TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 22.10.2018
02:00
Muriel se poroči
Komedija
Izvirnik: Muriel's Wedding
Režija: P.J. Hogan
Igrajo: Sophie Lee, Roz Hammond, Toni Collette, Belinda Jarrett, Pippa Grandison, Bill Hunter
Ocena IMDb: 7,2/10

Debelušna dvajsetletna Muriel Heslop živi v dolgočasnem mestecu, kjer nikakor ne more najti fanta.

Muriel je ves čas sama, v svoji sobi posluša glasbo skupine Abba in sanja o princu na belem konju. Vendar pa tu nastopi manjša težava, saj Muriel še nikoli ni bila na zmenku. Težave pa ima tudi s strogim očetom in vrstnicami, ki je ne sprejmejo medse. Njeno življenje se spremeni, ko spozna brezskrbno Rhondo. Ta ji ves čas govori, da mora življenje vzeti v svoje roke. Skupaj odpotujeta v Sydney, kjer ji številne osvobajajoče izkušnje pomagajo do večje samozavesti. Nazadnje se ji uresničijo želje in pristane pred oltarjem …

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 1994
03:51
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Taksi
Akcija
Izvirnik: Taxi
Režija: Gérard Pirès
Igrajo: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Marion Cotillard, Manuela Gourary, Emma Wiklund, Bernard Farcy
Ocena IMDb: 7/10

Daniel je nekdanji dostavljavec pic, ki trenutno dela kot taksist. Njegove sanje so, da bi postal voznik formule 1.

S prehitro vožnjo Daniel nenehno jezi policijo, hkrati pa svojim potnikom omogoča nepozabno doživetje. Ko ga policisti končno le ujamejo zaradi prehitre vožnje, mu grozi odvzem vozniškega dovoljenja. Da se to ne bi zgodilo, mora pomagati nesrečnemu policijskemu inšpektorju Emilienu, ki nima vozniškega dovoljenja, pri lovljenju bančnih roparjev. To je za Daniela kot naročeno, saj lahko tako poteši svojo potrebo po hitri vožnji, vendar mora ob tem rešiti tudi zvezo z lepo Lilly.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 1998
11:00
Roka pravice: Lovec na krokodile
Kriminalka, 1. sezona, 11. del
Izvirnik: True justice: Gator hunter
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal, Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Kanovo sodelovanje v tajnih operacijah v preteklosti ogrozi prihodnost njegove posebne enote. Medtem pa se mora Kane ukvarjati s serijskim posiljevalcem, ki je na prostosti in napada izpostavljene ženske.

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
11:45
Roka pravice: Srebrni zvonovi
Kriminalka, 1. sezona, 12. del
Izvirnik: True justice: Silver bells
Režija: Wayne Rose
Igrajo: Steven Seagal, Sarah Lind, William 'Big Sleeps' Stewart, Meghan Ory, Warren Christie, Adrian Hough
Ocena IMDb: 4,8/10

Medtem ko se Kane ukvarja z osebami iz svoje preteklosti, pride v pristanišče v Seattlu skupina Rusov z novim izdelkom za črni trg - z diamanti, spopad tolp pa razkrije nove podrobnosti o dveh zločinih, ki jih je Kanova enota skušala rešiti.

Steven Seagal (Oblegani, Mačeta) je Elijah Kane, vodja posebne policijske enote, ki skuša z ulic Seattla spraviti čim več nevarnih zločincev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
12:50
Muharjenje v Jemnu
Komedija
Izvirnik: Salmon Fishing In The Yemen
Režija: Lasse Hallström
Igrajo: Amr Waked, Emily Blunt, Catherine Steadman, Tom Mison, Ewan McGregor, Rachael Stirling
Ocena IMDb: 6,8/10

Strokovnjaka za ribolov prosijo za sodelovanje pri uresničitvi šejkove želje, da bi v puščavi ustvarili pogoje za muharjenje.

Vizionarski šejk meni, da bi njegova strast do muharjenja lososov obogatila življenje njegovega ljudstva, in sanja o tem, da bi sredi negostoljubne puščave ustvaril pogoje za ribolov. Za dosego cilja nima nobenih finančnih pomislekov in svoji predstavnici naroči, naj poskrbi za uresničitev projekta. Na videz nemogoča naloga bo zahtevala pomoč vodilnega britanskega strokovnjaka za ribolov, ki se mu zdi naloga absurdna in neuresničljiva. Vendar ga prizadevna vodja za stike z javnostjo pri britanski vladi prepriča o medijski in diplomatski vrednosti projekta ...

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
14:55
Mlada Viktorija
Drama
Izvirnik: The Young Victoria
Režija: Jean-Marc Vallée
Igrajo: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson, Jim Broadbent, Thomas Kretschmann
Ocena IMDb: 7,3/10

Piše se leto 1837. Kralj William, Viktorijin stric, leži na smrtni postelji.

Naslednica kralja Williama je po krvni liniji samo mlado, še ne polnoletno dekle, protagonistka nocojšnjega filma. Z vseh strani se nanjo kar naenkrat zgrinjajo ´prijatelji´ in ´zavezniki´. Med njimi prednjači njena spletkarska mati s svojim svetovalcem. Poleg tega se v vrsto postavljajo tudi snubci. Vsak mladec bi rad sedel na tronu poleg kraljice. Viktorijina mati neumorno spletkari in jih kot potencialnega moža pripelje privlačnega bratranca, nemškega princa Alberta. Mladinca sprva nista navdušena nad dogovorjeno poroko, sčasoma pa se le bolje spoznata, se navežeta drug na drugega in skupaj zavladata v najbolj bleščečem obdobju angleške zgodovine. Obdobju, v katerem je Velika Britanija postala imperij in ki se je v zgodovinske čitanke zapisalo kot viktorijanska doba.

