TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 31.07.2018
01:10
Varuške
Drama
Izvirnik: The Babysitters
Režija: David Ross
Igrajo: Lauren Birkell, Paul Borghese, Chira Cassel, Anthony Cirillo, Spencer Treat Clark, Andy Comeau
Ocena IMDb: 5,7/10

Srednješolka Shirley (Katherine Watherston) si kot varuška služi denar za univerzo.

Varuška Shirley se zaljubi v Michaela (John Leguizamo), očeta otrok, ki ju pazi. Nekega večera se Michael in Shirley skrivaj zapleteta in Shirley s tem dobi lep dodatek k plači. Ko pa za to izvedo Michaelovi prijatelji, postane Shirley prava 'madame' in se dogovarja za zmenke svojih šolskih prijateljic s poročenimi moškimi. Nedolžno ljubimkanje se spremeni v ljubezensko razmerje, ki vsem vpletenim prinese več gorja, kot so pričakovali.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
02:45
Konec programa
Jezik: Hrvaščina
09:00
Usodni let
Drama
Izvirnik: Bounce
Režija: Don Roos
Igrajo: Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Natasha Henstridge, Edward Edwards, Jennifer Grey, Tony Goldwyn
Ocena IMDb: 5,7/10

Buddy Amaral je uspešen losangeleški oglaševalec, ki sicer nima težav z osvajanjem žensk, vendar hrepeni po resni, dolgotrajni zvezi.

Buddy Amaral nekega dne neznancu proda svojo vozovnico za let, ki je razprodan, kmalu zatem pa zgrožen izve, da je letalo strmoglavilo in moški umrl. Leto dni pozneje Buddy, ki ga še vedno preganjajo misli na nesrečo, obišče vdovo žrtve, Abby Janello, ki prodaja nepremičnine, da lahko preživlja svoja otroka. Buddy kmalu ugotovi, da ga Abby privlači in da so čustva obojestranska. Želi se poročiti z njo, vendar ne ve, kako (oziroma ali sploh) naj ji pove, da je bil posredno odgovoren za smrt njenega moža.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2000
11:15
Zasuk usode
Drama
Izvirnik: Twist of Fate
Režija: Paul A. Kaufman
Igrajo: Toni Braxton, David Julian Hirsh, Nathaniel J. Potvin, Paula Shaw, Kyra Zagorsky, Mykelti Williamson
Ocena IMDb: 6,8/10

Jacob Fisher je ortodoksni Jud, uči v šoli in ima srečno družinsko življenje s tremi otroki. Tragični dogodek pa vse spremeni.

Idilo Jacoba Fisherja uniči ponoreli najstnik, ki na avtobusu ubije vso njegovo družino. Po tem dogodku se Jacob spremeni: je skrušen, umolkne, izgine, potuje kot brezdomec. Nehal je opravljati svoj judovski jutranji obred, slekel je judovsko obleko, odložil denarnico in ključe. Ne želi več biti človek kot nekoč in brezciljno tava okoli v upanju, da bo nekako dojel svojo tragedijo. V Brentu v Alabami spozna Nino (Toni Braxton), samohranilko in solo pevko v lokalnem zboru, njenega strica Moeja (Mykelti Williamson) ter njuno versko skupnost, ki mu pomaga znova zaživeti, glasba pa je povezala Nino in Jacoba, medtem ko sta se pogovarjala o njegovi preteklosti in njuni možni prihodnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
13:00
Usodna noč
Drama
Izvirnik: The Greatest
Režija: Shana Feste
Igrajo: Carey Mulligan, Aaron Taylor-Johnson, Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Johnny Simmons, Kevin Hagan
Ocena IMDb: 6,7/10

Družino Brewer pretrese tragična smrt najstarejšega otroka – Bennetta.

Oče Brewer se ob smrti sina obnaša, kot da se ni nič zgodilo. Prekine vsak pogovor, ki se začne odvijati proti spominom na umrlega. Živi naprej in v sebi skriva pravo bolečino ob izgubi. Mati obsedeno žaluje in hoče na vsak način odkriti tudi najbolj skrivnostna dejanja svojega mrtvega otroka. Zadnjih 15 minut njenega sina ji je bolj pomembnih kot njen drugi sin, ki se mora sprijazniti z dejstvom, da je tudi po smrti brata še vedno druga violina v družini. Potem pa se na vratih pojavi najstnica Rose, ki trdi, da pod srcem nosi plod kratkotrajnega razmerja z Bennettom. In nima kam …

Vam osnovni nastavek zgodbe zveni znano? Tudi režiserka priznava, da jo je izjemno zaznamoval film Navadni ljudje Roberta Redforda iz leta 1980. No, zgodba je malo izpopolnjena in za boljši učinek je dodana še primes iz filma Juno – pojav Rose na vratih hiše Brewerjevih. Najstnico je zaigrala Carey Mulligan.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
15:00
Polnoč v Parizu
Romantični
Izvirnik: Midnight In Paris
Režija: Woody Allen
Igrajo: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kurt Fuller, Mimi Kennedy, Michael Sheen, Nina Arianda
Ocena IMDb: 7,7/10

Par se med obiskom Pariza povsem spremeni.

