TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 28.07.2018
02:15
Gainsbourg: Življenje junaka
Biografija
Izvirnik: Gainsbourg: A Heroic Life
Režija: Joann Sfar
Igrajo: Eric Elmosnino, Lucy Gordon, Laetitia Casta, Doug Jones, Anna Mouglalis, Mylène Jampanoï
Ocena IMDb: 6,9/10

Drzen življenjepis slovitega francoskega pevca Sergea Gainsburga.

V najboljši maniri filmov "Življenje v rožnatem" in "Amelie" se biografija Sergea Gainsbourga posveča življenju enega največjih francoskih upornikov, slavnega šansonjerja in razvpitega pisca besedil judovskega rodu (Eric Elmosnino). Kot Lucien Ginsburg je bil rojen judovskim staršem ruskega porekla; zgodba spremlja njegovo otroštvo v nacistični Franciji od začetkov nepomembnega džezovskega glasbenika do pop-zvezdnika. Na poti intimno spozna nekatere najlepše ženske tistega časa, med njimi Juliette Greco (Anna Mouglalis), Brigitte Bardot (Laetitia Casta) in Jane Birkin (Lucy Gordon). V nadrealističnem slogu in glasbeni spremljavi nekaterih njegovih največjih uspešnic film odlično prikaže duh šestdesetih let v Parizu.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2010
04:35
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Astro Boy
Animacija
Režija: David Bowers
Igrajo: Charlize Theron, Freddie Highmore, Ryan Stiles, Eugene Levy, Nicolas Cage, Donald Sutherland
Ocena IMDb: 6,3/10

Čeprav hodi v šolo in je na prvi pogled običajen učenec, je Astro Boy v resnici robot s prav posebnimi močmi.

Noge Astro Boya niso prave noge, temveč se zlahka spremenijo v letečo raketo, njegove roke pa mu omogočajo, da leti z velikansko hitrostjo. Je bister, iznajdljiv in pravičen, okrog sebe pa ima tudi veliko prijateljev. Ti so mu vedno pripravljeni priskočiti na pomoč v boju proti zlobnim robotom, ki poskušajo zavladati človeški rasi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
09:45
Mozart in kit
Drama
Izvirnik: Mozart and the Whale
Režija: Petter Næss
Igrajo: Josh Hartnett, Radha Mitchell, Gary Cole, Sheila Kelley, Erica Leerhsen, John Carroll Lynch
Ocena IMDb: 6,9/10

Donald je dobrosrčni taksist, ki boleha za Aspergerjevim sindromom, vrsto avtizma.

Donaldovo življenje je enostavno, popolnoma rutinsko. Rad ima ptiče, številke in svojo avtistično skupino za podporo, ki jo sam vodi. Nekega dne se v tej skupini pojavi Isabelle, čudovito in zelo zakomplicirano dekle, ki njegovo življenje in njegovo srce vedno znova obrača na glavo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
11:30
Moondance Alexander
Družinski
Režija: Michael Damian
Igrajo: Kay Panabaker, Don Johnson, Lori Loughlin, James Best, Sasha Cohen, Whitney Sloan
Ocena IMDb: 6,4/10

Družinska drama z Donom Johnsonom, posneta po resnični zgodbi.

Naslovna junakinja Moondance Alexander je pogumna in srčna najstnica, ki živi s svojo ekscentrično materjo v čudoviti pokrajini ameriškega Kolorada. Moondance veseli, da se je končno sklenilo šolsko leto, saj v šoli nima mnogo prijateljev, a je po drugi strani zaskrbljena, saj ne ve, kaj početi med poletnimi počitnicami. Sredi sprehoda jo vzdrami naključno srečanje z lisastim konjem, ki ga dekle nemudoma vzljubi in poimenuje Checkers. Konja želi vrniti na konjski ranč, ki se nahaja blizu njenega doma. Lastnik ranča je Dante Longpre, nezadovoljni nekdanji jahač. Zvedava Moondance ga prosi za poletno službo. Z Dantejem se dogovorita, da si bo z delom namesto plače prislužila jahalne ure s Checkersom in Dantejevo strokovno vodstvo. Moondance kmalu izve za jahaško tekmovanje na koncu poletja. Z Dantejem se odločita, da se bosta dogodka, na katerem tekmujejo tudi dekličine ošabne sošolke, udeležila kar s Checkersom. Moondance mora med treningi prebroditi več težav, saj konj ni v tekmovalni kondiciji, je nižje rasti, sodi k sorti, ki še nikdar ni zmagala na tekmovanju v preskakovanju ovir. Kljub neugodnim okoliščinam, ki ne dopuščajo zmage, par deklice in živali na koncu dokaže, da je zanjo potrebna predvsem jeklena volja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
13:15
Raj
Drama
Izvirnik: Eden
Režija: Mia Hansen-Løve
Igrajo: Félix de Givry, Pauline Etienne, Vincent Macaigne, Hugo Conzelmann, Zita Hanrot, Roman Kolinka
Ocena IMDb: 6,4/10

Paul, najstnik na pariški underground sceni na začetku '90-ih s prijatelji zbira DJ-e.

