TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 24.05.2017
00:45
Zbogom, punčka
Drama
Izvirnik: Gone Baby Gone
Režija: Ben Affleck
Igrajo: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton, Amy Ryan
Ocena IMDb: 7,7/10

Gre za pretresljiv vpogled v preiskavo o skrivnostnem izginotju male deklice.

Zbogom, punčka je režijski prvenec Bena Afflecka, ki temelji na romanu Dennisa Lehanea, znanega po uspešnici Skrivnostna reka. Gre za pretresljiv vpogled v preiskavo o skrivnostnem izginotju male deklice. Mlada zasebna detektiva (Casey Affleck in Michelle Monaghan) najamejo, da bi raziskala izginotje male deklice. Toda kmalu odkrijeta, da nič ni tako, kakor se zdi. Zato morata tvegati vse, da jo najdeta: romantične zveze, razsodnost, celo svoje življenje. V filmu blestita tudi oskarjevec Morgan Freeman (Punčka za milijon dolarjev) in nominiranec za oskarja Ed Harris (Pollock).

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
02:50
Nazaj v šolo
Komedija
Izvirnik: Back to School
Režija: Alan Metter
Igrajo: Rodney Dangerfield, Sally Kellerman, Burt Young, Keith Gordon, Robert Downey Jr, Paxton Whitehead
Ocena IMDb: 6,6/10

Neizobraženi mož, ki je postal milijonar, se vpiše na fakulteto, da bi spodbudil svojega sina študenta.

Thornton Melon je jezen na sina, ki noče na kolidž. Thornton vztraja, da je kolidž nekaj najboljšega, in da bi to dokazal, se vpiše skupaj s sinom. V kampusu je priljubljen, saj prireja najboljše zabave in pozna ljudi. Je to dovolj za uspeh?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1986
06:00
Jabolčna pita je rešitev
Drama
Izvirnik: Apple Mortgage Cake
Režija: Michael Scott
Igrajo: Kimberly Elise, A.J. Saudin
Ocena IMDb: 6,8/10

Angela s pomočjo tujcev po vsem svetu in novinarjev dokaže, da se odločnost izplača in da se dobrim ljudem dogajajo dobre stvari.

Angela je mama samohranilka treh najstnikov. Ko se znajde v finančnih težavah, se odloči tvegati s peko jabolčnih pit.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:00
Božična parada
Romantični
Izvirnik: The Christmas Parade
Režija: Jonathan Wright
Igrajo: AnnaLynne McCord, Jefferson Brown, Jennifer Gibson, Drew Scott, Christian Martyn, Katherine Forrester
Ocena IMDb: 6,1/10

Božična romantična komedija o newyorški televizijski zvezdi, ki se pred božičem znajde v mestu, kjer poskuša odslužiti kazen zaradi prometne nesreče.

Hailee Anderson je priljubljena televizijska voditeljica, ki ima svojo oddajo. Nekaj dni pred božičem, medtem ko pripravlja božično oddajo, vidi svojega zaročenca v objemu drugega dekleta. V jezi se usede v avtomobil in se odpelje v neznano. Kmalu pristane v mestecu Carver Bend v Connecticutu, vendar se ponesreči zaleti v ograjo lokalnega sodnika, medtem ko se poskuša izogniti drugemu vozilu. Na sodišču ji dodelijo kazen v obliki družbenokoristnih del. Šokirani Hailee na sodišču pomaga Beck, voznik v avtomobilu, ki se mu je Hailee umikala. Beck ji ponudi, da bi pomagala v njegovem likovnem centru pri pripravi vozila na božično parado.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
10:00
Zločini srca
Drama
Izvirnik: Crimes of the Heart
Režija: Bruce Beresford
Igrajo: Diane Keaton, Jessica Lange, Sissy Spacek, Sam Shepard, Tess Harper, David Carpenter
Ocena IMDb: 6,4/10

Diane Keaton, Jessica Lange in Sissy Spacek nastopajo v vlogah treh sester Lenny, Meg in Babe, ki se med seboj popolnoma razlikujejo.

Sestre se po dolgem času ponovno zberejo za Lennyjin rojstni dan. Lenny je najstarejša in nikakor ne more obdržati moškega, medtem ko Meg skuša uspeti v Hollywoodu in skače iz ene afere v drugo. Babe pa so pravkar izpustili iz zapora, potem ko je ustrelila svojega nasilnega moža. Njihovo snidenje je polno veselja, vendar kmalu postane napeto, ko na plano privrejo stari grehi.

Film je posnet po drami Beth Henley.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1986
12:00
Živjo sestrica, adijo zabava
Drama
Izvirnik: Hello Sister, Goodbye Life
Režija: Steven Robman
Igrajo: Lacey Chabert, Sammi Hanratty, Wendie Malick, David Ramsey, Adam Kaufman
Ocena IMDb: 6,3/10

Ko oče in mačeha umreta v nesreči, študentki dodelijo skrbništvo nad sedemletno polsestro.

Študentka Olivia Martin ima le dve skrbi: izpite in kaj naj obleče za zabavo. A ko njen oče in mačeha umreta v prometni nesreči, se Olivijino življenje obrne na glavo. Nenadoma postane skrbnica svoje sedemletne polsestre Celie, ki jo komaj pozna. Ker ni kos novi vlogi, pomoč poišče celo pri svoji egoistični in muhasti mami Barbari. Polsestri se počasi spoznavata in si začenjata zaupati, a kako bo na Olivio vplival ta hitri prehod v življenje odraslih?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
14:00
Poročna zmeda
Komedija
Izvirnik: Wedding Daze
Režija: Michael Ian Black
Igrajo: Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston, Ebon Moss-Bachrach , Joe Pantoliano, Heather Goldenhersh
Ocena IMDb: 5,7/10

Ker je Anderson (Jason Biggs) obupal nad ljubeznijo, ga njegov najboljši prijatelj izzove, da za roko zaprosi prvo dekle, ki jo vidi.

