TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 18.03.2016
21:05
Modri prah
Velvet Larry je sumljivi lastnik slačikluba, v katerem pleše tudi Rose Johnny, glamurozna, a revna mati samohranilka. Querty Doolittle je sramežljivi in mladi mrliški oglednik, ki se zaljubi v Rose. Randall je vodja zločinske organizacije, ki poskuša svojega bivšega zaposlenega, pravkar izpuščenega iz zapora, prepričati, naj se ne maščuje svojim bivšim sodelavcem. Charlie je depresiven in k samomoru nagnjen bivši duhovnik, ki ga z osamljeno transseksualno prostitutko Lexus veže presenetljiva vez.
23:05
Dragi gospod Gacy
01:00
Obredni umori
V prostem času je Tom serijski morilec. Toda Tom se svojega uspešnega hobija kmalu naveliča, saj bi rad, da ga policija končno ulovi. Detektiva Jim Renart in Dorothy Smith medtem mrzlično iščeta morilca in Tom se namerava z njima malce poigrati.
02:37
Konec programa
09:00
Zadnja beseda
Novinar z vezami v mafiji se zaljubi v striptizeto z mračno preteklostjo. Nato ga njegov najboljši prijatelj odvleče s sabo v Los Angeles, da bi postal igralec.
11:05
Takt
13:00
Astronavt s podeželja
Po odhodu iz službe, je Charlesova kmetija še vedno zadolžena, banka pa jim grozi z odvzetjem posesti. Toda v nasprotju z večino ameriških kmetov, Charles ne sanja o dobri letini, temveč o izmuzljivem potovanju v vesolje. Zato začne v skednju graditi raketo, pri čemer pa naleti na mnoge težave. Ko poskuša kupiti raketno gorivo, privabi pozornost FBI-ja, nato pa mu na prste stopi še zvezna letalska uprava.
15:05
Vesoljski bojevniki
Šest najboljših vesoljskih kadetov se udeleži tekmovanja na letnem taboru v Vesoljskem središču v Huntsvillu v Alabami. Tekmovalna mrzlica je vse večja in skupina najstnikov ne sluti, da bo njihova zadnja naloga zahtevala rešitev kritičnega položaja na Mednarodni vesoljski postaji, medtem ko ves svet napeto čaka in opazuje.
17:00
Nekoč v predmestju
Tradicionalni vestern, ki se dogaja v okolju sodobne Anglije. Dek in Shirley živita skupaj z njeno hčerjo, 12-letno Marlene, katere oče je nepomembni slepar Jimmy. Izginil je pred leti in odtlej ga nihče ni videl. Pošteni, a ne preveč brihtni in dolgočasni Dek tako zelo ljubi Shirley, da se je pripravljen javno ponižati in jo nepričakovano prositi za roko na državni televiziji. Tako kot vsi, ki jih je kdaj spoznala, je tudi Jimmy priča televizijski poročni ponudbi in se vrne v rodni kraj, prepričan, da njegov nerodni tekmec nima nobene možnosti proti romantičnemu napadu velike ljubezni Shirleyjinega življenja. Medtem ko naj bi Shirley podlegla osvajanju očarljivega Jimmyja, pa ta ni računal na neverjetno uporništvo njene hčere Marlene, svoje sestre Carol, njenega odtujenega moža Charlieja, njunih sinov Emersona in Laka, Caroline hčere Donnem, njenega fanta Donuta in tako naprej. Tudi ni predvidel junaškega izziva prijaznega in zaljubljenega Deka v zadnji minuti.
19:05
Sesuti Harry
Harry je odličen pisatelj, ki mu namerava njegova bivša univerza podeliti nagrado. Vendar bo težko našel koga, ki ga bo pripravljen spremljati na slovesno podelitev. Punca Fay ga je pravkar pustila in se bo poročila z njegovim prijateljem Larryjem. Njegov najboljši prijatelj Richard se boji, da ga bo infarkt. Bivša žena Joan mu ne dovoli, da s seboj vzame njunega sina, njegova bivša svakinja Lucy pa bi ga najraje kar ubila. Harry se zato odloči, da bo najel prostitutko Cookie, ugrabil svojega sina in Richarda prisilil, da se z njim odpravi na podelitev.
21:00
Boljše življenje
Žena zapusti Carlosa, zato je zdaj njegov edini cilj zagotoviti sinu priložnost, ki je sam nikoli ni imel. Luis, kot je najstniku ime, je v težavnem obdobju in je zelo dovzeten na pritiske svojih prijateljev, ki ga hočejo speljati na kriva pota. Carlos si zato sposodi nekaj denarja in odpre podjetje za urejanje vrtov. Želja in posel gresta vsak svojo pot in čez čas po spletu nesrečnih naključij ostane prizadevni oče v trenutku brez vsega. In presenetljivo, čeprav sta se v zadnjem času zelo odtujila, je prav Luis tisti, ki mu pomaga, da se spet postavi na noge. Da, družina je res najpomembnejša družbena celica…
22:50
Bobby
Dan pred usodnim dogodkom, v torek 4. junija leta 1968 predsedniški kandidat RFK (Robert Francis Kennedy) navsezgodaj zjutraj prispe v hotel Ambassador, kjer naj bi imel volilno kampanijo za predsednika ZDA, ob polnoči pa še govor za svoje privržence in finančne podpornike. Seveda se vse vrti okoli predsedniških volitev. Bobby si je v ostrem boju priboril zmago med demokratskimi predsedniškimi kandidati v Kaliforniji, ki velja za eno najpomembnejših volilnih držav. Toda ob politiki je v hotelu dovolj prostora še za druge, povsem drugačne dogodke, ki slikovito ponazarjajo vzdušje poznih šestdesetih let v ZDA; poroka dveh mladih, zaradi katere se bo on rešil Vietnama, kuhinjsko osebje, ki razpreda o športnih dirkah in bejzbolu, moški, ki vara svojo žensko, spet drugi, ki ga odpustijo zaradi rasističnih izjav, žena volilnega stratega, ki potrebuje par črnih čevljev, dva predstavnika volilnega štaba, ki sta na LSD-ju in še kaj. Ob vsem tem vidimo in slišimo Roberta Kennedyja, ki agitira za boljšo in pravičnejšo družbo.
01:00
Boj za obstanek
Vzrok za odpravo v Alpe je najnovejše odkritje o poreklu človeške vrste, ki bi lahko spremenilo vse, kar smo mislili o evoluciji človeštva. Kmalu po prihodu pa doživijo nesrečo in stvari gredo hitro po zlu, saj postanejo tarče nevarnih plenilcev.
02:36
Konec programa