TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 26.07.2018
00:10
Georgijina pravila
Komedija
Izvirnik: Georgia Rule
Režija: Garry Marshall
Igrajo: Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Garrett Hedlund
Ocena IMDb: 5,9/10

Mati samohranilka se čez poletje vrne na družinsko posest k svoji babici, da bi spravila svojo hčerko na pravo pot.

Film govori o moči odrešitve, svobodi, odpuščanju in nezlomljivi čustveni vezi med mamo in hčerjo. Ko Lily ne zmore več obvladati uporniške najstniške hčerke Rachel, jo odpelje nekam, kamor se je zaklela, da se več ne vrne. V mamino hišo. Eno neverjetno poletje si tri zelo različne ženske delijo streho nad glavo. Vendar glavna je le ena: babica Georgia.

Čudovit, čuten in ganljiv film je delo režiserja Garryja Marshalla, ki je ustvaril Čedno dekle in Princeskin dnevnik.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Italijanščina
Leto: 2007
02:15
Kazen
Komedija
Izvirnik: Whipped
Režija: Peter M. Cohen
Igrajo: Amanda Peet, Brian Van Holt, Jonathan Abrahams, Zorie Barber, Judah Domke, Callie Thorne
Ocena IMDb: 4,4/10

Trije prijatelji še iz šolskih dni, približujejo se tridesetim, so nepoboljšljivi lovci na ženska krila.

Brad je borzni posrednik in je prepričan, da je podoben Tom Cruisu, Zeke bi nadvse rad postal scenarist in Jonathan še vedno išče svoj prostor pod soncem. Na njihovih rednih gostilniških srečanjih se jim včasih pridruži tudi sedaj že oženjeni Eric. Za gostilniško mizo si pripovedujejo svoje aktualne avanture in si izmenjujejo nasvete, kako je najlažje zlesti dekletom pod krilo. Njihova modrovanja in hvalisavost sta za njihova leta precej otročji in neresni, toda uspešni moški samci si to bojda lahko privoščijo.

Vse skupaj pa se močno spremeni, ko v njihovo spolno življenje vstopi atraktivna Mia, ki je enako svobodomiselna, kot to velja za moško gostilniško omizje. Mia se druži z vsemi tremi prijatelji, z vsakim izmed njih svobodno seksa in to možakarje pripelje na rob obupa. Vsakdo izmed njih bi si želel Mio le za sebe, svobodomiselno dekle pa še zdaleč ni pripravljeno na zaresno zvezo, svoje spolne avanture pa deli s svojim dekliškim omizjem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Slovenščina
Leto: 2000
03:43
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Muhasti frizerji
Romantični
Izvirnik: Blow Dry
Režija: Paddy Breathnach
Igrajo: Alan Rickman, Natasha Richardson, Rachel Griffiths, Rachael Leigh Cook, Josh Hartnett, Bill Nighy
Ocena IMDb: 6,3/10

V angleškem mestecu Keighley se odvija tekmovanje frizerjev.

Konkurenca v tekmovnaju med frizerju je neusmiljena. Ray Robertson se je pripravljen poslužiti vseh umazanih trikov, da bi zmagal. Tekmecev se ne boji, ima samo eno veliko skrb. Keighley je domače mesto legendarnega frizerja Phila Allena. Phil ni tekmoval že deset let, odkar ga je zapustila žena Shelly, ki je pobegnila z manekenko Sandro. Tako je Phil ostal sam s sinom Brianom, s katerim vodita salon. Shelly, ki je na smrt bolna, si zdaj želi, da bi se skupaj s Philom, Brianom in Sandro udeležila tekmovanja ter seveda zmagala.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
10:55
Tigrova brigada
Akcija
Izvirnik: Les Brigades Du Tigre
Režija: Jérôme Cornuau
Igrajo: Clovis Cornillac, Diane Kruger, Edouard Baer, Olivier Gourmet, Stefano Accorsi, Jacques Gamblin
Ocena IMDb: 5,9/10

Prva motorizirana policijska brigada v Franciji se odloči spopasti s prekrškarji in kriminalci.

V zlatih časih Pariza je ministrski predsednik Clemenceau ustanovil prvo motorizirano policijsko brigado, imenovano “Les brigades du Tigre” (Tigrova brigada – tiger je bil namreč vzdevek Clemenceauja).

Po njej so v 70. letih prejšnjega stoletja posneli uspešno televizijsko serijo, režiser Jérôme Cornuau pa leta 2006 ta film. Brigada ni imela le avtomobilov, temveč tudi veliko drugih izumov najnovejše tehnologije tistega časa, kot so bili primerjava prstnih odtisov in izdelava portretov osumljencev.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2006
13:15
Umazani ples
Romantični
Izvirnik: Dirty Dancing
Režija: Emile Ardolino
Igrajo: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brucker
Ocena IMDb: 6,9/10

Baby se med počitnicami zaplete s plesnim učiteljem, kar razjezi njene stroge starše.

