TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 17.04.2018
01:15
Črna maska
Akcija
Izvirnik: Hak hap
Režija: Daniel Lee
Igrajo: Jet Li, Ching Wan Lau, Karen Mok, Françoise Yip, Kong Lung, Anthony Chau-Sang Wong
Ocena IMDb: 6,1/10

Michael, poskusni zajček v ustvarjanju supervojaka, mora po preklicu projekta bežati s svojimi tovariši.

Mine nekaj mesecev in Michael se trudi mirno živeti kot knjižničar, njegov najboljši prijatelj pa je okoreli policaj. Nenadoma se zgodijo umori, za katere se zdi, da so jih zagrešili njegovi bivši tovariši. Michael ve, da se policija ne more boriti proti tem vojakom, zato se jim odloči zoperstaviti sam. Nadene si masko, da bi skril svojo identiteto in se bori proti tem močnim zločincem kot skrivnostni superjunak Črna maska.

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hongkong
Jezik: Kitajščina
Leto: 1996
03:01
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil Božič
Komedija
Izvirnik: The Dog Who Saved Christmas
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Dean Cain, Gary Valentine, Mario Lopez, Elisa Donovan, Sierra McCormick, Charlie Stewart
Ocena IMDb: 4,7/10

Družina Bannister dobi novega družinskega člana, labradorca Zevsa, za katerega se zdi, da ni ravno rojen za psa čuvaja, kakršnega potrebuje družina.

Ko v času božiča v dom Bennisterjevih poskušata vlomiti predrzna roparja, pes Zevs izkoristi priložnost in postane junak, s tem pa dokaže, da lahko vsak pes doživi svojih pet minut.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
10:55
Divja vožnja
Akcija
Izvirnik: Driven
Režija: Renny Harlin
Igrajo: Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue, Stacy Edwards, Til Schweiger, Gina Gershon
Ocena IMDb: 4,5/10

Mladi dirkač Jimmyzačne zaradi pritiskov drseti po lestvici navzdol.

Nadarjeni mladi voznik na avtomobilski dirkah Jimmy Bly se čedalje težje zbere. Nič čudnega – nanj pritiska njegov ambiciozni brat, sicer njegov organizator, poleg tega pa ima Bly razmerje s Sophio, dekletom svojega nasprotnika. Na kocki je marsikaj, zato lastnik moštva Carl Henry na pomoč pokliče nekdanjega prvaka Joeja Tanta. Ta se mora najprej spopasti s travmo, ki mu jo je povzročila tragična nesreča, v kateri je skoraj umrl.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:05
Zmagovalka
Drama
Izvirnik: The Prize Winner of Defiance, Ohio
Režija: Jane Anderson
Igrajo: Julianne Moore, Woody Harrelson, Laura Dern, Trevor Morgan, Ellary Porterfield, Simon Reynolds
Ocena IMDb: 7,3/10

Kelly in Evelyn Ryan živita v Defianceu v Ohiu skupaj s svojimi desetimi otroki.

Na prvi pogled se zdi življenje družine Ryan idilično. Kelly je pel šansone, vendar je v prometni nesreči ostal brez glasu. Pustil je službo v tovarni, s katero je komaj plačeval račune. Evelyn, gospodinja in mama se prijavi na tekmovanja in začne osvajati nagrade, toda njeni uspehi niso dovolj, da bi se družina pobrala. Kelly postaja vse bolj negotov in vse pogosteje sega po steklenici ter zapravlja dragoceni denar za hrano in dom. Bo lahko Evelyn, optimistična in polna ljubezni, še vedno obdržala družino skupaj?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
15:00
Ljubim te, Phillip Morris
Komedija
Izvirnik: I Love You Phillip Morris
Režija: Glenn Ficarra
Igrajo: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Antoni Corone, Brennan Brown
Ocena IMDb: 6,6/10

Steven Russell živi povprečno življenje kot srečno poročeni član krajevnih varuhov reda.

Film prinaša malo verjetno, vendar resnično zgodbo o fantastičnem potovanju karizmatičnega obsojenca - od poslovneža v majhnem mestu do velikega gospodarskega kriminalca z nenehnimi težavami z zakonom, ki je v imenu ljubezni kar štirikrat pobegnil iz teksaških zaporov. Steven Russell (Jim Carey) je orglar v lokalni cerkvi, srečno poročen z Debbie (Leslie Mann) in prostovoljni policist. Po hudi prometni nesreči doživi razodetje: je homoseksualec in bo poslej živel polno življenje, četudi na napačni strani zakona. V ekstravagantnem slogu se loti poslovnih goljufij, dokler ne pristane v državni ječi, kjer spozna svojo ljubezen, rahločutnega sojetnika Phillipa Morrisa (Ewan McGregor). Odločitev, da ga reši zapora in z njim zaživi popolno življenje, ga vodi v vse bolj zamotane položaje - skozi čudaško pripoved o tem, kaj se zgodi, ko trčijo pravni sistem, svobodni duh in nesmrtna ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
16:50
Favnov labirint
Fantazijski
Izvirnik: El Laberinto del Fauno
Režija: Guillermo del Toro
Igrajo: Ivana Baquero, Sergi López, Maribel Verdú, Doug Jones, Ariadna Gil, Álex Angulo
Ocena IMDb: 8,2/10

