TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 04.01.2017
00:00
Fletch živi
Komedija
Izvirnik: Fletch Lives
Režija: Michael Ritchie
Igrajo: Chevy Chase, Julianne Phillips, R. Lee Ermey, Richard Libertini, Randall 'Tex' Cobb, Cleavon Little
Ocena IMDb: 6/10

Fletch je nepredvidljiv in zelo pregnan raziskovalni novinar.

Fletch iz Los Angelesa odide med širne plantaže v Louisiani, kjer je po teti podedoval razpadajoče posestvo. Edini namen njegovega odhoda je počitek, vendar se nehote znajde sredi zapletenih spletk. Njegova raziskovalna žilica mu seveda ne da miru. Najprej skrivnostno umre odvetnica Amanda, s katero je Fletch preživel intimen večer. Fletch nato izve, da je njegova teta tik pred smrtjo v oporoko vnesla nekaj sprememb ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
02:00
Zadeti in zmedeni
Komedija
Izvirnik: Dazed and Confused
Režija: Richard Linklater
Igrajo: Jason London, Joey Lauren Adams, Milla Jovovich, Shawn Andrews, Rory Cochrane, Adam Goldberg
Ocena IMDb: 7,7/10

Film se osredotoča na dogajanje ob zadnjem šolskem dnevu v življenju teksaških srednješolcev leta 1976.

Poletje je čedalje bliže, pred dijaki pa so brezskrbni dnevi, ki jih bodo preživeli ob zabavah, seksu, kajenju, drogah in ostalih aktivnostih, značilnih za hipijevska sedemdeseta leta.

Film režiserja Richarda Linklaterja je po svojem stilu močno podoben filmu Georgea Lucasa Ameriški grafiti, le da je Lucas opisoval življenje mladih v tradicionalnih 50. letih, Linklater pa se osredotoča na 70. leta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
06:00
Očarljiva smrt
Komedija
Izvirnik: Und weg bist Du
Režija: Jochen Alexander Freydank
Igrajo: Annette Frier, Johann von Bülow, Emma Schweiger, Friederike Kempter, Uwe Ochsenknecht, Fahri Yardim
Ocena IMDb: 5,7/10

Ko Smrt obišče 31-letno Jelo Becker, se odločna ženska upre, saj mora poskrbeti za svojega moža in hčerko.

Jela se zaradi omejenih možnosti zdravljenja v okviru konvencionalne medicine odloči, da bo preizkusila vsakršno obliko alternativnega zdravljenja. Smrt, ki preži v okolici, pa noče sprejeti njene zavrnitve. Jela se mora sprijazniti, da je neozdravljivo bolna. Smrt v podobi moškega je sicer kronično osamljena, a je vseeno očarana nad Jelinim bojevitim duhom, humorjem in njeno ljubeznijo do družine. Kljub naklonjenosti pa se Smrt zaveda, da je Jelina prognoza brezupna. Nekega dne pa Smrt odkrije, da ima Jela starejšega soseda … Ali je možno, da se je Smrt zmotila?

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2012
08:00
Božiček kupid
Romantični
Izvirnik: Matchmaker Santa
Režija: David S. Cass Sr.
Igrajo: Lacey Chabert, Florence Henderson, John Ratzenberger, Lin Shaye, Donovan Scott, Adam Mayfield
Ocena IMDb: 6,7/10

Melanie Hogan si nadvse želi najti pravo ljubezen, zato upa, da je njen fant Justin končno tisti gospod Pravi.

