TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 18.01.2018
00:35
Zombiji: Zdravnik za mrtve
Grozljivka, 1. sezona, 13. del
Izvirnik: Z-Nation: Doctor of the Dead
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,7/10

Ekipa pride v laboratorij v Koloradu v upanju, da bodo našli dr. Mercha.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
01:02
Zombiji: Murphy
Akcija, 2. sezona, 1. del
Izvirnik: Z-Nation: The Murphy
Režija: John Hyams
Igrajo: Kellita Smith, Keith Allan, Russell Hodgkinson, Nat Zang, Anastasia Baranova, Pisay Pao
Ocena IMDb: 6,7/10

Hip za tem, ko je Murphy izstrelil jedrske izstrelke. Zdaj mora vsak poskrbeti zase. Naši junaki se ločijo med begom pred eksplozijo. Državljan Z se bori s scvrtimi zombiji in se more navezati stika z drugimi. V obupnem poskusu, da bi jim pomagal priti do Kalifornije in CDC-ja, Državljan Z prek radia razglasi tiralico za Murphyjem. Naenkrat ga vsi iščejo, tudi skrivnostni lovec na glave Vasquez.

Druga sezona se začne tam, kjer se je prva končala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
02:12
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
K-19: Črna vdova
Triler
Izvirnik: K-19: The widowmaker
Režija: Kathryn Bigelow
Igrajo: Sam Spruell, Peter Stebbings, Christian Camargo, Roman Podhora, Sam Redford, Steve Nicolson
Ocena IMDb: 6,7/10

Harrison Ford in Liam Neeson igrata v napetem filmu o času, za katerega večina verjame, da je bil eden najbolj nevarnih v svetovni zgodovini.

To je zgodba o sovjetski jedrski podmornici, ki leta 1961 na svoji krstni plovbi v severnem Atlantiku utrpi okvaro jedrskega reaktorja. Posadka podmornice pod vodstvom neomajnega kapitana Alekseja Vostrikova bije bitko s časom, da bi preprečila jedrsko katastrofo, ki ne grozi le njej, ampak lahko zaneti tudi vojno med dvema velesilama.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
11:40
Grozni Gašper
Družinski
Izvirnik: Horrid Henry: The Movie
Režija: Nick Moore
Igrajo: Theo Stevenson, Richard E. Grant, Parminder Nagra, Mathew Horne, Noel Fielding, Prunella Scales
Ocena IMDb: 3,7/10

Gašper je po rangu visoko med člani tolpe Škrlatna roka, vsi drugi pa ga poznajo kot "groznega Gašperja".

Gašper se je zaprisegel večnemu boju zoper tiranijo odraslih – le da je tokrat videti, da ga bodo slednji vendarle dobili. Ko tako kot neštetokrat še enkrat pozabi oddati domačo nalogo, se mu še sanja ne, da bo to sprožilo nepričakovani niz zanimivih pripetljajev. Sklenil bo zavezništvo po sili razmer s Čemerno Margaret, divjo sosedovo deklico, in s svojim zoprnim mlajšim bratom "popolnim Petrom", ukvarjal se bo s pokvarjenimi šolskimi inšpektorji in pokazal vraga zlobnemu ravnatelju, zmagal bo na bitki talentov in se slednjič brez možnosti umika soočil s svojim največjim sovragom – vse to samo zato, ker si prizadeva rešiti šolo, ki jo že od nekdaj sovraži iz dna srca.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
13:25
Usodni let
Drama
Izvirnik: Bounce
Režija: Don Roos
Igrajo: Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Natasha Henstridge, Edward Edwards, Jennifer Grey, Tony Goldwyn
Ocena IMDb: 5,7/10

Buddy Amaral je uspešen losangeleški oglaševalec, ki sicer nima težav z osvajanjem žensk, vendar hrepeni po resni, dolgotrajni zvezi.

Buddy Amaral nekega dne neznancu proda svojo vozovnico za let, ki je razprodan, kmalu zatem pa zgrožen izve, da je letalo strmoglavilo in moški umrl. Leto dni pozneje Buddy, ki ga še vedno preganjajo misli na nesrečo, obišče vdovo žrtve, Abby Janello, ki prodaja nepremičnine, da lahko preživlja svoja otroka. Buddy kmalu ugotovi, da ga Abby privlači in da so čustva obojestranska. Želi se poročiti z njo, vendar ne ve, kako (oziroma ali sploh) naj ji pove, da je bil posredno odgovoren za smrt njenega moža.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
15:25
Nikita
Triler
Režija: Luc Besson
Igrajo: Anne Parillaud, Marc Duret, Patrick Fontana, Alain Lathière, Laura Chéron, Jacques Boudet
Ocena IMDb: 7,4/10

Kultna srhljivka o 20-letni narkomanki, ki postane hladnokrvna morilka.

