TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 18.06.2017
00:30
Prevara
Kriminalka
Izvirnik: Deception
Režija: Marcel Langenegger
Igrajo: Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams, Bruce Altman, Andrew Ginsburg, Stephanie Roth Haberle
Ocena IMDb: 6,1/10

Kaj počneš nocoj? Preprosto vprašanje, ki bo za vedno spremenilo njegovo življenje.

Jonathan McQuarry je revizor iz newyorške vplivne elite, ki se ravna po načelu samo delo, nič življenja. Po naključju spozna karizmatičnega odvetnika Wyatta Bosa, ki ga vpelje v New York, rezerviran samo za izbrance: v svet dekadentne smetane v dragih oblekah ter v podzemlje čudovitih in voljnih žensk. Wyatt mu razkrije skrivnosti skupine za premožne deloholike, znotraj katere en sam telefonski klic omogoča noč spolnega zadovoljstva. Jonathan v tem svetu odkrije del sebe, za katerega prej sploh ni vedel. Toda skrivnostna tujka, ki jo pozna le po začetnici S, ga popelje še korak dlje – v svet prevar in umorov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
02:30
Prebujenje
Grozljivka
Izvirnik: The awakening
Režija: Nick Murphy
Igrajo: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, Isaac Hempstead Wright, Shaun Dooley, Joseph Mawle
Ocena IMDb: 6,5/10

Medtem ko jo preganja smrt zaročenca vojaka, se Florence ukvarja z razkrinkanjem trditev o nadnaravnih dogodkih.

Florence sprejme povabilo za obisk internata, kjer so nedavno našli mrtvega dijaka, govorice o duhu dečka, ki naj bi bival v šoli, pa povzroči med fanti in njihovimi starši pravo paniko. Florence se takoj loti dela; postavlja pasti, zbira znanstvene dokaze in razkriva skrivnosti ter na videz reši uganko dijakove smrti. Kljub temu pa tik pred svojim odhodom doživi srhljivo srečanje z nadnaravnim, ki izpodbija vsa njena razumska prepričanja ter jo vodi k presenetljivim in bolečim odkritjem.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
04:25
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
(Ne)srečno do konca dni 2: Sneguljčica - Nov ugriz v jabolko
Animacija
Izvirnik: Happily N'Ever After 2
Režija: Steven E. Gordon
Igrajo: G.K. Bowes, Kelly Brewster, Doug Erholtz, Jennie Fahn, Jim Sullivan, Kate Higgins
Ocena IMDb: 3,9/10

Sedaj je Sneguljčica neukrotljiva najstnica, ki se raje zabava s prijateljicami Rdečo kapico, Zlatolasko in Pastirico, kot da bi pomagala podložnikom.

Ko se oče Sneguljčice zaroči z Lady Visokonoso - zloglasno čarovnico, ki želi vladati kraljestvu - postane Sneguljčica trn v njeni peti. Lady s pomočjo Pikapokca in čarobnega jabolka pripravi Sneguljčico do tega, da pove strašne reči o svojih prijateljicah in znancih ter jo s tem prisili, da se zateče v gozd k palčkom. Sneguljčica bo z njihovo pomočjo kmalu spoznala pravi pomen pomoči drugim, saj s skupaj z njimi pomaga prebivalcem Pravljične dežele. Z Mambovo in Munkovo pomočjo dokaže, da zna vladati kraljestvu, hkrati pa znova uravnovesi tehtnico dobrega in zla.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2009
09:30
Porodni krči
Komedija
Izvirnik: Labor Pains
Režija: Lara Shapiro
Igrajo: Lindsay Lohan, Luke Kirby, Chris Parnell, Aaron Yoo, Bridgit Mendler, Tracee Ellis Ross
Ocena IMDb: 4,8/10

Da je ne bi odpustili iz službe, se mlada ženska pretvarja, da je noseča. A ker so zaradi tega do nje vsi bolj pozorni, se trudi lagati 9 mesecev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
11:15
Gracie
Biografija
Režija: Davis Guggenheim
Igrajo: Jesse Lee Soffer, Christopher Shand, Carly Schroeder, Karl Girolamo, Vasilios Mantagas, Donny Gray
Ocena IMDb: 6,2/10

Spoznajte Gracie Bowen, ki se je odločila igrati nogomet v fantovskem moštvu!

Gracie prepovedo igrati nogomet in tudi njena družina ne verjame vanjo, zato se odloči, da bo vsem dokazala nasprotno. Bori se za spremembo šolske politike ter se sooči s težkimi nasprotniki, zato mora zbrati ves svoj pogum in vsem pokazati, da lahko dekletu, ki verjame v svoje sanje, uspe kar koli!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
13:05
Sahara
Avantura
Režija: Breck Eisner
Igrajo: Matthew McConaughey, Steve Zahn, Penélope Cruz, William H. Macy, Rainn Wilson, Delroy Lindo
Ocena IMDb: 6/10

Dirk Pitt se spusti v največjo pustolovščino svojega življenja – v lov na zaklad skozi eno izmed najnevarnejših območij Afrike.

