TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 27.02.2019
01:40
Smrtonosna obsedenost
Triler
Izvirnik: A deadly obsession
Režija: John Stimpson
Igrajo: Katee Sackhoff, Grant Harvey, Bart Johnson, Robyn Lively, Bates Wilder, John Shea
Ocena IMDb: 4,5/10

Deklica, ki je bila nekoč priča umoru, se boji, da bo tudi sama postala morilka.

Ko je imela Suzanne (Katee Sackhoff) šest let, je videla, kako ji je mati ubila očeta. 25 let pozneje je profesorica psihologije in živi v strahu, da bo postala morilka kot njena mama. Nekega dne se med predavanji na območju univerze zaslišijo streli in nekaj ljudi je ranjenih. Streljal je Suzannin bivši pacient. Mladenič Connor (Grant Harvey) je nevaren psihopat.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
03:14
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Viki Viking
Avantura
Izvirnik: Wickie und die starken Männer
Režija: Michael Herbig
Igrajo: Jonas Hämmerle, Waldemar Kobus, Nic Romm, Christian Koch, Olaf Krätke, Mike Maas
Ocena IMDb: 5,6/10

Viki Viking živi v vasi z mamo in očetom Halvarjem, vikinškim poglavarjem.

Vikingi so po naravi pogumni, močni in zelo hrupni. Viki pa je drugačen, sramežljiv in zadržan. Vendar pa ima dar, po katerem se loči od vseh drugih Vikingov - izjemno pameten je! Pravzaprav ima pameti kar za celo vas. Nekega dne napadejo vas zamaskirani plenilci in odpeljejo vse otroke, razen Vikija, ki je z zmajem obtičal v krošnji drevesa. Halvar se odpravi z bojevniki rešit otroke, Viki pa se proti očetovi volji skrije na ladji. S svojimi enkratnimi zamislimi in premetenimi načrti bo rešil očeta in sovaščane pred zanesljivo katastrofo, ki jim grozi na tej nalogi.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2009
10:55
Gosford Park
Drama
Režija: Robert Altman
Igrajo: Maggie Smith, Michael Gambon, Kristin Scott Thomas, Camilla Rutherford, Charles Dance, Geraldine Somerville
Ocena IMDb: 7,3/10

Anglija leta 1932. William McCordle in njegova žena na razkošnem podeželskem domu živita mirno življenje.

Na začetku tridesetih let, na posesti Gosford park, Sir McCordle pogosto pripravlja različna srečanja predstavnikov višjega sloja. Tako je tudi tokrat na eni strani zbrana visoka družba ekscentričnih in vase zagledanih bogatašev, na drugi pa skromna služinčad, ki živi v svojem svetu. No, vse bo združil en umor. Na prizorišče bo s tem stopil tudi Scotland Yard.

Robert Altman je prvič snemal v Angliji, kjer je zbral izjemno ekipo najprestižnejših britanskih igralcev. Film je bil nominiran za šest oskarjev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
13:25
Jack in Jill
Komedija
Izvirnik: Jusqu'A Toi
Režija: Jennifer Devoldère
Igrajo: Mélanie Laurent, Justin Bartha, Valérie Benguigui, Billy Boyd, Maurice Bénichou, Géraldine Nakache
Ocena IMDb: 6,1/10

Za Američana se izlet v Pariz spremeni v romantično pustolovščino.

26-letna Chloé živi sama v Parizu med zoprnimi sosedi, plehkimi sodelavci in pridigarskimi uslužbenci videotek. Takega življenja ni pričakovala. 30-letni Jack je Američan, ki ga je pravkar zapustilo dekle in je zadel brezplačno potovanje v Pariz. Po spletu okoliščin in usode Chloé po pomoti vzame Jackov kovček, ki mu ga je zapustil oče in na katerega je zelo navezan. Chloé se zaljubi v tisto, kar je v kovčku; tako pa vzljubi tudi njegovega lastnika, ki ga še nikoli ni srečala in o komer ne ve ničesar. Samo sebe prepriča, da je to moški njenih sanj in da jima je usojeno biti skupaj – zato stori vse, da bi ga našla.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2009
15:05
Stevardese letijo v nebo
Komedija
Izvirnik: View from the Top
Režija: Bruno Barreto
Igrajo: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Mark Ruffalo, Candice Bergen, Joshua Malina, Kelly Preston
Ocena IMDb: 5,2/10

Prodajalki iz Nevade se izpolni največja želja – postane stevardesa.

