TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 25.04.2017
00:10
Klub Boynton Beach
Komedija
Izvirnik: Boynton Beach Club
Režija: Susan Seidelman
Igrajo: Brenda Vaccaro, Dyan Cannon, Len Cariou, Joseph Bologna, Sally Kellerman, Michael Nouri
Ocena IMDb: 6,5/10

Film, ki vas bo spravil v smeh, izvabil kako solzo in vas prisilil, da razmislite o svojem življenju.

Romantična komedija o neverjetni sposobnosti preživetja po smrti ljubljenih ter ponovne ljubezni, ne glede na starost. Lois, Harry, Marilyn, Sandy in Jack živijo v skupnosti, imenovani “Aktivni odrasli”, ki se nahaja v Boynton Beachu na Floridi. Njihova življenja se prepletejo, ko se spoznajo v tamkajšnjem klubu za samske, kamor zahajajo po čustveno oporo po izgubi ljubljenih. Kdor koli misli, da je romantike in ljubezni konec z upokojitvijo, se hudo moti. Nikomur se ne zdi, da bi se staral. Prebivalci Boynton Beacha niti ne pomislijo na to, vendar pa nas je treba vse tu in tam opomniti, da je življenje res vredno življenja in se ga splača deliti z drugimi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
02:04
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil poletje
Družinski
Izvirnik: The Dog Who Saved Summer
Režija: Sean Olson
Igrajo: Dean Cain, Gary Valentine, Elisa Donovan, Patrick Muldoon, Joey Diaz, Mario Lopez
Ocena IMDb: 5,3/10

Poleti ni pouka ... razen pri Bannisterjevih!

Ko Zeus, pasji ljubljenček družine Bannister, uniči zabavo, babica predlaga, da ga pošljejo v pasjo šolo. Prevzgoja se začne zelo slabo, saj Zeusov skrbnik George nasprotuje strogemu trenerju Vernonu, Zeus pa ima težave pri prav vseh lekcijah. Nikakor se ne poboljša in Bannisterjeva otroka Kara in Ben se bojita, da bo moral od hiše. Na pomoč jim priskoči g. Lee, ki ima posebne učne metode. Morda bo Zeusu tako le uspelo opraviti izpit iz poslušnosti in ostati pri svoji družini.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
10:55
Ljubezen v New Yorku
Drama
Izvirnik: New York, I Love You
Režija: Fatih Akin
Igrajo: Hayden Christensen, Andy Garcia, Rachel Bilson, Natalie Portman, Irrfan Khan, Orlando Bloom
Ocena IMDb: 6,3/10

Film je kolaž zgodb o življenju v New Yorku, v katerem nastopi cela kopica znanih imen, vsak segment pa je režiral drug režiser.

Skozi film se zvrsti 10 kratkih zgodb: žepar najde boljšo polovico, mlada ženska se pred poroko izpove indijskemu poslovnežu, pisatelj poskuša najti zapeljive besede, umetnik išče nekoga, ki bi mu poziral, dve ženski se zbližata, moški odpelje otroka v Centralni park, ljubimca se srečata, par se sprehodi ob njuni obletnici, fant gre na maturantski ples z dekletom na invalidskem vozičku, upokojeni pevec razmišlja o samomoru.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
12:55
Ko te nosi luna
Drama
Izvirnik: Sleepwalking
Režija: Bill Maher
Igrajo: Nick Stahl, AnnaSophia Robb, Charlize Theron, Deborra-Lee Furness, Mathew St. Patrick, Callum Keith Rennie
Ocena IMDb: 6,2/10

Ganljiva drama o tesni družinski povezanosti.

James Reedy živi prazno življenje brez ambicij. Na pragu njegovega doma se nekega dne pojavi sestra Joleen z 11-letno hčerko Taro. Jamesa prosi za pomoč, saj je njen mož v zaporu in je njeno hišo zaplenila država. James jima ponudi streho nad glavo, a Joleen bratovo darežljivost začne izkoriščati z neodgovornim vedenjem. Tara, ki je na meji med otroštvom in odraslostjo, se z materjo prepira, a je prepričana, da jo ima mati rada kljub osebnim napakam. Nenadoma pa Joleen izgine. Po mučnem iskanju Tara in James prejmeta od Joleen pismo z obljubo, da se po hčer vrne že čez mesec, do Tarinega rojstnega dne. Tara verjame v obljubo. James postane odgovoren za Taro, a se v tem zave, da je odgovoren tudi za lastno prihodnost. Aktivnosti, ki so povezane s skrbjo za nečakinjo, ga pristno osrečujejo. Toda skrbniška naloga ga stane službe in ko socialna služba izve za Tarin položaj, deklico najprej dajo k njenim starim staršem in nato v rejniško družino. James je prisiljen, da se izseli iz hiše v prijateljevo klet. Na Tarin rojstni dan Joleen poskrbi za zadnje razočaranje, saj ne pride po hčerko. James in Tara odideta na sprehod, na katerem se James naposled odloči za dejanje. S Taro pobegneta in odideta na ranč Jamesovega očeta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
14:50
Lars ima punco
Komedija
Izvirnik: Lars And The Real Girl
Režija: Craig Gillespie
Igrajo: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, R.D. Reid, Kelli Garner, Nancy Beatty
Ocena IMDb: 7,4/10

Zablodeli mladenič začne nenavadno razmerje z lutko, ki jo kupi na spletu.

