TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 03.01.2017
00:00
Milijonarjeve muhe
Komedija
Izvirnik: Fletch
Režija: Michael Ritchie
Igrajo: Chevy Chase, Joe Don Baker, Dana Wheeler-Nicholson, Richard Libertini, Tim Matheson, M. Emmet Walsh
Ocena IMDb: 6,9/10

Novinar Fletch se po potrebi ukvarja tudi z detektivskimi posli.

I. M. Fletcher, krajše Fletch, je raziskovalni novinar, ki se po potrebi prelevi tudi v detektiva. Medtem ko preoblečen v klošarja pripravlja zelo pomemben članek, se mu približa uspešni poslovnež Alan Stanwyk. Ta je poročen s šefovo hčerko in Fletchu, misleč, da je res klošar, ponudi lep kupček denarja, če bi izvršil umor. Tarča je kar Stanwyk, ki boleha za rakom. A Fletchu takoj nekaj zasmrdi in ne bi mu bilo podobno, če ne bi začel zadeve raziskovati.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1985
02:00
Nori izlet Teda in Billa
Komedija
Izvirnik: Bill & Ted's Bogus Journey
Režija: Peter Hewitt
Igrajo: Keanu Reeves, Alex Winter, William Sadler, Joss Ackland, Pam Grier, George Carlin
Ocena IMDb: 6,2/10

Tiran, ki ima dovolj miroljubnega sveta, še bolj pa mu preseda heavy metal glasba, je odločen zavladati prihodnosti.

Chuck De Nomolos, tiran iz prihodnosti, ustvari zlobna androidna dvojnika Billa (Alex Winter) in Teda (Keanu Reeves) ter ju pošlje, da uničita originala. Fanta morata prelisičiti Smrt (William Sadler), rešiti svoji dekleti in odigrati koncert na slovitem Dvoboju bendov.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
06:00
Mami in oči na faksu
Komedija
Izvirnik: Mom & Dad Undergrads
Režija: Ron Oliver
Igrajo: Kristy Swanson, Scott Grimes, Tessie Santiago, Allie Gonino, Paul Butcher, Mia Serafino
Ocena IMDb: 5,4/10

Da bi se približala odtujenemu možu in otrokoma, se Megan, ki je vedno postavljala kariero pred družino, skupaj z njimi vpiše na fakulteto.

Megan Mills je že leta na čelu uspešnega podjetja, vendar je za to ogromno žrtvovala v zasebnem življenju. Njena otroka, Zoe in Seana, je vzgajal njen mož Mike, in tudi ko se otroka že odpravita na fakulteto, se Megan še vedno ni pripravljena odpovedati karieri. Ko se nekega dne naložbeni partner odloči, da bo podjetje prodal, Megan izjemno obogati, vendar je na moževo žalost tudi novo pridobljeno bogastvo ne odvrne od tega, da bi še naprej delala za nove lastnike podjetja. Ker Mike ne prenese več dejstva, da Megan vedno postavlja delo pred družino, se odloči, da bo vložil zahtevo za ločitev. Poleg tega se vpiše na fakulteto, da bi bil bližje otrokoma, hkrati pa bi dosegel dolgo želeno izobrazbo. V Megan se naposled le prebudi materinski čut, in ker si želi pridobiti nazaj družino, se tudi sama vpiše na fakulteto. Toda ali je že prepozno?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
08:00
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: Der fast perfekte Mann
Režija: Vanessa Jopp
Igrajo: Benno Fürmann, Louis Hofmann, Jördis Triebel, Maria Happel, Ross Antony, Harald Schrott
Ocena IMDb: 5,4/10

Nasmeh in sočutje sta lažna. Pri TV-voditelju Ulfu je resnično samo to, da je egoist in neodgovoren.

Ulf je uspešen televizijski voditelj in na videz popoln moški, a je v resnici sebičen in otročji. Nekega dne ga zapusti dolgoletno dekle Anni, saj ima dovolj njegovega mačističnega obnašanja. Nedolgo zatem pa se pri Ulfu pojavi njegov nečak Aaron, ki želi stanovati pri stricu, medtem ko je njegova mati v bolnici. Ulf mora končno odrasti in pri tem odkrije, da pogreša bivše dekle ter da mu je tudi Aaron močno prirasel k srcu.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
10:00
Božiček kupid
Romantični
Izvirnik: Matchmaker Santa
Režija: David S. Cass Sr.
Igrajo: Lacey Chabert, Florence Henderson, John Ratzenberger, Lin Shaye, Donovan Scott, Adam Mayfield
Ocena IMDb: 6,7/10

Melanie Hogan si nadvse želi najti pravo ljubezen, zato upa, da je njen fant Justin končno tisti gospod Pravi.

