TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 01.01.2017
00:15
Volčja bratovščina
Akcija
Izvirnik: Empire of the Wolves / L'empire des loups
Režija: Chris Nahon
Igrajo: Jean Reno, Arly Jover, Jocelyn Quivrin, Laura Morante, Philippe Bas, David Kammenos
Ocena IMDb: 5,9/10

Detektiva se vtihotapita v turško mafijo, da bi odkrila, kdo se skriva za umori nezakonitih turških priseljenk.

Mlad detektiv Paul Nerteaux preiskuje umor treh nezakonitih turških priseljenk. Vse kaže, da ima opravka z zvitim serijskim morilcem, ki mu bo sam težko kos, zato se odloči, da bo za pomoč prosil že upokojenega policista Jeana-Louisa Schifferja. Da bi izsledila morilca, skupaj pod krinko postaneta člana turške mafije. Medtem v bolnišnico pripeljejo ženo vladnega uslužbenca Anno Heymes, ki jo mučijo hudi glavoboli in vizije iz njene skrivne preteklosti. Izkaže se, da je Anna povezana s primerom, ki ga preiskujeta Paul in Jean-Louis. Detektiva tako naletita na radikalno desničarsko turško organizacijo, ki želi razširiti ozemlje turškega imperija.

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2005
02:45
Brucka
Komedija
Izvirnik: Acceptance
Režija: Sanaa Hamri
Igrajo: Mae Whitman
Ocena IMDb: 5,2/10

Zabaven in občasno zajedljiv pogled na absurdnost današnjega postopka prijave na kolidž.

Odličnjakinja Taylor Rockefeller je pod stresom. Poleg tega, da se mora neprestano učiti za dobre ocene in da mora čim prej izpolniti prijavnice za vpis na razne kolidže, sta njena starša tik pred ločitvijo. Njena mama Nina obenem vztraja, da se bo Taylor vpisala na najboljši možni kolidž, saj upa, da bo tam spoznala primernega bodočega moža. Tu sta še Taylorina prijatelja Harry in Maya, ki sta prav tako odločena, da se bosta vpisala na najboljši kolidž v državi.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2009
06:00
Očarljiva smrt
Komedija
Izvirnik: Und weg bist Du
Režija: Jochen Alexander Freydank
Igrajo: Annette Frier, Johann von Bülow, Emma Schweiger, Friederike Kempter, Uwe Ochsenknecht, Fahri Yardim
Ocena IMDb: 5,7/10

Ko Smrt obišče 31-letno Jelo Becker, se odločna ženska upre, saj mora poskrbeti za svojega moža in hčerko.

Jela se zaradi omejenih možnosti zdravljenja v okviru konvencionalne medicine odloči, da bo preizkusila vsakršno obliko alternativnega zdravljenja. Smrt, ki preži v okolici, pa noče sprejeti njene zavrnitve. Jela se mora sprijazniti, da je neozdravljivo bolna. Smrt v podobi moškega je sicer kronično osamljena, a je vseeno očarana nad Jelinim bojevitim duhom, humorjem in njeno ljubeznijo do družine. Kljub naklonjenosti pa se Smrt zaveda, da je Jelina prognoza brezupna. Nekega dne pa Smrt odkrije, da ima Jela starejšega soseda … Ali je možno, da se je Smrt zmotila?

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2012
08:00
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: Der fast perfekte Mann
Režija: Vanessa Jopp
Igrajo: Benno Fürmann, Louis Hofmann, Jördis Triebel, Maria Happel, Ross Antony, Harald Schrott
Ocena IMDb: 5,4/10

Nasmeh in sočutje sta lažna. Pri TV-voditelju Ulfu je resnično samo to, da je egoist in neodgovoren.

Ulf je uspešen televizijski voditelj in na videz popoln moški, a je v resnici sebičen in otročji. Nekega dne ga zapusti dolgoletno dekle Anni, saj ima dovolj njegovega mačističnega obnašanja. Nedolgo zatem pa se pri Ulfu pojavi njegov nečak Aaron, ki želi stanovati pri stricu, medtem ko je njegova mati v bolnici. Ulf mora končno odrasti in pri tem odkrije, da pogreša bivše dekle ter da mu je tudi Aaron močno prirasel k srcu.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
10:00
Ljubezen traja tri leta
Romantični
Izvirnik: L'amour dure trois ans
Režija: Frédéric Beigbeder
Igrajo: Louise Bourgoin, Gaspard Proust, Joey Starr, Jonathan Lambert, Frédérique Bel, Elisa Sednaoui
Ocena IMDb: 6,1/10

Pogled na razpad zakona.

