TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 16.06.2017
00:15
Klub Boynton Beach
Komedija
Izvirnik: Boynton Beach Club
Režija: Susan Seidelman
Igrajo: Brenda Vaccaro, Dyan Cannon, Len Cariou, Joseph Bologna, Sally Kellerman, Michael Nouri
Ocena IMDb: 6,5/10

Film, ki vas bo spravil v smeh, izvabil kako solzo in vas prisilil, da razmislite o svojem življenju.

Romantična komedija o neverjetni sposobnosti preživetja po smrti ljubljenih ter ponovne ljubezni, ne glede na starost. Lois, Harry, Marilyn, Sandy in Jack živijo v skupnosti, imenovani “Aktivni odrasli”, ki se nahaja v Boynton Beachu na Floridi. Njihova življenja se prepletejo, ko se spoznajo v tamkajšnjem klubu za samske, kamor zahajajo po čustveno oporo po izgubi ljubljenih. Kdor koli misli, da je romantike in ljubezni konec z upokojitvijo, se hudo moti. Nikomur se ne zdi, da bi se staral. Prebivalci Boynton Beacha niti ne pomislijo na to, vendar pa nas je treba vse tu in tam opomniti, da je življenje res vredno življenja in se ga splača deliti z drugimi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
02:09
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Velika pustolovščina malega dinozavra
Animacija
Izvirnik: Urmel voll in Fahrt
Režija: Reinhard Klooss
Igrajo: Hannes Maurer, Julia Ziffer, Oliver Kalkofe, Frank Schaff, Stefan Krause, Oliver Pocher
Ocena IMDb: 4,7/10

Impy je prebrisan dinozaver, ki skupaj z govorečimi živalskimi prijatelji živi na otoku Tikiwu.

Ko v skupnost živali pride ljubka in nerodna panda po imenu Babu, postane Impy ljubosumen na prišlekinjo, ko nenadoma sam ni več najbolj priljubljena živalca na otoku. V želji po novih občudovalcih in pustolovščinah sklene Impy na skrivaj zapustiti otok in pridruži se potujočemu zabaviščnemu parku spretnega poslovneža Barnabyja. Ko se končno pridruži cirkusantom, pa Barnaby razkrije svojo temno plat in Impyja vklenjenega vrže v kletko. Vendar njegova nova brihtna sestra Babu pride, da bi pomagala bratu, v družbi drugih živalic z otoka Tikiwu. Pot nazaj domov je polna nevarnosti in kar kliče po pustolovščini. Animirana komedija prinaša zabavo za vso družino, odlikuje jo humor, očarljivost, glasba in veliko akcije.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2008
10:50
Nedokončano življenje
Drama
Izvirnik: The Unfinished Life
Režija: Lasse Hallström
Igrajo: Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman, Josh Lucas, Damian Lewis, Camryn Manheim
Ocena IMDb: 7/10

Zgodba, postavljena v sodobno ruralno ameriško okolje, govori o Einarju, ki je strt zaradi smrti svojega sina svoje življenje zapisal osamljenosti.

Einarjev edini družabnik je njegov pomočnik, ki pa je zaradi nesreče z medvedom prikovan na posteljo. Zdi se, da se nič ne more spremeniti, dokler se v mesto ne vrne oseba, ki jo Einar krivi za sinovo smrt: sinova žena. Ta s sabo pripelje deklico, ki naj bi bila Einarjeva vnučka.

V glavnih vlogah igrajo Robert Redford, Morgan Freeman in Jennifer Lopez.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
12:50
Kavboji
Komedija
Izvirnik: Kauboji
Režija: Tomislav Mšić
Igrajo: Saša Anočić, Živko Anočič, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Ana Begić, Niksa Butijer
Ocena IMDb: 7,2/10

"Življenje sme biti dolgočasno, vestern pa nikoli!" je vodilo skupine odpadnikov.

Odpadniki z gledališko predstavo na prefinjen način združijo slovo od province ter univerzalno poetiko zvoka in ikonografije vesterna. Saša, relativno uspešen režiser se ves razočaran vrne v rojstno mesto. Domov ga je povabil župan, saj želi, da bi Saša ponovno vzpostavil delovanje lokalnega gledališča, vendar začetki niso obetavni. Na avdicijo se prijavi zgolj pet ljudi.

„Kavboji“, ki samozavestno jezdijo na krilih žanra, so mešanica komedije in elementov vesterna. Ali pa obratno.

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2013
14:50
Mud
Drama
Režija: Jeff Nichols
Igrajo: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Tye Sheridan, Jacob Lofland, Sam Shepard, Ray McKinnon
Ocena IMDb: 7,4/10

Najstnika najdeta na otoku v Mississippiju begunca, ki mu obljubita, da mu bosta pomagala znova najti njegovo ljubezen ter pobegniti.

Ellis je 14-letnik, odločen, da bo prijatelju Mudu, nevarnemu, vendar karizmatičnemu zločincu, pomagal pobegniti pred zakonom in resnim lovcem na glave.

