TV sporedi

TV spored - FOX movies

Oglejte si TV spored na enem mestu...

FOX movies
TV spored za FOX movies

spored za datum: 05.12.2016
01:00
Bitka s časom
Triler
Izvirnik: Out of Time
Režija: Carl Franklin
Igrajo: Denzel Washington, Eva Mendes, Sanaa Lathan, Dean Cain, John Billingsley, Robert Baker
Ocena IMDb: 6,5/10

Kako razrešiti umor, ko vsi dokazi vodijo do tebe?

Matt (Denzel Washington) je načelnik policije v mestecu Banyan Key na Floridi. Marljivost in učinkovitost sta mu prinesli ugled med njegovimi kolegi in someščani. Ko v Banyan Keyju pride do brutalnega dvojnega umora, se Matt nemudoma loti preiskave. Njegovo življenje se obrne na glavo, saj na dan prihaja vse več dokazov, ki obremenjujejo Matta kot glavnega osumljenca. Pri preiskavi, ki je v polnem zagonu, sodelujejo tudi Mattovi kolegi, zato se mora spustiti v bitko s časom in primer rešiti pred njimi, če želi oprati svoje ime in priti do grozovite resnice.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
06:00
Pomanjšani jaz
Komedija
Izvirnik: Großer Mann ganz klein!
Režija: Sebastian Vigg
Igrajo: Felicitas Woll, Kim Luisa Grotz, Stephan Luca, Sonja Kirchberger, Thomas Kügel, Andrea Leonetti
Ocena IMDb: 6,1/10

Ina s čarobnim darilom nehote pomanjša svojega nadutega in zoprnega šefa na velikost igrače.

Ini Hoffman je kot materi samohranilki v življenju vse prej kot z rožicami postlano. Njeno že tako stresno delo v razvojnem oddelku tovarne igrač postane še bolj zahtevno, ko je za njihovega novega vodjo imenovan arogantni in neprijazni Alex. Ina mu na zabavi ob dobrodošlici izroči darilo, za katero pa ne ve, da ima posebno moč. Naslednji dan šokirana odkrije, da se je Alex skrčil na velikost igrače. Obupani Alex jo prosi za pomoč, toda Ina ne uspe najti prodajalca čarobnega darila. Tako ji ne preostane drugega, kot da sama pripravi ključno predstavitev podjetja, pri tem pa ji z navodili pomaga Alex, ki ga prenaša naokoli kar v svoji torbici. Alex se nekega dne le spremeni nazaj v svojo normalno velikost, s tem pa se vrne tudi njegova aroganca. Ko se na predvečer pred odločilno predstavitvijo začne prepirati z Ino, se znova skrči. Se je Alex sposoben spremeniti in si tako povrniti normalno velikost, podjetje pa obvarovati pred propadom?

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2013
08:00
Vudu za začetnike
Komedija
Izvirnik: Bei manchen Männern hilft nur Voodoo
Režija: Thomas Nennstiel
Igrajo: Felicitas Woll, Jean-Luca Classen, Florentine Lahme, Sven Martinek, Simone Thomalla, Beate Abraham
Ocena IMDb: 4,8/10

Tri zelo različne ženske ugotovijo, da imajo nekaj skupnega – Roberta.

Robertova žena skrbi za gospodinjstvo; pomočnica ga sovraži, a potrebuje službo; ljubica pa sanja o družini z njim. Ko jih Robert ukani, združijo moči in se pri tem celo spoprijateljijo.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2010
10:00
Moška srca
Komedija
Izvirnik: Männerherzen
Režija: Simon Verhoeven
Igrajo: Christian Ulmen, Nadja Uhl, Wotan Wilke Möhring, Maxim Mehmet, Jana Pallaske, Florian David Fitz
Ocena IMDb: 6,3/10

Pet moških išče srečo in ljubezen v času, ko moški niso več prepričani, kaj pravzaprav pomeni biti moški in kaj od njih pričakujejo ženske.

Bo alfa samcu Jeromu, zadržanemu Güntherju, koleričnemu Rolandu, večnemu študentu Philipu in uspešnemu piarovcu Niklasu uspelo najti ljubezen?

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2009
12:00
Moška srca 2
Komedija
Izvirnik: Men In The City 2 (Aka. Mannerherzen... Und Die Ganz Ganz Grosse Liebe)
Režija: Simon Verhoeven
Igrajo: Til Schweiger, Nika von Altenstadt, Justus von Dohnányi, Mina Tander, Fritz Karl, Pasquale Aleardi
Ocena IMDb: 6,3/10

Zabavno nadaljevanje moške satirične različice »Seksa v mestu«.

Prva moška satirična različica »Seksa v mestu« spremlja odnose, romance in poslovno življenje petih moških v Berlinu. Režiser Simon Verhoeven je posnel nadaljevanje, ki vnovič združi glavne like; postavi jih v še zabavnejše položaje, medtem ko spremlja njihove prigode sredi partnerskih odnosov in zmede delovnih okolij. Justus von Dohnányi ustvarja glasbeno pop-uspešnico, Til Schweiger pa išče ljubezen, medtem ko umirja glasbenikov ego. Tukaj sta še Christian Ulmen, ki se ubada s svojim zakonom in službo, ter Florian David Fitz, ki ne ve prav dobro, kam sodi. Sodobna komedija poskrbi za nekatere nepopisno duhovite pripetljaje – in nikar ne zamudite tudi njene odjavne špice.