Potem ko Justin neke noči ne more oditi z dela na večerjo z Melanie, prosi prijatelja Deana, naj jo gre iskat. Melanie in Dean se odpeljeta, a ne opazita Božička, za katerega se kasneje izkaže, da ima prav posebno sposobnost. Ko Justin kasneje povabi Melanie, naj preživi božične praznike skupaj z njegovo družino v njihovi koči ob jezeru, se na letalu poleg nje znova znajde isti Božiček. Ime mu je Chris in izpolni lahko vsake sanje. Ker Justin zaradi priprav na praznovanje znova ne more iti po Melanie na letališče, prosi Deana, naj to stori namesto njega. Melanie in Dean na poti domov opazita Chrisa, kako pešači, saj je menda zamudil avtobus. Potem ko mu ponudita prevoz, se jima pokvari avto, na skrivnosten način pa dobita tudi možnost prenočitve v hotelu. Justin je medtem doma prijetno presenečen, ko na njihova vrata potrka Blaire, njegova srednješolska ljubezen. Chris več kot očitno nadaljuje svoje delo, saj bo Melanie našla svojo pravo ljubezen z Deanom, Justin in Blaire pa ugotovita, da ni njuna ljubezen pravzaprav nikoli ugasnila.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
10:00
Božični ples
Romantični
Izvirnik: Keep on Dancing
Režija: John Bradshaw
Igrajo: Andrew McCarthy, Michelle Nolden, Stephanie Anne Mills, Mary Long, Zachary Bennett, Chris Gillett
Ocena IMDb: 6,3/10

Jack želi na božičnem plesu zasnubiti šefovo hčerko, zato se prijavi na učne ure plesa pri Christine, a se pri tem nepričakovano zaljubi vanjo.

Jack (Andrew McCarthy) je zaposlen v borznoposredniški družbi, njegovo dekle Demi (Stephanie Mills) pa je hčerka predsednika uprave. Čeprav Demijina mati Clarisse (Jane Moffat) ni najbolj navdušena nad Jackom, je Jack še vedno odločen, da bo Demi zaprosil za roko. Ker si želi, da bi bila zaroka na razkošnem božičnem plesu, ki ga vsako leto priredi njen oče, popolna, se vpiše na plesni tečaj. Ko pa med njim in njegovo plesno inštruktorico Christine (Michelle Nolden) preskočijo iskrice, postane jasno, da bo moral Jack sprejeti nekatere pomembne odločitve, preden bo prepozno.

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
12:00
Sončna dirka
Drama
Izvirnik: Race the Sun
Režija: Charles T. Kanganis
Igrajo: Halle Berry, James Belushi, Bill Hunter, Casey Affleck, Eliza Dushku, Kevin Tighe
Ocena IMDb: 5,3/10

Učiteljica Sandra poučuje na Havajih, kjer otrokom vsi dopovedujejo, da ne bodo uspeli. Sandra meni drugače.

Sandra Beecher začne delati kot učiteljica na srednji šoli na Havajih. Njeni učenci prihajajo iz revnih družin in že celo življenje poslušajo, kako si od svoje prihodnosti ne morejo obetati nič dobrega. Sandra spremeni njihov pogled na življenje. Z njeno spodbudo se učenci odločijo, da bodo zgradili poseben avto in se z njim udeležili tekmovanja. Čaka jih celo pot na drugi konec sveta.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1996
14:00
Šefova hčerka
Komedija
Izvirnik: My Boss's Daughter
Režija: David Zucker
Igrajo: Mark Aisbett, Ashton Kutcher, Jon Abrahams, Tara Reid, Molly Shannon, Terence Stamp
Ocena IMDb: 4,6/10

Le še eno je huje od peklenskega šefa – da se zaljubiš v njegovo peklensko privlačno hčerko.

Mladi Tom Stansfield ima eno oko na napredovanju pri pasjem šefu Jacku Taylorju, drugo pa na njegovi izredno privlačni hčerki Lisi. Ponudbo, da pazi šefovo vilo, pograbi z obema rokama. Tako se bo prikupil šefu in morda osvojil Lisino srce. A Tom je delal račun brez krčmarja. Sprva miren večer se sprevrže v zmedo. Nezaželeni gosti spremenijo hišo v norišnico. Tomu grozi, da bo izgubil pamet in službo ter morda celo dekle svojih sanj.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
16:00
Moj kuža Cimet
Komedija
Izvirnik: My Dog Cinnamon
Režija: Michael Feifer
Igrajo: Cynthia Gibb, Greg Evigan, Ashley Leggat, Ciara Bravo, Lesley-Anne Down, Robert Carradine
Ocena IMDb: 4,4/10

Profesorica Madeline se zaljubi v arhitekta, ki dela na projektu na univerzi, na kateri Madeline poučuje.

