TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 16.04.2018
00:55
Lolita
Drama
Režija: Adrian Lyne
Igrajo: Jeremy Irons, Melanie Griffith, Frank Langella, Dominique Swain, Suzanne Shepherd, Keith Reddin
Ocena IMDb: 6,9/10

Ločeni angleški profesor (James Mason) odpotuje v majhno ameriško mesto, kjer bo deloval kot učitelj.

Charolotte vidi Humberta kot svojega sanjskega moškega, ki ga preveva evropska kultura. Vendar pa Humberta bolj kot ona prevzame njena hčerka, najstnica Dolores Haze. Medtem ko Charlotte dvori Humbertu, slednji nežno in komično osvaja Dolores, ki se kmalu prične zavedati svoje moči nad njim. Ko ju usoda končno pripelje skupaj, se nezakoniti par z avtom odpravi na popotovanje, ki predstavlja tudi pot v pekel.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
03:18
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Umazani ples
Romantični
Izvirnik: Dirty Dancing
Režija: Emile Ardolino
Igrajo: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brucker
Ocena IMDb: 6,9/10

Baby se med počitnicami zaplete s plesnim učiteljem, kar razjezi njene stroge starše.

Frances »Baby« Houseman, očetova ljubljenka, se s starši odpravi na počitnice. Baby je odrasla v ugledni družini, ki od nje pričakuje študij na prestižni univerzi in poroko z zdravnikom. Po nekaj dolgočasnih počitniških dnevih opazi, da se v eni izmed počitniških koč zbira mladina, ki se vsak večer predaja divjemu plesu. Tam opazi Johnnyja, plesnega učitelja, ki zaradi nosečnosti svoje plesne partnerke potrebuje novo. Ko se Baby ponudi, da bi jo nadomestila, Johnny sprva okleva, nato pa le privoli in učne ure umazanega plesa se pričnejo. Med dvojico se razvnamejo strasti, ki Baby kmalu pripeljejo v spor z njeno družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1987
11:05
Pes, ki je rešil božične praznike
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas Vacation
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Gary Valentine, Dean Cain, Paris Hilton, Mario Lopez, Elisa Donovan, Casper Van Dien
Ocena IMDb: 4,3/10

Družini Bannister in njihovemu zvestemu psu Zevsu se obeta nova pustolovščina.

Med božičnimi prazniki jih Bannisterjeve obišče predrzni stric Randy s svojim muhastim kodrom Belle, tu pa sta tudi stara znanca, kradljivca nakita, ki sta očitno odločena, da Bannistrovim pokvarita božič. Lahko Zevs v božičnem času razreši zločin, reši Belle in se za nameček odpravi še na smučanje?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
12:50
Časovni stroj v vroči kopeli
Komedija
Izvirnik: Hot Tub Time Machine
Režija: Steve Pink
Igrajo: John Cusack, Clark Duke, Craig Robinson, Rob Corddry, Sebastian Stan, Lyndsy Fonseca
Ocena IMDb: 6,4/10

Film Časovni stroj v vroči kopeli spremlja skupino najboljših prijateljev, ki jih njihovo življenje dolgočasi.

Adama (John Cusack) je zapustilo dekle, Lou (Rob Corddry) je žurer, ki ne najde prave zabave, Nicka (Craig Robinson) nenehno nadzoruje žena, Jacob (Clark Duke) pa je obseden z videoigrami in ves čas čepi v kleti. Po divjem pijančevanju v džakuziju v smučarskem letovišču, se moški z glavobolom zbudijo v letu 1986. Dobijo priložnost, da spremenijo preteklost in s tem tudi prihodnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
14:40
Alatriste
Avantura
Režija: Agustín Díaz Yanes
Igrajo: Viggo Mortensen, Elena Anaya, Unax Ugalde, Eduard Fernández, Eduardo Noriega, Ariadna Gil
Ocena IMDb: 6,1/10

Španija, 17. stoletje. Diego Alatriste je junaški in pogumni vojak kraljeve vojske, ki se v Flandriji bori proti uporniškim Nizozemcem.

Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2006
17:15
Divja vožnja
Akcija
Izvirnik: Driven
Režija: Renny Harlin
Igrajo: Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue, Stacy Edwards, Til Schweiger, Gina Gershon
Ocena IMDb: 4,5/10

Mladi dirkač Jimmyzačne zaradi pritiskov drseti po lestvici navzdol.

