TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 23.01.2016
21:00
30 dni teme
Ko izginejo še zadnji sončni žarki, mesto na Aljaski napade skupina vampirjev, lačna krvi, ki si želi neprekinjeno orgijo užitkov. Le majhna šerifova (Josh Hartnett) ekipa stoji med preživelimi in gotovim uničenjem.
23:10
Skrivnosti in laži popolnega zločina
Zgodba o ljubezni in skrivnostnem umoru znotraj newyorške dinastije lastnika nepremičnih sredi 80-ih. Ta film producenta in režiserja Andrewja Jareckega (režiser filma Lov na Friedmane, ki je bil nominiran za oskarja, ter producent filma Catfish) je psihološki triler, navdihnjen z izginotjem Kathie McCormack, soproge naslednika Roberta Dursta. G. Durst je osumljen, vendar mu niso nikoli sodili za umor njegove soproge Kathie, ki je izginila leta 1982 in je do danes niso našli.
01:10
Nevidno zlo
02:59
Konec programa
08:00
Pi proti morskemu psu
09:30
Penelopa
Penelopa živi skrita na posestvu svojih staršev in sprejema snubce v upanju, da se bo čimprej našel pravi in tako prekinil dolgoletno prekletstvo. Penelopa je všeč vsakemu snubcu, ki se pojavi na posestvu. No, nekaterim je bolj všeč njena dota, saj je hči premožnih staršev. Vse lepo in prav, toda v trenutku, ko Penelopa razkrije svojo hibo (urok), se snubci razbežijo. Sita vsega, se Penelopa odloči, da bo živela po svoje. Razide se z družino in se sama poda v svet ...
11:25
Mali Nikec
Fantič ima bogato domišljijo, je odprte glave in ušes in ko prisluhne pogovoru med očetom in mamico o prihajajočem otročičku, ga popade groza. Spomni se na Tom Thumba in njegovo usodo, ko je moral prepustiti svoje mesto novorojenčku. Mali Nicholas je tako prepričan, da njegova starša načrtujeta, kako ga bosta peljala v zaraščen gost, ga tam zapustila in tako napravila prostor za novorjenčka. Seveda Nicholas ni slišal celega razgovora, da se starša pogovarjata o možnosti za drugega otroka enkrat v prihodnosti. Kakorkoli že, Nicholas je vedno bolj paničen, za pomoč poprosi svoje prijateljčke, s pomočjo katerih bi se novorojenčka znebili.
13:15
Mladi upornik
Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.'
15:00
Antitrust
Milovo računalniško genialnost so opazili pri gigantski računalški firmi NURV, ki ji predseduje ambiciozni Gary Winston, ki mladeniča osebno povabi k sodelovanju. Milo je najprej neodločen, njegovemu sodelovanju z računalniškim gigantom nasprotujejo njegovi sodelavci, medtem ko je njegovo dekle Alice nad ponudbo navdušeno. To je seveda odločilno za to, da se Milo, skupaj z dekletom, znajde v Seatlu, kjer ju čaka razkošno opremljeno stanovanje, Mila pa na oder postavljena delovna miza sredi programerskega oddelka.

Med sodelavci velja Milo za Garyjevega ljubljenca, zaupal mu je izredno pomembno nalogo v okviru projekta, ki ga družba razvija. Gre za sistem, ki naj bi omogočal svetovno dostopnost zvoka, slike in teksta, kar naj bi se uresničilo v čim krajšem času, vsekakor pa morajo prehiteti konkurenco. Toda metode pridobivanja podatkov niso najbolj legalne in to Milo zelo hitro spozna, ob pomoči privlačne sodelavke Lise se dokoplje do podatkov, ki bi lahko, če bi prišli v javnost, do konca diskreditirali podjetje za katerega delata ...
17:00
Skrivnosti in laži popolnega zločina
Zgodba o ljubezni in skrivnostnem umoru znotraj newyorške dinastije lastnika nepremičnih sredi 80-ih. Ta film producenta in režiserja Andrewja Jareckega (režiser filma Lov na Friedmane, ki je bil nominiran za oskarja, ter producent filma Catfish) je psihološki triler, navdihnjen z izginotjem Kathie McCormack, soproge naslednika Roberta Dursta. G. Durst je osumljen, vendar mu niso nikoli sodili za umor njegove soproge Kathie, ki je izginila leta 1982 in je do danes niso našli.
