TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 19.05.2017
01:05
Nori detektiv
Akcija
Izvirnik: San Taam
Režija: Johnnie To
Igrajo: Ching Wan Lau, Andy On, Ka Tung Lam, Kelly Lin, Kwok-Lun Lee, Choi-ning Lee
Ocena IMDb: 7,3/10

Inšpektor združi moči z nekdanjim policistom, ki ima prav poseben dar.

Pogrešano pištolo povežejo z nedavnimi ropi in umori. Lastnik pištole Wong je izginil med preganjanjem osumljencev po hongkonških gorah, njegov partner Chi-Wai pa se je skrivnostno vrnil nepoškodovan. Preiskavo vodi inšpektor Ho, ki se zaveda, da bo primer rešil le, če za pomoč prosi svojega nekdanjega šefa in mentorja Buna. Bun je bil talentiran kriminalist, dokler se mu ni pred nekaj leti zmešalo. Odtlej z ljubljeno ženo May živi v osami. Bun ima prav poseben dar, "vidi" namreč v človeško dušo: razgali posameznikove podzavestne želje, čustva in duševno stanje. Zanj je to ključ do odkritja morilčeve identitete. Toda Ho dvomi o njegovem nenavadnem pristopu. Kljub temu Bun ugotovi, da ima Chi-Wai sedem različnih osebnosti; njegove alternativne osebnosti so krive za njegovo morilsko vedenje. A Ho ni zadovoljen s potekom preiskave in se počuti izdanega. Tudi njega so prepričale Chi-Waijeve laži. Kar se je začelo z iskanjem pojasnil za zločine, je postalo mešanica resnice in laži, resničnosti in zablod.

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hong Kong
Jezik: Kitajščina
Leto: 2007
02:44
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
David in Goljat
Akcija
Izvirnik: David and Goliath
Režija: Wallace Brothers
Igrajo: Matt Berberi, Michael Foster, John Knox, Rodger Halston, Devin Brooke, Jason Tobias
Ocena IMDb: 2,5/10

Na križišču dveh velikih cesarstev, se navaden pastir David prelevi v mogočnega bojevnika in premaga zastrašujočega velikana.

Ena največjih zgodovinskih in najlegendarnejših bitk, prikazana v stilski, krvavi zgodbi o pogumu in veri.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2016
10:45
Dekle iz predmestja
Drama
Izvirnik: Suburban Girl
Režija: Marc Klein
Igrajo: Sarah Michelle Gellar, Alec Baldwin, Maggie Grace, James Naughton, Chris Carmack, Vanessa Branch
Ocena IMDb: 5,5/10

Knjižni urednici Brett romanca z izkušenim literarnim zvezdnikom omogoči, da spozna nov glamurozen svet, hkrati pa jo postavi pred pomembno odločitev.

Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) je naivna mlada knjižna urednica, ki hrepeni po napredovanju. Korak bliže temu jo pripelje srečanje s petdesetletnim izkušenim literarnim zvezdnikom Archiejem Knoxom (Alec Baldwin), s katerim se spusti v intimno razmerje, ki kmalu vodi v skupno stanovanje. Toda ko Brett pade v družinsko krizo, je primorana sprejeti življenjsko odločitev, ki dekle iz predmestja postavi na razpotja velikega mesta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
12:40
11,6
Drama
Režija: Philippe Godeau
Igrajo: François Cluzet, Bouli Lanners, Corinne Masiero, Juana Acosta, Johan Libéreau, Mireille Franchino
Ocena IMDb: 5,8/10

Toni Musulin že deset let dela kot varnostnik oklepnega kombija.

Toni se je nekega dne med prevozom 11,6 milijonov evrov samo odpeljal brez svojih sodelavcev in tako zagrešil rop stoletja. Po letu dni načrtovanja ropa je Toni izkoristil vse majhne napake, ki jih pozna v sistemu. Zapustil je ženo in edinega prijatelja ter izginil z denarjem, da bi se maščeval domišljavemu šefu, ki ga je poniževal.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
14:40
Majhni lopovi
Komedija
Izvirnik: Small Time Crooks
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, Carolyn Saxon, Tracey Ullman, Michael Rapaport, Tony Darrow, Sam Josepher
Ocena IMDb: 6,7/10

Odgriznite tudi vi svoj košček slastnega woody-allenovskega humorja!

