TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 21.12.2018
01:15
Čarobno mesto: Bliže sovražnikom
Kriminalka, 2. sezona, 7. del
Izvirnik: Magic City: ...and Your Enemies Closer
Režija: Ed Bianchi
Igrajo: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais, Christian Cooke, Elena Satine
Ocena IMDb: 7,7/10

Ikov načrt, da bi vodil Castrove hotele v Havani načne njegov odnos z Victorjem. Stevie se loti novega posla z Mesarjem, Judi pa zaupa Dannyju nevarno skrivnost. Klein priseže, da bo uničil Ika, Ben pa odigra še zadnje poteze, da bi si zagotovil želeni rezultat glasovanja o igralnicah. Ko pride strašni Sy Berman v Miami, da Lily dragoceno darilo nepričakovanemu zavezniku.

V Miamiju so nemirni časi, a to je izredno priljubljen kraj. Tam se zadržujejo Kennedyjevi, mafija in Cia.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
02:10
Čarobno mesto: Očetovi grehi
Kriminalka, 2. sezona, 8. del
Izvirnik: Magic City: The Sins Of The Father
Režija: Ed Bianchi
Igrajo: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais, Christian Cooke, Elena Satine
Ocena IMDb: 7,7/10

Ikova in Benova prihodnost visita na nitki, medtem ko je v teku zadnje glasovanje o zakonu o igralnicah. Ike da Kleinu mamljivo ponudbo, Sy pa se končno odloči, kaj z Benom. Victor dojame strašno resnico o svojih proti-Castrovih enotah. Veda da Mercedes ponudbo, ki jima bo spremenila življenje. Medtem ko Stevie nadzoruje otvoritev elegantne javne hiše madame Renee, Danny povleče mejo med tistim, kar je prav in kar ni.

V Miamiju so nemirni časi, a to je izredno priljubljen kraj. Tam se zadržujejo Kennedyjevi, mafija in Cia.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
03:14
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Pozabi me!
Komedija
Izvirnik: Get over it
Režija: Tommy O'Haver
Igrajo: Kirsten Dunst, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Sisqó, Shane West, Colin Hanks
Ocena IMDb: 5,8/10

Berka zapusti dolgoletno dekle Allison. S pomočjo prijateljev ji sledi v šolski muzikal. Tam nastane ljubezenski trikotnik v slogu Sna kresne noči.

Berke Landers (Ben Foster) je živel v prepričanju, da je v zadnjih letnikih srednje šole dosegel popolnost. Hodil je namreč s popolnim dekletom Allison (Melissa Sagemiller), v katero je bil zaljubljen že vse od otroštva. Na zunaj je videti, da med njima vlada popolna ljubezen, da sta pojem srednješolskega para. Berku se zdi, da je prvič v njegovem življenju prav vse na pravem mestu ... A kaj, ko se mu to le zdi in bo kmalu ugotovil, da je bila vse le popolna zmota. Že res, da je za Berka njun odnos z Allison podoba popolnosti; da je prepričan, da živi usodno ljubezen, kakršno sta poznala Antonij in Kleopatra, Hepburn in Tracy, Romeo in Julija. A Allison na to gleda precej drugače – pravzaprav komaj čaka, da bi bilo že enkrat vsega konec. In to kmalu tudi uresniči. Tako Allison odleti v naročje vročega lepotca Strikerja (Shane West), Berke pa prične z zlomljenim srcem izgubljeno tavati naokoli. Prijatelji mu poskušajo pomagati, da bi premagal svojo obsedenost z Allison. A prava pomoč pride šele od tam, od koder je nihče ni pričakoval – od male sestre (Kirsten Dunst) Berkovega najboljšega prijatelja, ki bo Berku končno omogočila, da na Allison preprosto pozabi in jo preboli.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
10:50
Zapri me
Triler
Izvirnik: Arrêtez-moi
Režija: Jean-Paul Lilienfeld
Igrajo: Sophie Marceau, Miou-Miou, Yann Ebonge, Marc Barbé, Valérie Bodson, Arthur Buyssens
Ocena IMDb: 5,6/10

Nekega večera pride ženska na policijsko postajo, kjer prizna umor svojega soproga, ki ga je zagrešila pred mnogimi leti.

Policija je zaslišala žensko. Dlje so jo zasliševali, manj so jo želeli aretirati. Zakaj želi biti ta ženska, ki je nihče nima za krivo, zaprta? In zakaj vedno znova prihaja na policijo?

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
14:45
Nasmeh Mona Lise
Drama
Izvirnik: Mona Lisa smile
Režija: Mike Newell
Igrajo: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Ginnifer Goodwin, Dominic West
Ocena IMDb: 6,5/10

Julia Roberts nastopa v vlogi profesorice, ki se zameri vodstvu fakultete, ker dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo.

