TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 25.11.2017
00:00
Film, da te kap 5
Komedija
Izvirnik: Scary Movie 5
Režija: Malcolm D. Lee
Igrajo: Ashley Tisdale, Simon Rex, Gracie Whitton, Ava Kolker, Dylan Morris, Ryan Morris
Ocena IMDb: 3,5/10

Dan in Jody sta srečno poročen par, ki pa opažata, da se okoli njiju dogajajo čudne stvari.

Dogajajo se čudne stvari odkar sta Dan in Jody posvojila Danovi nečakinji, ki sta nekaj časa preživeli sami v gozdni kolibi in sta postali rahlo divji. Zmeda se seli tudi na Jodyjino ukvarjanje z baletom in ogroža Danovo kariero raziskovalca opic, zato se vse bolj zavedata, da imata opravka z zlobnim demonom. S pomočjo različnih strokovnjakov in s postavljanjem številnih kamer morajo najti rešitev pred nadnaravnim stvorom preden bo prepozno.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
01:40
Ivana Orleanska
Biografija
Izvirnik: Joan of Arc
Režija: Luc Besson
Igrajo: Rab Affleck, Stéphane Algoud, Edwin Apps, David Bailie, David Barber, Christian Barbier
Ocena IMDb: 6,4/10

Nepismena Ivana Orleanska je s 17 leti zbrala vojsko in spremenila potek zgodovine.

Ivano so navdihnili glasovi, ki jih je slišala v glavi in povsem je presenetila angleške okupatorje ter jih navdušila s svojo pametjo in ljubkostjo.

Film ne prikazuje le ustaljene slike o legendarni francoski junakinji, temveč razkriva fascinantno mlado žensko, ki se je borila, da bi realizirala svojo vizijo v brutalnem in nevarnem svetu.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
04:22
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Kosmati zobni mišek
Animacija
Izvirnik: El ratón Pérez
Režija: Juan Pablo Buscarini
Igrajo: Alejandro Awada, Mariano Chiesa, Roly Serrano, Delfina Varni, Fabián Mazzei, Ana María Orozco
Ocena IMDb: 5,2/10

Lučka je živahna in igriva deklica, ki ji izpade mlečni zobek.

Lučkini starši, oče, ki je brezposeln kuharski mojster, in mama, uspešna arhitektka, ki ima dela čez glav, jo zaradi izpadlega zobka potolažita z zgodbo, da bo še istega večera prišel k njej Zobni mišek, odnesel zobek in ji pustil kovanec. Nihče pa ne sluti, da se bo ravno s tem začela nadvse nenavadna in čudovita zgodba. Zobni mišek živi na barki z ostalimi miškami, ki čistijo zobke in iz njih izdelujejo čudovite bisere, ki jih po mestni kanalizaciji odnesejo draguljarju, ki jim jih zamenja za denar. Rutinska naloga pa se sprevrže v pravo polomijo, ko sleparja ugrabita miška, da bi mu zaplenila barko in obogatela z biseri. Začne se čudežna pustolovščina.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2006
09:45
Vulkan
Komedija
Izvirnik: Eyjafjallajökull
Režija: Alexandre Coffre
Igrajo: Valérie Bonneton, Dany Boon, Denis Ménochet, Albert Delpy, Bérangère McNeese, Constance Dollé
Ocena IMDb: 5,5/10

Drugi film Alexandra Coffreja spremlja nekdanja zakonca Valerie in Alaina, ki se ne prebavljata, na skupnem potovanju na poroko njune hčere.

Valerie in Alain ne zmoreta skrivati medsebojnega sovraštva, a sreča njune hčerke, ki si je omislila grški poročni konec tedna, je na prvem mestu. Po izbruhu islandskega vulkana Eyjafjallajökulla pa odpovejo vse polete in v Grčijo bo treba kar lepo po cesti - kar se za Valerie in Alaina sprevrže v smešno pustolovščino.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2013
11:30
Rokerke
Komedija
Izvirnik: Bandslam
Režija: Todd Graff
Igrajo: Aly Michalka, Vanessa Hudgens, Gaelan Connell, Scott Porter, Ryan Donowho, Charlie Saxton
Ocena IMDb: 6,4/10

Najstnik Will Burton živi za glasbo.

Ko dobi mama Willa Burtona službo v New Jerseyju, mora on v novo šolo, kjer kmalu spozna, da rock'n'roll še vedno prevladuje med tamkajšnjimi mladimi. Kmalu se spoprijatelji s sošolko Sam, na njuno neverjetno presenečenje pa bo priljubljena Charlotte prav Willa izbrala za člana glasbene skupine, ki bo tekmoval na priljubljenem "Bandslamu". V vso zgodbo se bo vpletel tudi Charlottin nekdanji fant Ben, ki hoče s svojim "Bruce Springsteen wannabe" bendom Glory Dogs zmagati na tekmovanju. Will bo prvič v življenju sodeloval pri nečem velikem in poskušal spremeniti življenje.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
13:30
Kaj ženske ljubijo
Romantični
Izvirnik: What Women Want
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda, Ashley Johnson, Mark Feuerstein
Ocena IMDb: 6,4/10

Nick Marshall je velik osvajalec ženskih src, ima pa tudi nenavadno sposobnost - sliši ženske misli!