Frances »Baby« Houseman, očetova ljubljenka, se s starši odpravi na počitnice. Baby je odrasla v ugledni družini, ki od nje pričakuje študij na prestižni univerzi in poroko z zdravnikom. Po nekaj dolgočasnih počitniških dnevih opazi, da se v eni izmed počitniških koč zbira mladina, ki se vsak večer predaja divjemu plesu. Tam opazi Johnnyja, plesnega učitelja, ki zaradi nosečnosti svoje plesne partnerke potrebuje novo. Ko se Baby ponudi, da bi jo nadomestila, Johnny sprva okleva, nato pa le privoli in učne ure umazanega plesa se pričnejo. Med dvojico se razvnamejo strasti, ki Baby kmalu pripeljejo v spor z njeno družino.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1987
15:05
Velika živina
Komedija
Izvirnik: The Big Kahuna
Režija: John Swanbeck
Igrajo: Kevin Spacey, Danny DeVito, Peter Facinelli, Paul Dawson
Ocena IMDb: 6,6/10

Phil, Bob in Larry so prodajalci, ki pričakujejo prihod velikega poslovneža Dicka Fullerja.

Samotarski Phil, ki ga je pred kratkim pustila žena, in neizkušeni Bob, ki je na svojem prvem službenem potovanju, postajata čedalje bolj nepotrpežljiva in zagrenjena. Še posebej zato, ker samozavestni in energični Larry ves čas dreza vanju in ju opozarja na njune slabosti. Dan se preveša v večer, Dicka Fullerja pa ni od nikoder. Bo sploh kdaj prišel? Ali pa je morda že bil tu?

Film je posnet po istoimenski gledališki komediji Rogerja Rueffa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
16:50
Alatriste
Avantura
Režija: Agustín Díaz Yanes
Igrajo: Viggo Mortensen, Elena Anaya, Unax Ugalde, Eduard Fernández, Eduardo Noriega, Ariadna Gil
Ocena IMDb: 6,1/10

Španija, 17. stoletje. Diego Alatriste je junaški in pogumni vojak kraljeve vojske, ki se v Flandriji bori proti uporniškim Nizozemcem.

Ko se Alatristov prijatelj Balboa ujame v past in v zadnjih zdihljajih Alatrista prosi naj poskrbi za njegovega sina Iniga, se Alatriste vrne v Madrid in dečka vzame pod svoje okrilje. Toda izpolnjevati vojaške naloge in vzgajati svojeglavega otroka ni tako lahko, kot si je Alatriste morda predstavljal.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2006
19:25
Zlomljena krila
Triler
Izvirnik: Butterfly on a wheel
Režija: Mike Barker
Igrajo: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler, Emma Karwandy, Claudette Mink, Desiree Zurowski
Ocena IMDb: 6,7/10

Neil in Abby imata popoln zakon in živita brez skrbi, dokler ne izgine njuna hči.

Neil in Abby (Gerard Butler in Maria Bello) imata popolno življenje in popoln zakon. Z ljubko hčerkico Sophie (Emma Karwandy) živita ameriške sanje dokler Sophie nekega dne ne ugrabijo. S tem Neilov in Abbyjin varni mehurček, v katerem sta živela dotlej, poči. Ne preostane jima drugega, kot da začneta vestno izpolnjevati, kar jima naloži ugrabitelj Ryan, za katerega se izkaže, da je hladen in preračunljiv sociopat, ki nima kaj izgubiti. V naslednjih štiriindvajsetih urah sta torej Neil in Abby prepuščena na milost in nemilost človeka, ki želi le eno: da izpolnita njegove ukaze. In kaj hitro se izkaže, kako grozne so njegove zahteve, kajti Ryan ni prišel po denar. Ne, hoče, da se Neilovo in Abbyjino življenje, ki sta ga gradila deset let, sistematično, košček za koščkom, uniči. In medtem ko se njunemu dekletcu čas izteka, nesrečni par ugotovi, da bo postala njuna nočna mora še hujša. Soočiti se morata še z zadnjo Ryanovo srhljivo preizkušnjo: bosta ubila nedolžnega človeka, da bi rešila svojega otroka? V daljavi skozi okno koče brli osamljena luč in avto se ustavi. Neil ve, da je odločitev v njegovih rokah, ko mu Ryan preda pištolo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
21:15
Nadomestni učitelj
Drama
Izvirnik: Detachment
Režija: Tony Kaye
Igrajo: Adrien Brody, Marcia Gay Harden, James Caan, Christina Hendricks, Lucy Liu, Blythe Danner
Ocena IMDb: 7,7/10

Film spremlja tri tedne v življenju srednješolskih učiteljev, administratorjev in učencev skozi oči nadomestnega učitelja Henryja Barthesa.

Henry obiskuje različne šole in v kratkem času, ki ga preživi s tamkajšnjimi učenci in učitelji, nikoli ne naveže osebnih stikov, kar je pravzaprav idealen poklic za človeka, ki je navajen skrivati svoje osebno življenje. Toda ko sprejme položaj nadomestnega učitelja na novi šoli, srečanje s tremi ženskami popolnoma spremeni njegovo čustvovanje. Tu je učenka Meredith, ki se sooča s prvo menstruacijo, prostitutka Erica, ki živi na ulici, in Henryjeva kolegica, učiteljica Madison. Tako kot on tudi njegove nove znanke iščejo nekaj lepega v pokvarjenem svetu brez ljubezni.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
23:05
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 22. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Rackham svoji posadki obrne hrbet. Scott najde svoje mesto v novem režimu.

Civilizacija se vrne v Nassau in usmerjena je na Vana. Flint, Silver in Billy so naleteli na novega nasprotnika.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014