TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 26.06.2017
00:45
Nova policijska zgodba
Akcija
Izvirnik: San ging chaat goo si
Režija: Benny Chan
Igrajo: Jackie Chan, Nicholas Tse, Mak Bau, Tak-Bun Wong, Winnie Leung, Eric Kwok
Ocena IMDb: 7/10

Wing (Jackie Chan) je eden najboljših policajev hongkoške policije, ki v rekordnem času reši vsak zločin, ki ga preiskuje.

Fung (Nicholas Tse) je mladi upornik, ki sanja, da bi postal policist. Vendar pa zaradi zločinske preteklosti očeta vse ostane le pri sanjah. Fung pa nekega dne končno dobi priložnost "igrati" detektiva. Winga prepriča, da je policist in tako z njim sodeluje pri primeru "Bande peterice", ki jo vodi ledeno hladni Joe (Daniel Wu). Ko jih prvič vidimo v akciji, nameravajo oropati banko, še prej pa namerno sprožijo alarm, saj želijo za tarče imeti policiste, ki bi prišli na mesto zločina.

Država: Posebno administrativno območje LR Kitajske Hong Kong
Jezik: Kitajščina
Leto: 2004
02:56
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Črni balon
Romantični
Izvirnik: The Black Baloon
Režija: Elissa Down
Igrajo: Rhys Wakefield, Luke Ford, Toni Collette, Erik Thomson, Gemma Ward, Sarah Woods
Ocena IMDb: 7,3/10

Družina Mollison se priseli v novo okolje mesta Sydney v Avstraliji.

Thomas Mollison je šestnajstletnik, ki ga njegov starejši, avtistični brat Charlie spet osramoti pred vrstniki v novem okolju. Čeprav ga starša bodrita, je Thomas zaradi vseh teh reči povezanih z bratom, slabe volje in težko naveže stike. A vse še nekako gre, dokler za Charlija skrbi njuna požrtvovalna, noseča mati. Toda zaradi nosečniških komplikacij mora odslej ležati v postelji in skrb za nebogljenega brata prevzameta Thomas in njegov oče Simon. In to prav sedaj, ko se začne Thomas zbliževati z novo sošolko Jackie.

Film je leta 2008 prejel skoraj vse pomembne avstralske filmske nagrade! Prejel je tudi berlinskega kristalnega medveda za leto 2008, za najboljši film v sekciji Generation 14+.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
11:05
Večje od življenja
Komedija
Izvirnik: Larger than life
Režija: Howard Franklin
Igrajo: Jerry Adler, Bill Murray, Richard Alan Baker, Richie Allan, Kimberly Thornton, Anita Gillette
Ocena IMDb: 5,5/10

Jack za dediščino prejme slonico Vero in razmišlja, ali naj jo obdrži ali ne?

Jack Corcoran lepega dne prejme sporočilo, da je umrl njegov oče, ki je delal kot cirkuški klovn. Zaradi tega se Jacku življenje postavi na glavo. Oče mu je namreč zapustil dediščino v podobi slonice Vere, ki je bila vsa ta leta ponos in glavna atrakcija njegove cirkuške točke. Jack nad zapuščino ni navdušen, zato komaj čaka, da se bo Vere znebil. Toda zdaj se znajde v dilemi. Naj slonico proda strogi vzgojiteljici v živalskem vrtu, ki bi Vero rada poslala na Šrilanko? Ali naj jo zaupa privlačni živalski trenerki Terry, ki bi rada iz Vere naredila filmsko zvezdo? Medtem ko Jack in slonica potujeta v Kalifornijo, se med njima splete neobičajna nežna vez.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
12:55
Neusmiljeni morilec
Akcija
Izvirnik: Rogue assassin
Režija: Philip G. Atwell
Igrajo: Jet Li, Jason Statham, John Lone, Devon Aoki, Luis Guzmán, Saul Rubinek
Ocena IMDb: 6,3/10

Borilnih veščin poln akcijski triler Neusmiljeni morilec Jetom Lijem in Jasonom Stathamom v vlogi nasprotnikov v nasilnem obračunu azijskih tolp.