Država: Nemčija
Jezik: Nemščina
Leto: 2011
13:30
Zgodbe iz Narnije: Princ Kaspijan
Fantazijski
Izvirnik: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Režija: Andrew Adamson
Igrajo: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Sergio Castellitto
Ocena IMDb: 6,6/10

Štirje iznajdljivi in pogumni otroci družine Pevensie se vrnejo v pravljično deželo Narnijo, kjer je od njihovega odhoda minilo že 1300 let.

Omare ni več … Ledena čarovnica je mrtva … In Aslana, mogočnega leva, pogrešajo že več kakor tisoč let. Zdaj pa Petra, Suzano, Edmunda in Lucijo nekdo pokliče nazaj v Narnijo, v povsem drugačen svet, kjer novi sovražnik želi zanetiti vojno in kjer so ljubezniva bitja te dežele na robu preživetja. Deželi so zavladali okrutni Telmarinci in uničili kraljestvo pravljičnih bitij, zato morajo mladi junaki združiti moči z vročekrvnim princem Kaspijanom, toda zmago v številnih divjih bitkah jim lahko prinese le popolno medsebojno zaupanje.

Ključni dogodki filma so bili posneti v Sloveniji, na panoramskih lokacijah reke Soče.

Jezik: Angleščina
Leto: 2008
16:00
Divja romanca
Komedija
Izvirnik: Continental Divide
Režija: Michael Apted
Igrajo: John Belushi, Blair Brown, Allen Garfield, Carlin Glynn, Tony Ganios, Val Avery
Ocena IMDb: 6,1/10

Trdoživ čikaški novinar se zaplete v presenetljivo romanco s preučevalko orlov.

Ernie Souchak (John Belushi) je vztrajen čikaški novinar, ki se nekoliko preveč približa mafiji. Potem ko ga nekega dne napadeta pokvarjena policista, ki ju je nadenj poslal skorumpirani mestni svetnik, pristane v bolnišnici. Da bi ga obranil pred nevarnostjo, ga njegov urednik pošlje v Kolorado, kjer mora spremljati delo preučevalke orlov Nell Porter (Blair Brown). Nenavadni par se zaljubi, toda Ernie se mora vrniti v Čikago, potem ko eden od njegovih virov umre v skrivnostnih okoliščinah.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 1981
18:00
Najboljša božična zabava
Romantični
Izvirnik: Best Christmas Party Ever
Režija: John Bradshaw
Igrajo: Torrey DeVitto, Steve Lund, Linda Thorson, Kalinka Petrie, Harmon Walsh, Emily Coutts
Ocena IMDb: 6,7/10

Romantična komedija o dekletu, ki je strokovnjakinja za organizacijo zabav, vendar ji primanjkuje spontanosti in impulzivnosti.

Jennie Stanton vsako leto v službi organizira odlično božično zabavo. Tokrat pa je nekoliko drugače, saj lastnica Petra odhaja v pokoj. Jennie upa, da bo lahko zasedla njeno delovno mesto, vendar se njeni načrti izjalovijo, ker se pojavi karizmatični Petrin nečak Nick, ki se prav tako poteguje za sanjsko službo. Ko je zaradi novih lastnikov božična zabava ogrožena, sta Jennie in Nick prisiljena združiti moči.

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2014
20:00
Milo za drago
Romantični
Izvirnik: This time around
Režija: Douglas Barr
Igrajo: Carly Pope, Brian Austin Green, Sara Rue, Gina Tognoni, Sherry Miller, David Lipper
Ocena IMDb: 6,5/10

Vsi si želimo, da bi lahko spremenili preteklost. Mel je dočakala ta dan.

Mel je bila v šoli piflarka in zaljubljena v najbolj priljubljenega fanta Drewa Heslerja. Ko je ta izvedel, da ji je všeč, se je hudo poigral z njo. Pretvarjal se je, da ga zanima, nato pa jo je pred vso šolo zavrnil. Čez 11 let je zgodba povsem drugačna. Zdaj se lepa Mel ukvarja s stiki z javnostmi in je zelo uspešna. Pred njo je naloga, da mora za novo restavracijo pripraviti oglaševalsko kampanjo. Osupla je, ko izve, da je lastnik restavracije čedni Drew Hesler ...

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003
22:00
Rekrut
Akcija
Izvirnik: The Recruit
Režija: Roger Donaldson
Igrajo: Al Pacino, Colin Farrell, Bridget Moynahan, Gabriel Macht, Kenneth Mitchell, Mike Realba
Ocena IMDb: 6,6/10

Inteligentni rekrut mora najti izdajalca v vrstah Cie.

James Clayton se morda res ne vede kot običajen rekrut, je pa eden najinteligentnejših diplomirancev v državi. Natanko takšnega človeka si Walter Burke želi v agenciji. Misija v Cii je za Jamesa zanimiva alternativa vsakdanjemu življenju, a preden postane operativec, mora James preživeti tajno urjenje, kjer se zelenci prelevijo v veterane. Ko ga Burke uvaja v skrivnosti in pravila igre, se James hitro povzpne in se vmes še zaljubi v Laylo, eno od rekrutk. Ravno ko James začne dvomiti o sebi, mu Burke zaupa nalogo: najti mora izdajalca. Ko napetost privede do osupljivega vrhunca, kaj hitro postane jasno, da znani Ciini gesli še kako držita: "Ne zaupaj nikomur" in "Nič ni tako, kot je videti".

Država: Združene države Amerike
Jezik: Angleščina
Leto: 2003