TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 19.02.2018
01:00
Nori detektiv
Akcija
Izvirnik: San taam
Režija: Johnnie To
Igrajo: Ching Wan Lau, Andy On, Ka Tung Lam, Kelly Lin, Kwok-Lun Lee, Choi-ning Lee
Ocena IMDb: 7,2/10

Inšpektor združi moči z nekdanjim policistom, ki ima prav poseben dar.

Pogrešano pištolo povežejo z nedavnimi ropi in umori. Lastnik pištole Wong je izginil med preganjanjem osumljencev po hongkonških gorah, njegov partner Chi-Wai pa se je skrivnostno vrnil nepoškodovan. Preiskavo vodi inšpektor Ho, ki se zaveda, da bo primer rešil le, če za pomoč prosi svojega nekdanjega šefa in mentorja Buna. Bun je bil talentiran kriminalist, dokler se mu ni pred nekaj leti zmešalo. Odtlej z ljubljeno ženo May živi v osami. Bun ima prav poseben dar, "vidi" namreč v človeško dušo: razgali posameznikove podzavestne želje, čustva in duševno stanje. Zanj je to ključ do odkritja morilčeve identitete. Toda Ho dvomi o njegovem nenavadnem pristopu. Kljub temu Bun ugotovi, da ima Chi-Wai sedem različnih osebnosti; njegove alternativne osebnosti so krive za njegovo morilsko vedenje. A Ho ni zadovoljen s potekom preiskave in se počuti izdanega. Tudi njega so prepričale Chi-Waijeve laži. Kar se je začelo z iskanjem pojasnil za zločine, je postalo mešanica resnice in laži, resničnosti in zablod.

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hong Kong
Jezik: Kitajščina
Leto: 2007
02:36
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Chillyjev Božič
Komedija
Izvirnik: Chilly Christmas
Režija: Gregory Poppen
Igrajo: Tom Arnold, C. Thomas Howell, Brooke Langton, Casey Graf, Karan Brar, Bryson Sams
Ocena IMDb: 5,2/10

Dečku Bobbyju se za božič uresničijo sanje, saj dobi psa, ki si ga je vedno želel, in ga poimenuje Chilly Christmas.

Ko Bobbyjev oče detektiv dobi službo v New Yorku, se Chilly z družino ne more preseliti v novo stanovanje, saj ni vajen življenja v zaprtem prostoru, kjer rad uničuje pohištvo. Obupani Bobby si ga skupaj s svojimi prijatelji prizadeva izuriti in navaditi na življenje v mestu, toda kaj, ko vmes posežejo kradljivci psov, ki nekega dne ulovijo tudi Chillyja. Bobby, njegov oče detektiv in Chilly morajo zdaj narediti vse, da ustavijo kradljivce in poskrbijo, da družina ostane skupaj tako v času božičnih praznikov kot kasneje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
10:55
Nova obzorja
Drama
Izvirnik: Hide Away
Režija: Chris Eyre
Igrajo: Josh Lucas, Ayelet Zurer, James Cromwell, Jon Tenney, Taylor Nichols, Casey LaBow
Ocena IMDb: 5,7/10

Uspešni poslovnež se preseli na jadrnico v idiličnem pristanišču v iskanju novih obzorij.

Ko se pripravlja na izplutje, poslovnež ugotovi, da je skupnost, ki ga obdaja, polna zanimivih pustolovcev. Kam ga bo odnesel veter?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:35
Ljubim te, Phillip Morris
Komedija
Izvirnik: I Love You Phillip Morris
Režija: Glenn Ficarra
Igrajo: Jim Carrey, Ewan McGregor, Leslie Mann, Rodrigo Santoro, Antoni Corone, Brennan Brown
Ocena IMDb: 6,6/10

Steven Russell živi povprečno življenje kot srečno poročeni član krajevnih varuhov reda.

Film prinaša malo verjetno, vendar resnično zgodbo o fantastičnem potovanju karizmatičnega obsojenca - od poslovneža v majhnem mestu do velikega gospodarskega kriminalca z nenehnimi težavami z zakonom, ki je v imenu ljubezni kar štirikrat pobegnil iz teksaških zaporov. Steven Russell (Jim Carey) je orglar v lokalni cerkvi, srečno poročen z Debbie (Leslie Mann) in prostovoljni policist. Po hudi prometni nesreči doživi razodetje: je homoseksualec in bo poslej živel polno življenje, četudi na napačni strani zakona. V ekstravagantnem slogu se loti poslovnih goljufij, dokler ne pristane v državni ječi, kjer spozna svojo ljubezen, rahločutnega sojetnika Phillipa Morrisa (Ewan McGregor). Odločitev, da ga reši zapora in z njim zaživi popolno življenje, ga vodi v vse bolj zamotane položaje - skozi čudaško pripoved o tem, kaj se zgodi, ko trčijo pravni sistem, svobodni duh in nesmrtna ljubezen.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
14:30
K-PAX
Drama
Izvirnik: K-Pax
Režija: Iain Softley
Igrajo: Kevin Spacey, Jeff Bridges, Mary McCormack, Alfre Woodard, David Patrick Kelly, Saul Williams
Ocena IMDb: 7,4/10

V umobolnici pacient Prot trdi, da prihaja z oddaljenega planeta. Njegov psihiater mu skuša pomagati, vendar tudi njemu postane vse skupaj sumljivo.