Nikita je mlado, dvajsetletno dekle, ki je krenila na kriva pota. Druži se s fanti, ki so tako kot ona sama narkomani. Ko jim nekega dne zmanjka mamil, se odločijo oropati bližnjo lekarno. A rop ne uspe, Nikita pa je zaradi uboja policista obsojena na smrt. Tik pred izvršitvijo kazni pa jo v roke vzame tajna policija in ji ponudi novo priložnost: če bi postala posebna agentka in sem jim pridružila ter zanje opravljala najbolj umazane posle, bi ji pustili živeti. Nikita ponudbo sprejme in tako se prične uvajanje, med katerim pa se ne nauči le cele vrste načinov, kako ubiti nasprotnika, zbežati iz najbolj nemogočih položajev ali se znajti, ko se zdi, da ni več rešitve. Agenti Nikito naučijo tudi to, kako se mora vesti kot prava dama, ki zna v svojo korist uporabljati vse svoje ženske čare in tako zapeljati tudi najbolj zadrgnjene moške. Tako se Nikita pod vodstvom posebnega agenta Boba iz upornice spremeni v poklicno morilko, sposobno hladnokrvno izvesti najtežje umore. Ko ji omogočijo, da se vrne v normalno življenje, pa se Nikita zaljubi. A kmalu ugotovi, da je ljubezensko življenje nadvse težko uskladiti s poklicem profesionalne morilke.

Kultna srhljivka velikega maga francoskega filma, Luca Bessona, preko katere je zaslovela nekdanja pornografska igralka Anne Parillaud.

Država: Italija
Jezik: Francoščina
Leto: 1990
17:35
Roka pravice: Nedotakljivi
Kriminalka, 2. sezona, 2. del
Izvirnik: True justice: The untouchables
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal , Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Kane v Vancouvru združi moči s Cio, da zašijejo odvetnika, vpletenega v napad na Kanovo postajo. CIA hoče odvetnika ubiti in Kanu obljublja, da ga bodo pripeljali za korak bliže človeku, ki je odgovoren za vse – možakar po imenu Duh.

Elijah Kane, vodja elitne policijske enote, ki se nahaja v Seattlu, se ukvarja z nekonvencionalnimi metodami lovljenja kriminalcev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
18:20
Roka pravice: Krvava ulica
Kriminalka, 2. sezona, 3. del
Izvirnik: True justice: Blood alley
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal , Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Elijah Kane (Steven Seagal) se po obljubi, da mu bo Cia dala podatke o naročniku napada na njegovo ekipo, odpravi na novo nalogo za vlado. Kane mora z novimi sodelavci ustaviti šefa tolpe, povezane s trgovanjem z ljudmi, njihova preiskava pa razkrije še hujšo zaroto, med drugim celo trgovanje z organi ...

Elijah Kane, vodja elitne policijske enote, ki se nahaja v Seattlu, se ukvarja z nekonvencionalnimi metodami lovljenja kriminalcev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
19:20
Kolumbov dan
Kriminalka
Izvirnik: Columbus day
Režija: Charles Burmeister
Igrajo: Val Kilmer, Bobb'e J. Thompson, Richard Edson, Marg Helgenberger, Ivana Milicevic, Lobo Sebastian
Ocena IMDb: 5,5/10

Ropar John (Val Kilmer) mora v samo enem dnevu popraviti vse, kar je šlo narobe v največjem ropu njegovega življenja.

John se skrije v mestni park in kuje načrt, kako naj preproda ukradeno robo. V parku se spoprijatelji z osamljenim dečkom, hkrati stopi v stik z nekdanjo ženo Alice (Marg Helgenberger) v upanju, da bosta ponovno obnovila zvezo. Pomagati pa mu je pripravljen le njegov prijatelj in prekupčevalec z ukradeno robo (Wilmer Valderrama). A ko poslovni dogovor pade v vodo, poskuša Kilmer zaščititi dečka in zbežati na Florido, kjer naj bi navezal stik s svojo družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:00
Izziv smrti
Drama
Izvirnik: Death defying acts
Režija: Gillian Armstrong
Igrajo: Guy Pearce, Catherine Zeta-Jones, Timothy Spall, Saoirse Ronan, Malcolm Shields, Leni Harper
Ocena IMDb: 5,8/10

Mary McGarvie, prelepa kvazi umetnica, s pomočjo svoje mlade hčerke slepi občinstvo, da je jasnovidna.

V mesto prispe legendarni čarodej Harry Houdini z izzivom za vse skeptike. Lepo vsoto denarja ponudi tistemu, ki pravilno napove poslednje besede njegove matere. Mary sprejme izziv. Houdini se očaran spusti v strastno razmerje z njo, medtem ko se pripravlja na najnevarnejši trik v svojem življenju. Zgodba, ki se je začela kot običajna prevara, se začne spreminjati v zapleteno in nevarno afero.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
22:50
13
Triler
Režija: Géla Babluani
Igrajo: Sam Riley, Alice Barrett, Gaby Hoffmann, Jason Statham, Stephen Beach, Mickey Rourke
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba o sreči, priložnostih, izgubi nedolžnosti in odnosu med močjo in denarjem.

Vince Ferro je obupan, zato ukrade ovojnico, ki vsebuje navodila za skrivnostno nalogo in obljublja boljšo prihodnost. V Talbotu v Ohiu družina zaradi očetovih operacij zaide v denarne težave. Njegov sin Vince (Sam Filey), električar, sliši nekoga, ki govori, kako bo v zgolj enemu dnevu zaslužil bogastvo. Ko ta človek umre zaradi prevelikega odmerka drog, Vince najde navodila in mobilni telefon, ki jih je ta moški prejel, in se postavi v njegovo vlogo. Z vlakom se odpravi v New York in čaka na stik. Sploh ne ve, zakaj se gre. Konča v samotni hiši, kjer bogataši stavijo, kdo bo preživel zapleteno igro ruske rulete. Njegova številka je 13. V skokih v preteklost spoznamo druge tekmovalce, med drugim nekoga, ki ga je njegov brat odpeljal iz psihiatrične bolnišnice, da bi sodeloval na tekmovanju. Bo Vince preživel?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010