Univerzitetna profesorica Madeline Walters nima sreče z ljubeznijo. Ker je pravega moškega težko najti, čas preživlja s svojo psičko Cimet in najstniško hčerko Chloe. Nekoč spozna vdovca Kevina, s katerim se hitro zbližata. Vendar težavo predstavljata Kevinov trinajstletni sin Jordan in psička Cimet. Oba sta odločena, da zaradi romance ne bosta izgubila svojih najdražjih. Cimet se trudi, da bi uničila prav vsak zmenek, na katerega se odpravita Madeline in Kevin, dokler je nekoč ne ugrabi Sam, ki je nasilen do Jordana.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
18:00
Božič se vrača v Canaan
Drama
Izvirnik: Christmas Comes Home to Canaan
Režija: Neill Fearnley
Igrajo: Billy Ray Cyrus, Gina Holden, Emily Tennant, Matt Ward, Jacob Blair, Liam James
Ocena IMDb: 5,7/10

Je ljubezen med Danielom in Briony dovolj močna, da bo premagala vse ovire?

Danielov sin Bobber potrebuje več operacij in veliko fizioterapije. Rodney, ki mu je Daniel nekoč pomagal, ponudi pomoč in ju povabi v San Francisco. Daniel se zaljubi v Bobberjevo fizioterapevtko Briony, a družina je ne bo sprejela tako zlahka.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2011
20:00
Polje sanj
Drama
Izvirnik: Field of Dreams
Režija: Phil Alden Robinson
Igrajo: Kevin Costner, Amy Madigan, Gaby Hoffmann, Ray Liotta, Timothy Busfield, James Earl Jones
Ocena IMDb: 7,5/10

Zgodba o čarobnem igrišču za bejzbol sredi koruznega polja.

Sodobna klasika je bila nominirana za tri oskarje, med njimi v kategoriji za najboljši film. Dobitnik oskarja Kevin Costner je kmet iz Iowe, Ray Kinsella, ki po naročilu skrivnostnega glasu v svoji glavi zgradi igrišče za bejzbol. Ko se iz koruznega polja pojavi duh Joeja »Bosonogega« Jacksona, da bi igral bejzbol, se začne čarobno potovanje skozi navdušenje Američanov ob njihovem najljubšem športu. Nominiranec za oskarja James Earl Jones se izkaže v odlični stranski vlogi osamljenega pisatelja.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
22:00
Petkove nočne luči
Drama
Izvirnik: Friday Night Lights
Režija: Peter Berg
Igrajo: Billy Bob Thornton, Lucas Black, Garrett Hedlund, Derek Luke, Jay Hernandez, Lee Jackson
Ocena IMDb: 7,3/10

Teksaško mestece Odessa se otepa raznih križev in težav.

Upad naftnih poslov je v Odesso prinesel finančne težave, poleg tega pa mesto še vedno pretresajo rasistični izpadi, ki se vsake toliko časa sprevržejo v nasilje. Edino, kar združuje tamkajšnje prebivalce, je nogomet, zaradi katerega se vsak petek zvečer na mestnem stadionu zbere 20 tisoč gledalcev, ki bodrijo četo trenerja Garyja Gainesa. Toda medtem ko se Gaines trudi, da bi svoje varovance popeljal do zmage, se najstniški športniki soočajo z osebnimi problemi in dejstvom, da jih v zakotnem mestecu, kot je Odessa, ne čaka prav nič svetlo življenje. Želja po zmagi jim zato predstavlja tudi breme, s katerim se marsikdo izmed njih ni sposoben soočiti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004