DJ-ji se skupaj prepuščajo nočnemu pariškemu življenju, polnemu seksa, mamil in neskončne glasbe.

Država: Francija
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
15:35
Larry Crowne
Romantični
Režija: Tom Hanks
Igrajo: Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park, Brady Rubin, Alex Quijano
Ocena IMDb: 6,1/10

Oskarjevca Tom Hanks in Julia Roberts nastopata v romantični, optimistični komediji o tem, kako ni nikoli prepozno, da vnovič odkrijemo same sebe.

Larryja Crowna (Tom Hanks) so pravkar odpustili kot nesrečno žrtev propadajočega gospodarstva in odloči se, da ne bo objokoval usode, temveč bo raje dopolnil svojo pomanjkljivo šolsko izobrazbo na krajevnem kolidžu. Kmalu se spoprijatelji s pisano druščino izobčencev in začne uriti veščine javnega govora na tečaju retorike, ki ga vodi Mercedes Tainot (Julia Roberts). Razočarana nad službo in zdolgočasena v zakonu ima občutek, da v življenju nekaj zamuja. Ko pa je v Larryjevi družbi, se zdi, da njene težave izginejo …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
17:25
Varuška
Komedija
Izvirnik: Babysitting
Režija: Nicolas Benamou
Igrajo: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Julien Arruti, Grégoire Ludig
Ocena IMDb: 6,8/10

Prekrokana noč po francosko. Na svoj 30. rojstni dan Franck od svojega šefa g. Schaudela dobi nepričakovano in nezaželeno nalogo.

Popaziti mora na njegovega sina Remija. Prihodnji dan g. Schaudela in njegovo ženo doma pričaka šok. Njun dom je uničen, Remi pa je izginil brez sledu. Poleg tega nikomur ni jasno, kaj se je preteklo noč sploh zgodilo. Edina sled je majhna skrita kamera, ki je zabeležila celotno dogajanje. Policija in zaskrbljeni starši imajo med gledanjem najbolj norega posnetka na svetu kaj videti – v hiši resnega zakonskega para se je odvijala zabava stoletja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2014
19:00
Družinski človek
Komedija
Izvirnik: The Family Man
Režija: Brett Ratner
Igrajo: Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek, Josef Sommer
Ocena IMDb: 6,7/10

Jack Campbell, uspešni in nadarjeni poslovnež, živi srečno samsko življenje.

Jack ima vse, kar si želi. Vsaj prepričan je v to. A nato se nekega dne prebudi v novo življenje, v življenje, kakršno bi ga živel, če ne bi zapustil svojega dekleta na srednji šoli in se takrat ne bi odpravil v London. Tako je sedaj poročen s Kate, živi v Jerseyju in ima dva otroka. Seveda si v trenutku zaželi, da bi dobil nazaj svoje staro življenje, saj je moral delati kar 13 let, da je dosegel tisto, kar je hotel. Postal je namreč predsednik ugledne investicijske družbe in se vozi v ferrariju. Zdaj pa pričakujejo od njega, da bo kot navadni prodajalec hodil v službo k Big Edu in se prevažal v družinskem avtomobilu, ki se nikoli noče prižgati! Predvsem pa si ne želi tega, da ga zjutraj prebudi kričanje otrok, ki skačejo po njegovi postelji. A počasi prične Jack odkrivati, kaj vse je zamudil v svojem prejšnjem, navidez "popolnem" življenju. Kmalu spozna, da denar morda res veliko pomeni, a da vsekakor ne more nuditi vsega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
21:15
Upokojeni, oboroženi, nevarni
Akcija
Izvirnik: RED
Režija: Robert Schwentke
Igrajo: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Karl Urban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon
Ocena IMDb: 7,1/10

Nekdanji agent Cie Frank Moses živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže oborožena skupina, ki ga namerava ubiti.

Življenje upokojenega agenta Cie Franka Mosesa se nenadoma povsem spremeni. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu, Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe, Marvin in Victoria. Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prebrisanost, prekaljenost in sposobnost moštvenega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
23:20
Nič ni večno
Komedija
Izvirnik: Everything Must Go
Režija: Dan Rush
Igrajo: Will Ferrell, Christopher Jordan Wallace, Rebecca Hall, Michael Peña, Rosalie Michaels, Stephen Root
Ocena IMDb: 6,4/10

Nick dobi odpoved v službi, kar sproži popolno spremembo.

Potem ko Nick dobi odpoved v službi - v glavnem zato, ker rad globoko pogleda v kozarec -, pride domov in ugotovi, da je žena vrgla njega in vse njegove stvari iz hiše na trato pred hišo. Nick je odločen, da bo posedal na svojem stolu na trati in pil pivo. Toda njegov prijatelj, policist Frank Garcia, ga prepriča, naj se vsaj pretvarja, da ima dvoriščno prodajo, da ne bo v prekršku. Sčasoma se Nick spoprijatelji s sosedovim fantom, ki bi rad kaj počel, in nosečnico, ki se je nedavno priselila v hišo čez cesto, ter tako pusti staro življenje za sabo in proda vse svoje stvari.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010