Prot je v umobolnici povedal, da je svetloba na Zemlji zanj premočna in da na planetu K-Pax, s katerega prihaja, ni tako svetlo. Powell je v svoji karieri zdravil že veliko bolnikov s halucinacijami, zato se mu zdi le še vprašanje časa, kdaj se bo Prot zlomil in mu zaupal svoje prave težave. Prot pove, da je njegova naloga zbirati podatke o Zemlji, in razloži, kakšne so razlike med Zemljo in njegovim planetom K-Paxom. Tu mu je sicer zelo všeč, vendar se mora domov vrniti še pred koncem poletja. Bolj ko se bliža datum njegovega odhoda, več bolnikov z oddelka želiti oditi z njim. Protovi opisi življenja na planetu, oddaljenem tisoč svetlobnih let od Zemlje, prebudijo v njih žarek upanja v lepše življenje. O Protu pa dvomi edino dr. Powell, ki je do nenadnega izboljšanja duševnega zdravja svojih bolnikov precej skeptičen. Odloči se, da bo uporabil vsa sredstva in razkrinkal Prota, preden bo prepozno. Toda kmalu začne dvomiti vase in v svoje znanje. Njegovi dvomi pa se le še poglobijo, ko Prota spozna skupina astronomov in se nad njim zelo navdušijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
16:45
Usodna noč
Drama
Izvirnik: The Greatest
Režija: Shana Feste
Igrajo: Carey Mulligan, Aaron Taylor-Johnson, Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Johnny Simmons, Kevin Hagan
Ocena IMDb: 6,7/10

Družino Brewer pretrese tragična smrt najstarejšega otroka – Bennetta.

Oče Brewer se ob smrti sina obnaša, kot da se ni nič zgodilo. Prekine vsak pogovor, ki se začne odvijati proti spominom na umrlega. Živi naprej in v sebi skriva pravo bolečino ob izgubi. Mati obsedeno žaluje in hoče na vsak način odkriti tudi najbolj skrivnostna dejanja svojega mrtvega otroka. Zadnjih 15 minut njenega sina ji je bolj pomembnih kot njen drugi sin, ki se mora sprijazniti z dejstvom, da je tudi po smrti brata še vedno druga violina v družini. Potem pa se na vratih pojavi najstnica Rose, ki trdi, da pod srcem nosi plod kratkotrajnega razmerja z Bennettom. In nima kam …

Vam osnovni nastavek zgodbe zveni znano? Tudi režiserka priznava, da jo je izjemno zaznamoval film Navadni ljudje Roberta Redforda iz leta 1980. No, zgodba je malo izpopolnjena in za boljši učinek je dodana še primes iz filma Juno – pojav Rose na vratih hiše Brewerjevih. Najstnico je zaigrala Carey Mulligan.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
18:45
Auggie Rose
Drama
Režija: Matthew Tabak
Igrajo: Jeff Goldblum, Anne Heche, Nancy Travis, Timothy Olyphant, Joe Santos, Richard T. Jones
Ocena IMDb: 6,3/10

Film o dvojnem življenju zavarovalniškega agenta.

Dolgočasno in enolično življenje zavarovalniškega agenta doživi nenaden preobrat, ko v njegovih rokah umre njemu povsem tuja oseba, Auggie Rose, nekdanji kaznjenec. Odloči se namreč, da bo prevzel identiteto umrlega moža in tako zaživel dvojno življenje. Tega ne razkrije niti tistim, ki so mu najbližji, niti dekletu, s katerim živi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
20:45
Sestra tvoje sestre
Drama
Izvirnik: Your Sister's Sister
Režija: Lynn Shelton
Igrajo: Michael Harring, Mark Duplass, Mike Birbiglia, Emily Blunt, Jason Dodson, Pete Erickson
Ocena IMDb: 6,7/10

Emily Blunt, Rosemarie Dewitt in Mark Duplass igrajo v komediji o ljubezni, žalovanju in rivalstvu med sestrama.

Leto po smrti brata Toma se skuša Jack izkopati iz čustvenih težav. Po mučnem dogodku na zabavi ob obletnici smrti ga najboljša prijateljica Iris povabi v letovišče svojih staršev na nekem otoku na tihomorskem severozahodu, kjer bi v samoti lahko našel mir. Tam pa naleti na njeno sestro Hannah, ki se podobno pobira po koncu sedemletne ljubezenske zveze in najde tolažbo v nedoumljivi Tomovi navzočnosti. Pijanski večer se konča z nerodnim spolnim srečanjem, kar še poslabša obisk Iris naslednje jutro. Začne se izkrivljeno obračunavanje z zapletenimi družinskimi in ljubezenskimi vezmi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
22:30
13
Triler
Režija: Géla Babluani
Igrajo: Sam Riley, Alice Barrett, Gaby Hoffmann, Jason Statham, Stephen Beach, Mickey Rourke
Ocena IMDb: 6,1/10

Zgodba o sreči, priložnostih, izgubi nedolžnosti in odnosu med močjo in denarjem.

Vince Ferro je obupan, zato ukrade ovojnico, ki vsebuje navodila za skrivnostno nalogo in obljublja boljšo prihodnost. V Talbotu v Ohiu družina zaradi očetovih operacij zaide v denarne težave. Njegov sin Vince (Sam Filey), električar, sliši nekoga, ki govori, kako bo v zgolj enemu dnevu zaslužil bogastvo. Ko ta človek umre zaradi prevelikega odmerka drog, Vince najde navodila in mobilni telefon, ki jih je ta moški prejel, in se postavi v njegovo vlogo. Z vlakom se odpravi v New York in čaka na stik. Sploh ne ve, zakaj se gre. Konča v samotni hiši, kjer bogataši stavijo, kdo bo preživel zapleteno igro ruske rulete. Njegova številka je 13. V skokih v preteklost spoznamo druge tekmovalce, med drugim nekoga, ki ga je njegov brat odpeljal iz psihiatrične bolnišnice, da bi sodeloval na tekmovanju. Bo Vince preživel?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010