Avtorica televizijske nanizanke "Pod rušo" Nancy Oliver je napisala scenarij kot prisrčno komedijo, v kateri igra nominiranec za oskarja Ryan Gosling. Lars Lindstrom je ljubezniv mladenič, ki se zaradi čustvenega bremena iz preteklosti drži sam zase. Po več letih samote povabi na obisk Bianco, prijateljico, ki jo je spoznal prek spleta. Bianco predstavi svojemu bratu Gusu (Paul Schneider) in njegovi ženi Karen (Emily Mortimer), ki sta osupla. Ne vesta dobro, kaj naj rečeta Larsu ali Bianci, ki je v resnici plastična lutka velikosti človeka, on pa z njo ravna, kot bi bila živa. Posvetujeta se z družinsko zdravnico Dagmar (Patricia Clarkson) in ta jima pojasni, da gre za Larsovo zablodo. Zakaj jo je ustvaril, ni znano, vendar je najbolje, če mu ustrežeta. Lars in vsi okrog njega se podajo na nenavadno čustveno potovanje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
16:50
Zakaj sva se poročila
Drama
Izvirnik: Why Did I Get Married?
Režija: Tyler Perry
Igrajo: Tyler Perry, Sharon Leal, Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Richard T. Jones
Ocena IMDb: 5,6/10

Med izletom na zasnežene gore Kolorada se osem poročenih prijateljev in nekdanjih univerzitetnih sošolcev zbere na letnem 7-dnevnem srečanju.

Sproščenega vzdušja med prijatelji je konec, ko se skupina sooči z nezvestobo enega para. Skrivnosti se razkrijejo in pari se začnejo vzajemno spraševati o lastnih vrednotah. Med koncem tedna možje in žene vzamejo v precep svoje zakone in raziščejo pojme predanosti, prevare in odpuščanja, medtem ko iščejo pravo pot iz zakonske krize.

Po uspehu svojih prejšnjih filmov "Diary of a Mad Black Woman", "Madea's Family Reunion" ter "Daddy's Little Girls" se Tyler Perry vrača s četrtim celovečercem "Zakaj sem se poročil?" Prvič pred kamero po premiernem igralskem nastopu v komediji "Madea's Family Reunion" se Perry pojavi v družbi soigralcev zvenečih imen, med katerimi so Janet Jackson, Malik Yoba, Jill Scott, Sharon Leal, Tasha Smith, Michael Jai White, Denise Boutte in Lamann Rucker. Filmska priredba istoimenske Perryjeve gledališke uspešnice prinaša intimno zgodbo o težavnosti trajnega ljubezenskega odnosa v sodobnem času. Scenarist in režiser filma je Tyler Perry, producent pa Reuben Cannon.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
19:00
Žametne noči
Drama
Izvirnik: Velvet Goldmine
Režija: Todd Haynes
Igrajo: Ewan McGregor, Jonathan Rhys Meyers, Christian Bale, Toni Collette, Eddie Izzard, Emily Woof
Ocena IMDb: 7/10

Brian Slade(Rhys-Meyers), androgeni rokovski idol, ki je mnogim mladim ne le modna ikona, temveč tudi vzor zaradi svoje homoseksualnosti.

Na vrhuncu priljubljenosti Brian Slade pade kot žrtev atentata, a ta priljubljenosti hitro splahni, ko se izkaže, da je šlo zgolj za propagandni trik. Deset let pozneje v neo-konservativni in domala totalitaristični Reaganovi Ameriki novinar Arthur Stuart (Christian Bale) dobi nalogo, da ob obletnici dogodkov napiše članek. Stuartu je naloga v užitek, saj svojčas ni bil zgolj Sladov oboževalec, temveč mu je njegov vzor tudi pomagal, da je sprejel lastno homoseksualnost. A Slade je povsem izginil iz javnega življenja in Stuart skuša pretekle dogodke rekonstruirati s pomočjo Sladovih nekdanjih prijateljev in znancev, med katerimi je tudi njegova nekdanja soproga Mandy (Toni Collette). Skozi njihove pripovedi spoznamo Sladovo uspešno kariero in njegovo usodno srečanje z ameriškim rokovskim pevcem Curtom Wildom (Ewan McGregor), s katerim je užival tako na odru kot v postelji.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
21:15
Čustvena aritmetika
Drama
Izvirnik: Emotional arithmetic
Režija: Paolo Barzman
Igrajo: Susan Sarandon, Christopher Plummer, Gabriel Byrne, Roy Dupuis, Max von Sydow, Dakota Goyo
Ocena IMDb: 6,1/10

Spremljamo zgodbo treh preživelih taboriščnikov iz 2. svetovne vojne.

V taborišču je starejši Jakob pomagal preživeti sirotama Melanie in Christopherju. Zdaj 50-letna Melanie, ki živi z možem, upokojenim profesorjem in ženskarjem Davidom, izve, da so Jakoba pred kratkim izpustili iz psihiatrične bolnišnice. Čeprav je David proti, Melanie povabi Jakoba in Christopherja k sebi domov, njuna prisotnost pa kmalu začne močno vplivati na Melaniejino občutljivo psiho, majav zakon in sina Benjamina, ki končno izve podrobnosti o materinem trpljenju v taborišču.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
23:05
Metallica: Skozi privid časa
Izvirnik: Metallica Through The Never
Režija: Nimród Antal
Igrajo: Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, Kyle Thomson
Ocena IMDb: 7,2/10

Eden najbolj priljubljenih in najvplivnejših heavy metal bendov v zgodovini nam postreže s čisto novo izkušnjo, polno spektakularnih nastopov v živo.

V tem filmu nas glasba vodi skozi niz dogodkov, polnih Metallicine ikonografije. Zgodba o neznanem fantu in razprodanem koncertu navdušuje z izjemnimi glasbenimi izvedbami, pirotehničnimi učinki in neverjetnimi prizori, ki so nastali s sočasno uporabo 24 kamer.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013