotovanju vpiše v računalniški tečaj in si privošči manjšo stilsko preobrazbo. Zaposli se pri teti v potovalni agenciji, kjer se oglasi tudi čedni neznanec, v katerega se je zagledala v restavraciji. Lepotcu je ime Ian Miller in je srednješolski učitelj. Ian povabi Toulo na zmenek in kmalu se zaljubita. Svojo ljubezen bosta okronala z obilno grško poroko. Vendar brez težav ne bo šlo, saj je Toulin oče Gus ogorčen nad hčerinim izbrancem. Le kako se je mogla zaljubiti v fanta, ki ni Grk? Toda Gusu ne preostane drugega, kot da sprejme Iana, Ian pa se mora navaditi na Toulino ogromno družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
18:40
George Bush
Biografija
Izvirnik: W.
Režija: Oliver Stone
Igrajo: Josh Brolin, Colin Hanks, Toby Jones, Dennis Boutsikaris, Jeffrey Wright, Thandie Newton
Ocena IMDb: 6,4/10

Biografski film o Georgu W. Bushu, enem najbolj kontroverznih ameriških predsednikov v zgodovini Združenih držav Amerike …

Film pripoveduje Bushevo zgodbo kronološko od njegove divje in precej brezskrbne mladosti v kolidžu, ki mu je sledilo služenja vojaškega roka in nato, s pomočjo očeta, Georga Busha starejšega, tudi vladavina v zvezni državi Texas, kjer je postal guverner … S tega položaja so se mu odprle vse poti v naftni biznis in nato še v politiko, kjer je leta 2000 kandidiral za predsednika ZDA in uspel. Film v svoji pripovedi opisuje tudi prva štiri leta razburkane vladavine, vključno z 11. septembrom 2001, zaključi pa se s ponovno izvolitvijo za predsednika.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:00
Polnoč v Parizu
Romantični
Izvirnik: Midnight In Paris
Režija: Woody Allen
Igrajo: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kurt Fuller, Mimi Kennedy, Michael Sheen, Nina Arianda
Ocena IMDb: 7,7/10

Par se med obiskom Pariza povsem spremeni.

Družina se poslovno odpravi v romantični Pariz, mlada zaročenca pa bosta deležna izkušenj, ki bodo za vselej spremenile njuno usodo. Inez se osredotoča na turistično podobo mesta, pisatelj Gil pa med polnočnimi sprehodi išče navdih za svojo novo knjigo in si želi, da bi se preselil tja. Nenavadno odkritje ga popelje v osrčje zlate dobe večnega mesta romantike, kjer spozna številne literarne in druge umetniške ikone. Toda nova življenjska spoznanja vedno bolj bremenijo Gilov odnos z Inez.

Režiser usodnih ljubezenskih zgodb Ljubezen v Barceloni in Zadnji udarec sledi mladima ameriškima zaročencema Gilu in Inez na službeni poti v Parizu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
22:45
Obsedenost
Drama
Izvirnik: Elegy: Dying Animal
Režija: Isabel Coixet
Igrajo: Penélope Cruz, Ben Kingsley, Dennis Hopper, Patricia Clarkson, Peter Sarsgaard, Debbie Harry
Ocena IMDb: 6,8/10

Razmerje med priznanim profesorjem in njegovo privlačno študentko.

Karizmatični profesor David, dobro ohranjen možak v jeseni življenja, je razvpit ženskar. Lovi predvsem med mladimi študentkami, vendar nobeni ne pusti prav blizu. Vse dokler ne sreča božanske Consuele, krhkega in skrivnostnega dekleta. Ob njej njegov obrambni mehanizem povsem odpove. Čeprav ga dekle privlači z estetskega stališča, ne more spregledati njene pameti in čutnosti. Povsem ga obsede in sčasoma ima Consuela dovolj njegovih ljubosumnih izpadov, zato konča zvezo.

Zlomljeni David dve leti bolj kot ne vegetira, dokler jo njegove oči spet ne uzrejo. Consuela pristopi do njega z željo po pomoči. Lahko bi rekli tudi zadnjo željo.

Film je nastal po romanu znamenitega Phillipa Rotha, ki je pred leti izšel tudi pri nas.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008