TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 29.04.2015
00:09
V zakulisju: Hitri in drzni 7
00:30
Zakopan
Med prevozom humanitarne pošiljke kuhinjske opreme ga napadejo in kot talca ugrabijo uporniki – nato se zbudi dva metra pod zemljo in vse se v hipu spremeni v boj za preživetje. Živ je zakopan, samo s prenosnim telefonom in vžigalnikom, možnostjo zveze z zunanjim svetom in lastno iznajdljivostjo, da bi rojakom sporočil, kje sploh je. Čedalje slabša telefonska zveza, pojenjajoča baterija in pomanjkanje kisika postanejo njegovi največji sovražniki v boju s časom; med paniko, obupom in blodnjami ima le poldrugo uro časa, da ga rešijo, preden se bo njegova nočna mora uresničila.
02:07
V zakulisju: Neupogljivi
02:29
V ljubezni in strasti
Toda med njiju pride umor z lekcijo, da ne moreš zaupati nikomur.
03:54
Konec programa
09:00
Jaz, Kubrick
Conway se je v času, ko je sloviti režiser Stanley Kubrick snemal v Londonu svoj zadnji film Široko zaprte oči, izdajal za slovitega režiserja in to mu je nekaj mesecev izredno dobro uspevalo. Uspešen je bil tudi zaradi tega, ker je bil Kubrick odmaknjen od javnosti in veliko ljudi celo ni vedelo, kako režiser v resnici izgleda. Tudi Alan Conway o Kubricku ni vedel skorajda ničesar, celo njegovih filmov si ni ogledal, bil pa je uspešen slepar, alkoholik in homoseksualec, ki se je gibal v najrazličnejših krogih. Ko se je izdajal za Kubricka so mu nasedali predvsem preprosti ljudje, osvajal jih je s svojim šarmom in leporečjem in si na ta način odpiral vrata v družbe, kamor ne bi nikoli prišel, v elitne klube, kamor ga zagotovo ne bi nikoli pustili. Za povrh vsega pa Alan Conway ni bil niti približno podoben slovitemu Stanleyu Kubricku, katerega identiteto si je prisvojil.
Film Jaz Kubrick pripoveduje njegovo zgodbo.
10:30
V zakulisju: Get Hard
10:38
Filmske novice
11:00
Grdo vedenje
Zabavna komedija o družinskem življenju je postavljena na sever Londona. Govori o družini irskega para Gerryja in Ellie McAllister. Gerry (Stephen Rea) je načrtovalec gradenj in se trenutno osredotoča na legalizacijo prikoličarskega naselja. Ellie (Sinead Cusack) pa ima polovični delovni čas v knjigarni in ob tem skrbi za dva otroka ter pripravlja čaj za pravo armado ljudi, ki paradirajo po njeni hiši in življenju. Med njimi so prijateljica Jesse (Clare Higgins), ločenka, ki ji jeza do nekdanjega moža kvari odnose s hčerko; Howard Spink (Philip Jackson), ki je vedno vpleten v kakšno prevaro; in brata Nunn (oba igra Phil Daniels), identična dvojčka, ki pri McAllisterjevih prenavljata kopalnico.
13:00
Reševanje ob zori
Dieter Dengler je že od svojega otroštva v povojni Nemčiji sanjal o tem, da bi bil pilot. Zato se je prostovoljno javil v ameriško vojaško letalstvo, ko se je njegova družina preselila v Ameriko. Vedno si je želel le leteti, ampak na njegovem prvem popolnoma tajnem poletu nad Laosom njegovo letalo sestrelijo. Ostal je ujet v neprehodni džungli daleč od ameriških nadzornih enot. Denglerja so kmalu ujeli pripadniki zloglasnih odporniških enot. Čeprav je hitro ugotovil, da se je znašel v najbolj strašnih in zelo nevarnih okoliščinah, se ni vdal niti za trenutek. Po šokantnem prizoru, ko so ga ujeli, so ga odpeljali v majhno laoško taborišče, kjer je spoznal dva ameriška vojaka, ki sta bila zajeta že neverjetni dve leti. Duha teh vojakov so skorajda že strli. Duane lahko priporoči samo to, da je dobro biti tiho, če hoče človek preživeti, komajda še prisebni "Gene iz kraja Eugene" pa vztraja, da jih bodo vsak čas izpustili. Vendar pa Dengler noče ostati v srhljivem taborišču, zato je začel snovati načrt za pobeg, ki je njegove sojetnike presenetil, ker je bil tako pretkan in pogumen. Dengler ni vedel, kje je, izredno dobro pa se je zavedal dejstva, da se ne sme nehati bojevati za svoje življenje. Ko se je prebijal skozi džunglo, njegova pot ni izgubljala silovitosti. To je bila pot, ki ga je popeljala od zavez bratovščin do roba obupa. Ena najbolj izjemnih rešitev v sodobni zgodovini.
15:08
V zakulisju: Danny Collins
15:11
Filmske novice
15:30
Narod prozaca
Do nedavnega uspešna učenka in srečno dekle, se soočena z novim okoljem in izzivi, začne boriti s kronično depresijo. Uteho poišče v tabletah in alkoholu. Razcepljena med študijskimi obveznostmi in zasebnim življenjem dopusti, da njena depresija in samomorilsko vedenje uničita vse, kar ji karkoli pomeni.
17:06
V zakulisju: Hitri in drzni 7
17:09
V zakulisju: Najdaljša pot
17:30
Zakopan
Med prevozom humanitarne pošiljke kuhinjske opreme ga napadejo in kot talca ugrabijo uporniki – nato se zbudi dva metra pod zemljo in vse se v hipu spremeni v boj za preživetje. Živ je zakopan, samo s prenosnim telefonom in vžigalnikom, možnostjo zveze z zunanjim svetom in lastno iznajdljivostjo, da bi rojakom sporočil, kje sploh je. Čedalje slabša telefonska zveza, pojenjajoča baterija in pomanjkanje kisika postanejo njegovi največji sovražniki v boju s časom; med paniko, obupom in blodnjami ima le poldrugo uro časa, da ga rešijo, preden se bo njegova nočna mora uresničila.
19:08
V zakulisju: Mali zmaj Kokos
19:30
Razpotje
Ko od jasnovidke izve, da je njenega sina povozila ženska, ki je pobegnila s kraja nesreče, začne Beverly obsedeno preiskovati življenja drugih žensk, ki so morile. Raziskava jo pripelje do zloglasne Karle Faye Tucker, morilke in prve ženske, ki jo bodo po 135 letih usmrtili v Teksasu.
21:15
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.
23:02
V zakulisju: Nočni lov
23:10
Filmske novice
23:31
Vse o mojih starših