Razkošen biografski film, dobitnik Oskarja za kostumografijo leta 2010, obravnava mlada leta slovite britanske kraljice Viktorije, ki je zaznamovala drugo polovico devetnajstega stoletja. Zanimiv in privlačen film, ki ga krasi cvet britanskih igralk in igralcev z Emily Blunt v naslovni vlogi, je produciral eden od velikanov svetovnega filma – Martin Scorsese.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
16:55
Potniki
Triler
Izvirnik: Passengers
Režija: Rodrigo García
Igrajo: Anne Hathaway, Patrick Wilson, Andre Braugher, Dianne Wiest, David Morse, William B. Davis
Ocena IMDb: 5,9/10

Claire je privlačna mlada psihoterapevtka, ki jo čaka težka naloga – zdravljenje travme petih preživelih v letalski nesreči.

Eden od preživelih v letalski nesreči, Eric, kaže simptome zanikanja dogodka, zato se mu Claire še posebej posveti. Pri tem prestopi črto, ki naj bi ločevala zdravnika in pacienta, poleg tega začnejo ostali pacienti izginjati. Claire je prepričana, da za zaroto stoji letalska družba, ki naj bi prikrivala mehansko napako na letalu. Njeno življenje postaja ena sama velika, napeta zmeda. Kmalu ne ve več, komu sploh lahko verjame. Kaj je resnica in kaj fikcija? Je bila tudi ona potnica na nesrečnem letalu? So ljudje okoli nje živi ali so duhovi? Je ona sploh živa ali gledamo zgodbo iz onostranstva?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
18:45
Somrak
Drama
Izvirnik: Twilight
Režija: Catherine Hardwicke
Igrajo: Kristen Stewart, Sarah Clarke, Matt Bushell, Billy Burke, Gil Birmingham, Taylor Lautner
Ocena IMDb: 5,2/10

Zgodba se začne, ko se 17-letna Bella Swan preseli k očetu v mračno mesto Forks in začne hoditi v novo šolo.

Bella spozna svojega sošolca, skrivnostnega, privlačnega Edwarda Cullena in se vanj zaljubi, njeno življenje pa se obrne na glavo. Edward je omamno zapeljiv, hkrati pa pretresljivo zastrašujoč. Njegova koža je bleda in ledeno hladna, njegove oči spreminjajo barvo, nikdar ne je in ne pije, nikdar ne stopi na sonce ... In od leta 1918 se sploh ni postaral! Edward in njegova družina so namreč vampirji. Cullenovi živijo nekakšno vegetarijansko verzijo vampirskega življenja - pijejo le živalsko kri, a Edward se kljub temu boji, da mu bo njegova vampirska narava ušla izpod nadzora. Ko pa nomadski vampir James in njegovo dekle Victoria začneta loviti Bello, morajo Cullenovi hitro in ostro reagirati, da bi zaščitili novo članico svoje družine.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:00
Nekaj sposojenega
Romantični
Izvirnik: Something Borrowed
Režija: Luke Greenfield
Igrajo: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams
Ocena IMDb: 5,9/10

Osamljena tridesetletnica se zaljubi v zaročenca svoje najboljše prijateljice.

Rachel je še vedno samska, na kar jo redno opominja najboljša prijateljica Darcy. Je uspešna odvetnica pri vrhunski pravniški pisarni v New Yorku, velikodušna in zvesta prijateljica ter še vedno samska – kot jo redno opominja njena najboljša prijateljica Darcy. Po kozarčku preveč na zabavi za njen 30. rojstni dan pa se dobra punca Rachel nenadoma znajde v postelji s fantom, v katerega je bila zaljubljena še med časom študija prava: Dexom, ki je po naključju tudi Darcyjin zaročenec.

Ko življenjsko prijateljstvo med Rachel in Darcy trči ob resnično ljubezen, vodi v nepričakovane zaplete in morebitna usodna romantična razkritja. Medtem pa Ethan, zvesti Rachelin zaupnik in glasnik njene vesti, goji lastno skrivnost; Marcus, neustavljivi ženskar, pa ne more odmakniti rok z nobenega dekleta na svojem dosegu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:05
Mrtvo dekle
Kriminalka
Izvirnik: The dead girl
Režija: Karen Moncrieff
Igrajo: Toni Collette, Piper Laurie, Donnie Smith, Michael Raysses, Earl Carroll, Dorothy Beatty
Ocena IMDb: 6,7/10

Zgodba o petih ljudeh, ki na videz nimajo nič skupnega, vendar njihova življenja poveže umor mlade ženske.

Življenje osamljene strežnice (Toni Collette) se postavi na glavo, ko odkrije truplo umorjenega dekleta. Odkritje bi lahko pomenilo zaključek za študentko forenzike (Rose Byrne), kateri je v otroštvu izginila sestra. Gospodinja (Mary Beth Hurt) najde vznemirljivo povezavo med umorjenko in svojim možem (Nick Searcy), kar jo privede do mračnega in odločilnega dejanja. Mati (Marcia Gay Harden) obupano išče odgovore o življenju pobegle hčere in jih najde pri eni od njenih težavnih prijateljic (Kerry Washington). Živahna mlada ženska (Brittany Murphy) se odpravi na potovanje, da bi hčerkici kupila darilo. Vse zgodbe skupaj slikajo čudovit portret sedmih žensk, ki jih poveže eno nasilno dejanje in želja po spremembi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006