TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 24.07.2016
02:00
Noč morskih psov
Druščina se na dopustu hitro preobleče v kopalke, da bi preživela vikend na soncu. Ko pa nogometni zvezdnik Malik (Sinqua Walls) iz jezera komaj reši živo glavo, ker mu odtrga roko, je konec zabave, saj ga morajo čim prej spraviti v bolnišnico na drugi konec jezera. Na majhnem gliserju se prijateljem le posveti, da je jezero polno ogromnih ljudožerskih morskih psov. Gliser se na pol poti pokvari, nimajo zdravniške pomoči niti ne morejo poklicati na pomoč. V šoku dojamejo, da gre za namerno sabotažo. Napadi so vse hujši in v grozi se zavedo, da jih želi nekdo pobiti. Sara se s prijatelji bori, da bi pregnali morske pse, poklicali pomoč in preživeli dovolj dolgo, da pridejo na varno kopno.
03:40
Konec programa
08:00
Alpha in Omega
Kakšno je najbolj noro potovanje vseh časov? Štopanje, postajališča za tovornjake, zoprni ježevci in gos golfistka z račjim pobiralcem žogic. To najbolje vesta Kate in Humphrey, volčji par, ki išče pot domov, potem ko ju čuvaji naravnega rezervata odpeljejo na drug konec države. Humphrey je "omega" volk, ki preživlja dneve med lagodnim duhovičenjem, zabavnimi enovrstičnicami in druženjem z lenim tropom volkov ter video-igrivih veveric. Kate je "alfa" volkulja: dolžnost, disciplina in elegantne lovske poteze "volčje Lare Croft" so njena največja vrlina. Humphrey prisega na humor, Kate pa na ubogljivost nadrejenim. In skupaj morata prepotovati na tisoče milj. Doma so volčja krdela na lovskem pohodu in med njimi se kuha spor. Samo Kate in Humphrey lahko poskrbita za mir med živalmi; a najprej morata preživeti družbo drug drugega.
09:40
Otok zakladov
Mladi Jim Hawkins, ki s svojo mamo živi v nič kaj prijetnem in na pol propadlem motelu, nekega dne spozna pirata Billyja Bonesa, ki mu pove zgodbo o zloglasnem kapitanu Flintu in skrivnostnem zemljevidu, ki kaže pot do oddaljenega otoka, kjer naj bi se nahajal čisto pravi zaklad. Ko Jim odkrije legendarni zemljevid, se odloči s prijateljem dr. Liveseyjem vkrcati na ladjo Hispaniola in se odpraviti nepozabni pustolovščini naproti.
11:20
Otok zakladov
Mladi Jim Hawkins, ki s svojo mamo živi v nič kaj prijetnem in na pol propadlem motelu, nekega dne spozna pirata Billyja Bonesa, ki mu pove zgodbo o zloglasnem kapitanu Flintu in skrivnostnem zemljevidu, ki kaže pot do oddaljenega otoka, kjer naj bi se nahajal čisto pravi zaklad. Ko Jim odkrije legendarni zemljevid, se odloči s prijateljem dr. Liveseyjem vkrcati na ladjo Hispaniola in se odpraviti nepozabni pustolovščini naproti.
13:05
Svet plesa
Tri skupine tvegajo svojo prihodnost, da bi prišle v finale mednarodnega plesnega tekmovanja Beat the World v Detroitu, toda pritiski zunaj odra jih silijo k spoznanju, da je v igri mnogo več kot le naziv zmagovalca. Film poganjajo izvirne plesne točke nemške skupine Flying Steps, brazilske Pink Ladies Crew in igralske skupine, ki jo sestavljajo plesalci svetovnega slovesa in ki bogati film z vročimi ritmi, kul beati, norim parkurjem in najnovejšimi gibi na svetu!