Raziskovalec in bivši marinec Dirk Pitt (Matthew McConaughey) ter njegov duhoviti pomočnik Al Giordino (Steve Zahn) se podata na največjo dogodivščino v življenju, da bi poiskala pozabljeno bojno ladjo s skrivnim tovorom nekje v afriški puščavi. Na poti srečata čudovito in pametno znanstvenico Evo Rojas (Penélope Cruz), ki jo lovi brezobzirni diktator. Eva verjame, da je skriti zaklad povezan z veliko večjo težavo, ki ogroža ves svet. Dirk, Al in Eva se morajo zanesti na svojo domiselnost in pogum, da bi jim uspelo preživeti v nevarni deželi in razkriti skrivnost.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005
15:20
Oliver Twist
Drama
Režija: Roman Polanski
Igrajo: Barney Clark, Jeremy Swift, Ian McNeice, Richard Durden, Timothy Bateson, Andy de la Tour
Ocena IMDb: 6,9/10

Oliver Twist je prijazen fant, ki pristane v kruti sirotišnici, kjer se za veliko dela dobi bolj malo hrane.

Oliverja označijo kot upornika in ga pošljejo v učenje k izdelovalcu krst, toda deček pobegne in po dolgi poti pristane v Londonu. Medse ga sprejme skupina tatičev pod vodstvom čudaškega Fagina (Ben Kingsley), ki želi Oliverja izučiti za sleparja. Na srečo ga pod okrilje vzame premožni in širokosrčni gospod Brownlow, toda Fagin in njegov kruti pomočnik Sykes Oliverja znova ugrabita in prisilita, da jima pomaga oropati Brownlowa.

Klasična zgodba Dickensa s pomočjo scenarista Harwooda in Polanskega znova prihaja na velika platna.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
17:40
Umor in margarite
Komedija
Izvirnik: The Matador
Režija: Richard Shepard
Igrajo: Pierce Brosnan, Arlin Miller, Azucena Medina, Jonah Meyerson, Wiveca Bonerais, Greg Kinnear
Ocena IMDb: 6,8/10

Na šestmesečnem potovanju skozi štiri države in ob številnih margaritah film Matador obrača žanr filmov o plačanih morilcih na glavo.

Nekega večera se Danny in Julian srečata v hotelskem baru. Kmalu doživita skupno izkušnjo, ki bo oba spremenila za vedno. Plačanec Julian in običajen ameriški poslovnež Danny bosta odkrila, da drug drugega na nepredstavljiv način potrebujeta, čeprav nimata prav nič skupnega.

Naključno srečanje med trgovskim potnikom Dannyjem in osamljenim plačanim morilcem Julianom se razvije v trdno prijateljstvo. To oba moška privede do dejanj, ki so se še pred kratkim zdela nemogoča.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
19:30
Samo preko njenega trupla
Romantični
Izvirnik: Over Her Dead Body
Režija: Jeff Lowell
Igrajo: Eva Longoria, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Stephen Root
Ocena IMDb: 5,2/10

Romantična komedija o duhu, ki želi na vsak način preprečiti romanco.

Henry je veterinar v Los Angelesu in na dan poroke njegova zaročenka umre v prometni nesreči. Nato ga njegova sestra pošlje k mediju, prek katerega skuša stopiti v stik s Kate, pomiriti stara čustva in zaživeti bolj polno. Na seansi se nič ne zgodi, zato da sestra jasnovidki Ashley Katin dnevnik, da bi Henryja prepričala, da je v stiku s Kate. Ko se Henry in Ashley zaljubita, se res pojavi Katin duh, da bi preprečil obetajočo se ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:15
Teksaška polja smrti
Kriminalka
Izvirnik: The Texas killing fields
Režija: Ami Canaan Mann
Igrajo: Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz, Jason Clarke, Annabeth Gish
Ocena IMDb: 5,7/10

Souder, detektiv oddelka za umore v Texas Cityju in njegov partner detektiv Heigh, ki je premeščen iz New Yorka, iščeta morilca.

Morilec iznakazi svoje žrtve in odvrže trupla v bližnje močvirje, ki mu tamkajšnji prebivalci pravijo Polja smrti. Čeprav močvirje ni več v njuni pristojnosti, pa detektiv Heigh ne more kar tako pozabiti srhljivih umorov in kljub partnerjevim opozorilom preiskuje zločine. Kmalu morilec spremeni način ubijanja in telefonira detektivoma ter ju skuša speljati na napačno sled, da bi ostal korak pred njima. Ko pa izgine deklica Anne, ki jo je detektiv Heigh ravno peljal domov, policista tekmujeta s časom, da bi čim prej ujela morilca in ji rešila življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:10
Obujeni prvak
Drama
Izvirnik: Resurrecting the Champ
Režija: Rod Lurie
Igrajo: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris, Dakota Goyo, Alan Alda, Rachel Nichols
Ocena IMDb: 6,7/10

Športni novinar Eric je v krizi. Nikakor mu ne uspe spisati udarnega članka, s katerim bi vsaj približno upravičil družinsko tradicijo.

Ericov oče je bil legendarni radijski poročevalec, čigar posnetki so čista klasika. Ericu razpada zakon in boji se, da bo njegov sin odraščal brez očeta. Tako kot je on. Potem pa nekega večera na cesti naleti na nasilneže, ki pretepajo brezdomca. Najprej opazi, da se starec kar dobro brani, vendar vseeno poseže v pretep. Ugotovi, da je rešil možaka z vzdevkom Šampion, s pravim imenom Bob Satterfield, nekdanjo boksarsko legendo, za katero je veljalo prepričanje, da je že zdavnaj pokojna. Bo to novinarska zgodba, ki jo je čakal celo življenje? Vse je odvisno od muhastega Šampiona.

Zanimiv in čustven film temelji na resničnih dogodkih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007