TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 15.11.2017
01:45
Spartak: Kri in pesek: Igre v senci
Zgodovinski, 1. sezona, 5. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: Shadow Games
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Batiat prijavi svoja prvaka Kriksa in Spartaka za boj proti Soloniju, neuničljivem bogu arene. Ju lahko Ojnomaj pripravi za ta dvoboj?

V Kapui organizirajo boje najboljših gladiatorjev, da bi priklicali dež.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
02:40
Spartak: Kri in pesek: Občutljive reči
Zgodovinski, 1. sezona, 6. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: Delicate Things
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

Toda Barkova svoboda je vprašljiva, ko Batiat izve, da je Ovidijev sin živ.

Spartak je novi prvak Kapue. Izve, da so našli njegovo soprogo in kuje načrt, kako bi se osvobodil.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
03:43
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil Božič
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christma
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Dean Cain, Gary Valentine, Mario Lopez, Elisa Donovan, Sierra McCormick, Charlie Stewart
Ocena IMDb: 4,8/10

Družina Bannister dobi novega družinskega člana, labradorca Zevsa, za katerega se zdi, da ni ravno rojen za psa čuvaja, kakršnega potrebuje družina.

Ko v času božiča v dom Bennisterjevih poskušata vlomiti predrzna roparja, pes Zevs izkoristi priložnost in postane junak, s tem pa dokaže, da lahko vsak pes doživi svojih pet minut.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
10:55
Škorpijonovo prekletstvo
Komedija
Izvirnik: The Curse of the Jade Scorpion
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, John Tormey, John Schuck, Elizabeth Berkley, Kaili Vernoff, Brian Markinson
Ocena IMDb: 6,8/10

CW Briggs je v štiridesetih letih 20. stoletja priznani strokovnjak za varnost v New Yorku.

Betty Ann Fitzgerald je nova uslužbenka, katere naloga je preureditev oddelka. Briggs in Fitzgeraldova se težko prenašata, tako vsaj mislita. Briggs se hvali, da lahko reši vsak varnostni primer tako, da vstopi v um kriminalca. Nekega večera pa se s sodelavci odpravi na predstavo. Tam čarovnik Voltan hipnotizira tako njega kot Fitzgeraldovo, da bi ju nato izkoriščal. Že isti večer Briggs opravi zanj rop, toda zjutraj se ničesar ne spomni. Vse skupaj se še bolj zakomplicira, ko mora Briggs raziskati primer. Mu bo uspelo ugotoviti, kdo je ropar?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
12:55
Solomon Kane
Akcija
Režija: Michael J. Bassett
Igrajo: James Purefoy, Mark O'Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak, Christian Dunckley Clark
Ocena IMDb: 6,1/10

Stotnik Solomon Kane je učinkovit morilski stroj v 16. stoletju.

Oborožen s pištolami, mečem in nožem se Salomon s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:55
Kaj se je zgodilo Haroldu Smithu?
Komedija
Izvirnik: Whatever happened to Harold Smith
Režija: Peter Hewitt
Igrajo: Tom Courtenay, Michael Legge, Laura Fraser, Stephen Fry, Charlotte Roberts, Amanda Root
Ocena IMDb: 6,5/10

Harold Smith, umirjen Anglež srednjih let, naenkrat zaslovi, ko začne kazati telekinetične sposobnosti.

Harolda Smitha aretirajo, ker je ubil tri upokojence, ko jim je po naključju ustavil srčni spodbujevalnik. Njegov odvetnik pripelje zelo skeptičnega znanstvenika, da bi preveril, ali so Haroldove sposobnosti resnične. Haroldov sin Vince se zaljubi v svojo sodelavko Joanno, ki pa je hči ravno tistega znanstvenika, ki raziskuje sposobnosti njegovega očeta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
16:50
Anvil
Dokumentarni
Režija: Sacha Gervasi
Igrajo: Scott Ian, Lemmy, Malcolm Dome, Lars Ulrich, Slash, Tom Araya
Ocena IMDb: 8/10

Dokumentarec o metal glasbeni skupini. Smešna, a čustvena zgodba o najuspešnejšem metal bendu do sedaj.

Najboljša prijatelja Robb Reiner in Lips pri 14. letih prisežeta, da bosta vedno ‘žgala na polno’. Čeprav nikoli ni doživela komercialnega uspeha, je bila njuna glasbena skupina Anvil znana kot kraljica kanadskega metala, s svojo glasbo pa je vplivala na generacijo, ki nam je dala Metallico, Slayerje in Anthrax. Po katastrofalni evropski turneji se Lips in Robb, zdaj že v petdesetih letih, odločita posneti svoj 13. album in še zadnjič poskušata uresničiti svoje mladostne sanje.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
18:30
Trgovina čudežev gospoda Magoriuma
Družinski
Izvirnik: Mr. Magorium's Wonder Emporium
Režija: Zach Helm
Igrajo: Ted Ludzik, Natalie Portman, Zach Mills, Dustin Hoffman, Madalena Brancatella, Paula Boudreau
Ocena IMDb: 6,2/10

Trgovina z igračami je najbolj očarljiva trgovina v mestu.