Potem ko Justin neke noči ne more oditi z dela na večerjo z Melanie, prosi prijatelja Deana, naj jo gre iskat. Melanie in Dean se odpeljeta, a ne opazita Božička, za katerega se kasneje izkaže, da ima prav posebno sposobnost. Ko Justin kasneje povabi Melanie, naj preživi božične praznike skupaj z njegovo družino v njihovi koči ob jezeru, se na letalu poleg nje znova znajde isti Božiček. Ime mu je Chris in izpolni lahko vsake sanje. Ker Justin zaradi priprav na praznovanje znova ne more iti po Melanie na letališče, prosi Deana, naj to stori namesto njega. Melanie in Dean na poti domov opazita Chrisa, kako pešači, saj je menda zamudil avtobus. Potem ko mu ponudita prevoz, se jima pokvari avto, na skrivnosten način pa dobita tudi možnost prenočitve v hotelu. Justin je medtem doma prijetno presenečen, ko na njihova vrata potrka Blaire, njegova srednješolska ljubezen. Chris več kot očitno nadaljuje svoje delo, saj bo Melanie našla svojo pravo ljubezen z Deanom, Justin in Blaire pa ugotovita, da ni njuna ljubezen pravzaprav nikoli ugasnila.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
12:00
Nič ni izgubljeno
Komedija
Izvirnik: Nothing to Lose
Režija: Steve Oedekerk
Igrajo: Martin Lawrence, Tim Robbins, John C. McGinley , Giancarlo Esposito, Kelly Preston, Rebecca Gayheart
Ocena IMDb: 6,7/10

Nickovo življenje se obrne na glavo, ko ga žena prevara z njegovim šefom.

Poslovnež Nick Beam uživa na videz popolno zakonsko srečo z lepo in živahno Ann. Nato pa se nekega dne nepričakovano zgodaj vrne domov in ženo zaloti v postelji s svojim šefom. Jezen se usede v avto in se odpelje v nevaren predel mesta. Tam naleti na T. Paula, ki ga hoče oropati. T. Paul prisede k Nicku v avto in od njega zahteva denarnico. Nick izgubi živce, pritisne na plin, oddrvi stran in T. Paula ugrabi. Prepričan, da ne more ničesar izgubiti, začne načrtovati, kako bo svoje življenje spravil v red. Najprej se bo maščeval svojemu šefu.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1997
14:00
Štoparski vodnik po Galaksiji
Znanstvena fantastika
Izvirnik: The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Režija: Garth Jennings
Igrajo: Bill Bailey, Anna Chancellor, Warwick Davis, Yasiin Bey, Zooey Deschanel, Su Elliot
Ocena IMDb: 6,8/10

Stegnite palec in se pridružite najbolj vsakdanjemu mladeniču na svetu na nenavadnem popotovanju po vesolju v tej imenitni »galaktični« komediji.

Zemljan Arthur Dent (Martin Freeman) bi današnji dan najraje popolnoma izbrisal in ga ponovil od začetka, saj se, odkar je vstal, slabe novice kar vrstijo ena za drugo. Na njegovem dvorišču so delavci iz gradbenega podjetja, ki so pripravljeni, da bodo z buldožerjem podrli njegovo hišo, poleg tega ugotovi, da je njegov najboljši prijatelj v resnici vesoljec, vrh vsega pa izve, da nameravajo vesoljske oblasti v kratkem uničiti njegov planet, saj se Zemlja nahaja ravno na moteči lokaciji v vesolju, na kateri naj bi potekala načrtovana medgalaktična hiperprostorska avtocesta. Arthurjevo edino upanje, da preživi, je, da čim prej dobi štop na enem od mimo potujočih vesoljskih plovil. Ob bližanju konca njegovega planeta se za novopečenega vesoljskega popotnika prične največja pustolovščina v vsem vesolju. Arthur se tako poda na potovanje, ki ga bo izučilo, da je ni stvari, ki bi v resnici bila to, kar se zdi. Spoznal bo, da je brisača najuporabnejši del osebne prtljage vsakega galaktičnega popotnika; naposled bo celo odkril smisel življenja in ugotovil, da je vse, kar je treba vedeti, mogoče najti v eni sami knjigi – v Štoparskem vodniku po Galaksiji.

