TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 30.12.2015
21:00
Popolni prazniki
Nancyjina hčerka Emily pove za materine želje Božičku v trgovskem centru in ta odločen, da bo njeni materi izpolnil željo. Emily ne ve, da se za Božičkovim kostumom skriva čedni Benjamin, ki se v Nancy čisto zares zaljubi. Toda Nancy je ločena mati treh otrok, njen najstarejši sin pa nad Benjaminom ni niti malo navdušen.
23:00
Henrik VIII.
Tiran, ženskar, oseba, ki zelo privlači raziskovalce ... Pretresljiva zgodba o Henryjevih ženskah, katerih usoda je bila včasih grozljiva.
01:00
Nato me je našla
April Epner (Hunt), newyorška učiteljica, ki so jo po rojstvu dali v posvojitev, se bliža 40. rojstnemu dnevu. Zelo si želi otroka, še bolj zato, ker sama ni nikoli poznala svoje biološke mame. Toda hitro se pokaže motnja v načrtu: njen simpatičen, a nezrel mož Ben (Matthew Broderick) naznani, da je bil njun zakon napaka, in jo pusti, zlomljeno in zbegano. Da je zmešnjava še večja, se nekako sočasno na njenih vratih znajde še čudaška voditeljica pogovornih oddaj Bernice (Bette Middler), ki ji pove, da je njena biološka mati. Kljub novoodkriti mami in sveži zvezi s Frankom (Colin Firth), ki je oče njenega učenca, začne Aprilino nekoč preprosto življenje uhajati izpod nadzora.
Zabavna in ganljiva filmska zgodba o nenavadni poti do osebne sreče temelji na istoimenskem literarnem prvencu pisateljice Elinor Lipman.
02:49
Konec programa
09:00
Umazani policisti
Ta triler se dogaja komaj nekaj dni pred izpustitvijo belopoltih policistov, ki so pretepli črnega motorista Rodneyja Kinga ter kasnejšimi neredi v Los Angelesu.
11:25
Podri jo, mrho francosko
Najbolj priljubljena dijakinja, vodja navijačic splendonske gimnazije in dekle obetavnega športnika načrtuje kariero do najmanjših podrobnosti. Njene največje sanje so postati voditeljica. Starla je na najboljši poti, da to tudi postane... dokler ne pride na šolo francoska učenka. Genevieve LePlouff (Piper Perabo) osvoji srca Gradyjevih in šole s svojo naravnostjo in z žalostnimi zgodbicami o nesrečnem življenju v Parizu. Kmalu se izkaže, da se pod krinko sramežljivega in nedolžnega dekletca skriva preračunljiva in brezobzirna nasprotnica, ki se ne bo ustavila pred ničemer. Ko Genevieve Starli ukrade fanta, družino in prijatelje, začne Starla spoznavati življenje s temne plati in se zavedati pravih vrednot. Ko pristane na dnu, se lahko zanese le na pomoč brata in svojega novega prijatelja Eda (Trent Ford). Maščevanje bo sladko in Genevieve bo morala požreti marsikatero grenko.
13:15
V ringu z Alijem
Ali je prerasel v simbol športa 20. stoletja. Prvič se je izkazal v času poletnih olimpijskih iger leta 1960. Tedaj je še pod rojstnim imenom Cassius Clay osvojil svoje prvo zlato. Kmalu je postal prvi boksar, ki je trikrat zapored zmagal v težki kategoriji. Zaslovel je po edinstvenem borbenem slogu, elegantnem gibanju, »lebdenju«, in nenadnih učinkovitih napadih, ki so spominjali na pik ose. A Muhammad Ali ni bil zgolj vrhunski borec in gibalec. Svojo priljubljenost je izkoristil tudi za radikalno politično delovanje. Javno je nasprotoval vietnamski vojni in se na političnem prizorišču uveljavil kot karizmatični zagovornik v boju za državljanske pravice – glas in heroj zatiranih po svetu.
15:15
Popolni prazniki
Nancyjina hčerka Emily pove za materine želje Božičku v trgovskem centru in ta odločen, da bo njeni materi izpolnil željo. Emily ne ve, da se za Božičkovim kostumom skriva čedni Benjamin, ki se v Nancy čisto zares zaljubi. Toda Nancy je ločena mati treh otrok, njen najstarejši sin pa nad Benjaminom ni niti malo navdušen.
17:10
Henrik VIII.
Tiran, ženskar, oseba, ki zelo privlači raziskovalce ... Pretresljiva zgodba o Henryjevih ženskah, katerih usoda je bila včasih grozljiva.
19:10
Veliki Buck Howard
Buckove izjemne sposobnosti, ki jih ne smemo mešati z magijo, so mu omogočile lastno točko v Vegasu, kar 61-krat pa je nastopil tudi v oddaji Johnnyja Carsona. Po njegovem osebnem mnenju je njegov talent daleč od običajnega - lahko bere misli in obvlada skupinsko hipnozo. Danes pa je vsem, razen Bucku seveda, jasno, da so njegovi dnevi mimo; s svojo točko nastopa po bednih dvoranah in že leta ni razprodal predstave. Toda Buck Howard kljub vsemu ne odneha. Prepričan v svojo slavo verjame, da se mu bo uspelo vrniti na vrh. Potrebuje le agenta in osebnega pomočnika. In ravno v tem hipu potrebuje delo nezaposleni pisatelj Troy Gable (Colin Hanks). Tako se s pomočjo strastne publicistke (Emily Blunt) in usode Buck znova vrne na staro pot slave in omogoči Troyju pravo življenjsko izkušnjo!
21:00
Smrtonosni val
Od nekdanjega partnerja Angela Pappasa (G. Busey) Johnny izve, da so roparji zamaskirani v ameriške predsednike, da so v zadnjem letu izvedeli okoli 27 ropov in da ne puščajo sledi. Johnny iz posnetkov varnostnih kamer sklepa, da gre za skupino surferjev. Tako tudi sam postane surfer in spozna bivšo punco glavnega surferja, privlačno Tyler Ann Endicott (L. Petty), prek nje pa še Bodhija (P. Swayze), s katerim postaneta dobra prijatelja ...
23:15
Astronavt s podeželja
Nekaj desetletij kasneje, po odhodu iz službe, je Charlesova kmetija še vedno zadolžena, banka pa jim grozi z odvzetjem posesti. Toda v nasprotju z večino ameriških kmetov, Charles ne sanja o dobri letini, temveč o izmuzljivem potovanju v vesolje. Zato začne v skednju graditi raketo, pri čemer pa naleti na mnoge težave. Ko poskuša kupiti raketno gorivo, privabi pozornost FBI-ja, nato pa mu na prste stopi še zvezna letalska uprava.
01:15
Zadnjič
Ted ima stil in pravi pristop, ki mu ni para. Dobi novega sodelavca in varovanca Jamieja, ki je s svojo zaročenko Beliso v New York prišel iz ameriškega Srednjega zahoda. Ted ga gleda podcenjujoče, Jamie pa se želi čim prej dokazati in prilagoditi življenju v velikem mestu. Težave nastanejo, ko se Jamiejeva zaročenka Belisa in Ted zapleteta v ljubezensko afero ...
03:01
Konec programa