TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 27.06.2017
00:30
Nova kri
Triler
Izvirnik: New blood
Režija: Michael Hurst
Igrajo: John Hurt, Nick Moran, Carrie-Anne Moss, Shawn Wayans, Joe Pantoliano, Gouchy Boy
Ocena IMDb: 5,4/10

Kakšna bo Alanova odločitev in kaj se skriva v ozadju?

Policisti nekega jutra na kmetiji najdejo osem trupel. Najdejo tudi ranjenca, Alana, Whita, čigar mlada hčerka čaka na presaditev srca. Alan policistom pove, kaj se je zgodilo. Večer prej je domov nepričakovano prišel njegov si Danny z novico o neuspeli ugrabitvi. Danny, ki ga Alan ni videl že osem let, očeta seznani z nenavadno ponudbo: Če pristane, da se bo izdajal za žrtev ugrabiteljev, kar ga bo stalo gotove smrti, bo Danny svoje srce podaril svoji sestri, v nasprotnem primeru pa bodo Danny in njegovi tovariši, ki so jih najeli, da izvedejo ugrabitev, umrli.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
02:11
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Pes, ki je rešil poletje
Družinski
Izvirnik: The Dog Who Saved Summer
Režija: Sean Olson
Igrajo: Dean Cain, Gary Valentine, Elisa Donovan, Patrick Muldoon, Joey Diaz, Mario Lopez
Ocena IMDb: 5,2/10

Poleti ni pouka ... razen pri Bannisterjevih!

Ko Zeus, pasji ljubljenček družine Bannister, uniči zabavo, babica predlaga, da ga pošljejo v pasjo šolo. Prevzgoja se začne zelo slabo, saj Zeusov skrbnik George nasprotuje strogemu trenerju Vernonu, Zeus pa ima težave pri prav vseh lekcijah. Nikakor se ne poboljša in Bannisterjeva otroka Kara in Ben se bojita, da bo moral od hiše. Na pomoč jim priskoči g. Lee, ki ima posebne učne metode. Morda bo Zeusu tako le uspelo opraviti izpit iz poslušnosti in ostati pri svoji družini.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
11:00
Zadnji dnevi
Znanstvena fantastika
Izvirnik: Los últimos días
Režija: David Pastor
Igrajo: Quim Gutiérrez, José Coronado, Marta Etura, Leticia Dolera, Mikel Iglesias, Ivan Massagué
Ocena IMDb: 6,2/10

Leto 2013. Po planetu se širi skrivnostna epidemija.

Človeštvo razvije neracionalni strah pred odprtim prostorom, ki povzroči takojšnjo smrt. Svetovno prebivalstvo se kmalu znajde zaprto v poslopjih. Ko Barcelono zajame kaos, se Mark odpravi iskat Julijo, svoje pogrešano dekle - ne da bi stopil na odprto.

Država: Španija
Jezik: Španščina
Leto: 2013
13:00
Kaos
Akcija
Izvirnik: Chaos
Režija: Tony Giglio
Igrajo: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes, Henry Czerny , Justine Waddell, Nicholas Lea
Ocena IMDb: 6,5/10

Dva policista v Seattlu zasledujeta bančne roparje, ki iz banke pravzaprav niso ukradli ničesar.

Policija odkrije, da so roparji v banko namestili virus, s katerim naj bi z različnih računov pokradli milijardo dolarjev, in sicer v skladu s teorijo kaosa.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
15:00
Same petice
Komedija
Izvirnik: Straight A's
Režija: James Cox
Igrajo: Ryan Phillippe, Anna Paquin, Luke Wilson, Riley Thomas Stewart, Ursula Parker, Amparo Garcia-Crow
Ocena IMDb: 5,7/10

Nekdanji odvisnik pod pritiskom duha svoje pokojne matere, da bi se vrnil v družino, zgrabi vrečko tablet in marihuane ter odide proti Louisiani.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
16:45
LJubezenski izziv
Komedija
Izvirnik: Wedding Daze
Režija: Michael Ian Black
Igrajo: Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston, Ebon Moss-Bachrach , Joe Pantoliano, Heather Goldenhersh
Ocena IMDb: 5,7/10

Ker je Anderson (Jason Biggs) obupal nad ljubeznijo, ga njegov najboljši prijatelj izzove, da za roko zaprosi prvo dekle, ki jo vidi.

