TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 29.01.2019
01:00
Charlie Bartlett
Komedija
Režija: Jon Poll
Igrajo: Anton Yelchin, Robert Downey Jr, Hope Davis, Kat Dennings, Tyler Hilton, Mark Rendall
Ocena IMDb: 7/10

Bogat fant postane samooklicani psihiater na novi srednji šoli.

Charlie Bartlett je vesel, prijazen in dobro oblečen fant, kljub temu pa ima težave: njegov oče je odšel, njegova mati je prismojena. Izključen je bil iz privatne šole, v novi šoli pa skuša biti čimbolj popularen. Drugim dijakom pomaga pri njihovih težavah, tako da jih posluša in jim pripisuje recepte za zdravila. Charilie-ju je všeč Susan, ravnateljeva hči. Nove varnostne kamere pa posnamejo dogajanje v dijaških domovih, kar Charlie-ja spravi v težave. Poleg tega se nek dijak prenaje tablet, kar pripelje do dodatnega zapleta. Lahko mladi psihiater ozdravi sam sebe in postane normalen fant?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
02:43
Panorama programa
Izvirnik: Night loop

Jezik: Hrvaščina
09:00
Božič s Tuckerjem
Družinski
Izvirnik: Christmas with Tucker
Režija: Larry A. McLean
Igrajo: James Brolin, Gage Munroe, Barbara Gordon, Ron Lea, Derek McGrath, John Tench
Ocena IMDb: 6,9/10

13-letni George McCray je v nesreči s traktorjem na družinski kmetiji nedavno izgubil očeta.

Georgeova mama Jill se na svoj način spopada z nesrečo: preselila se je v Minnesoto, da bi bila blizu svojih staršev in Georgeovih sester Trish in Hane, ki tam obiskujeta fakulteto. George, ki noče oditi, zato naj bi vse do božiča ostal pri babici Cori in dedku Boju. Ko njihovega soseda Franka Thorna, nekdanjega prijatelja Georgeovega očeta, zaprejo zaradi vožnje pod vplivom alkohola, dedek domov pripelje njegovega psa in George ga poimenuje Tucker ter se nanj silno naveže. A Frank bo kmalu prišel iz zapora in Tucker bo moral domov.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
10:50
Jack Hunter in izgubljeni zaklad Ugarita
Avantura
Izvirnik: Jack Hunter and the lost treasure of Ugarit
Režija: Terry Cunningham
Igrajo: Ivan Sergei, Joanne Kelly, Thure Riefenstein, Susan Ward, Mario Naim Bassil, Birol Tarkan Yildiz
Ocena IMDb: 4,7/10

Jack se v iskanju resnice kaj hitro znajde v nevarnosti.

Jack Hunter, 28-letni domišljavi poklicni morilec, ki ga njegov mentor, prof. Schaeffer, pošlje v Francijo, kjer naj bi ukradel sliko starodavne plošče iz Ugarita, na kateri naj bi bile sledi izgubljenega zaklada in rajska zvezda starodavne kulture Ugarita. Jack iz zasebnega muzeja ukrade pravi artefakt in ga prinese v ZDA. S Schaefferjem bereta starodavno pesem, a se ne strinjata o pomenu. Jack mora poslati sliko plošče dr. Aliju, arheologu v Siriji, Schaefferjevemu kolegu. Ko je Jack spremljal Schaefferjevo pomočnico Liz Johnson do njenega stanovanja, vsiljivec vdre v Schaefferjevo pisarno, ukrade ploščo in ubije Schaefferja. Ko najde Jack mrtvega mentorja, priseže, da se bo maščeval. Njegova edina sled je dr. Ali, ki je edini vedel za ploščo. Zato se Jack odpravi v Sirijo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Nemščina
Leto: 2008
12:45
Sahara
Avantura
Režija: Breck Eisner
Igrajo: Matthew McConaughey, Steve Zahn, Penélope Cruz, William H. Macy, Rainn Wilson, Delroy Lindo
Ocena IMDb: 6/10

Dirk Pitt se spusti v največjo pustolovščino svojega življenja – v lov na zaklad skozi eno izmed najnevarnejših območij Afrike.

Raziskovalec in bivši marinec Dirk Pitt (Matthew McConaughey) ter njegov duhoviti pomočnik Al Giordino (Steve Zahn) se podata na največjo dogodivščino v življenju, da bi poiskala pozabljeno bojno ladjo s skrivnim tovorom nekje v afriški puščavi. Na poti srečata čudovito in pametno znanstvenico Evo Rojas (Penélope Cruz), ki jo lovi brezobzirni diktator. Eva verjame, da je skriti zaklad povezan z veliko večjo težavo, ki ogroža ves svet. Dirk, Al in Eva se morajo zanesti na svojo domiselnost in pogum, da bi jim uspelo preživeti v nevarni deželi in razkriti skrivnost.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
15:05
Glas družine Bélier
Komedija
Izvirnik: La Famille Bélier
Režija: Eric Lartigau
Igrajo: Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino, Louane Emera, Roxane Duran, Ilian Bergala
Ocena IMDb: 7,3/10

Dekle, ki živi z gluhimi starši ugotovi, da ima dar petja.

