TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 20.05.2017
01:05
Vran
Fantazijski
Izvirnik: The crow
Režija: Alex Proyas
Igrajo: Brandon Lee, Rochelle Davis, Ernie Hudson, Michael Wincott, Bai Ling, Sofia Shinas
Ocena IMDb: 7,6/10

Staro vraževerje zatrjuje, da vrana pelje duše umrlih v svet mrtvih.

Rokerja Erica Dravena (Brandon Lee) in njegovo zaročenko Shelly (Sofia Shinas) na predvečer noči čarovnic, ko naj bi se poročila, brutalno umori tolpa pod vodstvom Top Dollarja (Michael Wincott) – šefa detroitskega podzemlja. Njo posilijo in pretepejo tako surovo, da dan kasneje umre v bolnišnici. Njega zabodejo, ustrelijo in porinejo skozi okno. Po natanko enem letu pa Eric vstane od mrtvih in se v deževni noči ter ob spremstvu vrana napoti izstavit račune svojim rabljem. Ne bo odnehal, dokler ne konča naloge, in nihče ga ne more ustaviti – ker je že mrtev, je tudi neranljiv. Skoraj.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
02:55
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Artur in Minimojčki
Animacija
Izvirnik: Arthur et les Minimoys
Režija: Luc Besson
Igrajo: Freddie Highmore, Mia Farrow, Ron Crawford, Penny Balfour, Doug Rand, Adam LeFevre
Ocena IMDb: 6/10

Mladi Artur živi sam z babico in najraje posluša zgodbe o podzemnem kraljestvu malih bitij, ki skrivajo neprecenljiv zaklad.

Ko Artur izve, da ju namerava neusmiljeni nepremičninski agent izseliti, se odloči poiskati zaklad. S pomočjo čarovnije, ki ga pomanjša, najde vhod v deželo Minimojčkov. Tam spozna lepo princeso in skupaj se odpravita na veliko pustolovščino, polno neverjetnih dogodivščin, grdih zlobnežev in prevar, toda prav najmanjšim junakom ponavadi uspejo največje zmage.

V čarobni svet fantazije nas bo popeljal Luc Besson, režiser filmov Velika modrina, Nikita, Leon in Peti element.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
09:55
Majhni lopovi
Komedija
Izvirnik: Small Time Crooks
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, Carolyn Saxon, Tracey Ullman, Michael Rapaport, Tony Darrow, Sam Josepher
Ocena IMDb: 6,7/10

Odgriznite tudi vi svoj košček slastnega woody-allenovskega humorja!

Ray, mali, zanikrni slehernik, hoče hitro priti do denarja. S kolegoma Dennyjem (Michael Rapaport ) in Bennyjem (Jon Lovitz) hoče oropati banko, zato poleg nje najamejo poslovni prostor, da bi izkopali rov. Da zadeva ne bi bila sumljiva, Rayeva žena Frenchy (Tracey Ullman) tam začne peči piškote po svojih receptih in prodaja postane nesluteni hit. Združba nazadnje ne obogati z ropom, temveč s Frenchyjinimi piškoti. Sedaj so vsi bajno bogati, le obnašati se ne znajo, zato si Frenchy omisli zasebnega učitelja, Angleža Davida (Hugh Grant), ki naj bi jih - socialnemu stanu primerno - podučil v bontonu ter v vseh pogledih razsvetlil in omikal.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
11:40
Obiskovalci
Komedija
Izvirnik: Les Visiteurs
Režija: Jean-Marie Poiré
Igrajo: Christian Clavier, Jean Reno, Valérie Lemercier, Marie-Anne Chazel, Christian Bujeau, Isabelle Nanty
Ocena IMDb: 7/10

Srednjeveški vitez Godefroy Papincourt se v družbi svojega oprode Jacquouillea namesto v bližnjo preteklost zavihti v daljno prihodnost.

Godefroy pridet v leto 1992, kjer ugotovi, da so ljudje, ki jih srečuje, njegovi potomci. Godefroy ne more verjeti svojim očem, ko spozna Jacquarta, lastnika grada Montmirail, zdaj sicer spremenjenega v luksuzni hotel, ki je na las podoben njegovemu oprodi. Kaj za vraga se je zgodilo z njegovo rodbino, da je "padla tako nizko" in se spečala s hlapci, se ogorčeno sprašuje Godefroy, odločen, da bo raziskal nenavadni tok zgodovine in njene posledice. In medtem ko se Godefroy s pridihom prezira (da o zavisti sploh ne govorimo) sooča z drznimi dejanji svojih potomcev in njihovimi "čudaškimi" navadami ter razvadami, se Jacquouille z veseljem predaja vsem radostim, ki jih človeku ponuja 20. stoletje, in še na misel mu ne pride, da bi se vrnil nazaj v srednji vek ...