14:50
Ljubezen v času kolere
Feramia je Florentinova ljubezen iz mladih dni, ponosna lepotica, ki so ji pred pol stoletja prepovedali poroko z njim, zato se je omožila z doktorjem Juvenaom Urbinom.
17:20
Žametne noči
Na vrhuncu priljubljenosti Brian Slade pade kot žrtev atentata, a ta priljubljenosti hitro splahni, ko se izkaže, da je šlo zgolj za propagandni trik. Deset let pozneje v neo-konservativni in domala totalitaristični Reaganovi Ameriki novinar Arthur Stuart (Christian Bale) dobi nalogo, da ob obletnici dogodkov napiše članek. Stuartu je naloga v užitek, saj svojčas ni bil zgolj Sladov oboževalec, temveč mu je njegov vzor tudi pomagal, da je sprejel lastno homoseksualnost. A Slade je povsem izginil iz javnega življenja in Stuart skuša pretekle dogodke rekonstruirati s pomočjo Sladovih nekdanjih prijateljev in znancev, med katerimi je tudi njegova nekdanja soproga Mandy (Toni Collette). Skozi njihove pripovedi spoznamo Sladovo uspešno kariero in njegovo usodno srečanje z ameriškim rokovskim pevcem Curtom Wildom (Ewan McGregor), s katerim je užival tako na odru kot v postelji.
19:35
Moja edina
Muhasta Ann Devereaux je pravkar zapustila svojega nezvestega moža Dana in šla na pot s svojima najstniškima sinovoma Georgeom in Robbiejem, da bi našla nadomestnega očeta. Gume modrega Cadillaca Coupe de Ville s snemljivo streho cvilijo po ulicah New Yorka in nihče od potnikov se ne ozira nazaj. Čudovita in muhasta Ann Devereaux je pravkar zapustila svojega nezvestega moža Dana, kapelnika družbe, in šla na pot s svojima najstniškima sinovoma Georgeom in Robbiejem, da bi našla nadomestnega očeta. Čeprav se piše leto 1953, je Ann prepričana, da ji bodo ženski čari enako služili kot pred dvema desetletjema. Vendar je preteklo že veliko časa od dni, ko so Ann nazadnje dvorili, in zdi se, da zgube in ženskarji prevladujejo med spodobnimi in za poroko primernimi fanti. Ann se ne vda, a kopica novih šol za sinova, skromna stanovanja in romantični polomi opravijo svoje. Ann je neutrudna, njen ponos spodbuja navdušenje starejšega sina Robbieja, veselega fanta, ki bi rad nastopal na odru, ter cinizem mlajšega Georgea, nadebudnega pisatelja. Kilometri se nabirajo, njihovo potovanje pa se od ekscentričnega spreminja v grenkega in nazadnje zabavnega. Med zaletavimi odločitvami in čudaškimi srečanji na poti pelje Ann svoja sinova po poti med navdušenjem in paniko. Nazadnje pa George odkrije odločenost, plemenitost in ljubezen pod materino samozavestno zunanjostjo. Ann pa sebe in sinova zapelje v prihodnost, kakršne nihče med njimi ni pričakoval.
21:30
V deželi krvi in medu
V deželi krvi in medu pripoveduje o Danijelu (Goran Kostić) in Ajli (Zana Marjanović), o paru z različnih strani v tem krutem sporu. Danijel je vojak, ki se bori na srbski strani, Alja pa je Bošnjakinja, zaprta v taborišču, ki mu poveljuje Danijel. Par se je poznal že pred vojno, ki je prekinila njuno možno ljubezensko zvezo. Ko začne oboroženi spor krojiti življenje vsem, postane njun odnos temačnejši, njuni vzgibi in povezava dvoumni, njuna zvestoba pa negotova. „V deželi krvi in medu“ prikazuje izjemno čustveno, moralno in telesno ceno, ki jo morajo v vojni plačati posamezniki in tudi narodi. Scenarij in režija Angelina Jolie.
23:45
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.