TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 17.06.2015
00:05
V zakulisju: Priskledniki
00:13
V zakulisju: Prelomnica Svetega Andreja
00:21
V zakulisju: Vroči pregon
00:45
Nadaljnja poteza
Tam živi sam, dela kot pomivalec posode in se izogiba stikom z ostalimi Irci. V restavraciji pride do napada in ga zabodejo, zato je na okevanju pri Tuliu in njegovi sestri, Monici. Dowd ugotovi, da si s tema dvema ubežnikoma iz Gvatemale delijo uporniško mišljenje. Pri napadu na politično osebnost jima tako ponudi pomoč, zaplete pa se še z Monico.
02:21
Konec programa
09:00
Lovec
Agent Joel Campbell (James Spader) se po mnogih letih neuspešnega lova na serijskega morilca Davida Griffina (Keanu Reeves) iz Los Angelesa preseli v Chicago. Toda sencam preteklosti ne more ubežati. Griffin mu sledi v Chicago in začne za seboj ponovno puščati krvave sledi. Potem si omisli še kruto igro. Pred vsakim umorom Joelu pošlje fotografijo izbrane žrtve ter mu da 24 ur časa, da jo najde in reši. Vsak umor pa Joela spomni na njegove neuspehe v preteklosti in v njem zbudi občutek nemoči.
10:40
V zakulisju: Prelomnica Svetega Andreja
11:00
Plačanec
Nekega dne pa mu stopi na pot detektiv Gary Keltie in Nickie mora v zapor, v škotskem podzemlju pa začnejo o njem krožiti legende. Po dolgih letih v zaporu pride Nickie na prostost spremenjen: prezira nasilje, poročil se je z ugledno novinarko Val ter je poznan pisatelj in kipar. Gary preobrazbi ne verjame in zakoncema sledi. Medtem pa mladi Flipper, ki je obseden z Nickiejevo zgodbo, začne izterjevati dolgove na njegov način, zato se pojavi sum, da se je Nickie vrnil k staremu poslu.
12:50
V zakulisju: Priskledniki
12:58
Filmske novice
13:15
Križarjenje
Veliko imata skupnega, celo to, da je trenutno ljubezensko življenje obeh prav na dnu. To še posebej velja za Jerryja, ki je svojo zaročenko povabil na polet z balonom, saj jo je hotel zgoraj, med oblaki, zasnubiti. To je sicer tudi naredil, a še prej jo je pobruhal, saj mu je med poletom postalo slabo. Da bi čim prej pozabila na svoje ljubezenske polomije in krenila novim avanturam naproti, se Jerry in Nick odpravita na križarjenje z ladjo. Pri tem pa se jima še sanja ne, v kaj se zares podajata. Med dogovarjanjem v turistični agenciji je namreč Nick nevede užalil skrivno ljubezen turističnega agenta, fanta, ki je prav tako delal v tisti agenciji, in v želji po maščevanju jima je ta prodal križarjenje na ladji za homoseksualce. Nad prihajajočo avanturo in možnostjo novih ljubezenskih pustolovščin navdušena Jerry in Nick sprva niti opazita ne, da gre za prav posebno križarjenje, kar ju vodi do številnih komičnih zapletov, a nato se jima vendarle prične svitati, kje sta pristala.
14:53
V zakulisju: Mali zmaj Kokos
15:16
Camelot: Obračun
Preden Leontes izdihne v boju, prosi Arturja, naj poskrbi za Guinevere. Morgan pa je medtem že razglasila Arturja za mrtvega, zato jo ljudstvo izbere za kraljico. Vendar pa se Artur prikaže na kronanju in razkrije njene spletke. Vso krivdo pa nase prevzame Morganina učiteljica Sybill, ki jo usmrtijo. Merlina in Arturja ni preslepila. A tudi Morgan ne bo odnehala.
16:12
V zakulisju: Prelomnica Svetega Andreja
16:20
V zakulisju: Pobesneli Max: Cesta besa
16:23
Filmske novice
16:45
Potegavščina
Njegova mati misli, da bi moral biti bolj ambiciozen in mu kot vzor postavlja bivšega sošolca, ki je nedavno diplomiral iz strojništva ter takoj dobil odlično plačano delo. Poslovodja Dan ponudi Deanu napredovanje, a Dean ni prepričan, če si to želi. Če bo pristal, bo imel večjo plačo in boljši status, ravno tako pa tudi večjo odgovornost in vezanost na posel, a temu Dean ne žali posvetiti vsega svojega življenja. Poleg Deana pa v restavraciji dela še več mladih natakarjev, dostavljalcev in osebja kuhinje. Najbolj ekstravertiran je natakar Monty, ki je zainteresiran za seks v neobičajnih razmerah, tu je potem še Calvin, ki nikakor ne najde dekleta, nevrotična Naomi, zapeljiva Serena in Deanovo dekle Amy ...
18:22
V zakulisju: Vohunka
18:30
V zakulisju: Priskledniki
18:59
Lepotica in grdavša
Prepričan, da je edina in najboljša, se Nate vrne v Los Angeles, da bi poiskal že davno izgubljeno ljubezen. Dobra novica je, da je Cristabel še vedno samska, njena najboljša prijateljica pa je še vedno ista stara June Phigg. Živita skupaj in sta nerazdružljivi, celo na zmenek bi šli skupaj, če bi si June le lahko našla fanta. No, ravno to! Da bi lahko Nate užival v Cristabelini družbi, se je odločil pomagati June.
20:32
V zakulisju: Prelomnica Svetega Andreja
20:40
Filmske novice
21:00
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.
22:47
V zakulisju: Priskledniki
22:56
Filmske novice
23:15
Senca strahu
Ženi, še bolj pa tastu, želi dokazati, da je sposoben. Tako se začne zanimati za posel, ki ga bo pripeljal do vodilnega finančnika Williama Ashburyja, ki nadzoruje vse pomembne posle v mestu. Ko posel nepričakovano propade, se Harrison vplete v nesrečo, ki bi utegnila uničiti njegovo družino. Ashbury mu ponudi pomoč in Harrison jo brez pomislekov sprejme. Ne da bi se sploh zavedal, se kar naenkrat znajde v svetu laži, hinavščine in izsiljevanj.