Donna želi postati stevardesa in zato upokojeno veteranko tega posla Sally (Candice Bergen), premožno avtorico knjižne uspešnice, zaprosi, da ji pomaga z nasveti in svojim precejšnjim vplivom. A kljub Sallyjini pomoči je za Donno doseganje kariernih ciljev težje, kot si je predstavljala, saj jo izda najboljša prijateljica ravno med letalskim urjenjem, zahtevnim tečajem, ki ga vodi zagrenjeni John Witney, nekoč nadobuden stevard, ki pa so mu težave z očmi preprečile, da bi uresničil svoje velike sanje. Poleg tega ima Donna težave tudi na ljubezenskem področju, saj se zaljubi v čednega študenta prava, ki pa nato dobi službo v Ohiu, kar je daleč stran od velemest, v katerih si sama želi živeti in delati.

Film je zgodba o zlatih časih letenja in na neki način tudi parodija letalskega prometa po 11. septembru.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
16:50
Psst! ... Nikomur niti besede
Komedija
Izvirnik: Keeping Mum
Režija: Niall Johnson
Igrajo: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Tamsin Egerton, Toby Parkes
Ocena IMDb: 6,8/10

Komedija o družinskih težavah vikarja.

Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) je tako predan svojemu duhovniškemu poklicu, da skrb za družino prepušča ženi Glorii. Ta mora tako sama skrbeti za njuna otroka, 17-letno Holly in njenega mlajšega brata Peteyja. Gloria je povsem nemočna in otrok ne obvladuje, od življenja odmaknjeni vikar pa ne opazi, da se njegova hčerka sestaja s povsem neprimernimi fanti, Petey pa je pred tem, da preneha hoditi v šolo, saj ga sošolci zasmehujejo in izsiljujejo. Vse skupaj se še bolj zaplete, ko Glorii začne dvoriti učitelj golfa, a na srečo v hišo za pomočnico pride stroga Grace Hawkins, ki vzame niti v svoje roke in začne v družini vzpostavljati red.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
18:50
Dokaz
Drama
Izvirnik: Proof
Režija: John Madden
Igrajo: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal, Danny McCarthy, Hope Davis, Tobiasz Daszkiewicz
Ocena IMDb: 6,8/10

Predana hči se skuša sprijazniti z očetovo smrtjo, ob tem pa se je prisiljena spoprijeti tudi s svojimi potlačenimi strahovi.

Film Dokaz, posnet po drami Davida Auburna, ki je bila nagrajena s Pulitzerjevo nagrado, prikazuje zgodbo o predani hčeri (Gwyneth Paltrow), ki se skuša sprijazniti s smrtjo očeta (Anthony Hopkins), genialnega matematika, ki ga je ohromila duševna bolezen. Prisiljena se je spoprijeti z dolgo potlačenimi strahovi in čustvi. Na očetovo smrt se privaja s pomočjo njegovega učenca (Jake Gyllenthaal), ki preučuje očetove zapiske v upanju, da bi našel kanček njegove genialnosti. Medtem ko se skuša sprijazniti z možnostjo, da je z očetovo genialnostjo morda podedovala tudi njegovo bolezen, se pojavi odtujena sestra, da bi ji pomagala urediti očetove zadeve. Film, ki ga je režiral John Madden (Zaljubljeni Shakespeare) po scenariju Davisa Auburna in Rebecce Miller, je presunljiva zgodba o krhkosti življenja in ljubezni, ki raziskuje zapletene življenjske enačbe.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
22:30
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 31. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Max zabrede v težave z zakonom. Rogers se sooči s svojo preteklostjo. Flint in Madi dosežeta sporazum. Vrne se Long John Silver.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:30
Prekleti
Grozljivka
Izvirnik: Gallows hill
Režija: Víctor García
Igrajo: Peter Facinelli, Sophia Myles, Nathalia Ramos, Sebastian Martínez, Carolina Guerra, Gustavo Angarita
Ocena IMDb: 5,2/10

V Bogoti v Kolumbiji se je ameriški vdovec David Reynolds s svojo zaročenko Lauren in hčerko Jill pripravljen vrniti v Ameriko.

David se namerava zopet poročiti po smrti žene Marcele. Toda Jill pozabi svoj potni list v hiši tete Gine, zato potuje v avtu skupaj z Gino in svojim fantom Ramonom v mesto, kjer živi Gina. Odpravijo se po bližnjici , ko jih ustavi Morales in jih opozori na poplavljeno pot in na nevarnost, če bodo nadaljevali po njej, toda Gina se vseeno odloči iti po tej poti. Doživijo nesrečo. Pot se odločijo nadaljevati peš in naletijo na stari hotel, zaprt od leta 1978. Lastnik Filipe jih nejevoljno spusti noter. Jill sliši jok in najdejo Ano Marijo v lesenem zaboju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013