TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 21.03.2017
00:15
Poslednji rop
Kriminalka
Izvirnik: Sexy beast
Režija: Jonathan Glazer
Igrajo: Ray Winstone, Ben Kingsley, Ian McShane, Amanda Redman, James Fox, Cavan Kendall
Ocena IMDb: 7,3/10

Gary (Ray Winstone) je nekdanji gangster, ki je v preteklih zločinskih letih prihranil dovolj premoženja za udobno življenje.

Gary se je zadovoljen upokojil z ženo Deedee (Amanda Redman) na sončnem podeželju Španije, kjer uživa z družino in bližnjimi prijatelji. Idila pa se sesuje s prihodom obiskovalca iz preteklosti – nekdanjega Galovega sodelavca Dona (Ben Kingsley), ki so ga vplivni mafijski šefi najeli za organizacijo ropa močno varovane banke. Don hoče, da se Gary udeleži podviga in je vse prej kot navdušen nad njegovim nesodelovanjem. Sledi boj moških egov in poskusov prevlade, v katerem skuša Don z ustrahovanjem, žalitvami in manipulacijo izsiliti uslugo od nekdanjega prijatelja; to pa bo za vselej spremenilo tudi usodo vseh okrog njega.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
01:51
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Dvoboj z noži
Drama
Izvirnik: Knife Fight
Režija: Bill Guttentag
Igrajo: Rob Lowe, Julie Bowen, Saffron Burrows, Jamie Chung, David Harbour, Eric McCormack
Ocena IMDb: 5,1/10

Politični strateg, ki žonglira s tremi klienti, se začne spraševati, ali naj ravna častno, ko ga začne preganjati slaba plat njegovega dela.

Če ima politični kandidat omadeževano preteklost, a se zavzema, da bi pomagal živeti bolje milijonom ljudi, bi mu pomagali doseči zmago? To vprašanje zdaj prežema življenje Paula Turnerja (Rob Lowe).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
11:00
Ljubezenske igre
Drama
Izvirnik: Playing by Heart
Režija: Willard Carroll
Igrajo: Angelina Jolie, Sean Connery, Gena Rowlands, Gillian Anderson, Madeleine Stowe, Ryan Phillippe
Ocena IMDb: 7,2/10

Romantična drama z odlično igralsko zasedbo. Spremljamo mozaik zgodb, ki se prepletajo.

Paul in Hannah sta zakonca v zrelih letih in nekega dne se soočita z njegovo ljubezensko afero izpred petindvajsetih let. Mark je obolel za AIDS-om in na smrtni postelji ga obišče mama, s katero se prvič po dolgem času iskreno pogovorita. Meredith se zaradi slabih izkušenj odloči odpovedati ljubezni, živahna Joan pa skuša očarati samotarskega Keenana. Vsem je skupna želja po ljubezni, morda pa tudi kaj več.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
13:15
Otroci Huang Šija
Drama
Izvirnik: Children of Huang Shi
Režija: Roger Spottiswoode
Igrajo: Jonathan Rhys Meyers, Radha Mitchell, Yun-Fat Chow, Michelle Yeoh, Guang Li, Lin Ji
Ocena IMDb: 7,1/10

Mladi britanski novinar George Hogg pelje skupino šestdesetih sirot prek gorovja Liu Pan Shan na varno, na obrobje mongolske puščave.

Na poti novinarju Georgeu pomagata Chen, vodja kitajskih komunističnih privržencev, in Lee, neustrašna avstralska medicinska sestra.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
15:30
Jack in Jill
Komedija
Izvirnik: Jusqu'A Toi
Režija: Jennifer Devoldère
Igrajo: Mélanie Laurent, Justin Bartha, Valérie Benguigui, Billy Boyd, Maurice Bénichou, Géraldine Nakache
Ocena IMDb: 6,1/10

Za Američana se izlet v Pariz spremeni v romantično pustolovščino.

