TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 23.06.2017
01:15
Plačanci
Akcija
Izvirnik: Mercenary for justice
Režija: Don E. FauntLeRoy
Igrajo: Steven Seagal , Jacqueline Lord, Roger Guenveur Smith, Luke Goss, Michael Kenneth Williams, Adrian Galley
Ocena IMDb: 4,2/10

Plačanec John Seeger je najboljši v svoji panogi - v pretepanju.

Vsak plačanec mora biti vedno pripravljen na žrtve in kar se tiče Seegerja, ni noben posel neizvedljiv. Tudi ko mora pod prisilo sodelovati pri vlomu v južnoafriški zapor. Namen akcije naj bi bila osvoboditev sina grškega trgovca z orožjem, toda ko Seeger ugotovi, da gre za prevaro, je jasno, da bo moral za to nekdo plačati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
03:01
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Jack in Jill
Komedija
Izvirnik: Jusqu'A Toi
Režija: Jennifer Devoldère
Igrajo: Mélanie Laurent, Justin Bartha, Valérie Benguigui, Billy Boyd, Maurice Bénichou, Géraldine Nakache
Ocena IMDb: 6,1/10

Za Američana se izlet v Pariz spremeni v romantično pustolovščino.

26-letna Chloé živi sama v Parizu med zoprnimi sosedi, plehkimi sodelavci in pridigarskimi uslužbenci videotek. Takega življenja ni pričakovala. 30-letni Jack je Američan, ki ga je pravkar zapustilo dekle in je zadel brezplačno potovanje v Pariz. Po spletu okoliščin in usode Chloé po pomoti vzame Jackov kovček, ki mu ga je zapustil oče in na katerega je zelo navezan. Chloé se zaljubi v tisto, kar je v kovčku; tako pa vzljubi tudi njegovega lastnika, ki ga še nikoli ni srečala in o komer ne ve ničesar. Samo sebe prepriča, da je to moški njenih sanj in da jima je usojeno biti skupaj – zato stori vse, da bi ga našla.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
10:55
Družina Peeples
Komedija
Izvirnik: We The Peeples
Režija: Tina Gordon Chism
Igrajo: Craig Robinson, Kerry Washington, David Alan Grier, S. Epatha Merkerson, Tyler James Williams, Melvin Van Peebles
Ocena IMDb: 5,3/10

Iskre letijo, ko prispe Wade Walker (Craig Robinson) na letno srečanje zadrte družine Peeples v prefinjenem letovišču.

Wadov namen je zaprositi za roko njihove dragocene hčerke Grace (Kerry Washington). Wade se morda ne znajde najbolje v tem na videz popolnem družinskem klanu z vzhodne obale ZDA, vendar se ne namerava predati. Namesto tega se Wadu med tem norim koncem tedna, polnem zabave, prepirov in noro smešnih presenečenj pokaže, da je v družini prostor za vse vrste ljudi, ne glede na njihovo drugačnost. Scenaristka in debitantska režiserka Gordon Chism (scenaristka filma «Drumline») je združila moči s Tylerjem Perryjem in predstavila duhovit pogled na družinske vezi, ki nas spravljajo ob pamet, vendar tudi zasujejo z ljubeznijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
12:50
Lars ima punco
Komedija
Izvirnik: Lars And The Real Girl
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty
Ocena IMDb: 7,4/10

Zablodeli mladenič začne nenavadno razmerje z lutko, ki jo kupi na spletu.

Avtorica televizijske nanizanke "Pod rušo" Nancy Oliver je napisala scenarij kot prisrčno komedijo, v kateri igra nominiranec za oskarja Ryan Gosling. Lars Lindstrom je ljubezniv mladenič, ki se zaradi čustvenega bremena iz preteklosti drži sam zase. Po več letih samote povabi na obisk Bianco, prijateljico, ki jo je spoznal prek spleta. Bianco predstavi svojemu bratu Gusu (Paul Schneider) in njegovi ženi Karen (Emily Mortimer), ki sta osupla. Ne vesta dobro, kaj naj rečeta Larsu ali Bianci, ki je v resnici plastična lutka velikosti človeka, on pa z njo ravna, kot bi bila živa. Posvetujeta se z družinsko zdravnico Dagmar (Patricia Clarkson) in ta jima pojasni, da gre za Larsovo zablodo. Zakaj jo je ustvaril, ni znano, vendar je najbolje, če mu ustrežeta. Lars in vsi okrog njega se podajo na nenavadno čustveno potovanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
14:55
Ko te nosi luna
Drama
Izvirnik: Sleepwalking
Režija: Bill Maher
Igrajo: Nick Stahl, AnnaSophia Robb, Charlize Theron, Deborra-Lee Furness, Mathew St. Patrick, Callum Keith Rennie
Ocena IMDb: 6,2/10

Ganljiva drama o tesni družinski povezanosti.