19:00
Izdajalec
Robert je Sovjetom polnih 15 let, od leta 1985 dalje, prodajal ameriške strogo zaupne dokumente. V tisočih poročilih, ki jih je prodal Sovjetom in zanje zaslužil okrog 600.000 dolarjev, so bile tudi resnične identitete KGB-jevih agentov, ki so vohunili za ameriško vlado, ter načrti za jedrski oboroženi spopad. Ne vedoč, da gre za sovjetskega vohuna, so Hanssena premestili na nov položaj v samem štabu FBI-ja, kjer naj bi bedel nad najpomembnejšimi skrivnostmi ameriške vlade. A kmalu se pojavijo prvi sumi, zato mladega agenta po imenu Eric O'Neill (Ryan Phillipe) določijo za Hanssenovega tajnika, ob tem pa mu naročijo, naj Hanssena spremlja tudi v prostem času, saj naj bi odgovorne skrbelo njegovo razuzdano spolno življenje. A Hanssen je veren katolik, zato niti pomisli ne na to, da bi prevaral svojo ženo. Ko si že skoraj pridobi O'Neillovo spoštovanje, pa le-ta odkrije, da se Hanssen na nekaj pripravlja. Kmalu se z velikim paketom tajnih dokumentov odpravi na neznano lokacijo, kjer naj bi dokumente predal drugim sovjetskim agentom. A tokrat mu FBI po O'Neillovi zaslugi sledi in tako Hanssena, največjega vohuna v ameriški zgodovini, končno aretirajo ...
21:00
Somrak
Bella spozna svojega sošolca, skrivnostnega, privlačnega Edwarda Cullena in se vanj zaljubi, njeno življenje pa se obrne na glavo. Edward je omamno zapeljiv, hkrati pa pretresljivo zastrašujoč. Njegova koža je bleda in ledeno hladna, njegove oči spreminjajo barvo, nikdar ne je in ne pije, nikdar ne stopi na sonce ... In od leta 1918 se sploh ni postaral! Edward in njegova družina so namreč vampirji. Cullenovi živijo nekakšno vegetarijansko verzijo vampirskega življenja - pijejo le živalsko kri, a Edward se kljub temu boji, da mu bo njegova vampirska narava ušla izpod nadzora. Ko pa nomadski vampir James in njegovo dekle Victoria začneta loviti Bello, morajo Cullenovi hitro in ostro reagirati, da bi zaščitili novo članico svoje družine.
23:20
Noč morskih psov
Druščina se na dopustu hitro preobleče v kopalke, da bi preživela vikend na soncu. Ko pa nogometni zvezdnik Malik (Sinqua Walls) iz jezera komaj reši živo glavo, ker mu odtrga roko, je konec zabave, saj ga morajo čim prej spraviti v bolnišnico na drugi konec jezera. Na majhnem gliserju se prijateljem le posveti, da je jezero polno ogromnih ljudožerskih morskih psov. Gliser se na pol poti pokvari, nimajo zdravniške pomoči niti ne morejo poklicati na pomoč. V šoku dojamejo, da gre za namerno sabotažo. Napadi so vse hujši in v grozi se zavedo, da jih želi nekdo pobiti. Sara se s prijatelji bori, da bi pregnali morske pse, poklicali pomoč in preživeli dovolj dolgo, da pridejo na varno kopno.
01:10
Spomini bedaka
Vse se spremeni, ko Joeju umre njegov najboljši prijatelj iz otroštva Boots in začne obujati spomine na sedemdeseta leta, ki jih je preživel v rodnem obmorskem britanskem mestecu. Joe, ki je bil takrat najstnik, je bil v razmerju s svojo sošolko Ruth, obenem pa ga je zapeljevala Evelyn, starejša prijateljica njegove mame. Zaradi tragičnih posledic, ki jih ima njegova prevara, se Joe, ki ga peče slaba vest, odloči oditi od doma. Toda na stara leta se mora Joe spet soočiti s svojimi strahovi in spomini ter obiskati Ruth, ki se je poročila z Bootsem in je zdaj ostala revna vdova.
03:12
Konec programa