TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 30.05.2016
02:10
Nevarni mladostniki
Štirje srednješolski prijatelji se nekaj let pozneje srečajo v čakalnici porodnišnice v Parizu. Oče otroka, ki je na poti, pa je Tomasi – njihov nekdanji šolski tovariš, ki je nedavno umrl zaradi prevelikega odmerka mamil. Medtem ko čakajo na porod, skušajo razumeti okoliščine, ki so njihovega vselej brezskrbnega prijatelja pahnile v odvisnost in nazadnje v smrt. Spominjajo se zadnjega letnika srednje šole, svojih izkušenj z dekleti in mamili ter odnosov z učitelji in starši.
04:04
Konec programa
09:00
Pi proti morskemu psu
10:40
Sinegdoha, New York
Cadna Cottarda je soproga Adele (Catherine Keener) zapustila in s hčerko Olive odšla v Berlin, nova zveza z očarljivo blagajničarko Hazel (Samantha Morton) pa razpade še pred pravim začetkom. Poleg tega ga je napadla skrivnostna bolezen, zaradi katere mu počasi pešajo avtonomne funkcije. Zaskrbljen zaradi minljivosti življenja zbere Cottard igralsko zasedbo ter začne v nekem skladišču postavljati priredbo New Yorka. Bolj ko igra raste, bolj se izgublja Cadnovo življenje.
12:55
Asterix in Obelix proti Cezarju
Edini pravi upor, na katerega je Cezar naletel, je prihajal iz majhne vasi neukrotljivih Galcev, ki sta jih vodila Asterix in Obelix. Nekega dne se v vasici pojavi rimski dacar Claudius Incorruptus. Vaščani ga odpravijo brez denarja, zato se za njim v vasico odpravi sam Julius Caesar, da bi se na lastne oči prepričal, kaj se v vasi dogaja ...
14:55
Skrivno življenje Pippe Lee
Pippa Lee (Robin Wright Penn) je ljubeča mati dveh odraslih otrok in žena uspešnega založnika Herba (Alan Arkin). Čeprav je med njima velika starostna razlika, sta si vselej imela kaj povedati, ona pa je uživala v vrvečem nemiru New Yorka. Ko pa Herb preživi resen srčni napad, se preselita v mirno predmestje v Connecticutu. Nekaj časa je vse v redu in Pippa se na večerjah sestaja z novima prijateljema Samom (Mike Binder) in Sandro (Winona Ryder) ter se posveča skrbi za bolnega moža. Vse to se spremeni, ko po lastni boleči ločitvi v mesto prispe Chris (Keanu Reeves). Kmalu se začnejo v Pippi nabirati dolgo zatajevane zamere zaradi nasprotja med svobodomiselnim dekletom, kakršna je bila včasih, in frustrirano žensko, kakršna je postala; nekje na tej poti je izgubila samo sebe. Vendar se pot samospoznanja za Pippo šele začenja.
16:45
Žametne noči
Na vrhuncu priljubljenosti Brian Slade pade kot žrtev atentata, a ta priljubljenosti hitro splahni, ko se izkaže, da je šlo zgolj za propagandni trik. Deset let pozneje v neo-konservativni in domala totalitaristični Reaganovi Ameriki novinar Arthur Stuart (Christian Bale) dobi nalogo, da ob obletnici dogodkov napiše članek. Stuartu je naloga v užitek, saj svojčas ni bil zgolj Sladov oboževalec, temveč mu je njegov vzor tudi pomagal, da je sprejel lastno homoseksualnost. A Slade je povsem izginil iz javnega življenja in Stuart skuša pretekle dogodke rekonstruirati s pomočjo Sladovih nekdanjih prijateljev in znancev, med katerimi je tudi njegova nekdanja soproga Mandy (Toni Collette). Skozi njihove pripovedi spoznamo Sladovo uspešno kariero in njegovo usodno srečanje z ameriškim rokovskim pevcem Curtom Wildom (Ewan McGregor), s katerim je užival tako na odru kot v postelji.
19:05
Podnajemnika
V odnos pisateljev se kmalu prikradejo napetosti.
21:00
Sesuti Harry
Harry je odličen pisatelj, ki mu namerava njegova bivša univerza podeliti nagrado. Vendar bo težko našel koga, ki ga bo pripravljen spremljati na slovesno podelitev. Punca Fay ga je pravkar pustila in se bo poročila z njegovim prijateljem Larryjem. Njegov najboljši prijatelj Richard se boji, da ga bo infarkt. Bivša žena Joan mu ne dovoli, da s seboj vzame njunega sina, njegova bivša svakinja Lucy pa bi ga najraje kar ubila. Harry se zato odloči, da bo najel prostitutko Cookie, ugrabil svojega sina in Richarda prisilil, da se z njim odpravi na podelitev.
22:50
Pelikanova kri
Nikko je zadržan mladenič, s travmatično ljubezensko izkušnjo, zaradi katere je komaj preživel. Nov smisel življenja najde v hobiju – opazovanju ptic. Preži za redkimi ptiči in zabeleži vsako videnje ter si namerava vzeti življenje, ko bi dosegel številko 500. Ko ga spoznamo, je ravno pri številu 497 in v njegovo življenje se vrne vihravo in čedno nekdanje dekle Stevie ter mu prekriža načrte. Ga bo lahko rešila pred njim samim, ali ga bo potisnila še globlje proti robu?