Španija, 1944. Sicer je že pet let od uradnega konca državljanske vojne, vendar se skupina upornikov še vedno bojuje v severnem gorovju Navarra.

13-letna Ofelija se skupaj z nosečo materjo Carmen preseli v odmaknjeno kmečko hišo na sever Španije. Tukaj, sredi temnega gozda je njen nov očim Vidal, ki je vojaški poveljnik, postavil bazo za vodenje operacij proti upornikom. Svoji pastorki ne posveča nobene pozornosti, saj je sin, ki ga Carmen nosi, vse, kar hoče. Tako osamljena Ofelija, ki je navdušena nad pravljicami, za hišo odkrije zaraščen in razpadajoč labirint, znotraj katerega sreča Favna, ki ji razkrije njeno pravo identiteto ter skrivnostno usodo. Je princesa, dolgo izgubljena hči kralja pravljic. Favn ji ponudi priložnost, da se spet vrne v podzemlje, kjer bi vodila očetovo magično kraljestvo. Ampak še pred polno luno mora za to izpolniti tri naloge, za katere ne sme nihče izvedeti. Med tem se mami pojavijo zapleti pri nosečnosti ... Ofelija vestno izpolnjuje zadane naloge ter se vrača v labirint, ki je njeno zatočišče pred žalostjo in samoto resničnega sveta ...

Izjemna vizualna impresija je bila, poleg kopice drugih nagrad, ovenčana tudi s tremi oskarji leta 2007 za scenografijo, masko in za fotografijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Španščina
Leto: 2006
19:00
Bandita
Komedija
Izvirnik: Bandits
Režija: Barry Levinson
Igrajo: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy Garity, Brían F. O'Byrne, Stacey Travis
Ocena IMDb: 6,5/10

Film o dveh roparjih, ki ugrabita neko žensko.

Roparja z ugrabljeno žensko vlomita v dom TV voditelja oddaje "Zaustavimo zločin" in ga prisilita, da poroča o ugrabitvi. Medtem se roparja zaljubita v svojo žrtev in se borita za njeno srce.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
21:15
Iris
Drama
Režija: Richard Eyre
Igrajo: Kate Winslet, Hugh Bonneville, Judi Dench, Jim Broadbent, Eleanor Bron, Angela Morant
Ocena IMDb: 7,1/10

Iris je posnet po življenjepisu britanske pisateljice in filozofinje Iris Murdoch.

Film je resnična zgodba o romanci med Iris Murdoch in njenim soprogom Johnom Bayleyjem, od njunih študentskih dni in skozi njen boj z Alzheimerjevo. Iris je predavala filozofijo na Oxfordu, ko je spoznala in se zaljubila v svojega kolega profesorja Johna. Njuna ljubezen je trajala več kot 40 let. V marsičem sta uživala skupaj. Spremljamo Irisino karizmatično osebnost in izjemen um. Toda vse to zasenči bolezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
23:00
Spisek za odstrel
Grozljivka
Izvirnik: Kill List
Režija: Ben Wheatley
Igrajo: Neil Maskell, MyAnna Buring, Harry Simpson, Michael Smiley, Emma Fryer, Struan Rodger
Ocena IMDb: 6,4/10

Skoraj leto po neuspešni nalogi morilec po naročilu prejme novo misijo, ki za tri žrtve obeta dober izkupiček.

Režiser Ben Wheatley v napetem žanru prinaša zgodbo, ki so jo imenovali celo najboljša grozljivka leta. Briljantna mešanica družinske drame, akcijskega trilerja o naročenih umorih in psihološke srhljivke. Zgodba spremlja nekdanjega vojaka, zdaj morilca po naročilu, ki se znajde v vrtincu človeške temačnosti. Osem mesecev po katastrofalno neuspešni nalogi v Kijevu, ki ga je umsko in telesno izčrpala, Jaya (Neil Maskell) njegov sodelavec Gal (Michael Smiley) prepriča, da sprejme nov posel. Medtem ko se čedalje bolj pogrezata v čudaško izkrivljeni svet naročenih umorov, se spiralno razkraja tudi Jayev lastni svet, dokler ga strah in preganjavica ne potisneta na grozljivo točko brez vrnitve.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011