Literarni kritik Marc Marronnier se je nedavno ločil od Anne. Sedaj je prepričan, da ljubezen traja samo tri leta, in svojo teorijo podrobno razloži tudi v avtobiografskem romanu. Vsa njegova prepričanja pa obrne na glavo srečanje z Alice ...

Država: Francija
Jezik: Francoščina
Leto: 2011
12:00
Kuhinja z dušo
Komedija
Izvirnik: Soul Kitchen
Režija: Fatih Akin
Igrajo: Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Pheline Roggan, Anna Bederke, Birol Ünel, Dorka Gryllus
Ocena IMDb: 7,3/10

Zinos je lastnik restavracije v Hamburgu. Zadnje čase ga sreča pušča na cedilu.

Njegovo dekle Nadine se je preselilo v Šanghaj, stalne stranke bojkotirajo spremenjeni gurmanski jedilnik novega kuharja. Kot da to še ni dovolj, pa ga dajejo še bolečine v križu. Stvari se začnejo izboljševati, ko prenovljeni kulinarični načrt privabi novo, trendovsko klientelo, kar pa ne zaceli Zinosovega strtega srca, zato se odpravi po Nadine na Kitajsko, restavracijo pa prepusti v upravljanje svojemu prestopniškemu bratu Illiasu. Obe odločitvi se izkažeta za katastrofalni: Illias zakocka restavracijo, ki pade v roke nepremičninskemu agentu sumljivega videza, Nadine pa ima novega ljubimca. Če bi se Zinos in Illias nehala pričkati in bi stopila skupaj, bi imela morda še zadnjo možnost, da restavracijo dobita nazaj.

Dinamična komedija o brezupno neorganiziranem šefu restavracije in drugih prisrčno prismuknjenih ekscentrikih je bila deležna posebne nagrade žirije v Benetkah.

Jezik: Nemščina
Leto: 2009
14:00
Človek z železno masko
Akcija
Izvirnik: The Man in the Iron Mask
Režija: Randall Wallace
Igrajo: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, John Malkovich, Gérard Depardieu, Gabriel Byrne, Anne Parillaud
Ocena IMDb: 6,5/10

Francija leta 1660. Državi vlada podli Ludvik XIV. Mušketirji osvobodijo njegovega brata in hočejo zamenjati kralja, a na poti jim stoji D'Artagnan.

V državi, ki jo vodi nesposobna in arogantna oblast, vladajo previsoki davki, brezposelnost in lakota. Na čelu države je mlad, samovšečen in brezsrčen kralj Ludvik XIV. Mušketirji Aramis, Athos in Porthos so sedaj v pokoju, nekdaj pa so zvesto služili nekdanjemu kralju. Vedo, da kralj ne bo rešil ljudskih tegob. Ko po kraljevih ukazih umre Athosov sin, se mušketirji odpravijo na nevarno misijo, da bi strmoglavili kralja. V bastiljski ječi že šest let sameva skrivnosten zapornik, ki obraz skriva za železno masko. Mušketirji vedo, da gre za kraljevega identičnega dvojčka Filipa, zato ga poskušajo neopazno zamenjati na Ludvikovo mesto. Po robu se jim postavi nekdanji kolega D'Artagnan, ki zvesto služi kralju. Bo obveljal njihov pregovor iz mušketirskih časov: Vsi za enega, eden za vse?

Jezik: Angleščina
Leto: 1998
16:30
Moj slonji prijatelj Srečko
Družinski
Izvirnik: My Lucky Elephant
Režija: Eric Schwab
Igrajo: First Khunchan, Thanyarat Praditthaen, Charlie Sungkawess, Wallop Terathong, Georges Levillain
Ocena IMDb: 7,6/10

Zgodba o osirotelem dečku, ki se spoprijatelji s slonom Srečkom in z njim premaguje različne ovire v življenju.