James Reedy živi prazno življenje brez ambicij. Na pragu njegovega doma se nekega dne pojavi sestra Joleen z 11-letno hčerko Taro. Jamesa prosi za pomoč, saj je njen mož v zaporu in je njeno hišo zaplenila država. James jima ponudi streho nad glavo, a Joleen bratovo darežljivost začne izkoriščati z neodgovornim vedenjem. Tara, ki je na meji med otroštvom in odraslostjo, se z materjo prepira, a je prepričana, da jo ima mati rada kljub osebnim napakam. Nenadoma pa Joleen izgine. Po mučnem iskanju Tara in James prejmeta od Joleen pismo z obljubo, da se po hčer vrne že čez mesec, do Tarinega rojstnega dne. Tara verjame v obljubo. James postane odgovoren za Taro, a se v tem zave, da je odgovoren tudi za lastno prihodnost. Aktivnosti, ki so povezane s skrbjo za nečakinjo, ga pristno osrečujejo. Toda skrbniška naloga ga stane službe in ko socialna služba izve za Tarin položaj, deklico najprej dajo k njenim starim staršem in nato v rejniško družino. James je prisiljen, da se izseli iz hiše v prijateljevo klet. Na Tarin rojstni dan Joleen poskrbi za zadnje razočaranje, saj ne pride po hčerko. James in Tara odideta na sprehod, na katerem se James naposled odloči za dejanje. S Taro pobegneta in odideta na ranč Jamesovega očeta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
16:55
Duh babice Ilonke
Komedija
Izvirnik: Duh babe Ilonke
Režija: Tomislav Žaja
Igrajo: Selma Ibrahimi, Marin Arman Grbin, Aleksandra Balmazović, Rakan Rushaidat, Krunoslav Šarić, Sabina Ajrula
Ocena IMDb: 6,9/10

Film portretira življenje nenavadne romske družine skozi oči desetletne deklice Manuše.

Po smrti Manušine babice Ilonke so dekličini starši tako obremenjeni in zatopljeni v vsakdanje težave, da ne opazijo čudne stvari, ki se nenadoma začnejo dogajati. Manuši kmalu postane jasno, da je njen dom obsedel duh njene pokojne babice, zato poskuša s pomočjo prijatelja Zdenka pomiriti situacijo. Manuša pa kmalu odkrije tudi družinsko skrivnost iz preteklosti, ki ji bo pomagala, da se sooči s prekletstvi, ki so bila izrečena nad njeno babico in celotno družino.

Film je dobil nagrade na različnih festivalih:

- Indian Cine Film Festival 2015 - nagrada za najboljši scenarij

- Mednarodni filmski festival El Ojo Cojo 2016 - najboljši celovečerni igrani film

- The Accolade Global Film Competition 2016 - posebno priznanje

- Near Nazareth Film Festival 2016 - najboljši film za otroke

Država: Hrvaška
Jezik: Hrvaščina
Leto: 2011
18:55
Maslo
Komedija
Izvirnik: Butter
Režija: Jim Field Smith
Igrajo: Jennifer Garner, Ty Burrell, Garrett Schenck, Kristen Schaal, Jason Yudoff, Phyllis Smith
Ocena IMDb: 6,2/10

Film pripoveduje zgodbo o posebnem tekmovanju v Iowi v oblikovanju izdelkov iz masla.

Na začetku se tekmovanje o oblikovanju izdelkov iz masla zdi že odločeno, in sicer v prid tekmovalcu z znanim imenom in političnimi apetiti. Toda nato se zgodi preobrat; od nekod se pojavi tekmec – svež, karizmatičen, sposoben. Nenadoma postane igra zanimiva za vsakogar.

V zgodbi jasno pridejo do izraza ambicije Laure Pickler, žene Boba Picklerja, ki velja za dolgoletnega šampiona v oblikovanju izdelkov iz masla. Ker mestni odbor želi, da bi se Bob končno umaknil in prepustil mesto drugemu oblikovalcu, se njegova žena temu odločno postavi po robu. Dolgih 15 let je stala možu ob strani, ga podpirala in potiskala proti uspehu, sedaj pa naj bi to prevzel nekdo drug?? Ne, Laura tega že ne bo dopustila, zato se sama prijavi na tekmovanje ... Toda ob mladem, afroameriškem tekmecu se pojavi še nekdo – Bobova potencialna ljubica in zaplet postane prav vroč.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
20:45
Carlitov zakon
Kriminalka
Izvirnik: Carlito's way
Režija: Brian De Palma
Igrajo: Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, John Leguizamo, Ingrid Rogers, Luis Guzmán
Ocena IMDb: 7,9/10

Mafijec Carlito Brigante se vrne iz zapora, v katerem je presedel pet let.

Nekdanji obsojenec iz Portorika si takoj, ki pride iz zapora, kljub pritiskom priseže, da se bo ogibal drogi in nasilju in da si bo izven New Yorka ustvaril boljše življenje. A vse ne gre tako, kot si je bil zamislil. Da bi zaslužil dovolj denarja, se izseli iz New Yorka, sprejme službo kot upravnik nočnega kluba in obnovi razmerje s plesalko. Vse pa ga spet potegne v svet, ki se mu je hotel izogniti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
23:20
Najboljši moški
Drama
Izvirnik: Good Guy
Režija: Julio DePietro
Igrajo: Alexis Bledel, Anna Chlumsky, Andrew McCarthy, Colin Egglesfield, Bryan Greenberg, Scott Porter
Ocena IMDb: 5,9/10

Ambiciozna Newyorčanka Beth (Alexis Bladel) si želi vse: dobro službo, čudovite prijatelje in popolnega moškega.

Beth se nevarno zaljubi v frajerja z Wall Streeta Tommyja (Scott Porter), ko pa sreča njegovega zadržanega kolega Daniela (Bryan Greenberg), spozna, da je v ljubezni vse kot na Wall Streetu - visoki vložki, veliki dobički ... Vsak pa gleda le svoje interese.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009