TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 05.03.2017
01:00
Pearl Harbor
Akcija
Režija: Michael Bay
Igrajo: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, William Lee Scott, Greg Zola, Ewen Bremner
Ocena IMDb: 6,1/10

Akcijski spektakel je epska zgodba o ljubezni, izgubi in domoljubju.

Zgodba se osredotoča na posledice tragičnega napada, zaradi katerega so ZDA vstopile v drugo svetovno vojno. Mlada pilota Rafe in Danny sta najboljša prijatelja že vse od otroških dni. Rafe je zaljubljen v medicinsko sestro Evelyn, vendar njuno mlado ljubezen prekine njegov odhod z vojsko v Evropo. Ko Rafa razglasijo za pogrešanega, se obupana Evelyn zateče po tolažbo k Dannyju. Žalost ob izgubi ljubljene osebe ju združi in postaneta ljubimca. Vendar je Rafe še vedno živ …

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2001
06:00
S kom sem se poročila?
Romantični
Izvirnik: I Married Who?
Režija: Kevin Connor
Igrajo: Kellie Martin, Ethan Erickson, Bess Armstrong, Timothy Bottoms, Adrienne Frantz, Bradley Snedeker
Ocena IMDb: 6/10

Jordan se pred poroko odpravi na dekliščino. Ko se po prekrokani noči zbudi v apartmaju z diamantnim prstanom in poročnim listom, jo zgrabi panika.

Jordan naj bi se poročila s Petrom. Pred poroko pripravi dekliščino, na kateri po pomoti spije dvojno mero ruma in do jutra se ne spomni ničesar več. Zjutraj se znajde v hotelski sobi priljubljenega igralca z velikim diamantnim prstanom na roki. Ugotovi, da je postala gospa Swift. Matt jo prepričuje, da se ni nič zgodilo in da bosta zakon v nekaj dneh razveljavila, zato Jordan ničesar ne pove Petru. Mattov agent pa odlaša z razveljavitvijo poroke, saj v tem vidi dobro reklamo pred bližnjo premiero Mattovega novega filma ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2012
08:00
Božična peka piškotov
Romantični
Izvirnik: A cookie cutter Christmas
Režija: Christie Will
Igrajo: Erin Krakow, David Haydn-Jones, Alan Thicke, Genea Charpentier, Miranda Frigon, Laura Soltis
Ocena IMDb: 6,2/10

Učiteljici v šoli svojo tekmovalnost poneseta na povsem novo raven, ko se trudita zmagati na prazničnem tekmovanju v peki.

Christie Reynolds (Erin Krakow) in Penny Miller (Miranda Frigon) sta veliki tekmeci že vse od osnovne šole, ko sta se hudo sprli zaradi nastopa na prireditvi ob božiču, njuno rivalstvo pa se nadaljuje tudi sedaj, ko sta že odrasli in zaposleni kot učiteljici na isti šoli. Ob bližajočih se božičnih praznikih na šoli priredijo tekmovanje v peki za učitelje. Med Christie in Penny se znova vname boj za glavno nagrado – brezplačen razredni izlet. Ker se Christie v kuhinji ne znajde najbolje, ji na pomoč priskoči njena mati Bev, a žal ne najbolj uspešno. Christie že skoraj vrže puško v koruzo, ko spozna čednega in prijaznega Jamesa, samskega očeta njene učenke Lily, ki je kot nalašč odličen kuhar. Odnos med Christie in Jamesom se počasi poglablja, Christie s pomočjo njegovih nasvetov ustvari prave pekovske mojstrovine, omehča pa se tudi njena tekmovalnost, a le do zadnjega pekovskega izziva. Bo Christie uspelo osvojiti nagrado in premagati Penny?

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
09:45
Gospod Bean
Humor, 1. sezona, 4. del
Izvirnik: Mr. Bean
Režija: John Birkin
Igrajo: Rowan Atkinson, Robin Driscoll, Matilda Ziegler, Matthew Ashforde, Roger Sloman, Susie McKenna
Ocena IMDb: 8,5/10

Gospod Bean kupi televizor, v parku preizkuša svoj novi fotoaparat, ki mu ga nepridiprav ukrade. To ga tako vrže iz tira, da se ga na vso moč trudi najti. Zvečer si ogleda predstavo čarodeja ter v nočnem klubu pokaže svoje plesne veščine.

Gospod Bean je najbolj smešen človek na svetu. S svojimi domislicami, vedenjem in gestami nasmeje tudi najbolj resne gledalce.

Glavno vlogo igra angleški igralec Rowan Atkinson, ki je Beana opisal kot otroka v telesu odraslega moškega. Kot bomo videli, ima Bean zelo zanimiv pristop k reševanju vsakdanjih težav.

Država: Združeno kraljestvo
Jezik: Angleščina
Leto: 1991
10:15
Posredniška mama
Romantični
Izvirnik: Meddling mom
Režija: Patricia Cardoso
Igrajo: Sonia Braga, Mercedes Renard, Ana Ayora, Saundra Santiago, Rose Abdoo, George Contreras
Ocena IMDb: 4,7/10

Carmen obtožijo, da se preveč vtika v življenje svojih hčerk.