Anderson je po koncu zveze z idealnim dekletom obupal nad ljubeznijo. Ko pa ga njegov najboljši prijatelj med zajtrkom v restavraciji izzove, naj gre spet v akcijo, Anderson zasnubi prvo dekle, ki jo vidi – natakarico Katie. Katie pa se po drugi strani želi izogniti brezstrastni prihodnosti s svojim fantom ortodontom in tako snubitev sprejme. Andersonu se bo življenje za vedno spremenilo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
16:00
Mafija!
Komedija
Izvirnik: Mafia!
Režija: Jim Abrahams
Igrajo: Jay Mohr, Billy Burke, Christina Applegate, Pamela Gidley, Olympia Dukakis, Lloyd Bridges
Ocena IMDb: 5,5/10

Pred nami je komična saga o mafijski družini. Podobnost z Botrom ni naključna!

Vincenzo Cortino je sin preprostega sicilijanskega poštarja. Nekega dne vidi nekaj, česar ne bi smel, zato se znajde v nevarnosti. Pobegne v Ameriko in tam odraste v mogočnega šefa mafijske družine. Medtem čas teče in Vincenzo se na stara leta zave, da bo moral mafijske posle prepustiti enemu od svojih sinov. Odločiti se mora med vročekrvnim Joeyjem in vojnim herojem Anthonyjem.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
18:00
Moj George
Drama
Izvirnik: My George
Režija: Kevin Connor
Igrajo: Sarah Lancaster, Kip Pardue, Brandon Quinn, Katy Stoll, Marcia Strassman, Vivica A. Fox
Ocena IMDb: 5,8/10

Pisateljica se mora pretvarjati, da je v odnosu z nekom, da bi rešila svojo kariero. Pri tem ne opazi, da je dolgoletni prijatelj zaljubljen vanjo.

Pisateljica Annie Butler je razočarana nad resničnim življenjem, v katerem namesto proze piše navodila za uporabo. Zateče se v svoj sanjski svet in napiše roman Moj George, v katerem opiše romanco z namišljenim sanjskim moškim Georgeem. Literarna agentka Della Hendershot je navdušena nad knjigo in želi, da jo Annie promovira skupaj z Georgeem. Ko Annie prizna, da George ne obstaja, se Della odloči najeti igralca, ki bo nastopal kot njen fant. Takrat Annie spozna Georgea Munroeja, čednega nepremičninskega agenta, ki prodaja hišo njene mame.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
20:00
Oktobrsko nebo
Biografija
Izvirnik: October Sky
Režija: Joe Johnston
Igrajo: Jake Gyllenhaal, Chris Cooper, Laura Dern, Chris Owen, William Lee Scott, Chad Lindberg
Ocena IMDb: 7,8/10

Včasih so ene sanje dovolj ... Resnična zgodba o Homerju Hickamu, ki ga je izstrelitev Sputnika tako navdihnila, da se je začel ukvarjati z raketami.

V 50-ih je v rudarskem mestecu v Koloradu živel fant, ki je imel samo eno možnost v življenju: delati v premogovniku tako kot njegov oče. Vendar se oktobra 1957 vse spremeni, ko pošljejo v vesolje prvi satelit Sputnik. Zanimati ga začnejo rakete. Skupaj s prijateljem se odločita, da bosta sestavila raketo. Nihče iz njunega mesteca ju ne podpira. Izjema je srednješolska učiteljica, ki jima pomaga pri projektu in ju spodbuja, da se prijavita na znanstveni sejem, kjer je nagrada štipendija za študij.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
22:00
Zmeda na poštnem vlaku
Akcija
Izvirnik: Money Train
Režija: Joseph Ruben
Igrajo: Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez, Robert Blake, Chris Cooper, Joe Grifasi
Ocena IMDb: 5,6/10

John in Charlie sta policista, odgovorna za varnost na železnici. Nekega dne se odločita za rop.

John in Charlie sta brata, oba zaposlena na newyorški policiji. Zadolžena sta, da skrbita za varnost in red na podzemnih železnicah. K njunemu delu spada tudi varovanje vlaka, na katerem se prevažajo milijoni dolarjev. Ta vlak do sedaj še nikoli ni bil oropan. Sicer John in Charlie že od otroštva sanjata prav o tem, kako bi bilo mogoče vlak oropati. John, ki je veliko bolj zrel in odgovoren, seveda nikoli ni mislil, da bi ga zares oropala. Toda Charlie, ki že od otroških let neprestano rine v težave, zaradi zasvojenosti s hazardiranjem nujno potrebuje denar. Zato se nekega dne čisto zares odloči, da bo vlak oropal, s tem pa Johna postavi v neprijeten položaj. V zgodbo se medtem vmeša tudi lepa policistka Grace, ki med brata vnese nov nemir, saj se oba začneta potegovati za njeno naklonjenost.

V akcijski pustolovščini Zmeda na poštnem vlaku igrajo Wesley Snipes, Woody Harrelson in Jennifer Lopez.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1995