Po vsem svetu oboževano knjižno uspešnico Douglasa Adamsa bomo spoznali še v filmski različici.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005
16:00
Sončna dirka
Drama
Izvirnik: Race the Sun
Režija: Charles T. Kanganis
Igrajo: Halle Berry, James Belushi, Bill Hunter, Casey Affleck, Eliza Dushku, Kevin Tighe
Ocena IMDb: 5,3/10

Učiteljica Sandra poučuje na Havajih, kjer otrokom vsi dopovedujejo, da ne bodo uspeli. Sandra meni drugače.

Sandra Beecher začne delati kot učiteljica na srednji šoli na Havajih. Njeni učenci prihajajo iz revnih družin in že celo življenje poslušajo, kako si od svoje prihodnosti ne morejo obetati nič dobrega. Sandra spremeni njihov pogled na življenje. Z njeno spodbudo se učenci odločijo, da bodo zgradili poseben avto in se z njim udeležili tekmovanja. Čaka jih celo pot na drugi konec sveta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
18:00
Božični ples
Romantični
Izvirnik: Keep on Dancing
Režija: John Bradshaw
Igrajo: Andrew McCarthy, Michelle Nolden, Stephanie Anne Mills, Mary Long, Zachary Bennett, Chris Gillett
Ocena IMDb: 6,3/10

Jack želi na božičnem plesu zasnubiti šefovo hčerko, zato se prijavi na učne ure plesa pri Christine, a se pri tem nepričakovano zaljubi vanjo.

Jack (Andrew McCarthy) je zaposlen v borznoposredniški družbi, njegovo dekle Demi (Stephanie Mills) pa je hčerka predsednika uprave. Čeprav Demijina mati Clarisse (Jane Moffat) ni najbolj navdušena nad Jackom, je Jack še vedno odločen, da bo Demi zaprosil za roko. Ker si želi, da bi bila zaroka na razkošnem božičnem plesu, ki ga vsako leto priredi njen oče, popolna, se vpiše na plesni tečaj. Ko pa med njim in njegovo plesno inštruktorico Christine (Michelle Nolden) preskočijo iskrice, postane jasno, da bo moral Jack sprejeti nekatere pomembne odločitve, preden bo prepozno.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
20:00
Živjo sestrica, adijo zabava
Drama
Izvirnik: Hello sister, goodbye life
Režija: Steven Robman
Igrajo: Lacey Chabert, Sammi Hanratty, Wendie Malick, David Ramsey, Adam Kaufman
Ocena IMDb: 6,3/10

Ko oče in mačeha umreta v nesreči, študentki dodelijo skrbništvo nad sedemletno polsestro.

Študentka Olivia Martin ima le dve skrbi: izpite in kaj naj obleče za zabavo. A ko njen oče in mačeha umreta v prometni nesreči, se Olivijino življenje obrne na glavo. Nenadoma postane skrbnica svoje sedemletne polsestre Celie, ki jo komaj pozna. Ker ni kos novi vlogi, pomoč poišče celo pri svoji egoistični in muhasti mami Barbari. Polsestri se počasi spoznavata in si začenjata zaupati, a kako bo na Olivio vplival ta hitri prehod v življenje odraslih?

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2006
22:00
Usodna prevara
Akcija
Izvirnik: Derailed
Režija: Mikael Håfström
Igrajo: Vincent Cassel, Clive Owen, Addison Timlin, Melissa George, Jennifer Aniston, Sandra Bee
Ocena IMDb: 6,6/10

Charlesovo življenje se spremeni v nočno moro, potem ko se zaplete v razmerje s privlačno Lucindo.

Charles Schine se vsak dan vozi v službo z vlakom ob 8.43. Nekega jutra pa vlak zamudi in spozna Lucindo Harris. Njegovo življenje se za vedno spremeni. Lucinda je očarljiva, lepa in zapeljiva. Čeprav imata vsak svojo družino, se neustavljivo privlačita. Kosila prerastejo v pijačo po službi in kmalu se Charles in Lucinda znajdeta v hotelski sobi. Njuno nežno romanco pa skali LaRoche, nasilni tujec, ki vdre v sobo. Nedolžna aferica postane prava nočna mora, veliko bolj nevarna in nasilna, kot bi si lahko kdo mislil. V Charlesovem življenju se začnejo prepletati prevara, izsiljevanje, nasilje in zločin. Ženi in policiji se ne more zaupati. Ujame se v neznan svet, medtem ko njegovo staro življenje počasi bledi.

Jezik: Angleščina
Leto: 2005