Carmen Vega ima dve prelepi hčeri: Ally in Yolando. Čeprav je izredno mlada, se Yolanda poroči. Ally je prav tako izredno privlačna in inteligentna, zato ji mama Carmen na vsak način poskuša najti moža. Ko ugotovi, da je Ally že v zvezi, pa poskrbi, da gre vse po njenih načrtih. Poleg vsega Yolandi in njenemu možu podtika knjige o tem, kako povečati družino. Zaradi njenih dejanj hčeri skrbi, da bo mama za vedno ostala sama. Če pa bo tudi ona imela nekoga, se ne bo imela časa vmešavati ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2013
12:00
Princesa
Fantazijski
Izvirnik: Princess
Režija: Mark Rosman
Igrajo: Nora Zehetner, Kip Pardue, Nicole Gale Anderson, Deborah Grover, Matthew Edison, Mayko Nguyen
Ocena IMDb: 5,6/10

Williama na nenavadni dobrodelni prireditvi za ogrožene živali očara princesa Ithaca.

Brezposelni William Humphries spremlja prijatelja na dobrodelno prireditev prelepe princese Ithace. Princesa ga s svojo lepoto tako prevzame, da svoj zadnji denar porabi za večerjo z njeno visokostjo. Zapleteta se v romanco in vse jima teče kot po maslu, dokler William ne odkrije, da je Ithaca prava čarobna princesa. Žal jo spremlja prekletstvo. Je Williamova ljubezen dovolj močna za boj proti zlu?

Država: Kanada
Jezik: Angleščina
Leto: 2008
14:00
Ujeta v raju
Romantični
Izvirnik: Stranded in Paradise
Režija: Bert Kish
Igrajo: Vanessa Marcil, James Denton, Cindy Pickett, Gladys Rodríguez, Isel Rodriguez, Alfredo De Quesada
Ocena IMDb: 5,2/10

Tess bo potovanje za vedno spremenilo življenje.

Ko ambiciozna kadrovnica Tess Nelson izgubi službo, odpotuje v Portoriko, da bi na poslovni konferenci rešila svojo službo. Potovanje se sprevrže v katastrofo, ko otok zaprejo zaradi hurikana. Nato pa spozna čednega popotnika, ki ji pokaže drug pogled na svet.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
16:00
Starševstvo
Komedija
Izvirnik: Parenthood
Režija: Ron Howard
Igrajo: Steve Martin, Mary Steenburgen, Dianne Wiest, Jason Robards, Rick Moranis, Tom Hulce
Ocena IMDb: 7/10

Starševstvo je zahtevna naloga, s katero se soočijo odrasli v tej komediji.

Gil Buckman je oče treh otrok in je prepričan, da je krasen oče. Ne more se odločiti, ali bi več časa posvetil otrokom ali poslu, s čimer mori tudi svojo ženo Karen. Gilova sestra Helen je ločenka z dvema nepredvidljivima otrokoma in živi s prijateljem Todom. Njena hčerka Julie postaja ženska hitreje, kot si to želi njena mati, sin Garry le tu pa tam spregovori kakšno besedo. Gilova druga sestra Susan je poročena z Nathanom. Ta je njuno hčer spravil k tečaju karateja, španščine, k vegetarijanski dieti in prebiranju Kafke. Sliši se imenitno, če ne bi hči imela komaj tri leta. Tu je še Gilov brat Larry, ki o starševstvu ne ve prav veliko.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1989
18:00
Družina na posojo
Komedija
Izvirnik: Family Plan
Režija: David S. Cass Sr.
Igrajo: Tori Spelling, Greg Germann, Jordan Bridges, Kali Rocha, Kate Vernon, Christopher Cass
Ocena IMDb: 5,5/10

Charlie se pretvarja, da je poročena, da bi dobila boljšo službo.

Charlie McKenzie je samska in ambiciozna lastnica pekarne. Njen varni svet se poruši, ko njeno pekarno odkupi pekarska veriga, ki jo vodi Edward Walcott. Ker se Charlie zaveda tradicionalnih družinskih vrednot, ki jih Walcott ceni, se pred njim izdaja za poročeno mamo. Ukana deluje in Walcott ji ponudi višjo plačo, boljše delovne pogoje in mladega asistenta. Potem pa želi spoznati še njenega moža, ki ga Charlie seveda nima.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2005
20:00
Ostanki dneva
Drama
Izvirnik: The Remains of the Day
Režija: James Ivory
Igrajo: John Haycraft, Christopher Reeve, Anthony Hopkins, Emma Thompson, Caroline Hunt, James Fox
Ocena IMDb: 7,9/10

Butlerjev strogi svet pravil in bontona pretrese prihod nove gospodinje, ki se zaljubi vanj.

Svet lepega vedenja in spodobnosti, ki mu vlada glavni butler, je postavljen na preizkušnjo, ko vanj vstopi hišna oskrbnica, ki se vanj zaljubi. Možnost romantičnega razmerja in dejstvo, da je njegov gospodar povezan z nacizmom, predstavljata velik izziv njegovi skrbno vzdrževani maski uslužnosti.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1993
22:30
Večno sonce brezmadežnega uma
Drama
Izvirnik: Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Režija: Michel Gondry
Igrajo: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood, Thomas Jay Ryan, Mark Ruffalo
Ocena IMDb: 8,3/10

Film Večno sonce brezmadežnega uma je nenavadna ljubezenska zgodba.

Joela Barisha obvestijo, da si je njegovo nekdanje dekle Clementine pri dr. Mierzwiaku, ki izvaja nov eksperimentalni postopek, dalo izbrisati spomine na njuno razmerje. Joel se ne da kar tako in se odloči, da bo to storil tudi sam. Medtem ko nerodna pomočnika dr. Mierzwiaka opravljata postopek na Joelu kar v njegovem stanovanju, se ta v mislih trudi, da spomini na Clementine ne bi bili izbrisani.

Film je leta 2005 prejel oskarja za najboljši scenarij. Film je prejel še čez 30 nagrad in še več nominacij!

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2004