V džungli je med divjimi živalmi živel fant, ki ni imel nikogar na tem svetu. Vedel je, da je svet lepši, če ga deliš s prijateljem. On je svojega našel v slonu Srečku. Skupaj se spopadeta s svetom, ki se spreminja.

Jezik: Angleščina
Leto: 2013
18:00
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: The perfect man
Režija: Mark Rosman
Igrajo: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, Mike O'Malley, Ben Feldman, Vanessa Lengies
Ocena IMDb: 5,5/10

Jean Hamilton je samohranilka srednjih let, ki nima sreče v ljubezni.

Po vsakem neuspelem razmerju se Jean odloči zapustiti mesto, v katerem živi, ter začeti znova. Njena starejša hčerka, najstnica Holly, sklene temu narediti konec. Odločena je, da bo mami našla moškega, s katerim se bo ustalila. Holly in njena prijateljica Amy si zato izmislita skrivnega oboževalca, ki začne Jean pisati romantična pisma. Ko pa ga je Jean pripravljena spoznati v živo, Holly in Amy hitro ugotovita, da je domišljija eno, resničnost pa nekaj popolnoma drugega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
20:00
Pirati s Karibov: Na robu sveta
Avantura
Izvirnik: Pirates of the Caribbean: At World's End
Režija: Gore Verbinski
Igrajo: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy
Ocena IMDb: 7,1/10

V tretjem delu priljubljene filmske serije čudaški pirat Jack Sparrow še vedno tiči v žrelu morske pošasti.

Will in Elizabeth bi rada rešila Jacka, a brez pomoči nekdanjega sovražnika, kapitana Barbosse, ne bo šlo. Toda zviti in izkušeni gusar jima namerava pomagati šele po tem, ko se bosta Will in Elizabeth skupaj z njim spopadla z nevarnim kitajskim piratom Saom Fengom. Lord Beckett se medtem polasti ladje duhov, Letečega Holandca, in njegovega strah zbujajočega kapitana Davyja Jonesa. Ladji zdaj poveljuje admiral Norrington, odločen, da se bo enkrat za vselej znebil piratske zalege.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2007
23:15
Štoparski vodnik po Galaksiji
Znanstvena fantastika
Izvirnik: The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Režija: Garth Jennings
Igrajo: Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis, Yasiin Bey, Zooey Deschanel, Su Elliot
Ocena IMDb: 6,8/10

Stegnite palec in se pridružite najbolj vsakdanjemu mladeniču na svetu na nenavadnem popotovanju po vesolju v tej imenitni »galaktični« komediji.

Zemljan Arthur Dent (Martin Freeman) bi današnji dan najraje popolnoma izbrisal in ga ponovil od začetka, saj se, odkar je vstal, slabe novice kar vrstijo ena za drugo. Na njegovem dvorišču so delavci iz gradbenega podjetja, ki so pripravljeni, da bodo z buldožerjem podrli njegovo hišo, poleg tega ugotovi, da je njegov najboljši prijatelj v resnici vesoljec, vrh vsega pa izve, da nameravajo vesoljske oblasti v kratkem uničiti njegov planet, saj se Zemlja nahaja ravno na moteči lokaciji v vesolju, na kateri naj bi potekala načrtovana medgalaktična hiperprostorska avtocesta. Arthurjevo edino upanje, da preživi, je, da čim prej dobi štop na enem od mimo potujočih vesoljskih plovil. Ob bližanju konca njegovega planeta se za novopečenega vesoljskega popotnika prične največja pustolovščina v vsem vesolju. Arthur se tako poda na potovanje, ki ga bo izučilo, da je ni stvari, ki bi v resnici bila to, kar se zdi. Spoznal bo, da je brisača najuporabnejši del osebne prtljage vsakega galaktičnega popotnika; naposled bo celo odkril smisel življenja in ugotovil, da je vse, kar je treba vedeti, mogoče najti v eni sami knjigi – v Štoparskem vodniku po Galaksiji.

Po vsem svetu oboževano knjižno uspešnico Douglasa Adamsa bomo spoznali še v filmski različici.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005