Nadarjeni mladi voznik na avtomobilski dirkah Jimmy Bly se čedalje težje zbere. Nič čudnega – nanj pritiska njegov ambiciozni brat, sicer njegov organizator, poleg tega pa ima Bly razmerje s Sophio, dekletom svojega nasprotnika. Na kocki je marsikaj, zato lastnik moštva Carl Henry na pomoč pokliče nekdanjega prvaka Joeja Tanta. Ta se mora najprej spopasti s travmo, ki mu jo je povzročila tragična nesreča, v kateri je skoraj umrl.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
19:25
Zmagovalka
Drama
Izvirnik: The Prize Winner of Defiance, Ohio
Režija: Jane Anderson
Igrajo: Julianne Moore, Woody Harrelson, Laura Dern, Trevor Morgan, Ellary Porterfield, Simon Reynolds
Ocena IMDb: 7,3/10

Kelly in Evelyn Ryan živita v Defianceu v Ohiu skupaj s svojimi desetimi otroki.

Na prvi pogled se zdi življenje družine Ryan idilično. Kelly je pel šansone, vendar je v prometni nesreči ostal brez glasu. Pustil je službo v tovarni, s katero je komaj plačeval račune. Evelyn, gospodinja in mama se prijavi na tekmovanja in začne osvajati nagrade, toda njeni uspehi niso dovolj, da bi se družina pobrala. Kelly postaja vse bolj negotov in vse pogosteje sega po steklenici ter zapravlja dragoceni denar za hrano in dom. Bo lahko Evelyn, optimistična in polna ljubezni, še vedno obdržala družino skupaj?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
21:15
Najboljši oče na svetu
Komedija
Izvirnik: World's Greatest Dad
Režija: Bobcat Goldthwait
Igrajo: Robin Williams, Daryl Sabara, Morgan Murphy, Naomi Glick, Dan Spencer, Geoff Pierson
Ocena IMDb: 6,9/10

Učitelj poezije in oče samohranilec odkrije, da tisto, po čemer hrepeni, ni nujno to, kar ga osrečuje.

Lance Clayton je od nekdaj sanjal o karieri bogatega in slavnega pisatelja, a se je moral na koncu sprijazniti z manj ugledno službo srednješolskega učitelja poezije. Njegovo zasebno življenje je podobno nezavidljivo: Lanceov edinec Kyle je neznosen tepec, ki se z očetom sploh ne pogovarja. Lance hodi na zmenke s prisrčno učiteljico umetnosti Claire, ki pa je resna zveza ne zanima, kot tudi ne javno priznanje njune romance. Lanceov ustaljeni vsakdan prekine čudaška nesreča, ki se izkaže za največjo tragedijo in največjo priložnost njegovega življenja. Kar naenkrat ima na dosegu roke slavo, bogastvo in priljubljenost, ki si jo je vedno želel. Če bi vsaj lahko živel z zavedanjem, kako je prišel do vsega tega ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
23:05
Favnov labirint
Fantazijski
Izvirnik: El Laberinto del Fauno
Režija: Guillermo del Toro
Igrajo: Ivana Baquero, Sergi López, Maribel Verdú, Doug Jones, Ariadna Gil, Álex Angulo
Ocena IMDb: 8,2/10

Španija, 1944. Sicer je že pet let od uradnega konca državljanske vojne, vendar se skupina upornikov še vedno bojuje v severnem gorovju Navarra.

13-letna Ofelija se skupaj z nosečo materjo Carmen preseli v odmaknjeno kmečko hišo na sever Španije. Tukaj, sredi temnega gozda je njen nov očim Vidal, ki je vojaški poveljnik, postavil bazo za vodenje operacij proti upornikom. Svoji pastorki ne posveča nobene pozornosti, saj je sin, ki ga Carmen nosi, vse, kar hoče. Tako osamljena Ofelija, ki je navdušena nad pravljicami, za hišo odkrije zaraščen in razpadajoč labirint, znotraj katerega sreča Favna, ki ji razkrije njeno pravo identiteto ter skrivnostno usodo. Je princesa, dolgo izgubljena hči kralja pravljic. Favn ji ponudi priložnost, da se spet vrne v podzemlje, kjer bi vodila očetovo magično kraljestvo. Ampak še pred polno luno mora za to izpolniti tri naloge, za katere ne sme nihče izvedeti. Med tem se mami pojavijo zapleti pri nosečnosti ... Ofelija vestno izpolnjuje zadane naloge ter se vrača v labirint, ki je njeno zatočišče pred žalostjo in samoto resničnega sveta ...

Izjemna vizualna impresija je bila, poleg kopice drugih nagrad, ovenčana tudi s tremi oskarji leta 2007 za scenografijo, masko in za fotografijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Španščina
Leto: 2006