Mel Gibson v svoji prvi romantični komediji igra Nicka Marshalla, uspešnega strokovnjaka za marketing, okorelega ločenca in moškega šovinista, ki uživa v poslušanju Sinatre in verjame, da mu svet, še posebej ženski del, leži pod nogami. Nick doživi bolečo streznitev, ko mesto kreativnega direktorja namesto njega dobi Darcy Maguire (Helen Hunt), zunanja sodelavka in predvsem - ženska. Medtem ko skuša ponovno zlepiti svoj razbiti moški ego, doživi nesrečo, ki mu odpre oči in ušesa, bolj, kot si je lahko kdajkoli predstavljal. Po nesreči se namreč zbudi s strašnim glavobolom in presenetljivim spoznanjem, da lahko sliši ženske misli. Na svoje veliko začudenje kmalu spozna, ne samo, da ženske nanj ne gledajo kot na božje darilo, temveč ga imajo za vase zavarovanega zoprneža. Vendar pa Nick kmalu uvidi, da lahko na novo pridobljeno čudežno sposobnost izkoristi v svoj prid - na poslovnem in osebnem področju.

Film je prejel nekaj odmevnih filmskih nagrad, med drugim je bil tudi nominiran za zlati globus (2001).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
15:50
Srečneži
Drama
Izvirnik: The Lucky Ones
Režija: Neil Burger
Igrajo: Rachel McAdams, Tim Robbins, Michael Peña, Molly Hagan, Mark L. Young, Howard Platt
Ocena IMDb: 7/10

Trije tujci, vsak s svojo zgodbo in vsak s svojo bolečino se podajo na pot po ZDA. Med njimi se sčasoma splete pristno tovarištvo.

Trije ameriški vojaki, ranjeni v vojni, po vrnitvi iz Iraka obtičijo na letališču v New Yorku, saj so zaradi električnega mrka vsi leti odpovedani. Odločijo se, da si bodo delili stroške za avto, s katerim se bodo zapeljali do Pittsburgha, od tam pa vsak po svoje naprej do končne destinacije.

Za Cheeverja, rezervista v srednjih letih je to St. Louis, kjer se bo po dolgem času spet srečal s svojo družino. Za TK-ja, na pragu tridesetih, je to Las Vegas, kjer bi si rad pozdravil težave s potenco, predenj se spet sreča s svojo zaročenko. Igralniška Meka je cilj tudi mladenke Colee, ki bi tam rada navezala stike z družino svojega padlega fanta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
17:55
Materinstvo
Komedija
Izvirnik: Motherhood
Režija: Katherine Dieckmann
Igrajo: Uma Thurman, Anthony Edwards, David Schallipp, Matthew Schallipp, Daisy Tahan, Alice Drummond
Ocena IMDb: 4,7/10

Vzgoja otrok ni bila nikoli preprosta.

Eliza Welsh (Uma Thurman), mati dveh majhnih otrok in hkrati gospodinja, se bo sama prepričala v to trditev sredi na videz neskončnega dne, ko mora pripraviti zabavo za rojstni dan svoji šestletni hčerki, poravnati račune s svojim neznosnim nekdanjim soprogom (Anthony Edwards), rešiti avto pred pajkom in napisati članek za starševski časopis pred rokom, ki se nevarno bliža. Vse to namreč sodi k materinstvu!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
19:40
Kako izgubiti prijatelje in se odtujiti od ljudi
Romantični
Izvirnik: How to Lose Friends and Alienate People
Režija: Robert B. Weide
Igrajo: Kelan Pannell, Janette Scott, Simon Pegg, Megan Fox, Gillian Anderson, Kelly Jo Charge
Ocena IMDb: 6,5/10

Sidney spektakularno vstopi v visoko družbo pomembnih šefov in zvezdnikov.

Sidney Young je nepomembni, domišljavi novinar, ki sanja o slavi, denarju, lepoticah in drugih mikavnih rečeh, ki pa so zanj za zdaj nedosegljive. Potrt se iz Londona preseli v New York, kjer postane urednik slovite modne revije Vanity Fair. Sidney tako spektakularno vstopi v visoko družbo, bogati, znani in slavni pa so zdaj na njegovem dosegu. A kljub temu Sidney kmalu dobi odpoved in njegova slava utone v pozabo. Po vrnitvi v London začne pisati o svojem razočaranju nad svetom, ki mu je hotel tako močno pripadati in ki bi mu jedel iz roke, če ne bi usoda želela drugače. Zguba in hinavec je tako vendarle odkril način, kako se maščevati nedotakljivim – o svoji izkušnji je napisal knjigo!

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
21:45
Templjar
Akcija
Izvirnik: Ironclad
Režija: Jonathan English
Igrajo: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance
Ocena IMDb: 6,2/10

Zgodba tega zgodovinskega akcijskega filma se odvija leta 1215.

Angleški baroni so se uprli osovraženemu kralju Ivanu in ga prisilili, da podpiše Veliko listino svoboščin, ki določa, da so vsi državljani svobodni. Kljub temu pa mesec dni po podpisu Listine kralj potepta svojo besedo in zbere vojsko danskih plačancev z namenom, da se maščuje baronom in znova vzpostavi tiranijo. Na poti mu je utrdba v Rochesterju, ki je postala simbol zgodovinskega boja upornikov za pravico in svobodo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:55
Templjar: Bitka za kri
Avantura
Izvirnik: Ironclad: Battle for blood
Režija: Jonathan English
Igrajo: Michelle Fairley, Roxanne McKee, Rosie Day, Tom Austen, Danny Webb, David Caves
Ocena IMDb: 4,3/10

Preživeli bitko na grad v Rocherstru se bori, da bi rešil svoj klan pred keltskimi roparji.

Nadaljevanje zgodbe zgodovinskega spektakla Templjar iz leta 2011. Po bitki za dvorec Rochester morajo preživeli zbrati moči in orožje, da bi se lahko uprli keltskim plemenom, ki so ga odločna osvojiti kot maščevanje za smrt poglavarjevega sina. Mladi Hubert (Tom Rhys Harries) zbere majhno in pisano družino plačancev v svojem družinskem dvorcu, in bitka se lahko začne.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2014