TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 03.08.2018
00:00
Predatorji
Akcija
Izvirnik: Predators
Režija: Nimród Antal
Igrajo: Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins, Oleg Taktarov, Laurence Fishburne
Ocena IMDb: 6,4/10

Skupina elitnih vojakov ugotovi, da so jih odvrgli na neznani planet kot plen.

Adrien Brody je Royce, hladnokrvni plačanec, čigar edina lojalnost je tista do njegovih delodajalcev. Nehote se znajde v vlogi vodje elitnih vojakov, ki se znajdejo na tujem planetu ... kot plen. Razen nesrečnega zdravnika Edwina (Topher Grace) so vsi hladnokrvni morilci: poklicni plačanci, kruti mafijci, obsojenci in člani posebnih enot - človeški plenilci, ki jih zdaj sistematično lovi in drugega za drugim pobija povsem nova vrsta vesoljskih plenilcev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010
02:00
Zadeti in zmedeni
Komedija
Izvirnik: Dazed and Confused
Režija: Richard Linklater
Igrajo: Jason London, Joey Lauren Adams, Milla Jovovich, Shawn Andrews, Rory Cochrane, Adam Goldberg
Ocena IMDb: 7,7/10

Film se osredotoča na dogajanje ob zadnjem šolskem dnevu v življenju teksaških srednješolcev leta 1976.

Poletje je čedalje bliže, pred dijaki pa so brezskrbni dnevi, ki jih bodo preživeli ob zabavah, seksu, kajenju, drogah in ostalih aktivnostih, značilnih za hipijevska sedemdeseta leta.

Film režiserja Richarda Linklaterja je po svojem stilu močno podoben filmu Georgea Lucasa Ameriški grafiti, le da je Lucas opisoval življenje mladih v tradicionalnih 50. letih, Linklater pa se osredotoča na 70. leta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
06:00
1000 proti 1: Zgodba Coryja Weissmana
Drama
Izvirnik: 1000 to 1: The Cory Weissman story
Režija: Michael Levine
Igrajo: David Henrie, Luke Kleintank, Beau Bridges, Jean Louisa Kelly, Cassi Thomson, Hannah Marks
Ocena IMDb: 7,1/10

Univerzitetnega košarkarja Coryja Weissmana zadene huda kap, zato mora najti nov smisel življenja tako na igrišču kot zunaj njega.

Cory Weissman je bruc na Univerzi Gettysburg. Je odličen študent, ugleden športnik, priljubljen med vrstniki in srečno zaljubljen v Ally. Cory intenzivno trenira, da bi lahko postal član reprezentance. Na enem od treningov njegov soigralec opazi, da se s Coryjem dogaja nekaj čudnega. Pritožuje se nad glavoboli, izgublja moč v levi roki, videti je slab. V ambulanti takoj opazijo, da mu peša leva stran telesa: obraz, roka, noga. Na oddelku za intenzivno nego diagnosticirajo možgansko kap. Kljub diagnozam in napovedim se Cory ne preda. Še vedno se vztrajno bori na poti do svojih ciljev.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
07:45
Popoln moški
Komedija
Izvirnik: The perfect man
Režija: Mark Rosman
Igrajo: Hilary Duff, Heather Locklear, Chris Noth, Mike O'Malley, Ben Feldman, Vanessa Lengies
Ocena IMDb: 5,5/10

Jean Hamilton je samohranilka srednjih let, ki nima sreče v ljubezni.

Po vsakem neuspelem razmerju se odloči zapustiti mesto, v katerem živi, ter začeti znova. Njena starejša hčerka, najstnica Holly, sklene temu narediti konec. Odločena je, da bo mami našla moškega, s katerim se bo ustalila. Holly in njena prijateljica Amy si zato izmislita skrivnega oboževalca, ki začne Jean pisati romantična pisma. Ko pa ga je Jean pripravljena spoznati v živo, Holly in Amy hitro ugotovita, da je domišljija eno, resničnost pa nekaj popolnoma drugega.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
09:45
Dosmrtna ljubezen
Drama
Izvirnik: Meet my Valentine
Režija: Brian Herzlinger
Igrajo: Scott Wolf, Courtney Ford, Brady Smith, Jay Black, Audrey Casson, Kristen Miller
Ocena IMDb: 6,4/10

Moški, ki mu je ostalo le še nekaj mesecev življenja, poskuša narediti vse, da bi bili njegova žena in hčerka po njegovi smrti preskrbljeni.

Ko Tom izve, da ima zaradi raka pred seboj samo še nekaj mesecev življenja, se odloči, da bo svoji odtujeni ženi Valentine našel novega moža, osemletni hčerki Phoebe pa novega očeta. Brez ženine vednosti na spletni strani za zmenkarije ustvari njen profil in začne iskati. Kaj kmalu ugotovi, da o ženi ne ve prav veliko, vendar ne mine dolgo, ko se ponovno zaljubi vanjo ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2015
11:30
Zamenjan
Triler
Izvirnik: Changeling
Režija: Clint Eastwood
Igrajo: Angelina Jolie, Gattlin Griffith, Michelle Gunn, Michael Kelly, Jan Devereaux, Erica Grant
Ocena IMDb: 7,8/10

Christine Collins dobi nazaj svojega ugrabljenega sina. Toda kmalu ugotovi, da otrok ni njen.

Christine Collins nekega dne ugotovi, da je njen 9-letni sin Walter izginil. Takoj obvesti policijo, vendar večmesečno iskanje ne da rezultatov. Nato nekega dne policija Christine vrne dečka, ki naj bi bil njen otrok. A Christine v srcu ve, da to ni Walter. Od oblasti zahteva, da nadaljujejo preiskavo, pri tem pa se zave, da ji lahko izzivanje sistema prinese tudi smrt. Kljub temu je odločena, da ne bo nikoli nehala iskati pogrešanega sina.