Trgovina z igračami ima več kot stoletno tradicijo in njen lastnik gospod Magorium šteje že spoštljivo število let, kar kakšnih 243. Trgovino vodi nekaj več kot dvajsetletna Molly Mahoney, ki je bila kot otrok nadarjena pianistka, sedaj pa se je, vsaj tako misli, znašla v slepi ulici in je zaradi tega zelo nesrečna. Čeprav upravlja s čudovito trgovino z igračami, se ji zdi, da to ni tisto, kar bi hotela v življenju doseči. Seveda, če ne bi bilo vseh teh igrač, ki v čudežni trgovini oživijo, potem bi bila seveda še bolj nesrečna. Vse skupaj pa se zaplete, ko lastnik trgovine gospod Magorium sklene, da je bilo dovolj, da ima že toliko let, da mora odnehati. Zaradi tega pokliče računovodjo Henryja, ki pripravi vse potrebne papirje in Molly Mahoney postane upraviteljica in lastnica kraljestva igrač. Igrače niso zadovoljne, ker je gospod Magorium odšel v pokoj. V znak protesta so izgubile vso svojo živahnost in njihove pisane barve so se spremenile v nezanimivo sivino v vseh možnih dolgočasnih odtenkih sive barve. Molly, ki ni povsem prepričana, da bo lahko uspešno vodila trgovino, je povsem obupana in če ji ne bi pomagal Henry, potem čudoviti svet igrač ne bi bil nikoli več tisto, kar je bil.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
20:20
Gospod in gospa Smith
Akcija
Izvirnik: Mr. & Mrs. Smith
Režija: Doug Liman
Igrajo: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David
Ocena IMDb: 6,5/10

Brad Pitt in Angelina Jolie v komično-akcijskem spektaklu o poročenih poklicnih morilcih, ki dobita nalogo, da likvidirata drug drugega.

John (Pitt) in Jane Smith (Jolie) sta zakonca iz predmestja, ki živita na videz precej dolgočasno življenje. Toda vsak od njiju ima veliko skrivnost: gospod in gospa Smith sta v resnici dobro plačana in izjemno učinkovita plačana morilca, ki delata za konkurenčni agenciji. Gospod in gospa Smith odkrijeta novo iskro v svojem življenju, ko ju najamejo, da se znebita drug drugega. Takrat se začne prava zabava. Rezultat je vrhunski akcijski spektakel, v katerem bosta gospod in gospa Smith postavila na preizkušnjo svoje veščine in svoj zakon, obljuba 'dokler naju smrt ne loči' pa bo dobila povsem nov pomen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:30
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 7. del
Izvirnik: Black Sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,2/10

Flint odkrije tatu med svojimi vrstami. Rackham se kljub Vanovim nasprotovanjem loti plenjenja. Silver se skriva z Max v bordelu. Eleanor se je znašla pred nemogočo izbiro.

Kapitan Flint in njegovi pirati 20 let pred klasiko Roberta Louisa Stevensona Otok zakladov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:25
V njeni koži
Drama
Izvirnik: I am you
Režija: Simone North
Igrajo: Guy Pearce, Miranda Otto, Ruth Bradley, Sam Neill, Kate Bell, Khan Chittenden
Ocena IMDb: 6,5/10

15-letna balerina Rachel je vse, kar 19-letna Caroline ni: lepa, samozavestna in srečna.

Avstralski zvezdniki Guy Pearce, Sam Neill in Miranda Otto so glavni igralci v kriminalnem trilerju, ki je hkrati režijski prvenec veteranke avstralske filmske produkcije Simone North. Temelji na resnični zgodbi o melbournski najstnici, ki je izginila leta 1999. Gre za Rachel Barber (Kate Bell), 15-letno lepotičko in nadarjeno plesalko, ki ima resno ljubezensko zvezo in se dobro razume s svojimi starši Mikom (Pearce) in Elizabeth (Otto). V nasprotju z njo pa je njena 19-letna varuška Carolilne (Ruth Bradley) debela, ima slabe lase in kožo in se vse prej kot razume s svojim razočaranim, dominantnim očetom (Neill). Ko se Rachel nekega večera ne vrne domov, se njeni starši ustrašijo, da se je zgodilo nekaj groznega. Toda policija si ne beli las in jih prepričuje, da najstniki ves čas bežijo od doma ... Mike in Elizabeth, odločena, da bosta našla svojo hčer, vzameta vajeti v svoje roke.

Država: Avstralija
Jezik: Angleščina
Leto: 2009