TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 22.01.2016
21:00
Devetice
Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase …
23:00
Otroci sipin
00:50
Otroci sipin
02:20
Otroci sipin
04:01
Konec programa
09:00
Ostržek
Tako kot skoraj vsak deček je tudi Ostržek naiven, poreden in neubogljivi fantek. V želji da bi spoznal svet, zapusti Pepetov varni dom in zoprno šolo ter se odpravi novim pustolovščinam naproti. Tako se med drugim znajde v deželi igrač, nazadnje pa še v kitovem velikem želodcu, iz katerega morata pobegniti s Pepetom.
11:00
Ostržek
Pepe misli, da je Ostržek na ladji, ki je odplula proti Ameriki, zato sam zgradi čoln in se ga odpravi poiskati. Medtem Ostržek pride do grenkega spoznanja, da se je spremenil v osla kot tudi njegovi prijatelji. Poleg tega pogreša tudi očeta in po dolgem popotovanju po morju se končno zopet srečata v želodcu ogromnega kita. Tu mojster Pepe končno najde odgovor na vprašanje, kaj je smisel življenja.
13:00
Najboljši oče na svetu
Robin Williams je Lance Clayton, mož, ki se je ustalil. Sanjal je o tem, da bi bil bogat in slaven pisatelj, a je postal zgolj učitelj poezije na srednji šoli. Njegov edinec Kyle (Daryl Sabara) je neznosen tepec, ki ne govori z očetom. Lance hodi na zmenke s Claire (Alexie Gilmore), prisrčno učiteljico umetnosti, vendar je resna zveza ne zanima; kot tudi ne javno priznanje njune romance. Po čudaški nesreči Lancea doleti največja tragedija in največja priložnost v življenju. Nenadoma ima na dosegu roke slavo, bogastvo in priljubljenost, o čemer je vedno sanjal; ko bi vsaj lahko živel z zavedanjem, kako je prišel do vsega tega.
15:00
Devetice
Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase …
17:00
Mali Nikec
Fantič ima bogato domišljijo, je odprte glave in ušes in ko prisluhne pogovoru med očetom in mamico o prihajajočem otročičku, ga popade groza. Spomni se na Tom Thumba in njegovo usodo, ko je moral prepustiti svoje mesto novorojenčku. Mali Nicholas je tako prepričan, da njegova starša načrtujeta, kako ga bosta peljala v zaraščen gost, ga tam zapustila in tako napravila prostor za novorjenčka. Seveda Nicholas ni slišal celega razgovora, da se starša pogovarjata o možnosti za drugega otroka enkrat v prihodnosti. Kakorkoli že, Nicholas je vedno bolj paničen, za pomoč poprosi svoje prijateljčke, s pomočjo katerih bi se novorojenčka znebili.
19:00
Mladi upornik
Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.'
21:00
30 dni teme
Ko izginejo še zadnji sončni žarki, mesto na Aljaski napade skupina vampirjev, lačna krvi, ki si želi neprekinjeno orgijo užitkov. Le majhna šerifova (Josh Hartnett) ekipa stoji med preživelimi in gotovim uničenjem.
23:10
Skrivnosti in laži popolnega zločina
Zgodba o ljubezni in skrivnostnem umoru znotraj newyorške dinastije lastnika nepremičnih sredi 80-ih. Ta film producenta in režiserja Andrewja Jareckega (režiser filma Lov na Friedmane, ki je bil nominiran za oskarja, ter producent filma Catfish) je psihološki triler, navdihnjen z izginotjem Kathie McCormack, soproge naslednika Roberta Dursta. G. Durst je osumljen, vendar mu niso nikoli sodili za umor njegove soproge Kathie, ki je izginila leta 1982 in je do danes niso našli.
01:10
Nevidno zlo
02:59
Konec programa