Piše se leto 1953. To je čas, ko so vloge žensk v družbi že vnaprej določene. Mlada profesorica Katherine Watson pride na elitno dekliško šolo v Novi Angliji poučevat umetnostno zgodovino. Od svojih študentk pričakuje, da bodo izkoristile priložnosti, ki se jim ponujajo, ter zrasle v samozavestne ženske, ki bodo enakopravne moškim. Toda prestižna univerza se strogo drži uveljavljenih starokopitnih pravil in načel. Nekateri so še vedno prepričani, da je poroka za dekleta večja nagrada kot dobra izobrazba. Ker Katherine dekleta spodbuja, naj mislijo s svojo glavo, se zameri vodstvu fakultete, na negativen odziv pa sprva naleti tudi pri večini svojih učenk. Zato se mora še bolj potruditi, da bi zabrisala stare miselne vzorce v njihovih glavah. Ob tem se Katherine zaplete v nepričakovano romanco.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
16:55
Ljubezen in vse ostalo
Komedija
Izvirnik: Anything Else
Režija: Woody Allen
Igrajo: Woody Allen, Jason Biggs, Fisher Stevens, Anthony Arkin, Danny DeVito, Christina Ricci
Ocena IMDb: 6,4/10

Jerry ima težave. Boji se spati sam in težko reče ne, zato je okoli njega polno čudnih ljudi.

Ločeni 21-letni komik Jerry Falk kljub svoji mladosti že nekaj let obiskuje psihiatra. Boji se spati sam v postelji, prav tako pa drugim ljudem le stežka reče 'ne'. Zato ima še vedno ob sebi nesposobnega menedžerja in težavno dekle Amando, nadobudno igralko z motnjami prehranjevanja, v katero se je zaljubil na prvi pogled. Njuna romanca je bila strastna, toda zdaj, ko živita skupaj, je vse skupaj postalo dolgočasno. Seksala nista že šest mesecev, za nameček pri njiju stanuje Amandina čudaška mama. Jerry uteho najde v dolgih sprehodih v parku, kjer mu družbo dela kolega komik David Dobel.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
18:55
J… se, profesor
Komedija
Izvirnik: Fack Ju Göhte
Režija: Bora Dagtekin
Igrajo: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Katja Riemann, Jana Pallaske, Alwara Höfels, Jella Haase
Ocena IMDb: 7/10

Dekle zapornika Zekija Müllerja je njegov plen pred davnimi leti zakopala na gradbišču, kjer so zgradili srednjo šolo.

Ko Zekija (Elyas M'barek) izpustijo iz zapora, mu ne preostane drugega, kot da se kot učitelj zaposli na omenjeni srednji šoli in poskuša najti ukradeni denar. S svojim nevsakdanjim pristopom Zeki kmalu postane najbolj utrgan profesor vseh časov; podnevi se sooča z rigidnim izobraževalnim sistemom in uporniškimi najstniki, ponoči pa na skrivaj išče svoj plen. Njegova kolegica Lisa Schnabelstedt (Karoline Herfurth) sprva obsoja Zekijev inovativni pedagoški pristop, nazadnje pa se vanj zaljubi in bivšemu zaporniku pomaga najti nekaj, kar je vrednejše od denarja, ostanke njegove poštenosti.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
21:05
Knjiga odrešitve
Znanstvena fantastika
Izvirnik: The Book of Eli
Režija: Albert Hughes
Igrajo: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Evan Jones
Ocena IMDb: 6,9/10

Zgodba se odvija v post-apokaliptičnem svetu, v katerem osamljeni bojevnik želi ohraniti sveto knjigo, ki skriva odgovor za rešitev človeštva.

Odpadnik iz majhnega mesteca ima s knjigo lastne namene in jo skuša za vsako ceno dobiti v roke.

Režiserja brata Hughes sta se nam do zdaj predstavila z odličnimi uspešnicami "Menace II Society", "Dead Presidents" in "From Hell", zdaj pa sta ustvarila spektakularno filmsko osvežitev, pravo akcijsko pustolovščino, postavljeno v prihodnost - "Knjiga odrešitve".

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:15
Policist
Kriminalka
Izvirnik: The guard
Režija: John Michael McDonagh
Igrajo: Ronan Collins, Paraic Nialand, John Patrick Beirne, Liam O'Conghaile, Christopher Kilmartin, Brendan Gleeson
Ocena IMDb: 7,3/10

Gerry Boyle je policaj iz majhnega irskega mesteca. Ima zajedljiv smisel za humor in raznežen odnos do prostitutk.

V eni izmed počitniških hišic v rajonu policaja Boyla se pojavi skrivnostno truplo. Njegov novi, zagnani pomočnik Aidan je nad zločinom navdušen. Njunega miru je dokončno konec, ko z FBI-ja sporočijo, da bo v nekaj dneh v mestno pristanišče prispela 500 milijonov dolarjev vredna pošiljka narkotikov. Gerry hitro spozna, da bo moral stvari vzeti v svoje roke, edina oseba, ki mu pri tem lahko pomaga, pa je agent FBI-ja Everett, toda kaj, ko ga ne prenaša najbolje. Njuno različno razumevanje zakonov povzroči številne zabavne spore in zmešnjave.

Lahkotna irska kriminalna komedija, v kateri je zaigrala tudi naša Katarina Čas, predstavlja njen preboj na mednarodno filmsko sceno.

Država: Irska
Jezik: Angleščina
Leto: 2011