TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 31.05.2016
00:40
Ko je ni bilo
Della skuša pobegniti, vendar se nori psihopat, ki ga igra Lukas Haas (Brick, TV-serija „Entourage“), s svojimi trije pomočniki odpravi za Dello, ki se skrije v nedokončano stanovanjsko naselje ob gozdu. Brez mobilnika, ki se ji je izpraznil, in brez vidnega izhoda, oborožena samo z orodjem, ki ga je kupila, in z željo po preživetju mora Della nekako enega za drugim ubiti štiri morilce, če želi še kdaj videti svojo družino.
02:15
Konec programa
09:00
Lassie
Obubožana družina Carraclough je zaradi zaprtja rudnika primorana, da proda ljubljeno psičko Lassie premožnemu vojvodi Rudlinga. Lassie uspe večkrat zbežati iz kletke, zato jo vojvoda odpelje v svojo oddaljeno graščino, ki se nahaja na severni obali Škotske. To Lassie, ki je odločena, da se bo vrnila k svoji družini, ne ustavi pred vnovičnim pobegom, pri katerem ji pomaga vojvodova hči. Psička se poda prek osupljivih škotskih višavij do Yorkshira, kjer se bo svoji družini pridružila v času novoletnih praznovanj. Na dolgi poti jo čakajo številne naravne in človeške nevarnosti.
11:10
Izgubljena hči
Od takrat je minilo že polnih petnajst let, zato se vse bolj zapira vase in beži tudi pred tistimi, ki so ji bili nekoč blizu. Odtuji se tudi od svojega moža Douga in njunega sina Chrisa. Čeprav se oba na vso moč trudita, da bi porušila zid njene samote in izključenosti, jima to ne uspe. Ko pa Julia spozna Louise, mlado in zmedeno dekle, katere preteklost je zavita v tančico skrivnosti, se v Juliji prebudi nerazumno pričakovanje, da je Louise morda njena izgubljena hči.
13:20
Podnajemnika
V odnos pisateljev se kmalu prikradejo napetosti.
15:15
Sesuti Harry
Harry je odličen pisatelj, ki mu namerava njegova bivša univerza podeliti nagrado. Vendar bo težko našel koga, ki ga bo pripravljen spremljati na slovesno podelitev. Punca Fay ga je pravkar pustila in se bo poročila z njegovim prijateljem Larryjem. Njegov najboljši prijatelj Richard se boji, da ga bo infarkt. Bivša žena Joan mu ne dovoli, da s seboj vzame njunega sina, njegova bivša svakinja Lucy pa bi ga najraje kar ubila. Harry se zato odloči, da bo najel prostitutko Cookie, ugrabil svojega sina in Richarda prisilil, da se z njim odpravi na podelitev.
17:10
Pelikanova kri
Nikko je zadržan mladenič, s travmatično ljubezensko izkušnjo, zaradi katere je komaj preživel. Nov smisel življenja najde v hobiju – opazovanju ptic. Preži za redkimi ptiči in zabeleži vsako videnje ter si namerava vzeti življenje, ko bi dosegel številko 500. Ko ga spoznamo, je ravno pri številu 497 in v njegovo življenje se vrne vihravo in čedno nekdanje dekle Stevie ter mu prekriža načrte. Ga bo lahko rešila pred njim samim, ali ga bo potisnila še globlje proti robu?
19:10
Obljuba ljubezni
Potem ko kmetovalcu Clarku Davisu umre žena, na svojem domu sprejme mlado vdovo Marty Clardige, ki naj bi skrbela za njegovo gospodinjstvo in hčerko Missie. Toda njun strogo posloven odnos se kmalu prelevi v ljubezen in družina kmalu dočaka nov naraščaj. Ker je treba nahraniti veliko ust, sta Marty in Clark popolnoma predana delu na kmetiji, toda letina se znajde v nevarnosti, ko se Clark hudo poškoduje in ni sposoben opravljati nujnih kmetijskih del. Medtem pa 19-letno Missie, ki postane učiteljica, skrbi vse kaj drugega. Za njeno pozornost tekmujeta čedni Grant, ki dela pri železnici, in Nate, skrivnostni popotnik, ki poskuša pomagati poškodovanemu Clarku. Toda tako Clark kot Nate imata skrivnost, ki lahko spremeni vse …
21:00
Marijina želja
Na resničnih dogodkih osnovana zgodba spremlja Johna (David Duchovny) in Brendo (Hope Davis), ki se težko pobirata po tragični smrti njune mlade hčere Marie. Medtem ko se soočata z otopelim žalovanjem, skleneta udejanjiti željo deklice o tem, da bi bili vsi otroci deležni primerne nege in zdravja. S pomočjo svoje skupnosti pod vodstvom dobrega prijatelja Brucea (Timothy Hutton) ustanovita vrhunsko otroško bolnišnico in jo poimenujeta po umrli hčeri; zdravstvena ustanova bo naposled vsej družini pomagala do ozdravitve čustvenih ran. Namesto da bi ju tragedija razdvojila, se lahko John in Brenda slednjič veselita nove pridobitve, ki bo pomagala tisočim otrok in družinam.
22:50
Kresnice v vrtu
Kot otrok in najstnik se ni Michael nikoli zbližal s svojim oblastnim očetom (Willem Dafoe), ki je nenehno kritiziral in strogo kaznoval vsako njegovo napako. Družinska tragedija pa prisili zdaj že odraslega Michaela (Ryan Reynolds) nazaj v bližino očeta ter k izkušnji, ki bo od njega terjala soočenje s pozabljenimi spomini in z družinskimi skrivnostmi. Razdvojen med besom in upanjem si Michael prizadeva doumeti svoj odnos z očetom in razmisliti o tem, ali so se stvari spremenile.