TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 25.07.2016
02:20
Pobijte vse
03:56
Konec programa
09:00
Verjemi lepotici
Kimberly skupaj s prijateljicama Brittany in Rando obtoži svojega učitelja angleščine in drame Percyja Andersona spolnega napada. Seveda je učitelj nedolžen, saj se je znašel sredi zarote preračunljive študentke. Bo Kimberly uspel njen zlobni načrt? Medtem poročevalka lokalne televizije Emily Klein šolski škandal vidi kot priložnost, zaradi katere bo bolj prepoznavna in bo končno lahko postala znana televizijska poročevalka.
11:10
Mozart in kit
Donaldovo življenje je enostavno, popolnoma rutinsko. Rad ima ptiče, številke in svojo avtistično skupino za podporo, ki jo sam vodi. Nekega dne se v tej skupini pojavi Isabelle, čudovito in zelo zakomplicirano dekle, ki njegovo življenje in njegovo srce vedno znova obrača na glavo.
12:55
Moja edina
Muhasta Ann Devereaux je pravkar zapustila svojega nezvestega moža Dana in šla na pot s svojima najstniškima sinovoma Georgeom in Robbiejem, da bi našla nadomestnega očeta. Gume modrega Cadillaca Coupe de Ville s snemljivo streho cvilijo po ulicah New Yorka in nihče od potnikov se ne ozira nazaj. Čudovita in muhasta Ann Devereaux je pravkar zapustila svojega nezvestega moža Dana, kapelnika družbe, in šla na pot s svojima najstniškima sinovoma Georgeom in Robbiejem, da bi našla nadomestnega očeta. Čeprav se piše leto 1953, je Ann prepričana, da ji bodo ženski čari enako služili kot pred dvema desetletjema. Vendar je preteklo že veliko časa od dni, ko so Ann nazadnje dvorili, in zdi se, da zgube in ženskarji prevladujejo med spodobnimi in za poroko primernimi fanti. Ann se ne vda, a kopica novih šol za sinova, skromna stanovanja in romantični polomi opravijo svoje. Ann je neutrudna, njen ponos spodbuja navdušenje starejšega sina Robbieja, veselega fanta, ki bi rad nastopal na odru, ter cinizem mlajšega Georgea, nadebudnega pisatelja. Kilometri se nabirajo, njihovo potovanje pa se od ekscentričnega spreminja v grenkega in nazadnje zabavnega. Med zaletavimi odločitvami in čudaškimi srečanji na poti pelje Ann svoja sinova po poti med navdušenjem in paniko. Nazadnje pa George odkrije odločenost, plemenitost in ljubezen pod materino samozavestno zunanjostjo. Ann pa sebe in sinova zapelje v prihodnost, kakršne nihče med njimi ni pričakoval.
14:55
V deželi krvi in medu
V deželi krvi in medu pripoveduje o Danijelu (Goran Kostić) in Ajli (Zana Marjanović), o paru z različnih strani v tem krutem sporu. Danijel je vojak, ki se bori na srbski strani, Alja pa je Bošnjakinja, zaprta v taborišču, ki mu poveljuje Danijel. Par se je poznal že pred vojno, ki je prekinila njuno možno ljubezensko zvezo. Ko začne oboroženi spor krojiti življenje vsem, postane njun odnos temačnejši, njuni vzgibi in povezava dvoumni, njuna zvestoba pa negotova. „V deželi krvi in medu“ prikazuje izjemno čustveno, moralno in telesno ceno, ki jo morajo v vojni plačati posamezniki in tudi narodi. Scenarij in režija Angelina Jolie.
17:10
Alatriste
Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.
19:45
Odkriti raj
Pariz, 1880. Paul Gauguin je uspešen finančnik. Živi v Parizu s svojo ženo Mette in njunimi štirimi otroki. Toda ko se njegova strast do slikanja prelevi v poslanstvo, da bi spremenil umetnost, mora Gauguin po poti svoje usode. Pusti službo in svoj udoben način življenja ter privede svojo družino v spiralo revščine in potovanj na Tahiti. Njegova potovanja ga nesejo še dlje od družine in ga naučijo kaj res pomeni žrtvovanje. Kakšno ceno je treba plačati, da se živi svoje sanje?
21:30
Propad Hollywooda
Woodyja Allena spoznamo kot filmskega režiserja Vala Waxmana, ki je pred dvajsetimi in več leti žel velike uspehe, zdaj pa je njegova kariera v zatonu, zato snema le še televizijske oglase. Ponovno se mu nasmehne sreča, ko preko svoje bivše žene spozna šefa filmskega studia in tako dobi ponudbo za režijo pomembnega filma. Toda ko Val prispe na prizorišče snemanja, zaradi velikega psihičnega pritiska začasno oslepi. Seveda se mora pred vsemi pretvarjati, da z njim ni prav nič narobe. Hkrati mora paziti, da mu ne odženejo novega pomočnika, ob tem pa poskuša najti še kakšno vlogo za svoje novo dekle Lori. Težave mu povzroča tudi zapeljiva Sharon, ki si obupno želi glavne vloge. Bo Valu sredi te velikanske zmešnjave sploh še ostalo kaj časa za film?
23:35
Pokvarjen policaj
Zakonca Michael in Karen Carr živita v predmestju Los Angelesa. Ko jima vlomijo v hišo, se po pomoč obrneta na policijo. Tako spoznata prijaznega policista Petea Davisa in verjameta, da sta našla nekoga, ki mu ni vseeno za njuno varnost. Poznanstvo med zakoncema in Davisom se kmalu razvije v prijateljstvo, takrat pa se za Michaela in Karen prava mora šele začne. Izkaže se, da je Davis psihopat, ki ju je ujel v svojo mrežo.