Po krutem umoru partnerja, ki naj bi ga ubil zloglasni plačanec Rogue (Jet Li) agent FBI-ja Jack Crawford (Jason Statham) priseže, da bo našel izmikajočega se morilca in maščeval prijateljevo smrt. Toda Rogueja ni mogoče izslediti, dokler se tri leta pozneje ne prikaže sredi krvavega obračuna med vodjem kitajske mafije Changom (John Lone) in šefom japonskih jakuz Shirom (Ryo Ishibashi). Da bi enkrat za vselej ujel Rogueja, se Crawford s posebno enoto vmeša v spopad. Toda želja po maščevanju ogrozi njegovo presojo in nasilje postaja vse hujše, dokler se končno ne sooči s svojim sovražnikom in odkrije, da nič v zvezi z Roguejem ali njegovim načrtom ni tako, kot se zdi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
14:50
Kaj ženske ljubijo
Romantični
Izvirnik: What Women Want
Režija: Nancy Meyers
Igrajo: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda, Ashley Johnson, Mark Feuerstein
Ocena IMDb: 6,4/10

Nick Marshall je velik osvajalec ženskih src, ima pa tudi nenavadno sposobnost - sliši ženske misli!

Mel Gibson v svoji prvi romantični komediji igra Nicka Marshalla, uspešnega strokovnjaka za marketing, okorelega ločenca in moškega šovinista, ki uživa v poslušanju Sinatre in verjame, da mu svet, še posebej ženski del, leži pod nogami. Nick doživi bolečo streznitev, ko mesto kreativnega direktorja namesto njega dobi Darcy Maguire (Helen Hunt), zunanja sodelavka in predvsem - ženska. Medtem ko skuša ponovno zlepiti svoj razbiti moški ego, doživi nesrečo, ki mu odpre oči in ušesa, bolj, kot si je lahko kdajkoli predstavljal. Po nesreči se namreč zbudi s strašnim glavobolom in presenetljivim spoznanjem, da lahko sliši ženske misli. Na svoje veliko začudenje kmalu spozna, ne samo, da ženske nanj ne gledajo kot na božje darilo, temveč ga imajo za vase zavarovanega zoprneža. Vendar pa Nick kmalu uvidi, da lahko na novo pridobljeno čudežno sposobnost izkoristi v svoj prid - na poslovnem in osebnem področju.

Film je prejel nekaj odmevnih filmskih nagrad, med drugim je bil tudi nominiran za zlati globus (2001).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
17:10
Zadnji dnevi
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Los últimos días
Režija: David Pastor
Igrajo: Quim Gutiérrez, José Coronado, Marta Etura, Leticia Dolera, Mikel Iglesias, Ivan Massagué
Ocena IMDb: 6,2/10

Leto 2013. Po planetu se širi skrivnostna epidemija.

Človeštvo razvije neracionalni strah pred odprtim prostorom, ki povzroči takojšnjo smrt. Svetovno prebivalstvo se kmalu znajde zaprto v poslopjih. Ko Barcelono zajame kaos, se Mark odpravi iskat Julijo, svoje pogrešano dekle - ne da bi stopil na odprto.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2013
19:05
Kaos
Akcija
Izvirnik: Chaos
Režija: Tony Giglio
Igrajo: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes, Henry Czerny , Justine Waddell, Nicholas Lea
Ocena IMDb: 6,5/10

Dva policista v Seattlu zasledujeta bančne roparje, ki iz banke pravzaprav niso ukradli ničesar.

Policija odkrije, da so roparji v banko namestili virus, s katerim naj bi z različnih računov pokradli milijardo dolarjev, in sicer v skladu s teorijo kaosa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
21:05
Same petice
Komedija
Izvirnik: Straight A's
Režija: James Cox
Igrajo: Ryan Phillippe, Anna Paquin, Luke Wilson, Riley Thomas Stewart, Ursula Parker, Amparo Garcia-Crow
Ocena IMDb: 5,7/10

Nekdanji odvisnik pod pritiskom duha svoje pokojne matere, da bi se vrnil v družino, zgrabi vrečko tablet in marihuane ter odide proti Louisiani.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
22:45
Eksperiment
Triler
Izvirnik: The experiment
Režija: Paul Scheuring
Igrajo: Adrien Brody, Forest Whitaker, Cam Gigandet, Clifton Collins Jr., Ethan Cohn, Fisher Stevens
Ocena IMDb: 6,4/10

Ekipa znanstvenikov izvaja dvotedenski psihološki poskus, ki zahteva 24 sodelujočih.

Pravila so preprosta: eni skupini so dodeljene vloge paznikov v zaporu, drugi pa se znajdejo v vlogi jetnikov. Prvim naročijo skrb za red in disciplino brez uporabe prisile – vendar ni nihče pripravljen na tisto, kar jih čaka, ko izbruhnejo neredi in prevladajo nagoni. Prostovoljci se globoko poistovetijo s svojimi vlogami, moč jih pokvari in strah se stopnjuje – ko se psihološki eksperiment grozljivo izmakne nadzoru.

Oskarjevca Adrien Brody in Forest Whitaker v psihološkem trilerju, posnetem po resničnih dogodkih v zloglasnem eksperimentu državnega zapora v Stanfordu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010