TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 30.04.2015
01:10
V zakulisju: Hitri in drzni 7
01:30
Waxworks
03:03
Konec programa
09:00
Ruske lutke
11:29
Cesarjeva nova oblačila
Ta različica zgodbe se odvija v času Napoleona, ki tokrat ne umre v izgnanstvu. S kmetom se zamenjata, saj sta si zelo podobna. Ta zamenjava je uspešna, vendar le dokler kmet ne pove resnice.
13:31
Razpotje
Ko od jasnovidke izve, da je njenega sina povozila ženska, ki je pobegnila s kraja nesreče, začne Beverly obsedeno preiskovati življenja drugih žensk, ki so morile. Raziskava jo pripelje do zloglasne Karle Faye Tucker, morilke in prve ženske, ki jo bodo po 135 letih usmrtili v Teksasu.
15:16
Solomon Kane
Oborožen s pištolami, mečem in nožem se s svojimi možmi bojuje za Anglijo v vojni na vseh celinah sveta. Na začetku zgodbe Kane in njegova tolpa začrtajo krvavo sled skozi obrambne horde eksotičnega mesta v severni Afriki. Kane se odloči napasti skrivnostni dvorec v bližini, menda poln dragocenosti, a se misija usodno spreobrne. Enega za drugim Kanove može ugonobijo demonska bitja, dokler se sam Kane ne znajde pred Hudičevim odposlancem, ki je iz globin pekla prišel zahtevat njegovo pokvarjeno dušo. Nazadnje Kane pobegne, a je zdaj odločen, da se bo odkupil za nasilno življenje in se poslej posvetil miru in čistosti. Vendar je njegov nov duhovni nazor kmalu na preizkušnji, ko se poda na pot po Angliji, kjer pustošijo peklenski jezdeci pod vodstvom srhljivega zamaskiranega Gospodarja. Potem ko Kanu spodleti, da bi preprečil brutalen pokol Crownthornovih, puritanske družine, s katero se je spoprijateljil, priseže, da bo našel in rešil njihovo zasužnjeno hčer Meredith - tudi če to pomeni grožnjo za njegovo dušo, ko bi za višje cilje vnovič uporabil svoje morilske veščine. Iskanje ga nazadnje privede do usodnih skrivnosti njegove družine, medtem ko skuša rešiti Meredith in vso Anglijo pred silami zla.
17:01
V zakulisju: Mali zmaj Kokos
17:09
V zakulisju: Najdaljša pot
17:29
Vse o mojih starših
19:10
V zakulisju: Danny Collins
19:29
Zodiak
21:07
V zakulisju: Hitri in drzni 7
21:30
Nepričakovan dar
23:45
Past Perfect
Ujame le enega in ga skuša obtožiti za več kriminalnih dejanj, vendar mu ne uspe, ker je še mladoleten. Za tem začnejo mladeničevi kolegi umirati eden za drugim. Dylan mora sedaj zaščititi ostale člane tolpe.