TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 18.06.2015
00:48
V zakulisju: Pobesneli Max: Cesta besa
01:15
Poišči in uniči
02:42
Konec programa
09:00
Ljubi me, ne ljubi me
Laurence (Joseph Fiennes) pripoveduje sosedu, kako se je njegovo dolgoletno prijateljstvo s Frankom (Rufus Sewell) in Danielom (Tom Hollander) v pičlih treh dneh obrnilo na glavo, potem ko je vsak posebej spoznal ljubko Martho in se zaljubil vanjo, ta pa ni vedela, da so povezani. Zgodba se počasi odvija in s preskakovanjem v pripovedi naprej in nazaj se postopoma zapolnijo praznine, dokler ne dobimo celotne slike te prisrčne romantične komedije.
10:28
V zakulisju: Vohunka
10:36
V zakulisju: Prelomnica Svetega Andreja
11:00
Hiša LSD-ja
12:51
V zakulisju: Pobesneli Max: Cesta besa
13:14
Lepotica in grdavša
Prepričan, da je edina in najboljša, se Nate vrne v Los Angeles, da bi poiskal že davno izgubljeno ljubezen. Dobra novica je, da je Cristabel še vedno samska, njena najboljša prijateljica pa je še vedno ista stara June Phigg. Živita skupaj in sta nerazdružljivi, celo na zmenek bi šli skupaj, če bi si June le lahko našla fanta. No, ravno to! Da bi lahko Nate užival v Cristabelini družbi, se je odločil pomagati June.
14:49
V zakulisju: Vohunka
15:15
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.
17:15
Senca strahu
Ženi, še bolj pa tastu, želi dokazati, da je sposoben. Tako se začne zanimati za posel, ki ga bo pripeljal do vodilnega finančnika Williama Ashburyja, ki nadzoruje vse pomembne posle v mestu. Ko posel nepričakovano propade, se Harrison vplete v nesrečo, ki bi utegnila uničiti njegovo družino. Ashbury mu ponudi pomoč in Harrison jo brez pomislekov sprejme. Ne da bi se sploh zavedal, se kar naenkrat znajde v svetu laži, hinavščine in izsiljevanj.
18:50
V zakulisju: Priskledniki
19:15
Princ in jaz 3: Kraljevi medeni tedni
In ko končno prideta na cilj, počitnice še zdaleč ne tečejo po načrtu. Srečanje z Edvardovim tekmecem, njenim nekdanjim fantom, ter reševanje gozda sta le dve izmed množice reči, ki uničijo njune sanjske medene tedne.
20:48
V zakulisju: Vohunka
21:14
Trainspotting
Mark Renton je junak kultnega romana Irvina Welsha in po njem posnetega filma; zasvojenec z mamili po lastni izbiri, ki se skupaj s svojimi "prijatelji" Spudom, Sick Boyem, Tommyjem in sociopatom Begbiejem vdaja heroinski omami. Njihov upor zoper vrednote "normalne" družbe je čudaški in samouničevalen, a v njem blaženo uživajo – ne vedoč, da se bliža neizogibnemu koncu. Renton se slednjič odloči opustiti heroinsko zasvojenost, toda ali mu lahko "normalno" življenje ponudi enak odmerek vznemirljivosti?
22:52
V zakulisju: Pobesneli Max: Cesta besa
23:16
Diamantni psi
Da bi se zaščitili pred drugimi lovci, poiščejo vodiča, ki jim obenem tudi nudi zaščito ...