TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 24.06.2016
00:40
Verjemi lepotici
Kimberly skupaj s prijateljicama Brittany in Rando obtoži svojega učitelja angleščine in drame Percyja Andersona spolnega napada. Seveda je učitelj nedolžen, saj se je znašel sredi zarote preračunljive študentke. Bo Kimberly uspel njen zlobni načrt? Medtem poročevalka lokalne televizije Emily Klein šolski škandal vidi kot priložnost, zaradi katere bo bolj prepoznavna in bo končno lahko postala znana televizijska poročevalka.
02:38
Konec programa
09:00
Modri prah
Velvet Larry je sumljivi lastnik slačikluba, v katerem pleše tudi Rose Johnny, glamurozna, a revna mati samohranilka. Querty Doolittle je sramežljivi in mladi mrliški oglednik, ki se zaljubi v Rose. Randall je vodja zločinske organizacije, ki poskuša svojega bivšega zaposlenega, pravkar izpuščenega iz zapora, prepričati, naj se ne maščuje svojim bivšim sodelavcem. Charlie je depresiven in k samomoru nagnjen bivši duhovnik, ki ga z osamljeno transseksualno prostitutko Lexus veže presenetljiva vez.
11:15
Mantera
Sam Weston, lastnik podjetja Weston Tehnologija, izve, da je nekdo vdrl v njegov raziskovalni laboratorij. Uničil je njegov prototip učinkovitega orožja ‘Mantera’, z glavnega diska zbrisal vse podatke o orožju in ugrabil vodjo projekta, dr. Nastasyo. Kupec naprednega tehnološkega orožja pritiska na Sama, naj mu čim prej dostavi prototip, ali pa s kupčijo ne bo nič, za nameček pa Sam izve, da so ostanki uničenega prototipa po nenavadnem naključju pristali na drugem koncu sveta, pri neznanem mladeniču Azmanu v Maleziji.
13:05
Mladi upornik
Nick Twisp je pohoten najstnik z napako - rad bi bil pisatelj, posluša Franka Sinatro, ceni Fellinijeve filme in s strani opazuje življenje svojih ločenih staršev - njegov oče živi z veliko mlajšo svetlolaso manekenko, njegova mati pa vzame vsakogar, kogar lahko. Pod pretvezo duhovitih opazk si želi le, da bi bil del družbe. Med počitnicami z materjo in njenim trenutnim ljubimcem v naselju prikolic opazi Sheeni in dekle se mu zdi popolno. Med njima se razvije sladka, a kratkotrajna poletna romanca (med katero je Twispova nedolžnost neomadeževana), a Nick bi rad, da bi trajala večno. Zato prevzame še drugo osebnost kot Francois, njegov frajerski drugi jaz, ki počne vse. da bi ga vrgli ven in bi šel nazaj k Sheeni. V filmih je vedno tako, da dobri fantje dobijo dekle, a v resnici to uspe tepcem - in to skuša Nick spremeniti. Kar zadeva njega, se Nick bori za svojo ljubezen.'
15:00
Obiskovalec
V svojem stanovanju naleti na par nezakonitih priseljencev, ki jima oblasti grozijo z deportacijo. Leta zatem, ko mu je umrla žena, je 62-letni Walter Vale (Richard Jenkins) izgubil še strast do poučevanja in pisanja. Praznino suhoparne vsakdanjosti si zapolnjuje z jalovim poskusom učenja klavirja. Medtem ko se službeno udeležuje neke konference na Manhattnu, v svojem najemniškem stanovanju najde mlad priseljenski par. Tarek (Haaz Sleiman) in njegovo senegalsko dekle Zainab (Danai Gurira) sta v nepremičninski goljufiji izgubila svoj dotedanji začasni dom. Walter jima dovoli ostati pri njem, nadarjeni glasbenik Tarek pa se mu skuša oddolžiti tako, da ga uči bobnanja na afriška tolkala. Skozi bobnarske lekcije ostareli profesor vnovič začuti navdušenje do glasbe ter odkriva zanj nove newyorške jazzovske klube in bobnarske skupine v Central Parku. Vendar Tareka v podzemni železnici aretirajo in grozi mu deportacija, ko se na policiji izkaže, da nima ustreznih dokumentov. V prizadevanjih, da bi pomagal prijatelju, Walter nepričakovano začuti novo strast do življenja. Ko v mesto prispe še Tarekova čedna mati Mouna (Hiam Abbass), se ta strast spremeni v ljubezen do ženske – nekaj, za kar je bil Walter prepričan, da ne bo nikoli več izkusil.
17:05
Pošasti
Sondo, ki jo je Nasa poslala v vesolje, da bi zbrala vzorce in dokazala njihovo tezo, je razneslo ob ponovnem vstopu v atmosfero nad Srednjo Ameriko. Kmalu zatem se začnejo pojavljati nove oblike življenja, zaradi česar se polovica prebivalcev z 'okuženega področja' Mehike znajde v karanteni. Ameriška in mehiška vojska se danes še vedno borita proti množičnemu širjenju ‘bitij’ … Filmska zgodba se začne z ameriškim novinarjem, ki privoli, da bo pretresenega ameriškega turista spremil prek okuženega območja v Mehiki na varno do ameriške meje.
19:00
Bill
Mož z gospodovalno ženo in neperspektivno službo si poskuša priboriti nazaj življenje, pri tem pa mu pomagata samozavesten najstnik in lepa prodajalka spodnjega perila. Bill je navadna "copata", poročen je s hčerko premožnega bankirja in vsi njegovi sorodniki zviška gledajo nanj. Bill sanjari, da bi odprl franšizno prodajalno krofov, vendar ga nihče ne jemlje resno. Ko odkrije, da se je žena pred kratkim začela spogledovati z uspešnim lokalnim novinarjem, jo poskuša spet osvojiti, vmes pa začne verjeti sam vase ...
20:45
Skrajnost
Vsak posameznik lahko postane smrtonosno orožje - ali pa tarča. Nick (Chris Evans – Sunshine, Fantastični štirje) in najstnica Cassie z neverjetnimi močmi (Dakota Fanning – Vojna svetov) se zoperstavita ilegalni vladni agenciji v boju, ki ga lahko dobita le, če spremenita prihodnost.
22:50
Morilci vampirjev
Jimmy in Fletch sta prišla v vasico, kjer jima ponudijo zastonj prenočišče v razkošni koči v gozdu. Prav tako srečata kombi, poln lepotic, ki bodo tudi prespale v isti koči. Kmalu pa izvedo za starodavno prekletstvo, po katerem vsako dekle v vasi, ki dopolni 18 let, postane lezbična vampirka.