26-letna Chloé živi sama v Parizu med zoprnimi sosedi, plehkimi sodelavci in pridigarskimi uslužbenci videotek. Takega življenja ni pričakovala. 30-letni Jack je Američan, ki ga je pravkar zapustilo dekle in je zadel brezplačno potovanje v Pariz. Po spletu okoliščin in usode Chloé po pomoti vzame Jackov kovček, ki mu ga je zapustil oče in na katerega je zelo navezan. Chloé se zaljubi v tisto, kar je v kovčku; tako pa vzljubi tudi njegovega lastnika, ki ga še nikoli ni srečala in o komer ne ve ničesar. Samo sebe prepriča, da je to moški njenih sanj in da jima je usojeno biti skupaj – zato stori vse, da bi ga našla.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
17:05
Tigrova brigada
Akcija
Izvirnik: Les Brigades Du Tigre
Režija: Jérôme Cornuau
Igrajo: Clovis Cornillac, Diane Kruger, Edouard Baer, Olivier Gourmet, Stefano Accorsi, Jacques Gamblin
Ocena IMDb: 6/10

Prva motorizirana policijska brigada v Franciji se odloči spopasti s prekrškarji in kriminalci.

V zlatih časih Pariza je ministrski predsednik Clemenceau ustanovil prvo motorizirano policijsko brigado, imenovano “Les brigades du Tigre” (Tigrova brigada – tiger je bil namreč vzdevek Clemenceauja).

Po njej so v 70. letih prejšnjega stoletja posneli uspešno televizijsko serijo, režiser Jérôme Cornuau pa leta 2006 ta film. Brigada ni imela le avtomobilov, temveč tudi veliko drugih izumov najnovejše tehnologije tistega časa, kot so bili primerjava prstnih odtisov in izdelava portretov osumljencev.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2006
19:25
Naključna zakonca
Romantični
Izvirnik: The Accidental Husband
Režija: Griffin Dunne
Igrajo: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth, Sam Shepard, Lindsay Sloane, Justina Machado
Ocena IMDb: 5,6/10

Emma Lloyd (Uma Thurman) ima popularno radijsko postajo, skorajšnji knjižni prvenec in ljubeče razmerje s svojim zaročencem.

Konvencionalni izbor je natančno to, kar Emma želi. Potem pa Emma ugotovi, da je že poročena z moškim, ki ga še nikoli ni videla, kot rezultat spodletele potegavščine, ki jo pusti osuplo in zbegano. Kar je še slabše, njeni načrti za prihodnost so ogroženi. Tik pred poroko mora Emma najti skrivnostnega moškega in doseči razveljavitev zakona.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:10
Dvojno maščevanje
Akcija
Izvirnik: Assassination Games
Režija: Ernie Barbarash
Igrajo: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Ivan Kaye, Valentin Teodosiu, Alin Panc, Kevin Chapman
Ocena IMDb: 6,2/10

Jean-Claude Van Damme in Scott Adkins se podata na lov za mamilarskim botrom.

Vincent Brazil je morilec po naročilu, ki se za pravo ceno loti vsakega »posla«. Roland Flint je to službo opustil, ko je po napadu neusmiljenega prekupčevalca z mamili njegova žena obležala v komi. Ko na glavo hladnokrvnega mamilarskega botra razpišejo nagrado, se za njim odpravita oba – Brazil zaradi denarja in Flint zato, da bi se maščeval. S pokvarjenimi agenti Interpola in zločinskimi člani kriminalnega podzemlja za petami morata poklicna morilca združiti moči, da bi prišla do svoje tarče, preden ju dohitijo zasledovalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:05
Spartak: Kri in pesek: Jama
Zgodovinski, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Spartacus: Blood And Sand: The Thing In The Pit
Režija: Jesse Warn
Igrajo: Manu Bennett, Daniel Feuerriegel, Peter Mensah, Lucy Lawless, Nick E. Tarabay, Viva Bianca
Ocena IMDb: 8,6/10

"Jama" je kraj, kjer ljudje niso več ljudje in so se prisiljeni boriti do smrti. Spartak po nekaj zmagah v sanjah vidi soprogo in prepričan je, da ne bo preživel naslednjega dvoboja. Zato se sprijazni s smrtjo v boju in Batiatu svetuje, naj stavi proti njemu, vendar mu mora obljubiti, da bo še naprej iskal njegovo soprogo. Toda zadeve se ne odvijajo po načrtu, ko tujca napadeta Batiata.

Po porazu v areni v dvoboju s Kriksom pošljejo Spartaka v podzemlje, kjer se bori za Batiata, ki je zdaj do vratu v dolgovih.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010