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1993
13:40
Devetice
Drama
Izvirnik: The Nines
Režija: John August
Igrajo: Ryan Reynolds, Melissa McCarthy, Hope Davis, Elle Fanning, David Denman, Octavia Spencer
Ocena IMDb: 6,4/10

Življenjske poti težavnega igralca, voditelja televizijskega šova in priznanega ustvarjalca videoigric se skrivnostno in vznemirjujoče prepletejo.

Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
15:30
Trda igra
Drama
Izvirnik: Hardball
Režija: Brian Robbins
Igrajo: Keanu Reeves, Diane Lane, John Hawkes, Bryan Hearne, Julian Griffith, Michael B. Jordan
Ocena IMDb: 6,4/10

Moški brez volje in ciljev pristane postati trener, v zameno za posojilo.

Mlad moški, ki preprodaja vstopnice, igra igre na srečo in pije alkohol, pristane, da bo treniral ekipo otrok baseball. To bo počel v okviru projekta v Chicagu, njegov cilj pa je dobiti posojilo od prijatelja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
17:30
Popolna tatvina
Kriminalka
Izvirnik: Flawless
Režija: Michael Radford
Igrajo: Demi Moore, Michael Caine, Lambert Wilson, Nathaniel Parker, Shaughan Seymour, Nicholas Jones
Ocena IMDb: 6,8/10

Duhovit in razburljiv film o tatvini diamantov, postavljen v nora 60. leta.

Lara Quinn, bistra, zagnana in lepa vodstvena delavka v londonski korporaciji za trgovanje z diamanti je močno razočarana, saj je po dolgih letih zvestega služenja podjetju vedno znova priča temu, da namesto nje napredujejo moški sodelavci, čeprav je sama bolj izkušena. Tudi hišnik Hobbs ima s podjetjem neporavnane račune, in ko opazi Laurino nezadovoljstvo, Lauro prepriča, da mu pomaga izvesti genialen načrt za krajo lepega kupčka diamantov. Toda Laura ne ve, da ji Hobbs ni zaupal celotnega načrta. Tako se začne razburljiva tatvina osupljivih razsežnosti.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
19:30
Družina Peeples
Komedija
Izvirnik: We The Peeples
Režija: Tina Gordon Chism
Igrajo: Craig Robinson, Kerry Washington, David Alan Grier, S. Epatha Merkerson, Tyler James Williams, Melvin Van Peebles
Ocena IMDb: 5,3/10

Iskre letijo, ko prispe Wade Walker (Craig Robinson) na letno srečanje zadrte družine Peeples v prefinjenem letovišču.

Wadov namen je zaprositi za roko njihove dragocene hčerke Grace (Kerry Washington). Wade se morda ne znajde najbolje v tem na videz popolnem družinskem klanu z vzhodne obale ZDA, vendar se ne namerava predati. Namesto tega se Wadu med tem norim koncem tedna, polnem zabave, prepirov in noro smešnih presenečenj pokaže, da je v družini prostor za vse vrste ljudi, ne glede na njihovo drugačnost. Scenaristka in debitantska režiserka Gordon Chism (scenaristka filma «Drumline») je združila moči s Tylerjem Perryjem in predstavila duhovit pogled na družinske vezi, ki nas spravljajo ob pamet, vendar tudi zasujejo z ljubeznijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
21:15
Upokojeni, oboroženi, nevarni
Akcija
Izvirnik: Red
Režija: Robert Schwentke
Igrajo: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Karl Urban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon
Ocena IMDb: 7,1/10

Nekdanji agent Cie Frank Moses živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže oborožena skupina, ki ga namerava ubiti.

Življenje upokojenega agenta Cie Franka Mosesa se nenadoma povsem spremeni. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu, Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe, Marvin in Victoria. Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prebrisanost, prekaljenost in sposobnost moštvenega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:20
Poslednje izganjanje hudiča 2
Grozljivka
Izvirnik: The last exorcism 2
Režija: Ed Gass-Donnelly
Igrajo: Ashley Bell, Julia Garner, Spencer Treat Clark, David Jensen, Tarra Riggs, Louis Herthum
Ocena IMDb: 4/10

Nell Sweetzer si skuša ustvariti novo življenje po dogodkih iz prvega filma.

Nell se nahaja na varnem v New Orleansu, kjer se je soočila z izgubo spomina na pretekle dogodke. Spominja se le tega, da je edina preživela v družini in da je njeno življenje popolnoma uničeno. Ko ji sčasoma postaja prijetneje in se ji že zdi, da je čas za običajno življenje, se prične vračati zla sila, ki jo je nekoč že imela v svojih krempljih, a tokrat s še grozljivejšim načrtom, zato Nell počasi začenja dojemati, da je bila predhodna izkušnja le začetek.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013