Ray, mali, zanikrni slehernik, hoče hitro priti do denarja. S kolegoma Dennyjem (Michael Rapaport ) in Bennyjem (Jon Lovitz) hoče oropati banko, zato poleg nje najamejo poslovni prostor, da bi izkopali rov. Da zadeva ne bi bila sumljiva, Rayeva žena Frenchy (Tracey Ullman) tam začne peči piškote po svojih receptih in prodaja postane nesluteni hit. Združba nazadnje ne obogati z ropom, temveč s Frenchyjinimi piškoti. Sedaj so vsi bajno bogati, le obnašati se ne znajo, zato si Frenchy omisli zasebnega učitelja, Angleža Davida (Hugh Grant), ki naj bi jih - socialnemu stanu primerno - podučil v bontonu ter v vseh pogledih razsvetlil in omikal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
16:35
Neumrljivi
Triler
Izvirnik: L'Immortel
Režija: Richard Berry
Igrajo: Richard Berry, Jean Reno, Kad Merad, Jean-Pierre Darroussin, Marina Foïs, Joey Starr
Ocena IMDb: 6,7/10

Kljub 22 nabojem, ki jih je prejel, mož (Jean Reno) ne umre.

Charly Mattei (Jean Reno) zadnja tri leta živi umirjeno življenje z ženo in dvema otrokoma, potem ko se je odpovedal zločinski karieri vodje marsejske mafije in predal posle svojemu prijatelju iz otroštva Tonyju Zacchiji (Kad Merad). Nekega zimskega jutra pa na nekem parkirišču Charlyja hladnokrvno ustrelijo 22-krat in pustijo umreti. Čudežno preživi napad in ko okreva, se odloči poiskati krivce. Film so navdihnili nekateri resnični dogodki v zločinskem podzemlju Marseilla.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
18:50
Devetice
Drama
Izvirnik: The Nines
Režija: John August
Igrajo: Ryan Reynolds, Melissa McCarthy, Hope Davis, Elle Fanning, David Denman, Octavia Spencer
Ocena IMDb: 6,4/10

Življenjske poti težavnega igralca, voditelja televizijskega šova in priznanega ustvarjalca videoigric se skrivnostno in vznemirjujoče prepletejo.

Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
20:45
Oboroženi pridigar
Akcija
Izvirnik: Machine gun preacher
Režija: Marc Forster
Igrajo: Gerard Butler, Michelle Monaghan, Kathy Baker, Michael Shannon, Ryann Campos, Madeline Carroll
Ocena IMDb: 6,8/10

Navdihujoča resnična zgodba spremlja nekdanjega prekupčevalca z mamili Sama Childersa.

Nekdanji prekupčevalec z mamili Sam Childers se spreobrne in postane rešitelj stotin sudanskih sirot, ki so jih na silo novačili v vojsko. Gerard Butler se v osrednji vlogi pojavi kot sočutni ustanovitelj prostovoljske organizacije Angeli vzhodne Afrike. Življenje nekdanjega pripadnika motociklistične tolpe se spremeni, ko se odloči odpotovati v vzhodno Afriko, da bi pomagal obnoviti domove, uničene v državljanskem spopadu; tam pa naleti na neizrekljive grozote med nemočnim prebivalstvom, posebej tamkajšnjimi otroki. Kljub opozorilom izkušenih prostovoljcev mednarodne pomoči skuša Sam ustanoviti sirotišnico tam, kjer je to najnujnejše, sredi ozemlja, ki ga nadzorujejo nasilni pripadniki vojske LRA, uporniške militantne organizacije, ki otroke na silo novači v vojsko. Samu ni dovolj, da hoče zaščititi žrtve neusmiljenih enot LRA, zato odločen, da bo pred njimi rešil čim več otrok, povede oborožene misije globoko na sovražnikovo ozemlje, da bi rešil ugrabljene otroke in slednjič vnesel mir v njihovo življenje in se pomiril z lastno težavno preteklostjo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:05
Poguba
Grozljivka
Izvirnik: Sinister
Režija: Scott Derrickson
Igrajo: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone, Michael Hall D'Addario, Clare Foley
Ocena IMDb: 6,8/10

Ellison (Ethan Hawke) je pisatelj, ki piše o resničnih zločinih.

Po prvi uspešnici pisatelj Ellison ostane brez zamisli za pisanje, zato se odpravi iskat primer, ki bi ga znova proslavil ter se z družino preseli v mesto, v katerem je serijski morilec obesil vso družino. Ellison to skriva pred svojo ženo in se z družino vseli prav v hišo, kjer se je zgodil umor. Ob vselitvi pa na podstrešju odkrije polno škatlo starih družinskih posnetkov, ki si jih namerava natančno ogledati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012