TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 29.07.2018
01:10
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 19. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Vrne se eden najbolj zloglasnih prebivalcev Nassaua.

Flint se s svojo skupino vojskuje proti vsem, ki nasprotujejo piratstvu. Eleanor dobi ponudbo za pomilostitev. Vane nasprotuje Rackhamovim metodam.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
02:10
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 20. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Bonny se boji svoje prihodnosti z Max.

Posadka Walrusa bori se z vremenskimi neprilikami. Teach in Rackham se spreta. Rogers in Eleanor postaneta pajdaša.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
03:13
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
08:00
Živalska konferenca
Animacija
Izvirnik: Konferenz Der Tiere
Režija: Reinhard Klooss
Igrajo: James Corden, Stephen Fry, Andy Serkis, Dawn French, Vanessa Redgrave, Jim Broadbent
Ocena IMDb: 4,9/10

Skupina živali odkriva, zakaj je reka presahnila.

Ko se afriška savana presuši in voda postane dragocen vir preživetja, se močvirska mačka in lev odpravita na pot, da ne bi umrla od žeje. V preteklosti je gorska soteska prinašala dovolj vode za živali v savani, zadnje leto pa ni padla niti kapljica dežja. Bivoli in nosorogi varujejo edino vodno zajetje daleč naokrog in če živali česa ne ukrenejo, bodo poginile od žeje. Obupana se puščavska mačka Billy in lev Sokrat odpravita po vodo. Pot jima prekriža petelin Charles in dvojica izve za kraj v delti reke Okavango, kjer je še voda. A preden ju Charles odpelje tja, ljudje v majhnem rezervatu zagotovijo lastno udobje in po ukazu podjetnega Smitha zajezijo reko, da bi preusmerili vodo v prestižni hotel. Billy in Sokrat ugotovita, da v hotelu poteka naravovarstvena konferenca in skupaj z drugimi živalmi poskrbita, da se politiki naučijo lekcije o tem, kako je zemlja skupna last.

Animiran družinski film je primeren za otroke, mlade in mlade po srcu.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2010
09:45
Varuška
Komedija
Izvirnik: Babysitting
Režija: Nicolas Benamou
Igrajo: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Julien Arruti, Grégoire Ludig
Ocena IMDb: 6,8/10

Prekrokana noč po francosko. Na svoj 30. rojstni dan Franck od svojega šefa g. Schaudela dobi nepričakovano in nezaželeno nalogo.

Popaziti mora na njegovega sina Remija. Prihodnji dan g. Schaudela in njegovo ženo doma pričaka šok. Njun dom je uničen, Remi pa je izginil brez sledu. Poleg tega nikomur ni jasno, kaj se je preteklo noč sploh zgodilo. Edina sled je majhna skrita kamera, ki je zabeležila celotno dogajanje. Policija in zaskrbljeni starši imajo med gledanjem najbolj norega posnetka na svetu kaj videti – v hiši resnega zakonskega para se je odvijala zabava stoletja.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2014
11:20
Ulični ples 2
Drama
Izvirnik: StreetDance 2 3D
Režija: Max Giwa
Igrajo: Sofia Boutella, Falk Hentschel, Tom Conti, George Sampson, Deborah Rosan, Fredi 'Kruga' Nwaka
Ocena IMDb: 5,7/10

Ulični plesalec Ash (Falk Hentschel) v želi zmagati na tekmovanju za najboljšo plesno ekipo na svetu.

Ash s pomočjo novega prijatelja Eddieja (George Sampson) zbere najboljše ulične plesalce iz vse Evrope in se pri tem v Parizu zaljubi v prelepo plesalko salse Evo (Sofia Boutella).

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
13:00
Družinski človek
Komedija
Izvirnik: The Family Man
Režija: Brett Ratner
Igrajo: Nicolas Cage, Téa Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek, Josef Sommer
Ocena IMDb: 6,7/10

Jack Campbell, uspešni in nadarjeni poslovnež, živi srečno samsko življenje.

Jack ima vse, kar si želi. Vsaj prepričan je v to. A nato se nekega dne prebudi v novo življenje, v življenje, kakršno bi ga živel, če ne bi zapustil svojega dekleta na srednji šoli in se takrat ne bi odpravil v London. Tako je sedaj poročen s Kate, živi v Jerseyju in ima dva otroka. Seveda si v trenutku zaželi, da bi dobil nazaj svoje staro življenje, saj je moral delati kar 13 let, da je dosegel tisto, kar je hotel. Postal je namreč predsednik ugledne investicijske družbe in se vozi v ferrariju. Zdaj pa pričakujejo od njega, da bo kot navadni prodajalec hodil v službo k Big Edu in se prevažal v družinskem avtomobilu, ki se nikoli noče prižgati! Predvsem pa si ne želi tega, da ga zjutraj prebudi kričanje otrok, ki skačejo po njegovi postelji. A počasi prične Jack odkrivati, kaj vse je zamudil v svojem prejšnjem, navidez "popolnem" življenju. Kmalu spozna, da denar morda res veliko pomeni, a da vsekakor ne more nuditi vsega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
15:15
Upokojeni, oboroženi, nevarni
Akcija
Izvirnik: RED
Režija: Robert Schwentke
Igrajo: Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Karl Urban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon
Ocena IMDb: 7,1/10

Nekdanji agent Cie Frank Moses živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže oborožena skupina, ki ga namerava ubiti.