Anderson je po koncu zveze z idealnim dekletom obupal nad ljubeznijo. Ko pa ga njegov najboljši prijatelj med zajtrkom v restavraciji izzove, naj gre spet v akcijo, Anderson zasnubi prvo dekle, ki jo vidi – natakarico Katie. Katie pa se po drugi strani želi izogniti brezstrastni prihodnosti s svojim fantom ortodontom in tako snubitev sprejme. Andersonu se bo življenje za vedno spremenilo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
18:30
Fantom iz Opere
Drama
Izvirnik: The Phantom Of The Opera
Režija: Joel Schumacher
Igrajo: Gerard Butler, Emmy Rossum, Patrick Wilson, Miranda Richardson, Minnie Driver, Ciarán Hinds
Ocena IMDb: 7,3/10

V pariški operni hiši se skriva Fantom, ki se navduši nad izjemno mlado zboristko Christine.

V Christine se zaljubi Fantom, vse druge nastopajoče pa tiranizira in straši. Odloči se, da bo Christine pomagal do uspeha. Učiteljica baleta madame Giry ve, da je Fantom v resnici glasbeni genij z iznakaženim obrazom. Ko vase zaverovana diva la Carlotta sredi generalke odvihra z odra, vodstvo predstave nima druge možnosti, kot da jo nadomesti z Christine. Dekle s svojim nastopom popolnoma očara občinstvo in osvoji srce bogataša Raoula de Chagnyja, to pa spravi ob pamet ljubosumnega Fantoma ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
21:00
Genova
Drama
Režija: Michael Winterbottom
Igrajo: Colin Firth, Perla Haney-Jardine, Willa Holland, Catherine Keener, Hope Davis, Margherita Romeo
Ocena IMDb: 6,1/10

Genova omogoči svež začetek za Joeja in njegovi hčeri, ko družina išče novo življenje po nenadni smrti matere.

Na poledeneli cesti v Chicagu se je smrtno ponesrečila Marianne, žena univerzitetnega profesorja Joeja in dveh najstniških hčerk - šestnajstletne Kelly in devetletne Mary, ki sta usodno nesrečo preživeli. Žalost družine je neizmerna in zdi se, da bo zanje poletje, ki prihaja, eno najbolj žalostnih. Tudi zaradi tega Joe sprejme ponudbo svoje šolske prijateljice izpred dvajsetih let Barbare za poučevanje v Italiji, v Genovi. Za vse je sprememba okolja dobrodošla, pa čeprav mora Joe kar takoj pričeti s svojimi predavanji in sta Kelly in Mary prepuščeni sami sebi v okolju, ki ga sploh ne poznata. Kelly se kaj hitro znajde, poišče družbo vrstnikov, skupaj z njimi uživa poletje in je deležna prvih simpatij in dvorjenja, mlajša Mary pa nikakor ne more preboleti materine smrti, tudi zaradi tega, ker se ne more znebiti krivde za materino smrt. Mary se tako vse bolj zapira v svoj svet, v katerem se celo pogovarja s svojo pokojno materjo, Kelly pa preživlja večino časa z novimi prijatelji, med katerimi je našla simpatijo. Zaradi zaposlenosti pa Joe komajda opazi, da imata njegovi hčerki probleme, da je Kelly morda nekoliko preveč sproščena in da je Mary vse bolj zaprta v svoj svet. Toda življenje teče in problemi se v sončni Italiji pričnejo postopoma urejati, bolečina za ženo in materjo pa postaja vse bolj znosna.

Mednarodno priznani režiser Michael Winterbottom predstavlja intimno in čudovito pretanjeno družinsko dramo o ljubezni, skrivnosti in odpuščanju, ki se odvija sredi osupljive lepote epskega italijanskega mesta.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
22:45
Gozd senc
Triler
Izvirnik: Backwoods
Režija: Koldo Serra
Igrajo: Gary Oldman, Virginie Ledoyen, Paddy Considine, Aitana Sánchez-Gijón, Jon Ariño, Lluís Homar
Ocena IMDb: 5,7/10

Konec sedemdeset let 20. stoletja. Mladoporočenca Lucy (Ledoyen) in Norman (Considine) obiščeta svojega starega prijatelja (Oldman).

Normanov in Lucyjin prijatelj živi v Baskiji in je poročen s tamkajšnjo domačinko. Mirne poletne počitnice se spremenijo v pravo srhljivko, ko v gozdu najdejo dekle z grozljivo iznakaženimi rokami. Poskušajo ji pomagati in jo odpeljati iz koče, v kateri je zaklenjena, toda tamkajšnjim domačinom njihove namere niso prav nič všeč.

Režiser se je odločil, da bo film posnel v maniri 70. let, zato med gledanjem včasih dobite občutek, da pravzaprav gledate legendarni film Deliverance (Odrešitev) iz leta 1972.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2006