V družini Bélier so vsi gluhi, razen 16-letne Paule, ki svojim staršem služi kot zvesta prevajalka, še posebej takrat, ko imajo opravka z družinskim imetjem. Ko njen učitelj za glasbo nekega dne odkrije njen neverjetni pevski talent, se Paula odloči udeležiti avdicije za članico francoskega radijskega zbora. Njena odločitev jo bo prisilila, da se oddalji od svoje družine in odraste.

Komedija s sedmimi nominacijami za najprestižnejšo francosko filmsko nagrado Cezar.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2014
17:05
Jack Hunter in iskanje Ehnatonove grobnice
Avantura
Izvirnik: Jack Hunter and the quest for Akhenaten's tomb

V Turčiji arheologa Jacka Hunterja brez njegove privolitve privedejo v ameriško bazo. Njegovo pomoč zahteva ameriška agencija za nacionalno varnost.

Jack Hunter pristane, da bo pomagal Liz Johnson in NSA, zato ga premestijo v ameriško letalsko bazo v Incirliku v Turčiji, kjer naj bi se dobil z Liz. Ta mu pove, da NSA tekmuje z rusko mafijo zaradi rajske zvezde, ki bi lahko bila močno orožje ali pa ogromen vir energije. Liz mu omeni Ingo Halstrom in še nekoga iz Schaefferjeve preteklosti. Inga je odkrila obelisk z ugartskimi znaki ter potrebuje Jackovo in Nadjino pomoč. Znaki bi jih lahko pripeljali do Ehnatonove grobnice. Če najdejo grobnico, bodo našli tudi zaklad in zvezdo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
19:00
Zakaj sem se že poročil?
Romantični
Izvirnik: Why Did I Get Married too?
Režija: Tyler Perry
Igrajo: Tyler Perry, Janet Jackson, Jill Scott, Sharon Leal, Malik Yoba, Richard T. Jones
Ocena IMDb: 4,6/10

Štirje pari se zberejo na vsakoletnih počitnicah, kjer delijo izkušnje iz življenj in zvez.

Počitnice štirih parov na Bahamih tokrat pokvari Mike, nekdanji mož nedavno spet poročene Sheile, ki bi jo vnovič rad pridobil zase. Tudi drugi kmalu ugotovijo, da niso imuni na izzive zakonske zvestobe in zavezanosti. Angela ne verjame, da ji je lahko njen mož Marcus zvest, zdaj ko je slavni televizijski voditelj. Dianne in Terry čutita breme vzgoje otrok. Patricia, uspešna psihologinja za samopomoč, pa slednjič razkrije globoke razpoke v navidez popolnem zakonu z Gavinom. Njihove zveze visijo v zraku in preden se bodo počitnice končale, bodo morali izbirati med krivdo in odpuščanjem ter med dvomom in vero, če naj se njihovo življenje spremeni.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
21:15
Ljubezen brez naslova
Drama
Izvirnik: Shelter
Režija: Paul Bettany
Igrajo: Adolfo Mendez-Nouel, Anthony Mackie, Kevin Hoffman, Teddy Cañez, Steve Cirbus, Alok Tewari
Ocena IMDb: 6,5/10

Ko razkrivamo zgodbo dveh brezdomcev, dojamemo, kako vedno bolj potrebujeta drug drugega, da bi si lahko ustvarila prihodnost.

Hannah in Tahir se zaljubita kot brezdomca na newyorških ulicah. V zavetišču raziskujejo, kako sta se znašla tam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:10
Manijak
Grozljivka
Izvirnik: Maniac
Režija: Franck Khalfoun
Igrajo: Nora Arnezeder, Brian Ames, America Olivo, Genevieve Alexandra, Liane Balaban, Jan Broberg
Ocena IMDb: 6,1/10

Ko so se mestne ulice že zdele varne, se serijski morilec s fetišem na skaple vrača na lov.

Frank je zadržani lastnik trgovine z lutkami, ki se mu spremeni življenje, ko ga mlada umetnica Anna prosi za pomoč pri svoji razstavi. Prijateljstvo se vedno bolj razvija, Frankova obsedenost pa raste in vse bolj se zaveda, da je Anna v njem sprostila dolgo potlačeni nagon po ubijanju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012