TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 16.08.2016
00:50
Naravni izbor
Zapusti svet, v katerem je bila na varnem, in se poda na pot, da bi ponovno združila očeta in njegovega najstarejšega sina – ta je plod semena, ki ga je mož zadnjih 25 let anonimno daroval semenski banki, v kateri ga je doletela možganska kap…
02:29
Konec programa
09:00
Začeti znova
Patsy vedno znova zmanjka denarja, da bi plačala račune in zdravila, ki jih njen sin nujno potrebuje. Zato Patsy v obupu sprejme odločitev, da bo denar služila s preprodajo mamil. Tako sčasoma postane narkomanka, nazadnje pa se nanjo obrne še policija, da bi jim pomagala razkrinkati preprodajalca, odgovornega za trojni umor. Patsy se znajde v brezizhodnem položaju. Če ne bo pomagala policiji, jo čaka zapor. Če pa bo izdala preprodajalca, bo v nevarnost spravila sebe in svoja sinova.
11:00
Kaos usode
Igralec pade v vrtinec, v katerem se čas, sanje in resničnost pomešajo v vrtoglavem kaosu. Nadrealna in sanjava zgodba o življenjskem potovanju človeka.
12:50
G.I. Jane
Energična in svojeglava mlada poročnica Jordan O'Neill (Demi Moore) je prva ženska, ki bo poskušala opraviti zahtevno trimesečno vojaško urjenje v mornarskem oporišču Catalano na Floridi. Po prihodu v oporišče kmalu spozna, da zanjo veljajo drugačna merila kot za preostale vojake in da nihče ne pričakuje, da bo urjenje uspešno končala. Trdno se odloči, da bo vsem dokazala, da je kos najzahtevnejšim izzivom, vendar jo na poti do cilja čakajo težke preizkušnje …
15:10
Nato me je našla
April Epner (Hunt), newyorška učiteljica, ki so jo po rojstvu dali v posvojitev, se bliža 40. rojstnemu dnevu. Zelo si želi otroka, še bolj zato, ker sama ni nikoli poznala svoje biološke mame. Toda hitro se pokaže motnja v načrtu: njen simpatičen, a nezrel mož Ben (Matthew Broderick) naznani, da je bil njun zakon napaka, in jo pusti, zlomljeno in zbegano. Da je zmešnjava še večja, se nekako sočasno na njenih vratih znajde še čudaška voditeljica pogovornih oddaj Bernice (Bette Middler), ki ji pove, da je njena biološka mati. Kljub novoodkriti mami in sveži zvezi s Frankom (Colin Firth), ki je oče njenega učenca, začne Aprilino nekoč preprosto življenje uhajati izpod nadzora.
Zabavna in ganljiva filmska zgodba o nenavadni poti do osebne sreče temelji na istoimenskem literarnem prvencu pisateljice Elinor Lipman.
17:05
Skrajnost
Vsak posameznik lahko postane smrtonosno orožje - ali pa tarča. Nick (Chris Evans – Sunshine, Fantastični štirje) in najstnica Cassie z neverjetnimi močmi (Dakota Fanning – Vojna svetov) se zoperstavita ilegalni vladni agenciji v boju, ki ga lahko dobita le, če spremenita prihodnost.
19:10
Podnajemnika
V odnos pisateljev se kmalu prikradejo napetosti.
21:00
Prvi sneg
Jimmy je ves iz sebe, medtem ko njegovo dekle Deirdre v prerokbo ne verjame. Toda zima je za vogalom in Jimmy je vse bolj živčen. Medtem ko sam iz dneva v dan bolj podlega strahovom, se proti njemu zaroti še vreme, saj postaja čedalje bolj hladno. Se Jimmy lahko izogne svoji usodi ali so ga zgolj obnorele vedeževalčeve besede?
22:55
Padec
Deklica Alexandrija v bolnišnici okreva po zlomu roke. Na sosednji postelji leži ranjeni kaskader Lee, ki je zaradi poškodovanih nog prikovan na posteljo. Med njima se splete iskreno in čudovito prijateljstvo. Lee je mojstrski pripovedovalec zgodb in s svojo domišljijo deklico popelje daleč od sterilnega bolnišničnega vsakdana. V zgodbe vplete tudi njene najdražje in bolnišnično osebje, tako da deklica vsakič povsem odplava v sanjske svetove.