TV sporedi

TV spored - Discovery

Oglejte si TV spored na enem mestu...

Discovery
TV spored za Discovery

spored za datum: 29.05.2016
00:00
Hitri in glasni: Gledališče uničenja: Miks
Domači kaskader se poda skozi ognjeni zid, nek monociklist na koničasti ograji doživi svoj najhujši dan, bik pa svojega trenerja spremeni v punčko iz cunj.
00:55
Hitri in glasni: Gledališče uničenja: Opičje norčije
Vabljeni na dragstersko dirko z Richardom za volanom. Oglejte si tudi gorskega kolesarja, ki se poda na 400-metrsko pot in dirkalni čoln, ki se je spremenil v podmornico.
01:50
Cestni odpadniki: Nevarnost v mestu angelov
Ekipa 405 odrine v Kalifornijo, da bi se pomerila z žaljivimi cestnimi dirkači iz Los Angelesa. Farmtruck in AZN pa gresta medtem na izlet v Hollywood.
02:40
Divja vožnja: Britanski traktorji-vlačilci
Mehanik ekipe McLaren pri formuli ena Marc Priestley, ki mu pravijo Elvis, obiskuje nenavadne skupnosti in se jim pridružuje pri visokooktanskih izzivih.
03:30
Pretkani preprodajalci
Odpravite se v zakulisje neodvisnih avtomobilskih dražb v Veliki Britaniji, kjer se za izvrstne kupčije potegujejo nekateri najbolj pregnani in čudaški preprodajalci avtov.
04:20
Likvidator: Ukrepi v sili
Jeffa obišče tekmec s polno prikolico ležišč. Jih bo Jeff lahko kupil po ugodni ceni? In še: Jeff preproda veliko količino orodja.
04:45
Likvidator: Jadina moč
Jade, ki je po Jeffovem mnenju najlepša ženska v poslu preprodajanja pohištva, Jeffu ponudi kupčijo. Ga bo njena lepota tako očarala, da bo robo z veseljem preplačal?
05:10
Delavnica odpadnikov: Zmečkani GTO in predelani ford '41
Ekipa nauči Thomasa kozjih molitvic in s tankom zmečka GTO-ja letnik '71. Thomas kupi tovornjak za pripravo in prodajo jedi in forda letnik '41, da bi ga predelal v nor dirkalnik.
06:00
Kako jim uspe?: Lokomotive/strjena smetana/bumerangi
Kako izdelujejo eno najmočnejših lokomotiv na svetu? Kako predelujejo kravje mleko v smetano in kako stesajo bumerang iz kosa lesa?
06:25
Debeli in drzni: Hitri charger in drzni malibu
Ekipa išče zapuščene avtomobile, ki jim vdihne življenje in jih vrne na dirkališče.
07:15
Hitri in glasni: Nomad Dala Earnhardta ml.
Ekipa delavnice Gas Monkey za legendo NASCAR-ja Dala Earnhardta ml. izdeluje chevrolet nomad iz leta 1956. Fantje medtem tudi ugotovijo, kako se lahko v teksaški vročini ohladijo.
08:10
Trgovec z rabljenimi vozili: Ford Fiesta XR2
Mike se vrne v osemdeseta in kupi enega svojih sanjskih avtomobilov. Toda ali bosta fanta za popravila uspela porabiti manj kot tisočaka in tako avto prodati z dobičkom?
09:05
Ekstremno kopičenje avtomobilov: Čemu služi partner?
Dvojica obišče zbirko avtov, v kateri so tudi Volkswagnovi hrošči in El Camino letnik 1969. Se bo Richard lahko poslovil od zbirke v zameno za obnovo športnih avtov Camaro Z28?
09:55
Prenova klasičnih avtomobilov: Cadillac
Bernie in Mario se odpravita v Kanado po cadillac in najdeta zarjavel model po ugodni ceni. Jima bo ta težavna obnova prinesla kaj denarja?
10:50
Lovci na zaklade
Drew Pritchard je na lovu za arhitekturnimi zakladi, pa naj si bo to dimnik iz podirajoče se graščine ali pa spektakularna steklena kupola z viktorijanske okrasne zgradbe.
11:40
Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu: Yeovil
Druščina v Somersetu najde košček Las Vegasa. Linda mora za zaslužek zavihati rokave in napetost je na vrhuncu, ko Dan žene Nat do skrajnosti.
12:05
Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu: Gwent
Ko v Gwent prispejo dražilec Sean Kelly in ekipa, Heavy D zmede druge kupce in sebe. Nat pa medtem tvega in John še zdaleč ni zadovoljen.
12:35
Nepremičninske vojne: Bolniški dopust
Presenetljiv ukrep dražiteljev medtem prinese veliko zmago.
13:00
Nepremičninske vojne: Trojna nevarnost
13:30
Likvidator: Velikost je pomembna
Daniel mora rešiti svoj ugled in ugotoviti, kako bo prodal 620 parov čevljev, za katere se izkaže, da so iste velikosti. Mu bo uspelo najti kupce zanje?
13:55
Likvidator: Kitajska trgovina
V upanju, da se bo prikupil rubežniku, Jeff privoli, da bo v enem dnevu izpraznil kitajsko trgovino. Mu bo v tako kratkem času uspelo?
14:25
Avtomobilski premetenci iz Dallasa: Poženi motor
Ljubitelji avtomobilov iz vse Amerike delajo v izjemno konkurenčnem svetu prekupčevanja z avtomobili.
14:50
Avtomobilski premetenci iz Dallasa: Premožni kmetavz
Delajo v izjemno konkurenčnem svetu prekupčevanja z avtomobili.
15:20
Prenova klasičnih avtomobilov: DeLorean
16:15
Ekstremno kopičenje avtomobilov: Thunderbird
Rick in Chuck prenavljata thunderbirda iz leta 1957 za vietnamskega veterana, ki živi v gorah in ki bi se rad pobotal s prvim lastnikom tega avtomobila, svojim očetom.
17:10
Avstralski tovornjakarji
Turbo je na prelomnici, ko hkrati premaguje bolečino in z vso silo žene svoj tovornjak. Mark se medtem spoprime z največjim poslom v svoji karieri. Kako se bo odrezal?
18:05
Najzahtevnejši poklici na svetu: Iztrebljevalec ubijalskih čebel
Zato se poda na nevarno lokacijo, kjer živi več kot 30 milijonov teh nevarnih žuželk.
19:00
Kralja divjine: Malezija – tropski otok
Strokovnjaka, eden za preživetje v naravi, drugi za hrano, se znajdeta sredi divjine. Preživita lahko samo tako, da jesta najbolj ostudno hrano, ki si jo lahko predstavljate.
20:00
Brez ficka na pot
Strokovnjak za preživetje Rob in filmski ustvarjalec James še vedno skušata prepotovati Južno Ameriko brez denarja. V Boliviji se bosta morala znajti na hudem mrazu in višini.
21:00
Deček postaja moški: Rejci severnih jelenov
Na potovanju, kjer išče sebe, razkriva skrivnosti, ki opredeljujejo pravega moškega.
22:00
Teleskop
Spremljali boste zgodovino teleskopa od Galilea do Newtona, Hubbla in teleskopa James Webb Space (JWST).
23:00
Zadnji polet v vesolje
Vesoljsko ladjo Atlantis pripravljajo na zadnji polet v vesolje. Svoje zgodbe nam bodo razkrili astronavti in inženirji, ki so svoje življenje posvetili njenim odpravam.