Zvezde filma Mud so Matthew McConaughey, Tye Sheridan, Sam Shepard in Reese Witherspoon.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
17:15
Dobre vibracije
Biografija
Izvirnik: Good Vibrations
Režija: Lisa Barros D'Sa
Igrajo: Jodie Whittaker, Liam Cunningham, Dylan Moran, Richard Dormer, Andrew Simpson, Killian Scott
Ocena IMDb: 7,2/10

Belfast v 70. letih. Terri Hooley je idealistični roker, ki severnoirske politične težave rad primerja s kaosom na Jamajki.

Da bi v mestu spodbudil pozitivno energijo in omilil občutek razdeljenosti, se Terry odloči odpreti glasbeno trgovino Dobre vibracije, v kateri prodaja reggae glasbo. Toda Hooley kmalu odkrije novo glasbeno zvrst, punk rock. Ta ga s svojo mladostno živahnostjo tako navdahne, da z leti postane pomemben producent in lokalni promotor. Hooley, ki se obenem spopada s kruto realnostjo glasbene industrije in kaotičnim osebnim življenjem, na ta način pomembno prispeva k nastanku alternativne irske glasbene scene, ki povsem nepričakovano premosti tamkajšnje verske in družbene razlike.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
19:15
Golobčka
Romantični
Izvirnik: Love Birds
Režija: Paul Murphy
Igrajo: Rhys Darby, Faye Smythe, Alvin Maharaj, Wesley Dowdell, David Fane, Craig Hall
Ocena IMDb: 6/10

Douga po dolgotrajni zvezi nepričakovano zapusti njegovo dekle Susan.

Doug (Rhys Darby) je prepričan, da je njegovo življenje popolno, zato je toliko bolj osupel, ko ga njegovo dolgoletno dekle nekega dne zapusti. Ko kmalu zatem najde ranjeno račko, se nerad odloči, da bo skrbel zanjo, dokler ji ne bo našel novega doma. Skrb za račko Douga motivira, da se poda na pot samospoznanja in se zbliža z veterinarko Holly. Bo račka še kdaj poletela? Bo Doug našel svoje popolno življenje?

Jezik: Angleščina
Leto: 2011
21:15
Bojevnik
Drama
Izvirnik: Warrior
Režija: Gavin O'Connor
Igrajo: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Frank Grillo, Kevin Dunn
Ocena IMDb: 8,2/10

Odtujena brata se soočita z razdiralnimi silami preteklosti.

Nekdanji marinec Tommy Conlon, s tragično in skrivnostno preteklostjo na grbi, se prvič po štirinajstih letih vrne domov v rodni Pittsburgh na obisk k očetu, ozdravljenemu alkoholiku in pred leti briljantnemu trenerju mešanih borilnih veščin. Oče je zaradi steklenice pred leti razbil družino na prafaktorje in starejši sin Brandon ga je zato izbrisal iz svojega življenja. Zmeden, nataknjen in brezvoljen mlajši sin Tommy vidi edino rešitev za izhod iz osebnostne krize v prijavi na največji svetovni turnir v mešanih borilnih veščinah. Z očetom se sprva nekaj časa iščeta, potem pa postaneta neustavljiv dvojec, ki na turnirju melje vse pred seboj. In tu nastopi družinska drama. Vse kaže, da se bo Tommy na poti do prvaka moral soočiti z Brendanom, zdaj šolskim učiteljem, ampak tudi nekdanjim borcem, ki se je prisiljen vrniti v ring zato, da bi družino rešil pred hipotekarno katastrofo. Brata sta neizogibno na poti proti spopadu, še prej pa bosta morala razčistiti kar nekaj različnih pogledov na dogodke iz družinske preteklosti.

Odlična športna drama, ki brezkompromisno odstira tudi ozadje gladiatorskega posla, v katerem se vrti ogromno denarja, lažnega blišča in sumljivih poslovnežev. Film je prepričljiv predvsem zaradi res odličnih igralskih kreacij. V stranski vlogi je nenadkriljiv stari maček Nick Nolte (nominacija za oskarja za stransko vlogo leta 2012), medtem ko mu v glavnih vlogah povsem dostojno parirata izjemna igralska talenta - Anglež Tom Hardy in Avstralec Joel Edgerton. Trije pravi moški v filmu za prave moške.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:45
Zarota
Grozljivka
Izvirnik: The conspiracy
Režija: Christopher MacBride
Igrajo: Aaron Poole, James Gilbert
Ocena IMDb: 6,3/10

Dva ustvarjalca dokumentarnih filmov želita posneti film o teoretiku zarote t.i. Terrenceu G, ki je izginil med snemanjem svojega filma.

Naša ustvarjalca naknadno odkrijeta starodavno in nevarno tajno organizacijo. Vse v tej zgodbi je resnica. Verjemite nam.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2012