Življenje upokojenega agenta Cie Franka Mosesa se nenadoma povsem spremeni. Ker so razkrili njegovo identiteto in ker je v nevarnosti tudi življenje dekleta, ki mu je zelo pri srcu, Frank skliče svojo nekdanjo ekipo, ki jo sestavljajo Joe, Marvin in Victoria. Zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj pomembne tarče nekdanjih delodajalcev. Podtaknili so jim atentat, zato morajo združiti svojo prebrisanost, prekaljenost in sposobnost moštvenega dela, da ostajajo korak pred smrtonosnimi zasledovalci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
17:20
Boljše življenje
Drama
Izvirnik: A Better Life
Režija: Chris Weitz
Igrajo: Demián Bichir, Eddie 'Piolin' Sotelo, Joaquín Cosio, José Julián, Nancy Lenehan, Gabriel Chavarria
Ocena IMDb: 7,2/10

Carlos Galindo je Mehičan v ZDA, ki je mejo z nosečo ženo prečkal v iskanju boljšega življenja.

Žena zapusti Carlosa, zato je zdaj njegov edini cilj zagotoviti sinu priložnost, ki je sam nikoli ni imel. Luis, kot je najstniku ime, je v težavnem obdobju in je zelo dovzeten na pritiske svojih prijateljev, ki ga hočejo speljati na kriva pota. Carlos si zato sposodi nekaj denarja in odpre podjetje za urejanje vrtov. Želja in posel gresta vsak svojo pot in čez čas po spletu nesrečnih naključij ostane prizadevni oče v trenutku brez vsega. In presenetljivo, čeprav sta se v zadnjem času zelo odtujila, je prav Luis tisti, ki mu pomaga, da se spet postavi na noge. Da, družina je res najpomembnejša družbena celica…

Režiser Chris Weitz nam mojstrsko pokaže čustveno in navdihujočo zgodbo o boju priseljencev, ki si prizadevajo za "ameriške sanje".

Lep in topel film je navdušil tudi člani ameriške filmske akademije, ki so leta 2012 Demiana Bichirja, verjetno najbolj izpostavljenega mehiškega igralca ta hip, nominirali za oskarja za najboljšo moško vlogo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
19:15
Klic narave
Komedija
Izvirnik: Nature Calls
Režija: Todd Rohal
Igrajo: Maura Tierney, Patton Oswalt, Rob Riggle, Johnny Knoxville, Kelly Coffield Park, Eddie Rouse
Ocena IMDb: 3,9/10

Ob lastni nesposobnosti razočarani vodja tabornikov Randy Stevens na zabavi svojega brata Kirka ugrabi skupino dečkov.

Odločen, da se bo poklonil častni taborniški tradiciji svojega očeta in potrdil svoje vodilne sposobnosti, pomočnik vodje tabornikov Randy Stevens vdre na zabavo svojega brata Kirka, ki je za rojstni dan svojega posvojenega 10-letnega sina priredil televizijski filmski maraton. Randy prepriča dečke, naj se mu pridružijo na taborniškem izletu konec tedna. A ko se Kirku posveti, kaj namerava Randy, sklene s pomočjo zvestega varnostnika slediti skupini otrok in jih pripeljati nazaj v varno predmestno zavetje. Medtem se govorice o ugrabitvi razširijo po soseski in začne se množično iskanje tabornikov; Randy pa kmalu ugotovi, da bo nespretne ljubitelje sodobne tehnologije težko preobrazil v oboževalce pristnega življenja v naravi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
20:45
Metallica: Skozi privid časa
Izvirnik: Metallica Through The Never
Režija: Nimród Antal
Igrajo: Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, Kyle Thomson
Ocena IMDb: 7,2/10

Eden najbolj priljubljenih in najvplivnejših heavy metal bendov v zgodovini nam postreže s čisto novo izkušnjo, polno spektakularnih nastopov v živo.

V tem filmu nas glasba vodi skozi niz dogodkov, polnih Metallicine ikonografije. Zgodba o neznanem fantu in razprodanem koncertu navdušuje z izjemnimi glasbenimi izvedbami, pirotehničnimi učinki in neverjetnimi prizori, ki so nastali s sočasno uporabo 24 kamer.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
22:30
Gosford Park
Drama
Režija: Robert Altman
Igrajo: Maggie Smith, Michael Gambon, Kristin Scott Thomas, Camilla Rutherford, Charles Dance, Geraldine Somerville
Ocena IMDb: 7,3/10

Anglija leta 1932. William McCordle in njegova žena na razkošnem podeželskem domu živita mirno življenje.

Na začetku tridesetih let, na posesti Gosford park, Sir McCordle pogosto pripravlja različna srečanja predstavnikov višjega sloja. Tako je tudi tokrat na eni strani zbrana visoka družba ekscentričnih in vase zagledanih bogatašev, na drugi pa skromna služinčad, ki živi v svojem svetu. No, vse bo združil en umor. Na prizorišče bo s tem stopil tudi Scotland Yard.

Robert Altman je prvič snemal v Angliji, kjer je zbral izjemno ekipo najprestižnejših britanskih igralcev. Film je bil nominiran za šest oskarjev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001