Film je režiral Clint Eastwood in temelji na resničnem dogodku, ki je pretresel kalifornijski pravni sistem. Govori o materinem obupanem boju, da bi našla sina, in o ljudeh, ki se ne bodo ustavili, dokler je ne utišajo.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
14:15
Volitve
Komedija
Izvirnik: Election
Režija: Alexander Payne
Igrajo: Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Chris Klein, Jessica Campbell, Mark Harelik, Phil Reeves
Ocena IMDb: 7,3/10

Ambiciozna Tracy je odločena, da bo postala predsednica odbora dijakov. Učitelj Jim ji sklene boj otežiti ter ji predlaga protikanditata.

Jim McAllister (Mathew Broderick) je priljubljeni učitelj in svetovalec dijaškega odbora na srednji šoli Carver High, ki si zelo prizadeva pomagati svojim dijakom. Med njimi je tudi Tracy Flick (Reese Witherspoon), ambiciozna karieristka, ki je odločena, da bo na šolskih volitvah postala predsednica odbora dijakov. Jim ji sklene obsedeno politično pehanje otežiti tako, da predlaga povsem drugačnega protikandidata Paula, šolskega športnega junaka. Medtem ko mrzlična kampanja dosega vrhunec, se počasi zabrišejo meje med moralnim in nemoralnim; življenje učitelja Jima pa se bolj uhaja nadzoru.

Satirična komedija se kritično loteva pojavov pretiranih ambicij, zgrešene morale, poželenja, ljubezni in laži.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1999
16:15
Brezsmrtna ljubezen
Drama
Izvirnik: Tuck Everlasting
Režija: Jay Russell
Igrajo: Alexis Bledel, William Hurt, Sissy Spacek, Jonathan Jackson, Scott Bairstow, Ben Kingsley
Ocena IMDb: 6,7/10

Dekle se zaljubi v fanta, ki je član družine nesmrtnih.

Winnie je petnajstletnica, ki si počasi začenja želeti več, kot ji ponuja življenje v domačem okolju. Toda nekega dne, ko se potepa po domačih gozdovih, nenadoma sreča fanta svojih let, Jesseja Tucka, v katerega se na prvi pogled zaljubi. Ko z njim spregovori, spozna, da pripada družini Tuckovih, ki živijo v soseščini. Zve tudi za njihovo skrivnost: Tuckovi so nesmrtni, ker pijejo vodo iz studenca na posestvu Winniejevih staršev. Tudi Jesse se zaljubi v Winnie in jo skuša pripraviti do tega, da bi z njim pila vodo in bi si tako skupaj delila nesmrtnost in ljubezen. Winnie preganja strah pred smrtjo in se mora slej ko prej odločiti, ali bo nesmrtna in z Jessejem ali bo sprejela življenje in sledila njegovi poti in usodi do konca …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2002
18:00
Ljubezen zmaga
Romantični
Izvirnik: Love rules!
Režija: Steven Robman
Igrajo: Joey Lawrence, Maggie Lawson, Adam MacDonald, Elisa Moolecherry, Kathleen Laskey, Christopher Bondy
Ocena IMDb: 4,9/10

Preprosta intimna poroka se spremeni v veličasten dogodek.

Michael in Kelly sta skupaj že leto in pol. Odločita se, da se bosta poročila. Pripravljena sta na popolno poroko: skromno slovesnost brez odvečnih rož, gostov, dragih oblek in še dražje hrane. Toda v njune skromne želje se kmalu vmešajo sorodniki, ki pričakujejo razkošno ceremonijo. Tako Kelly pod pritiskom privoli, da bo oblekla babičino poročno obleko, Michaelova mama pa na gostijo povabi 150 prijateljev. Michael in Kelly sta vsa iz sebe in začneta dvomiti o svoji odločitvi ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004
19:45
Pepelkina ljubezenska zgodba
Komedija
Izvirnik: Ever after: A Cinderella story
Režija: Andy Tennant
Igrajo: Drew Barrymore, Anjelica Huston, Dougray Scott, Patrick Godfrey, Megan Dodds, Melanie Lynskey
Ocena IMDb: 7/10

Zgodba je postavljena v 16. stoletje. Danielle je inteligentna, lepa in samozavestna mladenka.

Po očetovi smrti postane služabnica zlobne mačehe, vendar se kljub zatiranju razvije v osebnostno močno in samostojno dekle. Nekega dne ji pot prekriža postavni princ Henry, bodoči francoski kralj. Henry se noče poročiti z žensko, ki jo je zanj izbral oče, zato beži od doma. Poiskati hoče pravo ljubezen in pri tem mu bo pomagal sam Leonardo da Vinci.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1998
22:00
Perzijski princ: Sipine časa
Akcija
Izvirnik: Prince of Persia: The Sands of Time
Režija: Mike Newell
Igrajo: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Steve Toussaint, Toby Kebbell
Ocena IMDb: 6,6/10

Režiser se poda med puščavske sipine srednjeveške Perzije.

Neustrašni princ Dastan se s skrivnostno princeso Tamino poda med puščavske sipine srednjeveške Perzije v nevarno avanturo: najti in zavarovati skušata bajeslovni meč, s katerim je mogoče upravljati čas, kar želi izkoristiti zlobni plemič Nizam. Začenja se tekma s časom in osupljiv boj proti temačnim silam, ki bi, če bi se polastile meča, zavladale svetu …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2010