TV sporedi

TV spored - Cinestar

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Cinestar
TV spored za Cinestar

spored za datum: 31.08.2015
00:15
Nadzor
Če si želi rešiti življenje, mora sodelovati v programu, kjer mu bodo kemično spremenili obnašanje.
02:15
Zadnji udarec
Tam se spoprijatelji s s Tomom Hewettom (M. Goode), sinom bogatega poslovneža. Tomova sestra Chloe (E. Mortimer) kmalu postane Chrisova punca. Chris spozna tudi Tomovo punco Nolo (S. Johannson), lepotico, ki je zaskrbljena zaradi lastne neuspele igralske kariere. Chris se poroči s Chloe in dobi delo v družinskem podjetju njenega očeta. Tom in Nola prekineta razmerje in ko Chris nekega dne spet sreča Nolo, postaneta ljubimca. Chrisov odnos do žene postaja vse bolj hladen ...
04:14
Konec programa
09:00
Truplo
Sledi okrog lobanje in kovanec iz časov Poncija Pilata, ki ga najdejo ob truplu, so za nekatere strokovnjake in medije dovolj trdni dokazi, da so našli truplo Jezusa Kristusa. Vatikan se na tako nezaslišano novico takoj odzove in v Jeruzalem pošlje svojega predstavnika, duhovnika Matta Gutierreza, ki naj bi podal strokovno mnenje o škandalozni najdbi. Dejstvo, da Gutierrez ni arheolog, temveč zgolj predstavnik okostenele cerkvene organizacije, naj bi bilo povsem dovolj, da poda svojo oceno in ugotovitve o odkritju označi za izmišljotino. Kakšna resnica se skriva za tem zgodovinskim odkritjem?
10:51
V zakulisju: Prenašalec: Nasledstvo
10:53
Filmske novice
11:16
Revolver
Tam se je od dvojice neznanih zapornikov v sosednih samicah naučil vseh skrivnosti šaha in prevar. Glede na to, da je za rešetke prispel po zaslugi močnega in ekscentričnega gangsterja Dorothyja Mache (R. Liotta), se Jake odloči poravnati račune z njim. Po tem ko za kockarsko mizo Machi pobere denar in ga javno poniža, se Jake odloči gangsterju maščevati. Macha ni tip človeka, ki bi bil pripravljen oprostiti lastno ponižanje, zato nad Jakea in njegovega brata Billyja (A. Howard), samohranilca deklice Rachel (E. Binysh), pošlje plačanega morilca Sorterja (M. Strong) in svojega človeka Frencha Paula (T. Maynard) ...
13:08
V zakulisju: Nore počitnice: Nova generacija
13:31
Na križišču zločina
V vojski je prekršil nekaj pravil, zato mu grozi zapor. Agent FBI mu ponudi rešitev: odide naj v domač kraj in izve čimveč informacij o lokalnem preprodajalcu mamil. V zameno za to uslugo, bo oproščen vseh obtožb. Prav tako pa bodo izpustili tudi njegovega brata in bratranca. V domačem kraju se zopet sreča s šefom mafije, ki je bil ključna oseba, da je postal vojak. Tommy je zdaj pred odločitvijo, ali naj pomaga policiji in družini, ali naj bo zvest ulici in starim prijateljem. Bo lahko sprejel tako pomembno odločitev?
15:22
V zakulisju: Prenašalec: Nasledstvo
15:23
Filmske novice
15:44
Dekle iz predmestja
Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) je naivna mlada knjižna urednica, ki hrepeni po napredovanju. Korak bliže temu jo pripelje srečanje s petdesetletnim izkušenim literarnim zvezdnikom Archiejem Knoxom (Alec Baldwin), s katerim se spusti v intimno razmerje, ki kmalu vodi v skupno stanovanje. Toda ko Brett pade v družinsko krizo, je primorana sprejeti življenjsko odločitev, ki dekle iz predmestja postavi na razpotja velikega mesta.
17:23
V zakulisju: Misija: Nemogoče - Odpadniška nacija
17:46
Nadzor
Če si želi rešiti življenje, mora sodelovati v programu, kjer mu bodo kemično spremenili obnašanje.
19:34
V zakulisju: Mož z agencije U.N.C.L.E.
19:59
Rdeče črke
Tam si začne dopisovati z morilko v zaporu Lydio Davis. Burke se s težavo odvaja starih navad in navezuje stike z obsesivnimi kolegi. Ko Lydia pobegne iz zapora, se Denis in njegov kolega Thurston, računalniški znanstvenik in heker, znajdeta v mreži spletk.
22:01
Kampanja za Borisa
Vse kaže, da sedanjega predsednika Borisa Jelcina čaka visok poraz. Zato trije ameriški republikanski strokovnjaki za volitve odpotujejo v Rusijo z namenom, da poskrbijo za preobrat in ruske volivce prepričajo, da je Jelcin pravi mož za predsednika. V želji, da bi uspešno opravili svojo nalogo, Joe Shumate, George Gorton in Dick Dresner na svojo stran pridobijo Jelcinovo hčerko Tatjano, ki jim priskoči na pomoč. Po vrsti manipulacij, podtikanj njegovim nasprotnikom in drugih predvolilnih tehnik Jelcin kmalu postane ljubljenec ruske javnosti in vse kaže, da ima zmago v žepu. Skupaj z uspehom pa v Joeju, Georgeu in Dicku rastejo dvomi in strahovi. Kdo sploh jih je najel, da opravijo nalogo? Kakšen je njihov namen in ali se bodo sploh lahko živi vrnili domov?
23:57
Filmske novice