Družina se poslovno odpravi v romantični Pariz, mlada zaročenca pa bosta deležna izkušenj, ki bodo za vselej spremenile njuno usodo. Inez se osredotoča na turistično podobo mesta, pisatelj Gil pa med polnočnimi sprehodi išče navdih za svojo novo knjigo in si želi, da bi se preselil tja. Nenavadno odkritje ga popelje v osrčje zlate dobe večnega mesta romantike, kjer spozna številne literarne in druge umetniške ikone. Toda nova življenjska spoznanja vedno bolj bremenijo Gilov odnos z Inez.

Režiser usodnih ljubezenskih zgodb Ljubezen v Barceloni in Zadnji udarec sledi mladima ameriškima zaročencema Gilu in Inez na službeni poti v Parizu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
16:50
Divja vožnja
Akcija
Izvirnik: Driven
Režija: Renny Harlin
Igrajo: Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue, Stacy Edwards, Til Schweiger, Gina Gershon
Ocena IMDb: 4,5/10

Mladi dirkač Jimmyzačne zaradi pritiskov drseti po lestvici navzdol.

Nadarjeni mladi voznik na avtomobilski dirkah Jimmy Bly se čedalje težje zbere. Nič čudnega – nanj pritiska njegov ambiciozni brat, sicer njegov organizator, poleg tega pa ima Bly razmerje s Sophio, dekletom svojega nasprotnika. Na kocki je marsikaj, zato lastnik moštva Carl Henry na pomoč pokliče nekdanjega prvaka Joeja Tanta. Ta se mora najprej spopasti s travmo, ki mu jo je povzročila tragična nesreča, v kateri je skoraj umrl.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
19:05
Sanjsko moštvo
Komedija
Izvirnik: Les Seigneurs
Režija: Olivier Dahan
Igrajo: José Garcia, Jean-Pierre Marielle, Franck Dubosc, Gad Elmaleh, Joey Starr, Ramzy Bedia
Ocena IMDb: 5,3/10

Nekdanji poklicni nogometaš se odloči pomagati lokalnemu ribiču zmagati na prvenstvu, da bi osvojil denarno nagrado in rešil podjetje pred bankrotom.

Nogometaš vključi vse svoje nekdanje soigralce, ki se še zadnjič zberejo na pripravah za veliko akcijo. Omenjena mešanica nam na koncu da film o dobrih delih poln smeha!

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2012
21:00
Moj nori psihiater
Komedija
Izvirnik: Wackness
Režija: Jonathan Levine
Igrajo: Ben Kingsley, Josh Peck, Famke Janssen, Olivia Thirlby, Mary-Kate Olsen, Jane Adams
Ocena IMDb: 7/10

Težavni najstnik in preprodajalec droge Luke Shapiro hodi na redne terapevtske seanse k psihiatru Jeffreyju Squiresu.

Ker Luke nima denarja, ima pa velike zaloge marihuane, svojemu psihiatru namesto plačila redno nosi drogo. Zaplete se, ko se Luke zaljubi v sošolko Stephanie, ki je za nameček Jeffreyjeva hčerka in s katero kmalu začneta skupaj prodajati omamne izdelke. Medtem pa tudi Jeffreyjev zakon in zakon Lukeovih staršev ni posejan z rožicami.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
22:50
Črna jadra
Drama, 1. sezona, 24. del
Izvirnik: Black sails
Režija: Steve Boyum
Igrajo: Zach McGowan, Toby Stephens, Luke Arnold, Hannah New, Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz
Ocena IMDb: 8,3/10

Flint izzove Teacha glede prihodnosti piratstva. Rogers je uspešen v svoji akciji. Rackham najde novi smisel. Madi pomaga ujetemu Silverju.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
23:45
Sebični velikan
Drama
Izvirnik: The Selfish Giant
Režija: Clio Barnard
Igrajo: Conner Chapman, Shaun Thomas, Ralph Ineson, Ian Burfield, Everal Walsh, Sean Gilder
Ocena IMDb: 7,3/10

Sodobna pravljica o dveh trinajstletnih zbiralcih odpadkov v Angliji.

Sodobna angleška pravljica o trinajstletnem Arborju in njegovem najboljšem prijatelju Swiftyju, ki ju zaradi objestnosti izključijo iz šole in postaneta izobčenca v lastni skupnosti. Dečka srečata Kittena, krajevnega prekupčevalca z odpadnim železjem, in kmalu začneta s konjsko vprego po svojem mestu zanj zbirati zavrženo kovino. Swifty se po naravi dobro razume s konji, Arbor pa v vsem posnema Kittena, da bi delodajalca navdušil in kaj zaslužil. Vendar je slednjemu bolj pri srcu Swifty – to pa Arborju ni všeč, počuti se zavrženega in prizadetega. Prepad med prijateljema je vse globlji; medtem ko postaja Arbor vse bolj pohlepen in izkoriščevalski, se kopičijo napetosti in množijo krajevni incidenti – dokler ne bo neka tragedija korenito spremenila življenja vsakogar.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 2013